Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 833 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De Carradine nem sérült volt és így kockázatos pick?Bruce
De igen. Ettől függetlenül nagyon jól jár vele aki majd draftolja.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 761 — Salus populi suprema lex esto
De Carradine nem sérült volt és így kockázatos pick?
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
ha összejön a letrade, azt mondom, Carradine. de Hayden is rohadt jó, nem véletlenül van sok szakinál előrébb, mint Milliner. mondjuk én jobban örülnék, ha Fisher maradna bent 1/3-ra, mert jobb cserealap, mint Joeckeldeyell
mi a pecsának 1. körben corner?Amadeus91
egy kicsit megpróbálhatnál kevésbé paraszt lenni, ha választ vársz a kérdésedre. BPA alapon draftolunk az első körben. ha a letrade összejön, és a top DE/DT-k kimennek, de a top CB bennmarad, akkor kihúzzuk azt. mint írtam, a legjobb az lenne, ha a top RDE-t húznánk, aki Carradine.deyell
ez nem parasztság kérdése.
Nincs D-line, gőzünk nincs, hogy fog kinézni a front7. Nincs értelme CB-t draftolni, még akkor sincs, ha letrade. 1. kör közepén ott lesz Floyd, Werner, Tank ..., de ha kimenne mind, akkor az OL is elbírna egy 1. körös picket. QB, CB, S, WR, RB ne jöjjön 1. körben....
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 374 — Sworn to the Dark
ha összejön a letrade, azt mondom, Carradine. de Hayden is rohadt jó, nem véletlenül van sok szakinál előrébb, mint Milliner. mondjuk én jobban örülnék, ha Fisher maradna bent 1/3-ra, mert jobb cserealap, mint Joeckeldeyell
mi a pecsának 1. körben corner?Amadeus91
egy kicsit megpróbálhatnál kevésbé paraszt lenni, ha választ vársz a kérdésedre. BPA alapon draftolunk az első körben. ha a letrade összejön, és a top DE/DT-k kimennek, de a top CB bennmarad, akkor kihúzzuk azt. mint írtam, a legjobb az lenne, ha a top RDE-t húznánk, aki Carradine.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
mi a pecsának 1. körben corner?
több mint 12 éve
ha összejön a letrade, azt mondom, Carradine. de Hayden is rohadt jó, nem véletlenül van sok szakinál előrébb, mint Milliner. mondjuk én jobban örülnék, ha Fisher maradna bent 1/3-ra, mert jobb cserealap, mint Joeckel

több mint 12 éve
Az a jó ilyenkor ezekkel a "biztos tuti" infókkal, hogy kb 3 óra múlva senki nem fog rájuk figyelni már, mert lesznek tényleges infók, úgyhogy nagy faszság ez 😀
több mint 12 éve
Szerintem nem ez lesz az első kettő pick.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 347 — Raiders fan
Na ha tenyleg
1/1 Fisher
1/2 Ansah

Akkor Joeckel miatt sztem kurva jo szituba leszunk a lemozgashoz.
Ha kicsit megyunk le OL/DL arcot varok, ha jobban johet CB is akar vagy Vaccaro mint total meglepi...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 738
Mondjuk véleményem szerint ezzel a hayden húzással kb tönkre is tenné az egész offseason munkáját RM....Bruce
Bocs lehet,h csak én vagyok nagyon letompulva a munkától de ezt kifejtenéd bővebben? akár pv-ben is!
Hayden okés, h sérült de kiváló playa!Cubehead
1/3-ra, amikor olyan játékosok lesznek/lehetnek bent mint Fisher, Jordan, Lotulelei, Floyd, akik mind mind hasznosabbak egy csapat szempontjából mint egy CB. Ha meg már CB akkor Milliner legyen inkább.Bruce
OKs én voltam a tompa 😊!
Nem jött át,hogy 1/3-ra érted, sorry!
Természetesen oda véleményem szerint is reach!A mockomba is csak 2 roundba írtam, szóval trade esetén szóba jövő playa.
Amúgy szerintem van olyan jó ha nem jobb,sőt mint Milliner! Ebben az egyben még ellent kell mondjak! 😊

több mint 12 éve
BREAKING: Chaeran Williams jelentése alapján, a Kansas City Chiefs tájékoztatta Luke Joeckel-t és Eric Fisher-t is, hogy kit választanak majd 1/1-re. Ez a játékos pedig nem más, mint...

