Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
A Davis tradet kint szinte biztosra veszik, de a legújabb pletyka h Moncrief is mehet

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Egyébként Paganoról mit gondolunk (ki-mit gondol)?
bobi0092
Azt, hogy egy segg. Miért kérded? 😀

több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
És ha megfordítjuk a kérdést?
Kit hoznátok, vagy éppen melyik posztra, akik hosszabb távon erősítést jelentenének?

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Továbbra sem értek egyet Davis elcserélésével, akkor sem, ha azzal számol a vezetőség, hogy nem tud vele bizonyos összeg alatt hosszabbítani. Viszont egy ilyen csapatnál, ami tátong az óriási lyukaktól, tehetséges fiataloktól és jó veteránoktól, szerintem pont, hogy muszáj lenne megtartani azt a kevés már bizonyított palit, aki van.

Davisért kapnánk legjobb esetben egy negyedik kört, de szerintem annyit sem. Azon meg kit húzol, milyen játékosokból válogathatsz? A második körös Quincy Wilson teljesen kakának tűnik, akkor hol az érték egy late round pickben? Ez nem érték. Nem érték, főleg, hogyha nem cseréljük el Davist, hanem hagyjuk kimenni a piacra, akkor ott legalább bidwar lesz érte, és nagyon eséllyel lesz egy csapat, aki legalább ezt az évi 10 milliót kipengeti neki, az ő szerződéséért pedig jó eséllyel kapunk kompenzációs picket, és nem hatodik vagy hetedik kört.

Egyszerűen nincsen értelme eladni, ha az értékeket nézzük, hogy mit kapunk most, mit kapnánk majd, meg hogy nélküle ez a secondary hol volt az elmúlt években, és hogy ő hogyan játszott az elmúlt években.

Davis ráadásul sosem sebességből játszott, szóval bőven bőven lehet még benne akár 4-5 korrekt év, közel sincs ahhoz, hogy azt mondjuk, leáldozóban van neki.

Én Castonzót sem cserélném el.

A hétvége nem izgat, nem láttam a meccset, de hidegen hagy, jelenleg a franchise jövőjét nézve még örülök is, ha nem tudunk nyerni, mert egyszerűen elit tehetségekre van szüksége ennek a csapatnak.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Mekkora az esélye, hogy repül a pi*ába év végén ? Elég lehet magyarázatnak a szar szezonra (2-14 - 4-12-nél nem látok jobb mutatót), hogy Luck nem tudott a pályára lépni?
bobi0092
Én már inkább nem szólalok meg, mert akkor megint le leszek szólva egyesek által 😀
több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Mekkora az esélye, hogy repül a pi*ába év végén ? Elég lehet magyarázatnak a szar szezonra (2-14 - 4-12-nél nem látok jobb mutatót), hogy Luck nem tudott a pályára lépni?
bobi0092
Heh? Szerinten nem kérdés, hogy megy. Teljesen elfogyott már körülötte a levegő. Ballard valoszinüleg már az utódlással van leginkább elfoglalva, de az is lehet, hogy már az is megvan.
több mint 8 éve
bobi0092
Ballard nem hülye, Pagano nem marad. Itt már rég nem a mérleggel van a legnagyobb probléma, hanem, hogy Pagano alkalmatlan a HC feladatokra és ezt többször bebizonyította.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Gondolom valamelyik streamen indult el valami félinfo alapján, hogy akkor akit nem Ballard hozott annak mennie kell - BS. És mint ahogy már múltkor mondtam, 3 év alatt lett egy olyan D felépítve Denverben, amiből 1 ember maradt, a többi mind új volt. Szóval ez a klasszikus magyar savanykodás, hogy jaj mi szegények - hagyjuk már, kurva unalmas. OK, ha poén, szarkazmus, vagy ilyesmi, de komolyan ne.

De nem kell ilyen messze menni, 2012-ben 35 új ember jött a rosterre, és 2-14-->11-5, úgy hogy a QB is cserélve lett (13év-->rookie), ami a legérzékenyebb pontja egy csapatnak. Ez a szépsége az NFL-nek, ha tolsz egy jó offseasont, akkor nagyon meg lehet fordítani a trendet. De mondhatnék még vagy egy tucat példát, ahol 1-2 év alatt komoly fordulás jött. És most már nem Grigson orosz rulettezik.

