Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Innen nem lesz könnyű fejben felállni, vagy rendve tudja tenni Mahomest Reid vagy nehèz èvek jönnek...kár èrte 😡😡😡😡😰Miert? A Pats elleni elso konf donto utan nem mondhattuk volna ezt? Vagy az elvesztett SB utan? Es negyedszer voltak a konf dontoben. Fel fognak allni, mert egy szuletett bajnok ezt teszi. Mondtam tavaly is. Vagy mikor 3-4 volt a merleg iden. Aki a Chiefst leirja, hibat kovet el.
dande

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Én sem vitattam egy pillanatig sem, hogy kiváló QB, csak ma történtek olyan furcsaságok, amikből tanulni lehetne, vagy inkább kellene.Mindenkit lehet kritizalni mindig. Az a legkonnyebb. De Mahomes egy kivalo QB. Nekem nem kell jobb. Nem fogom kerdore vonni, ha tehetnem se. De en nem vagyok olyan, amit a legtobben elvarnak, ez igaz.Azért pár kérdést fel lehetne tenni Mahomes fele ezután a meccs után asszem…Ezt a leolvadást lehet elemezgetni.Ez van. Kivalo meccs volt. En nekem ez mindig a legfontosabb. En orulok a Bengalsnak, en ilyen vagyok, elnezest! Nem nyerhetsz orokke. Elozo meccs is szoros volt. most nrert a masik csapat. Megerdemeltek.
Kár volt igy elxurni
Janek
ulpianus
somoskovig
ulpianus
több mint 4 éve
Mindenkit lehet kritizalni mindig. Az a legkonnyebb. De Mahomes egy kivalo QB. Nekem nem kell jobb. Nem fogom kerdore vonni, ha tehetnem se. De en nem vagyok olyan, amit a legtobben elvarnak, ez igaz.Azért pár kérdést fel lehetne tenni Mahomes fele ezután a meccs után asszem…Ezt a leolvadást lehet elemezgetni.Ez van. Kivalo meccs volt. En nekem ez mindig a legfontosabb. En orulok a Bengalsnak, en ilyen vagyok, elnezest! Nem nyerhetsz orokke. Elozo meccs is szoros volt. most nrert a masik csapat. Megerdemeltek.
Kár volt igy elxurni
Janek
ulpianus
somoskovig

több mint 4 éve
A szünet előtt kár volt a TD-t erőltetni. Ha berúgjátok, akkor meg lett volna a meccs.
Music City Miracle
több mint 4 éve
Azért pár kérdést fel lehetne tenni Mahomes fele ezután a meccs után asszem…Ezt a leolvadást lehet elemezgetni.Ez van. Kivalo meccs volt. En nekem ez mindig a legfontosabb. En orulok a Bengalsnak, en ilyen vagyok, elnezest! Nem nyerhetsz orokke. Elozo meccs is szoros volt. most nrert a masik csapat. Megerdemeltek.
Kár volt igy elxurni
Janek
ulpianus
több mint 4 éve
Innen nem lesz könnyű fejben felállni, vagy rendve tudja tenni Mahomest Reid vagy nehèz èvek jönnek...kár èrte 😡😡😡😡😰
több mint 4 éve
Ezt a leolvadást lehet elemezgetni.Ez van. Kivalo meccs volt. En nekem ez mindig a legfontosabb. En orulok a Bengalsnak, en ilyen vagyok, elnezest! Nem nyerhetsz orokke. Elozo meccs is szoros volt. most nrert a masik csapat. Megerdemeltek.
Kár volt igy elxurni
Janek

több mint 4 éve
Gratula azért nektek is. Nagyon jó meccseket játszik a Chiefs.
több mint 4 éve
Ezt a leolvadást lehet elemezgetni.Kár volt igy elxurni
több mint 4 éve
Egyes eszkombajnok ahogy lehuzzak magukat a WCn, az hihetetlen.