Fisher megy ki állítólag 1/1-re, akkor Jax Joeckel/Ansah/Jordan, lehet csúszik hozzánk Jordan, vagy ha Joeckel, akkor be fog indulni a run.
több mint 12 éve
Mondjuk véleményem szerint ezzel a hayden húzással kb tönkre is tenné az egész offseason munkáját RM....Bruce
Bocs lehet,h csak én vagyok nagyon letompulva a munkától de ezt kifejtenéd bővebben? akár pv-ben is!
Hayden okés, h sérült de kiváló playa!Cubehead
1/3-ra, amikor olyan játékosok lesznek/lehetnek bent mint Fisher, Jordan, Lotulelei, Floyd, akik mind mind hasznosabbak egy csapat szempontjából mint egy CB. Ha meg már CB akkor Milliner legyen inkább.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 738
Hayden okés, h sérült de kiváló playa!

több mint 12 éve
Mondjuk véleményem szerint ezzel a hayden húzással kb tönkre is tenné az egész offseason munkáját RM....
több mint 12 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
La Canfora twitteren erdekes dolgok rolunk:

Hetek ota nyiltan aruljuk a 3.cetlit, es egy GM szerint le is founk tudni tradelni (legyen igy)

Ha megsem akkor vihetjuk Haydent... na ezt inkabb a no comment kategoriaba

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Bill Williamson (ESPN) nektek is írt mockot:

1 3 Sharrif Floyd DT Florida
3 66 Larry Warford OG Kentucky
4 100 Adrian Bushell CB Louisville
6 170 Sean Renfree QB Duke
6 176 Levine Toilolo TE Stanford
6 205 Miguel Maysonet RB Stony Brook
7 209 Cam Lawrence LB Mississippi State

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nem csinálom meg ezt a draftos játékot, mert nem ismerem a játékosokat annyira, csak az első körösöket 😀Bruce
Azért ha meggondolod magad írd be a tippjeid, éjfélig tudom vezetni, utána már nem leszek "elérhető".

Ha más akar még szintén éjfélig írja be, aztán vasárnap este eredményt hirdetek.

több mint 12 éve
Nem csinálom meg ezt a draftos játékot, mert nem ismerem a játékosokat annyira, csak az első körösöket 😀
több mint 12 éve
Bruce!

Veldheer nekem tisztán LOT, én nem raknám át jobb oldalra semmiképp.
De ez mindegy, mert Veldheer nem menne bele az ROT fizetésbe eleve. És igaza lenne. Akkor már jobb eladni jövőre. Persze őt is lehet tagelni. De mint Albert, attól még eladható, és az lenne a jó döntés.
Csak amit a Chiefs megtehet, miszerint dobnak egy első kört arra, hogy egy jó LOTből kiválót faragjanak, azt megteheti-e a Raiders is? Mert itt sokkal több lyuk van rosteren, mint ilyen luxus cseréket finanszírozni a legjobb pickből.
Én azt mondom amit Amadeus. A védőfalra kell ellőni az 1/3at. Vagy még inkább lemozogni, akár kicsit ár alatt is (de nem nagyon, fizessenek csak).

Én ezért nem tartom jó döntésnek a két LOT egy csapatban elméletet. Jól hangzik, hogy ennyire jó OT páros, viszont mindkettő megkéri a saját árát 2014ig bezárólag. Azonban a Raidersnek nem fogja megérni. Senkinek nem érné meg.ulpianus
Fishernek 4 évig újonc fizuja lesz, ez fix. Az hogy Veldheer elgondolkozik e azon, hogy egy újonc lenyomja és ő lett a RT, az majd eldől.
Én annyit mondok hogy ha benn van Fisher és Jordan meg Joeckel kiment, akkor Fisher a legjobb pick. Ha benn van Jordan és Fisher, akkor már talán Jordan kicsivel többet ér.

