Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
mennyit kapnánk kb? 1+2+2? mennyi a reális értéke jelen helyzetben az 1/3-nak?Amadeus91Hát ezt kurva nehéz megmondani, mert ugye nem letrade van, hanem vki feltradel és azt tudjuk elfogadni, tehát azon ajánlatok közül lehet majd válogatni amiket kapunk, ha kapunk...
Annyit tuti nem kapunk, mint a Rams tavaly, de sztem nem is kell annyi nekünkse a lemozgáshoz...
Nagyban függ attól is, h milyen mélyről szeretnének feljönni...
Lövésem sincs mit kaphatunk...
Idei 1.kör, 2.kör, 3.kör és jövő évi 1. vagy 2. kör nálam már elég lenne az 1\3-ért
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
mennyit kapnánk kb? 1+2+2? mennyi a reális értéke jelen helyzetben az 1/3-nak?Amadeus91Attól függ honnan mozognak fel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
mennyit kapnánk kb? 1+2+2? mennyi a reális értéke jelen helyzetben az 1/3-nak?
több mint 13 éve
Ez remélhetőleg segít nekünk lemozogni:2. Central Michigan: Eric Fisher, OT (6072, 306 and 5.04): Fisher only went through positional drills as he choose to stand on his Combine testing numbers. His workout was called “tremendous” by more than one NFL person we spoke to and there were many “wow” moments throughout. Displaying the rare ability to change directions quickly while maintaining good body position and control, Fisher showed that he can be a real asset pulling and blocking out in space at the next level. Few offensive tackles are sudden athletes, but Fisher displayed suddenness throughout his workout, which confirmed everything teams had seen on film. While his physical workout was outstanding, it was still clear to some in attendance that Fisher is thin for his height and will need to add bulk in order to improve his playing strength. Additionally, the bad habit of keeping his hands low during pass protection and leaving chest open to pass rushers was evident in how he used/carried his hands during the workout. This will need to improve if he is going to avoid being bull rushed back into the QB’s lap as he was regularly during the Senior Bowl practices.[/quote]http://www.nationalfootballpost.com/Pro-Day-Review-March-15th.html
Joeckel vagy Fisher jó eséllyel megy 1\1re sztem...Jags elvileg nem keres LT-t...Így vszeg nálunk benn lesz vmelyik...elég sok LT need-es csapat van azért, így remélhetőleg vki bemozdul...
Másik opció lehet G.Smith-ért történő bemozgás is...
De jó volna...
több mint 13 éve
Köszi tüsi a rövid értékelést!Bazza egyszer lelépett már szerződés nélkül tegnap vagy tegnap előtt...erre a hírre gondolsz vagy újra képben van??
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy elment tőlünk, mert én már szívesebben láttam volna őt MLB-be, mint Urlachert. Nem egy elit játékos, de jó munkás ember, aki csendben, de fontos láncszeme lett a Bears D-nek. Nem egy playmaker. Atletikus, de nem egy észlény.Mindenesetre jól jártatok vele.
több mint 13 éve
Corey Williams is jön vizitre.Ő sztem remek fogás lenne ha egészséges tud maradni.
Símán kezdő szinten játszott tavaly is.
több mint 13 éve
Papa Roach
több mint 13 éve
már hivatalos:The Oakland Raiders have signed LB Nick Roach.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Csak az a baj, hogy kijelentették a cutot, ha CP nem csökkent, McClain kivágása meg már akkor biztos volt, mikor két hétre felfüggesztettük.komolyan nem is értem, hogy DHB, BigSey, TK miért nem menn(t)ek bele a pay cutba. