Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Innen nem lesz könnyű fejben felállni, vagy rendve tudja tenni Mahomest Reid vagy nehèz èvek jönnek...kár èrte 😡😡😡😡😰
dande
Miert? A Pats elleni elso konf donto utan nem mondhattuk volna ezt? Vagy az elvesztett SB utan? Es negyedszer voltak a konf dontoben. Fel fognak allni, mert egy szuletett bajnok ezt teszi. Mondtam tavaly is. Vagy mikor 3-4 volt a merleg iden. Aki a Chiefst leirja, hibat kovet el.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 210 — Chiefs GM
Ezt a leolvadást lehet elemezgetni.
Kár volt igy elxurni
Janek
Ez van. Kivalo meccs volt. En nekem ez mindig a legfontosabb. En orulok a Bengalsnak, en ilyen vagyok, elnezest! Nem nyerhetsz orokke. Elozo meccs is szoros volt. most nrert a masik csapat. Megerdemeltek.
ulpianus
Azért pár kérdést fel lehetne tenni Mahomes fele ezután a meccs után asszem…
somoskovig
Mindenkit lehet kritizalni mindig. Az a legkonnyebb. De Mahomes egy kivalo QB. Nekem nem kell jobb. Nem fogom kerdore vonni, ha tehetnem se. De en nem vagyok olyan, amit a legtobben elvarnak, ez igaz.
ulpianus
Én sem vitattam egy pillanatig sem, hogy kiváló QB, csak ma történtek olyan furcsaságok, amikből tanulni lehetne, vagy inkább kellene.

több mint 4 éve
Kár volt igy elxurni
Janek
Ez van. Kivalo meccs volt. En nekem ez mindig a legfontosabb. En orulok a Bengalsnak, en ilyen vagyok, elnezest! Nem nyerhetsz orokke. Elozo meccs is szoros volt. most nrert a masik csapat. Megerdemeltek.
ulpianus
somoskovig
Mindenkit lehet kritizalni mindig. Az a legkonnyebb. De Mahomes egy kivalo QB. Nekem nem kell jobb. Nem fogom kerdore vonni, ha tehetnem se. De en nem vagyok olyan, amit a legtobben elvarnak, ez igaz.

több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
A szünet előtt kár volt a TD-t erőltetni. Ha berúgjátok, akkor meg lett volna a meccs.

Music City Miracle
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 210 — Chiefs GM
Kár volt igy elxurni
Janek
ulpianus

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....
Innen nem lesz könnyű fejben felállni, vagy rendve tudja tenni Mahomest Reid vagy nehèz èvek jönnek...kár èrte 😡😡😡😡😰
több mint 4 éve
Kár volt igy elxurni
Janek

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 064
Gratula azért nektek is. Nagyon jó meccseket játszik a Chiefs.
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Kár volt igy elxurni

több mint 4 éve
Egyes eszkombajnok ahogy lehuzzak magukat a WCn, az hihetetlen.

több mint 4 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
 www.google.com/amp/s/www.reviewjournal.com/crime/former-raider-booked-in-las-vegas-jail-on-gun-drug-charges-2520895/amp/
Amadeus
Mar nem Chief...

Arnette signed a reserve/futures contract with the Kansas City Chiefs on January 20, 2022.[24] He was released on January 29, 2022 following an incident where he was arrested on charges of assault with a deadly weapon in Las Vegas.[25]
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
 www.google.com/amp/s/www.reviewjournal.com/crime/former-raider-booked-in-las-vegas-jail-on-gun-drug-charges-2520895/amp/
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Arnette 😀
több mint 4 éve

Szerkesztette: ulpianus

több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 660 — Grady Judd fan
Jónapot kívánok!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 311
Meglátjuk igaza lesz-e.

empty taxi
Ha Burrow kap egy pici időt az OL-től, akkor a Cover 2 sem lesz megoldhatatlan feladat számára, mert Boyd és Uzomah sem jó matchup a Chiefs LB-knek, de Mixon és Chris Evans is jó kezű. Sőt, ha Higgins nem a vonalon fut, hanem befele indul, akkor ő is okozhat problémát. Szerintem a kulcs az lesz, hogy a pass rush mennyi idő alatt ér oda Burrowra, ha nagyon gyorsan, akkor meg lehet fogni a Bengals O-t. Ha viszont lesz ideje, akkor mindenkit nem tud majd levédekezni a Chiefs D.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26
Meglátjuk igaza lesz-e.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Baker olyan mint Hughes vagy Arnette. Elsõ osztalyu (1. kor) bust. A Chiefs CB posztra nem költ sokat. Más a séma, kukaznak par fizikálisan alkalmas sracot. Hátha vmelyik nem totál hulye a focihoz, ha más a feladat.
ulpianus
Es be is jott, hiszen Ward a liga legjobb cornerbackje!

