Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 639 — Sworn to the Dark
legyen Moore akkor, ha Tank kiment.

Barkleyt ne

built for this shit

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 730
több mint 13 éve
Hayden press conference élőben most

www.livestream.com/newchannel/popoutplayer?channel=raidersofficial

built for this shit

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 909 — Salus populi suprema lex esto
Úgy van, kell egy rusher. A legjobb, aki elérhető
több mint 13 éve
"Manti Te'o, ILB, Notre Dame -- Following the release of middle linebacker (Rolando McClain), the Oakland Raiders are without a player at the position. Te'o is the second-best player left on my board (behind Geno Smith). Getting a productive player like Te'o in the second round would be a good pick for Oakland. Best fit: Raiders."

nfl.com-s "elemzés"Amadeus91
nem látom értelmét. Roach a miénk 4 évre, megoldja ezt a posztot. viszont nagyon kéne most már egy RDE

built for this shit

több mint 13 éve
"Manti Te'o, ILB, Notre Dame -- Following the release of middle linebacker (Rolando McClain), the Oakland Raiders are without a player at the position. Te'o is the second-best player left on my board (behind Geno Smith). Getting a productive player like Te'o in the second round would be a good pick for Oakland. Best fit: Raiders."

nfl.com-s "elemzés"
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
3 pickünk áll most a rosteren lévő irányítókban, nem szeretnék QB draftot, amíg a már előbb említett 2 QB alkalmasságáról/alkalmatlanságáról nem győződtünk meg.Amadeus91
Így van! Eleget bohóckodtunk már a pozíció körül; ideje felnőttként viselkedni és megnézni az aktuális potenciált a folyamatos keresgélés és a fejjel a falba-rohangálás helyett.
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 759
Tehehtségre Alonso>>>Burris, csak Kiko egy tajparaszt, akinek volt már rendőrségi ügye és ACL-szakadása isempty taxi
Köszi az infót Empty, ezt az oldalát nem ismertem csak videókat láttam róla! Azok meg igen meggyőzőek voltak!
De így persze részünkről kiesik,hisz RM-nek fontos a tehetség mellett a karakter is! S az elmúlt időszakok playáti tekintve nem is baj!

több mint 13 éve
Bill Williamson azt "hallotta" Barkley-t húzzuk a 2. körben. Nem lennék boldog, finoman szólva sem!peterbadbone
korábban meg azt hallotta valaki, hogy Geno lesz 1/3-ra, reméljük, csak smokescreendeyell
Akkor már inkább Smith, Barkley nagyon "ánszimpatikus".
De továbbra is bízom a QB pick mentes draftban.BMG
nekem egyik sem kéne.
+1Amadeus91
Tyler Bray sem a harmadik körben? pedig ő nagy csibész és pontosan tud dobni (autótulajok mesélhetnének róla) 😊deyell
3 pickünk áll most a rosteren lévő irányítókban, nem szeretnék QB draftot, amíg a már előbb említett 2 QB alkalmasságáról/alkalmatlanságáról nem győződtünk meg.Amadeus91
Én is bízom a QB mentes draftunkba!
Jövőre meg be kell húzni Clowney-t és második körben meg lehet qb-t ha a mostaniak nem produkálnak! Bár én nagyon bízom TP-ben!
Viszont ha valami miatt még is akkor inkább Barkley véleményem szerint.
Technikailag és olvasás terén rendben van a srác!

több mint 13 éve
Bill Williamson azt "hallotta" Barkley-t húzzuk a 2. körben. Nem lennék boldog, finoman szólva sem!peterbadbone
korábban meg azt hallotta valaki, hogy Geno lesz 1/3-ra, reméljük, csak smokescreendeyell
nekem egyik sem kéne.
+1Amadeus91
Tyler Bray sem a harmadik körben? pedig ő nagy csibész és pontosan tud dobni (autótulajok mesélhetnének róla) 😊deyell
3 pickünk áll most a rosteren lévő irányítókban, nem szeretnék QB draftot, amíg a már előbb említett 2 QB alkalmasságáról/alkalmatlanságáról nem győződtünk meg.
több mint 13 éve
nekem egyik sem kéne.
+1Amadeus91
Tyler Bray sem a harmadik körben? pedig ő nagy csibész és pontosan tud dobni (autótulajok mesélhetnének róla) 😊