több mint 4 éve
www.google.com/amp/s/www.reviewjournal.com/crime/former-raider-booked-in-las-vegas-jail-on-gun-drug-charges-2520895/amp/Mar nem Chief...
Amadeus
Arnette signed a reserve/futures contract with the Kansas City Chiefs on January 20, 2022.[24] He was released on January 29, 2022 following an incident where he was arrested on charges of assault with a deadly weapon in Las Vegas.[25]
több mint 4 éve
Arnette 😀
több mint 4 éve
Jónapot kívánok!Andy Reid needs to calm down. pic.twitter.com/1p0XWNsdpB
— Super 70s Sports (@Super70sSports) January 27, 2022
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Meglátjuk igaza lesz-e.Ha Burrow kap egy pici időt az OL-től, akkor a Cover 2 sem lesz megoldhatatlan feladat számára, mert Boyd és Uzomah sem jó matchup a Chiefs LB-knek, de Mixon és Chris Evans is jó kezű. Sőt, ha Higgins nem a vonalon fut, hanem befele indul, akkor ő is okozhat problémát. Szerintem a kulcs az lesz, hogy a pass rush mennyi idő alatt ér oda Burrowra, ha nagyon gyorsan, akkor meg lehet fogni a Bengals O-t. Ha viszont lesz ideje, akkor mindenkit nem tud majd levédekezni a Chiefs D.
Bengals WR Ja'Marr Chase said he expects Kansas City to play a ton of Cover 2.
— Ben Baby (@Ben_Baby) January 26, 2022
empty taxi
több mint 4 éve
Meglátjuk igaza lesz-e.Bengals WR Ja'Marr Chase said he expects Kansas City to play a ton of Cover 2.
— Ben Baby (@Ben_Baby) January 26, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Baker olyan mint Hughes vagy Arnette. Elsõ osztalyu (1. kor) bust. A Chiefs CB posztra nem költ sokat. Más a séma, kukaznak par fizikálisan alkalmas sracot. Hátha vmelyik nem totál hulye a focihoz, ha más a feladat.Es be is jott, hiszen Ward a liga legjobb cornerbackje!
ulpianus
több mint 4 éve
i.imgur.com/TCl5NFF.png:: HIBÁS KÉP :::: HIBÁS KÉP ::
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
www.cbssports.com/nfl/news/andy-reid-isnt-opposed-to-changing-nfls-overtime-rule-heres-what-he-would-propose/

több mint 4 éve
Baker olyan mint Hughes vagy Arnette. Elsõ osztalyu (1. kor) bust. A Chiefs CB posztra nem költ sokat. Más a séma, kukaznak par fizikálisan alkalmas sracot. Hátha vmelyik nem totál hulye a focihoz, ha más a feladat.
Szerkesztette: ulpianus

több mint 4 éve
Oszinten megmondva nagyon orultem, amikor McKinnon allt fel az elso snapekre, jol is kezdte a futasait, 4-5 yardokat hozott. Aztan az allam esett le, amikor CEH is nekiallt. Volt olyan, hogy 10 folott volt a futasatlaga 4 futas utan ! 😀 Nagyon kellenek az ilyen futok a csapatba, remelem folytatodik ez a trend es teljesitmeny is.Aztarva!!! Nem reg neztem meg a meccset, meg most is remegek! Nagyon nagy meccs volt, instant klasszikus. S ami a legjobb benne, hogy megnyertuk! 😉Mit szoltal CEH vmi 8.5 yardos futoatlagahoz? Pringle megint kapott el TDt.
ligur
Mas. Badger protokollja folyatotdik. De egyelore nincs tunete, es jol erzi magat.
ulpianus
ehhez egy kis szines: The Chiefs have 100+ rush yards in 8 straight playoff games (T-5th longest streak since at least 1940).
Pringle a (mar nem is annyira) titkos fegyverem, orulok, hogy tovabbra is stabil teljesitmenyt nyujt, az elkapott TD-je sem az egyszerubbek kozul valo volt. Jol mutatja a WR erosorrendet, hogy Pringle fele 7 passz ment (ebbol 5 sikeres), mig Hardman es Robinson fele csak fejenkent egy.
Annak meg kulon orulok, hogy vegre waiverre raktuk Gordont, igaz az a terv, hogy visszaigazoljuk a PS-be. Ezzel egyet tudok erteni, mert a helyezkedese jo volt, el tudott szakadni, de e kezei, na azok egyfolytaban lyukasak voltak. A PS-be hatha sikerul ezt korrigalni. Ha igen, akkor hajra, de addig sem a roosteren foglalja a helyet.
+ meg egy keresem lenne, errol a Baker gyerekrol van egy kis infod, kifele, mifele. Most csak ugy (szamomra) hirtelen megjelent a palyan 😀
szerk: A HoneyBorzra irtozatos szuksegunk van, meggyozodesem, hogy vele a rendes jatekidoben is megnyertuk volna a meccset, igaz akkor nem lett volna ilyen idegtepo, orult, hangosan kiabalo, oriasi gyozelem. De azert csak jojjon szepen vissza, elviselem en a sima gyozelmeket is 😉
Szerkesztette: ligur
több mint 4 éve
Aztarva!!! Nem reg neztem meg a meccset, meg most is remegek! Nagyon nagy meccs volt, instant klasszikus. S ami a legjobb benne, hogy megnyertuk! 😉Mit szoltal CEH vmi 8.5 yardos futoatlagahoz? Pringle megint kapott el TDt.
ligur
Mas. Badger protokollja folyatotdik. De egyelore nincs tunete, es jol erzi magat.

több mint 4 éve
Aztarva!!! Nem reg neztem meg a meccset, meg most is remegek! Nagyon nagy meccs volt, instant klasszikus. S ami a legjobb benne, hogy megnyertuk! 😉
több mint 4 éve
Inkább arról beszéljünk, hogy Mahomes bácsinak jár a pacsi, mert miközben ment az ünneplés, kapát-kaszál eldobva futott Allen-hezja, tudja 2018-bol milyen sz@r erzes az ilyen. Sportemberi tett volt.
Rodaron