TY amúgy a stampedeblue faszsága, nem is értem mi a csöcsért raknak ki ilyen baromságot, hogy miért érné meg eltradelni TY-t. Semmiért. Csinált egy faszságot, mindenki feszült, ettől nem tradeled el, mindenki hibázhat. Ha emiatt lenne egy játékos eltradelve, akkor kurva sok trade lenne az NFL-ben - pl a Seahawks fele minden évben 😀

Castonzoval mondjuk én már nem értek egyet, mármint a teljesítmény arányos contract terén, mert tavaly értékelhetetlen fos szezonja volt, és idén is hozza ezt, és azért top5 fizuért ez kurva karcsú. Értem, hogy idén megint lehet azzal takarózni, hogy Brisett és ezért nehezebb, szarabbak az értékek, de ezekből valahogy már tele van a padlás. És konkrétan 2016-2018 szakaszban Castonzo többe kerül, mint Joe Thomas - muhahaha. OK, most Joe Thomas IR, de attól még értékben nem egy univerzum a két csávó, szóval én nem hullajtanék könnyeket Castonzoért már, ha kapnánk érte valami használható picket.

Gore-t meg ahogy már tavaly is mondtam, emberileg sajnálom, mehetett volna más használható csapatba is helyettünk, nem a pénz érdekelte őt már, de 34 évesen nem hiszem hogy bárki is már be meri vállalni - így is már orvosi csoda számban megy hogy ebben a korban még gyakorlatilag sérülésmentesen tolja az ipart.

Szerkesztette: deleted account
több mint 8 éve
Új rezsim, gyűjti a pickeket. Ezek nem nekem tetsző döntések, de szerintem eladunk, de nagyon. Ebből sajnos nem lesz PO egy darabig,
(Gore-t elengedném ingyen, ha menne 1 contenderhez, ő gyűrűért jött ide, nagyon megszívta)
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
És mi lenne a logika Castonzo, Gore vagy T.Y. eltradelésében? T.Y.-nak 2020-ig, Castonzonak 2019-ig van szerződésük, teljesítmény arányosan jó a contractjuk, többet hoznak mint amibe kerülnek. Ilyen játékosokat nem cserél el egy tankoló csapat sem. Gore pedig nem bír nagyobb trade értékkel, mint valami kondíciós hatodik-hetedik kör, amire megint csak nincs értelme tankolni, abból nem fogunk semmit építeni.

Davis lehet az egyetlen aki szerintem trade célpont lehet. Kérdés, hogy ő érte adna-e valaki értelmesebb picket (mondjuk negyedik kör vagy jobb) ebben az állapotban. Necces, inkább nem, mint igen.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Ha Duane Brown 2+5-öt ér, akkor a 29 éves Castonzoért min 1 első kört várok.
Szerintem nagy tankolás lesz a következő órákban, TY, Davis és Gore is le fog lépni.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Minden évben ezen a hétvégén szoktam a legtöbb meccset megnézni, ki is vettem a családtól a "szabit" vasárnapra. Persze, hogy ilyenkor megy el villany meg a net ... Délután kettőtől este 11-ig maradt a teló, és a
 www.youtube.com/watch?v=XtuGXO6d4l8

Nekünk az eredmény már úgysem oszt vagy szoroz, úgyhogy ha egy jó, izgalmas meccset kapok, én már elégedett vagyok. Ezt megkaptam legalább, még, ha sikerült megint elbalfaszkodni a végét. Henry Anderson végre nagyon tetszett, mintha kezdené elkapni a ritmust az utóbbi hetekben. Végre Basham is feltűnt, nem csak a mezszáma, de csinált is valamit. Gore az pedig Gore. Brissett is relative jól nyomta. A többiekből nem láttam sokat, sajna sokszor megszakadt a meccs. Azt sem tudom eldönteni, hogy a helyzethez mért kifejezetten tisztességes védekezés vajon a Bengals gyengeségének köszönhető-e, vagy volt valami amit nálunk is kicsit jobban működött, mint eddig.