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 056
 i.imgur.com/TCl5NFF.png:: HIBÁS KÉP :::: HIBÁS KÉP ::

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
 www.cbssports.com/nfl/news/andy-reid-isnt-opposed-to-changing-nfls-overtime-rule-heres-what-he-would-propose/

több mint 4 éve
Baker olyan mint Hughes vagy Arnette. Elsõ osztalyu (1. kor) bust. A Chiefs CB posztra nem költ sokat. Más a séma, kukaznak par fizikálisan alkalmas sracot. Hátha vmelyik nem totál hulye a focihoz, ha más a feladat.

Szerkesztette: ulpianus

több mint 4 éve
Aztarva!!! Nem reg neztem meg a meccset, meg most is remegek! Nagyon nagy meccs volt, instant klasszikus. S ami a legjobb benne, hogy megnyertuk! 😉
ligur
Mit szoltal CEH vmi 8.5 yardos futoatlagahoz? Pringle megint kapott el TDt.

Mas. Badger protokollja folyatotdik. De egyelore nincs tunete, es jol erzi magat.
ulpianus
Oszinten megmondva nagyon orultem, amikor McKinnon allt fel az elso snapekre, jol is kezdte a futasait, 4-5 yardokat hozott. Aztan az allam esett le, amikor CEH is nekiallt. Volt olyan, hogy 10 folott volt a futasatlaga 4 futas utan ! 😀 Nagyon kellenek az ilyen futok a csapatba, remelem folytatodik ez a trend es teljesitmeny is.

ehhez egy kis szines: The Chiefs have 100+ rush yards in 8 straight playoff games (T-5th longest streak since at least 1940).

Pringle a (mar nem is annyira) titkos fegyverem, orulok, hogy tovabbra is stabil teljesitmenyt nyujt, az elkapott TD-je sem az egyszerubbek kozul valo volt. Jol mutatja a WR erosorrendet, hogy Pringle fele 7 passz ment (ebbol 5 sikeres), mig Hardman es Robinson fele csak fejenkent egy.

Annak meg kulon orulok, hogy vegre waiverre raktuk Gordont, igaz az a terv, hogy visszaigazoljuk a PS-be. Ezzel egyet tudok erteni, mert a helyezkedese jo volt, el tudott szakadni, de e kezei, na azok egyfolytaban lyukasak voltak. A PS-be hatha sikerul ezt korrigalni. Ha igen, akkor hajra, de addig sem a roosteren foglalja a helyet.

+ meg egy keresem lenne, errol a Baker gyerekrol van egy kis infod, kifele, mifele. Most csak ugy (szamomra) hirtelen megjelent a palyan 😀

szerk: A HoneyBorzra irtozatos szuksegunk van, meggyozodesem, hogy vele a rendes jatekidoben is megnyertuk volna a meccset, igaz akkor nem lett volna ilyen idegtepo, orult, hangosan kiabalo, oriasi gyozelem. De azert csak jojjon szepen vissza, elviselem en a sima gyozelmeket is 😉

Szerkesztette: ligur
több mint 4 éve
Aztarva!!! Nem reg neztem meg a meccset, meg most is remegek! Nagyon nagy meccs volt, instant klasszikus. S ami a legjobb benne, hogy megnyertuk! 😉
ligur
Mit szoltal CEH vmi 8.5 yardos futoatlagahoz? Pringle megint kapott el TDt.

Mas. Badger protokollja folyatotdik. De egyelore nincs tunete, es jol erzi magat.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Inkább arról beszéljünk, hogy Mahomes bácsinak jár a pacsi, mert miközben ment az ünneplés, kapát-kaszál eldobva futott Allen-hez
Rodaron
ja, tudja 2018-bol milyen sz@r erzes az ilyen. Sportemberi tett volt.