Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
 www.facebook.com/photo.php?v=544251768954519&set=vb.117307284966434&type=2&theater
miután aláírt, megállt autogrammokat osztogatni 😊

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
@JayGlazer
Charles Woodson is returning to the Raiders. He's agreed to a one-year deal
3:47 AM - 22 May 2013

+

www.raiders.com/news/article-1/Charles-Woodson-Rejoins-Raiders/98f553d7-38e1-4879-933d-065621f63062

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
Kemeny mennyien eljottek Woodson ele...
Biztonsagi keriteshez kijott Willie Brownnal es egy 24-es mezzel udvozolni a fan-okat...
Minek a mez? Meg a vegen tenyleg visszater...Rolni
az egy szurkoló gyerekének a meze volt, szóval az még nem jelent semmit. de ezek után, hogy ennyien kimentek érte, ha helyén van a szíve, vissza kell, hogy térjen, még ha a Broncos jobb ajánlatot is adna neki (ami valószínű) - persze lehet, hogy csak naivitás a részemről.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 359 — Raiders fan
Kemeny mennyien eljottek Woodson ele...
Biztonsagi keriteshez kijott Willie Brownnal es egy 24-es mezzel udvozolni a fan-okat...
Minek a mez? Meg a vegen tenyleg visszater...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Woodson Oaklandbe jött tárgyalni, kb. 100 rajongó várta.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Már csak az arab Jamar(cus) hiányzikBruce
Jahhh... 😊
QB ügyben egy meglepetés-ember, amolyan "Just Win Baby" - nagy durranás kezdő irányító lenne a leginkább a kedvemre. Azt gondolom, hogy a Raidernation megérdemelne egy újabb legendát.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Már csak az arab Jamar(cus) hiányzik
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ha Bergstrom beválig LG-nek és Brisiel marad az RG akkor igazi "európai fal"-al állunk majd fel, legalábbis névileg. Veldheer a holland, Bergstrom a svéd, Wisniewski a lengyel, Brisiel a francia és Watson az angol. 😀peterbadbone
és mindez egy skótnak (McFadden) blokkol.empty taxi
Az ír Flynn-t vagy a szintén skót McGloin-t se hagyjuk ki ami az irányító posztot illeti.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Ha Bergstrom beválig LG-nek és Brisiel marad az RG akkor igazi "európai fal"-al állunk majd fel, legalábbis névileg. Veldheer a holland, Bergstrom a svéd, Wisniewski a lengyel, Brisiel a francia és Watson az angol. 😀peterbadbone
és mindez egy skótnak (McFadden) blokkol.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ha Bergstrom beválig LG-nek és Brisiel marad az RG akkor igazi "európai fal"-al állunk majd fel, legalábbis névileg. Veldheer a holland, Bergstrom a svéd, Wisniewski a lengyel, Brisiel a francia és Watson az angol. 😀

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
itt a videó jobb minőségben, az eredeti helyén:
 sports.yahoo.com/video/dream-chasers-matt-mcgloin-001000786.html

Scrantont meg ugye az Office-ból is eléggé ismerhetjük 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
deyell
Illik a Raiders-be 😊.
Én nagyon bírom őt, szurkoltam, h legyen csapata. Kicsit soká kelt el a piacon, de a lényeg, h elkelt. O'Brian keze alatt sokat fejlődött, jól játszott, kiérdemelte ezt az UDFA szerződést.
Az látszik, h Allen QB igazolásai eléggé egy kaptafára mennek: Flynn, Wilson és a Hegylakó is intelligens, kemény, minimum (de az is lehet, h maximum) egy jó game manager QB.
McGloin sztem a 3. QB pozícióért is talán versenyben lehet Padronnal és Pryorral (én is a szkeptikusok táborát gyarapítom vele kapcsolatban).
Sok sikert neki!