De abban egyetértek, hogy a legjobb a letrade nekünk, csak azt ugye nem mi döntjük el. 😊
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Bruce!

Veldheer nekem tisztán LOT, én nem raknám át jobb oldalra semmiképp.
De ez mindegy, mert Veldheer nem menne bele az ROT fizetésbe eleve. És igaza lenne. Akkor már jobb eladni jövőre. Persze őt is lehet tagelni. De mint Albert, attól még eladható, és az lenne a jó döntés.
Csak amit a Chiefs megtehet, miszerint dobnak egy első kört arra, hogy egy jó LOTből kiválót faragjanak, azt megteheti-e a Raiders is? Mert itt sokkal több lyuk van rosteren, mint ilyen luxus cseréket finanszírozni a legjobb pickből.
Én azt mondom amit Amadeus. A védőfalra kell ellőni az 1/3at. Vagy még inkább lemozogni, akár kicsit ár alatt is (de nem nagyon, fizessenek csak).

Én ezért nem tartom jó döntésnek a két LOT egy csapatban elméletet. Jól hangzik, hogy ennyire jó OT páros, viszont mindkettő megkéri a saját árát 2014ig bezárólag. Azonban a Raidersnek nem fogja megérni. Senkinek nem érné meg.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/04/25/raiders-targeting-d-j-hayden-with-lower-round-one-pick/

úgy legyen!!

több mint 12 éve
a draft eredménykövetés topicba írtam, de ide is befér
Scott Bischoff ‏@Bischoff_Scott 5p
Talking to source who confirms that Ansah will be the pick to Jacksonville at No. 2 overall.Beki
Akkor a Raiders elég jó helyzetben lesz...Fisher miatt az a 3. pick sokat fog érni valakinek. Vagy mekkora esély lehet itt egy Fisher pickre a Raiderstől?Hall Of Green
Ha engem kérdezel én mindenképpen őt választanám és van is benne realitás, mert kell a jó falember és úgy gondolom őt nem lehet bennhagyni akkor és ott. Bár ellene szól, hogy alighanem RT lenne eleinte és az meg nem ér 1/3-at.
Viszont a teljes összképhez az is hozzá tartozik, hogy a jelenlegi LT-nk Veldheer utolsó évébe lép a szerződésének, ha őt Fisher érkezésével áttennék RT-nek és Fisher lenne az LT, akkor Veldheer fizetését ez jelentősen befolyásolhatná a jövőre nézve, mert egy RT-nek nem adnak olyan lóvét mint egy LT-nek. Szóval van realitás abban, hogy Fishert húzzuk ha benn lesz 1/3-ra!
De ha Joeckel lesz az 1/1 és Ansah az 1/2, akkor inkább Jordan lenne a választásunk, mert egy jó rusher kell, mert egyelőre az sincs.
Viszont tényleg inkább a letradelés lenne akkor a legjobb opció a számunkra.
több mint 12 éve
Ansah-t viheti 1/2re a Jax állítólag

pls Jordan, pls.
több mint 12 éve
Ha Jordant nem viszi ki a Jax (Same old jax), akkor vinnünk kell, nincs mese.
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ha Joeckel lesz az 1/1 akkor szerintem Fisher könnyen lehet Jags választás is, mert gond nélkül be fogják tenni RT-nek, DE-t meg visznek majd 2. körben. Ellenben Joeckel-ről azt olvastam, hogy inkább LT és nem biztos, hogy könnyen menne neki az átállás RT-re.

Ansah nekem nagyon nem jön be, még Carradine-t is inkább húzzuk be kicsit előbb, mint vigyük Afrika Csillagát, aki ki tudja hány éves, stb... ok potenciál az van benne, de ilyenekkel tele a Raiders bust listája. Húzzunk meglepőt és válasszuk ki Warmack-ot!