Aggasztó viszont, hogy Quincy Wilson még a keretben se volt. Ismét. Nem tudom mi lehet vele, de ha Desirt kezdetik inkább, és még rotációban sem kerül pályára, akkor valami komoly dologról lehet szó. Remélem kiegyenesedik az ügy, mert nagyon kéne, hogy ne legyen egy újabb 2. körös CB bustunk...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 157 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már tényleg csak az a kérdés, hogy ki az első körös célpont. Ezt nem most kell megválaszolni, csak ennyire érdekel az idei szezon.
uatu
Suck for Saquon.
több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Mostmár tényleg kicsit olyan érzésem kezd lenni, mintha Pagano playbookjában külön fejezet lenne a "Hogyan b@sszunk el egy nyerhető meccset" playeknek, és Brissettel most inkább erre gyúrnak a pressure kezelés helyett.

Már tényleg csak az a kérdés, hogy ki az első körös célpont. Ezt nem most kell megválaszolni, csak ennyire érdekel az idei szezon.

Szerkesztette: uatu
több mint 8 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
A mai meccs első szakaszában azt hittem (azt láttam), hogy simán hülyére vernek minket... A második szakaszban azt hittem, még a végén nyerünk... Aztán a harmadik szakasz volt a záró.

Otthonom MisColts
több mint 8 éve
‪With NFL’s trade deadline coming up Tuesday, Colts receiving inquires on CB Vontae Davis, per league sources. Talking to at least 2 teams.‬

több mint 8 éve
Eredmény (sport eredmény) szempontjából nyilván keveset várnak. De ez jelentős mértékben business is. Sőt, elsősorban az. Úgyhogy ha az FO meg is hozza azt a döntést, hogy elengedi az idényt, akkor azt nem tudom elképzelni, hogy úgy hozná meg, ahogy mondjuk nálunk egy foci klubban, sportszövetségben dönthetnek. Azaz, legfeljebb sportolói múlttal rendelkező, üzletileg teljesen bot hülye emberek az éppen aktuális érzéseik, emócióik alapján hoznak valami döntés. Ha éppen jó kedvük van bevállalva olyan költséget is amit előre láthatóan képtelenség kitermelni, ha meg éppen el vannak keseredve, akkor akár teljesen leépítve is valamit ami még legalább félig, de áll.

Rövidre zárom: szerintem a tankolásról nem az dönt, hogy éppen milyen a mérlegünk, hanem az, hogy üzletileg megéri-e vagy sem. És ebből a szempontból 2017 nagyon más lehet, mint mondjuk 2011. Akkor két nagyon nagy kockázatú lépésből választották azt, amelyikben 3-4 lehetséges év helyett 15+ év lehet, de mindkét lépés döntő befolyással volt a franchise sikerességére. Merthogy QB posztról volt szó, azon belül is egy HOF és egy évtizedes tehetség között kellett választani. Ez major impact. Most nincs ilyen helyzet, a tankolás nem hozna több eredményt, mint mondjuk 5-6 hellyel jobb draft pozíciót. Ennyiért nem biztos, hogy megéri benyelni a tankolással járó üzleti károkat.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Davisért max valami conditional late round picket kapnánk, többet biztosan nem. A trade-nek csak azért lehet értelme, mert ha Ballard nem akarja megtartani, akkor legalább kapunk érte valami minimálisat, míg, ha februárig marad akkor ingyen távozik.