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Wilson rovidre, mig TP hosszura dobal eddig jobban.Rolni
ezt Vic Tafur írta, a másik beatwriter, Corkran szerint nem így van, azt írta erre Tafurnak, hogy "Site For Sore Eyes on line 2" 😊 utóbbi Wilsont és Flynnt dicsérte, míg Pryor szerinte inkonzisztens. Kluwe egyelőre jobban puntol, mint King, jobb a hang time-ja.deyell
Egyik fórumon azt írták,hogy Corkran szerint Wilson 3INT-et is dobott. Tweetjei között nem látom, más is hallott erről vagy abszolút kacsa?undisputedly
sztem kamu. csak annyit írnak, hogy majdnem dobott egy interceptiont, de Clayton elejtette. eddig legjobban talán Wilsont dicsérték a beatwriterek, ha jól veszem ki a tweetekből. ("smooth, accurate")deyell
Oké, köszi. Flynn miatt a fél szememet az itt zajló eseményeken tartom. Remélem elnyeri a Week1 starter címet, habár ekkora közútálat(kinti fanok egy része) mellett hacsak nem indít 100-as ratinggel akkor nem sokáig húzza.undisputedly
én nem láttam közutálatot a fórumokon. footballsfuture-n volt egy szavazás, 70%-a Raiders szurkolóinak Flynnt akarja kezdőnek. sokan szeretnék Pryort is, de tapasztalataim szerint tőlük sem jellemző a haterkedés Flynn irányába.

Brandian Ross pedig full-time safety lesz Allen szerint.deyell
Ahogy szemezgettem elég sok topicot láttam ahol már most padra akarják ültetni Flynn-t. Az ilyen szélsőséges megnyilvánulások persze csak a fanok cskély %-át reprezentálják, de elég sok hasonlóval találkozni. Mindenesetre "közutálat" ide, "közutálat" oda, kíváncsi vagyok mit tud, ha már nálunk pórul járt.
több mint 12 éve
Ami meglepett eléggé az a DE poszt eddig.
Houston volt a RDE, míg Hunter a LDE...Rolni
Ez simán lehet azért mert közeledik a 3-4.
Sims Nose, Houston RDE, had legyen közelebb a blind sidehoz, Walker/Bilukidi meg viszi az LDE-t. Hunternek megvan a tömege ahhoz h erős oldali OLB legyen és run supportban segíthet, Sio meg blitzelhet a gyenge oldalon.empty taxi
Én is erre jutottam igazából.
Houston 4-3 RDEnek sose lesz sztem igazi fit. Nem egy speed rusher. Persze lehet okoskodni, h majd erőből dolgozik főleg, de nem hiszem, h jobb oldalon nagy terror lenne, ha bal oldalról is 4 sacket hozott tavaly és 3 év alatt összesen 10-et. Ha base 4-3ban RDE lesz sokat, az azért lehet talán, hogy a legjobb 4-es kerüljön a fűre és Ő a legveszélyesebb onnan...ez mondjuk gáz lenne.
Amikor Carter feljön vszeg megy majd a helycsere és Houston megy vissza balra...

Én is azt tudom elképzelni leginkább amit taxi ír(sz).
Lehet 4-3, 3-4 nek nevezni, de a lényeg vszeg az lesz, hogy Houston erőből roppantsa a szélet, kelljen rá az LT, mert azért TEket simán betol és akkor mögülle jöhet a blitzelő Sio, Burris. Másik oldalon meg Hunter\Crawford feláll vagy lennmarad, attól is függően DT-k milyen gap-et kapnak, illetve az is lehet opció, h ha Sio a weak side-on fennvan akkor cserébe Burris váltja a LDE-t és ő is rohamoz, mint OLB...végülis egyetemen 3-3 frontban OLB volt. Érdekes, mert így a pass rush végülis 5 helyről érkezne LDE(vagy OLB), DT(DE), DT(NT), RDE, OLB ez nagyon hasonlít a 3-4 felállásra, mikor a 2 OLB rohamoz...gap-en van a hangsúly és a feladaton nem azon ki honnan indul.
Hát ezzel együtt érdekes lesz a dolog, ha tényleg így lesz. Ami jó, h komoly variációs lehetősége lesz Tarvernek és Allennek, mert sok playánk van aki több poszton, szerepben is használható...