built for this shit

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 909 — Salus populi suprema lex esto
Én is inkább jövőre várnék QB draftot, ha a mostani két emberünk nem tud teljesíteni normális szinten. Bár nem ismerem a jövő évi class-t sem, de inkább akkor húzzunk majd QB-t, bár akkor meg ott lesz Clowney, aki őstehetség.
több mint 13 éve
nekem egyik sem kéne.
+1
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
De továbbra is bízom a QB pick mentes draftban.
több mint 13 éve
korábban meg azt hallotta valaki, hogy Geno lesz 1/3-ra, reméljük, csak smokescreen

built for this shit

több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Bill Williamson azt "hallotta" Barkley-t húzzuk a 2. körben. Nem lennék boldog, finoman szólva sem!

több mint 13 éve
Alonso jó lesz majd, de nem mi fogjuk húzni

built for this shit

több mint 13 éve
Tehehtségre Alonso>>>Burris, csak Kiko egy tajparaszt, akinek volt már rendőrségi ügye és ACL-szakadása isempty taxi
tökéletes. 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Tehehtségre Alonso>>>Burris, csak Kiko egy tajparaszt, akinek volt már rendőrségi ügye és ACL-szakadása is

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Barett Jones 6'4 306 OLRolni
Akár 2.ban is. Nekem nagy favoritom, és szeretném, ha szürke-feketében tolná a szekerünket az idei szezontól.toxique
jó játékos, és még a QB-t is megfegyelmezi, ha nekiáll picsogni

deyell
Már látom is magam előtt, ahogyan a Colts elleni derbi első drive-jában 3rd&7-nél Jones megfordul, lekever 2 emberes taslit Flynnek: - "Ha így játszol öreg, akkor a legközelebbi snap a seggedbe megy!" A mondatból szállóige lesz, belőlünk meg 2013/14es bajnok 😀
több mint 13 éve
Kiko Alonsot nem ugazan vagom. A Roach pick up ota nem nagyon nezegetek ILB playakat...Rolni
Én is csak az egyik pozicionál találgatós cikkben figyeltem fel rá. S meg kell mondanom,hogy nagyon meggyző amit lehet látni tőle, méreteiben rendben van 6'4 238.
Nagyon jól olvassa a játékokat s ebből kifolyólag jól helyezkedik. Agresszív,non stop motorral rendelkezik! Coverben is jól dolgozó szolid alapokkal rendelkező de csiszolandó LB. Szóval Burris 2.0 csak ilb poszton
Roachnak nagyon örültem de mivel építkezünk azért nem árt hosszabb távon is gondolkodni! 😊

www.youtube.com/watch?v=QfURTqTreEA

több mint 13 éve
Akár 2.ban is. Nekem nagy favoritom, és szeretném, ha szürke-feketében tolná a szekerünket az idei szezontól.toxique
jó játékos, és még a QB-t is megfegyelmezi, ha nekiáll picsogni

built for this shit

több mint 13 éve
Akár 2.ban is. Nekem nagy favoritom, és szeretném, ha szürke-feketében tolná a szekerünket az idei szezontól.
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Ha Hayden bevalik es igazi fasza man CB lesz az nagyban segiti az egesz sec munkajat. Ha az egyik oldalon a WRt ra lehet bizni nyugodtan akkor nem kell folyton 2 deep safety es a masik oldalra lehet atforgatni segitseget.

Kiko Alonsot nem ugazan vagom. A Roach pick up ota nem nagyon nezegetek ILB playakat...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Leon nálam 4. körös.Rolni
Nálam késő 3ik vagy 4ik eleje!
Viszont mi a véleményed Kiko Alonsoról? Szerintem Burris2.0 csak ILB kiadásban.