Hozzáteszem, hogy bár ebből a szempontból van benne ráció ez már azért elég tankolós move lenne. Ilyent tényleg akkor csinál egy ilyen helyzetben levő csapat, ha már feladta az évet és minden erőforrást a jövőre öszpontosít.
peterk2005
Mert szerinted Ballard és az FO komolyan lát valamit az idei évben? Úgyértem nyilván nem veszíteni megyünk ki, mindenki 100%-ot kell, hogy nyújtson, a legjobb formában kell kimenni a pályára, de más az, hogy hogyan állsz hozzá a meccsekhez és más az üzleti döntés + jövőépítés...
bobi0092
Hát kettős dolog ez, mert ha odaadod Davist, akkor az öltözői hangulat nem épp pozitív irányba fog eltolódni, és akkor ugye rögtön jönni fog a következő kérdés/presszió a sajtó részéről, hogy Pagano miért nem repül. Ebben az évben már nem hiszem hogy látnak bármit is Ballardék, azért ehhez nem kell NFL expertnek lenned, hogy lásd, de szerintem a mérlegelés tárgya az, hogy egyrészt egyáltalán van-e aki vinné Davist, másrészt hogy amit kapunk érte az mennyit tesz a plusz oldalra, míg az esetleges öltözői tovább romlás mennyit a mínuszra.
több mint 8 éve
Davisért max valami conditional late round picket kapnánk, többet biztosan nem. A trade-nek csak azért lehet értelme, mert ha Ballard nem akarja megtartani, akkor legalább kapunk érte valami minimálisat, míg, ha februárig marad akkor ingyen távozik.

Hozzáteszem, hogy bár ebből a szempontból van benne ráció ez már azért elég tankolós move lenne. Ilyent tényleg akkor csinál egy ilyen helyzetben levő csapat, ha már feladta az évet és minden erőforrást a jövőre öszpontosít.
peterk2005
Mert szerinted Ballard és az FO komolyan lát valamit az idei évben? Úgyértem nyilván nem veszíteni megyünk ki, mindenki 100%-ot kell, hogy nyújtson, a legjobb formában kell kimenni a pályára, de más az, hogy hogyan állsz hozzá a meccsekhez és más az üzleti döntés + jövőépítés...
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Cincinnati W 1,14
Indianapolis W 4,35

Komolyan lassan megéri fogadni magunkra...
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Annyiban lenne értelme a Davis tradenek, hogy akkor a 18as draftra kapnánk cetlit. Megjegyzem, nagyon meglepne ha 3.körnél többet ajánlana bárki. Ha hosszú táv a cél, akkor sztem egyértelmű hogy nem adjuk el. Ha vissza tudna térni mondjuk a 2 évvel ezelőtti vagy akárcsak a tavalyi szintjére, akkor sztem tavasszal még új szerződést is kapna. Kérdés Ballard mennyire csipázza. Ha nem benne látja a jövőt, akkor nyugodt szívvel elengedi. De trade-elni nem fogjuk, max a '19es draftra kapunk egy 3.körös comp pickket, mert Davisnek lesz piaca ha elengedjük.
De Quincy Wilson nem mutatott regularban még kb semmit, a kellemes meglepetés Melvin amúgy 1.5 évvel fiatalabb mint Vontae, a kor nem szól a 21es ellen, és Melvin szintén contract yearben van, könnyen lehet ha akarnánk se tudnánk megtartani mindkettőt. (Nem hinném hogy egy 29 éves CB élete szezonja után áírna bagóért, főleg hogy eddig vet mint kapott kb)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Arians állítóag befejezi a pintyéknél
jajjj de szép is lenne...
Miska84
szép is lesz, ahogy élvezi majd a nyugodt nyugdíjas éveit, sok egészséget hozzá 😊

több mint 8 éve
Stez: Davisnél azt kell mérlegelni, hogy már most sem igazán ő a #1, Melvin jobb nála. A pályán, és jelenleg legalábbis jobb. Namost, ha van egy Quincy Wilson, van egy Melvin és van egy Hairston is, aki slotban rookiehoz mérten korrektül teljesít, akkor Davis potenciális 6-8 millióját (mert ennyit el fog kérni és meg is fog kapni így is) adjuk-e meg, vagy hozzunk inkább abból egy korrektebb offball LB-t, átlag fölötti TE-t, egy korrekt guardot, stb. Nem állunk rosszul anyagilag, de annyi helyre kéne az erősítés, hogy a pénzt simán el fogjuk tudni költeni és még mindig maradni fog erősítendő poszt.

Persze nem ideális másodéves CB kezdősorral felállni, akkor sem, ha az a sor a hosszú távú terv. Ezt is aláírom.