több mint 12 éve
a nap legjobb passzát az undrafted rookie Matt McGloin tolta. 😊

Cribbs mellett Burris sem edzett, térdműtétéből lábadozik. Porter boka-, Kasa combizomsérülés miatt nem végzett teljes munkát.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 745
Sims Nose, Houston RDE, had legyen közelebb a blind sidehoz, Walker/Bilukidi meg viszi az LDE-t. Hunternek megvan a tömege ahhoz h erős oldali OLB legyen és run supportban segíthet, Sio meg blitzelhet a gyenge oldalon.empty taxi
Empty

Denis Allen lenyilatkozta,hogy alapból marad a 4-3 base defense nálunk,persze lesznek 3-4 felállások is játék szituációktól függően.
Szóval lehet az is amit mondasz de akár lehet,hogy csak,mint versatille,biztos alapként vándorolt át a másik oldalra Houston.
Látni kellene a felállást és,hogy ép mit gyakoroltak a srácok ahhoz,hogy biztosat lehessen mondani.

Egy biztos érdekes.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Sims Nose, Houston RDE, had legyen közelebb a blind sidehoz, Walker/Bilukidi meg viszi az LDE-t. Hunternek megvan a tömege ahhoz h erős oldali OLB legyen és run supportban segíthet, Sio meg blitzelhet a gyenge oldalon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ross S lesz és volt is egy INTje, bár szar passz volt elvileg TP részéről.

Houston volt a RDE, míg Hunter a LDE...

több mint 12 éve
ezt Vic Tafur írta, a másik beatwriter, Corkran szerint nem így van, azt írta erre Tafurnak, hogy "Site For Sore Eyes on line 2" 😊 utóbbi Wilsont és Flynnt dicsérte, míg Pryor szerinte inkonzisztens. Kluwe egyelőre jobban puntol, mint King, jobb a hang time-ja.deyell
Egyik fórumon azt írták,hogy Corkran szerint Wilson 3INT-et is dobott. Tweetjei között nem látom, más is hallott erről vagy abszolút kacsa?undisputedly
sztem kamu. csak annyit írnak, hogy majdnem dobott egy interceptiont, de Clayton elejtette. eddig legjobban talán Wilsont dicsérték a beatwriterek, ha jól veszem ki a tweetekből. ("smooth, accurate")deyell
Oké, köszi. Flynn miatt a fél szememet az itt zajló eseményeken tartom. Remélem elnyeri a Week1 starter címet, habár ekkora közútálat(kinti fanok egy része) mellett hacsak nem indít 100-as ratinggel akkor nem sokáig húzza.undisputedly
én nem láttam közutálatot a fórumokon. footballsfuture-n volt egy szavazás, 70%-a Raiders szurkolóinak Flynnt akarja kezdőnek. sokan szeretnék Pryort is, de tapasztalataim szerint tőlük sem jellemző a haterkedés Flynn irányába.

Brandian Ross pedig full-time safety lesz Allen szerint.

több mint 12 éve
Oké, köszi. Flynn miatt a fél szememet az itt zajló eseményeken tartom. Remélem elnyeri a Week1 starter címet, habár ekkora közutálat(kinti fanok egy része) mellett hacsak nem indít 100-as ratinggel akkor nem sokáig húzza.
több mint 12 éve
sztem kamu. csak annyit írnak, hogy majdnem dobott egy interceptiont, de Clayton elejtette. eddig legjobban talán Wilsont dicsérték a beatwriterek, ha jól veszem ki a tweetekből. ("smooth, accurate")

több mint 12 éve
Egyik fórumon azt írták,hogy Corkran szerint Wilson 3INT-et is dobott. Tweetjei között nem látom, más is hallott erről vagy abszolút kacsa?
több mint 12 éve
ezt Vic Tafur írta, a másik beatwriter, Corkran szerint nem így van, azt írta erre Tafurnak, hogy "Site For Sore Eyes on line 2" 😊 utóbbi Wilsont és Flynnt dicsérte, míg Pryor szerinte inkonzisztens. Kluwe egyelőre jobban puntol, mint King, jobb a hang time-ja.

több mint 12 éve
Flynn jol fest (az baszna be, ha nem igy lenne)...

Wilson rovidre, mig TP hosszura dobal eddig jobban. TPnel a hosszu dobasok biztatoak, mert kozelre sokszor ugyis futasbol dob, mikor a vedo mar leindul az elkaporol...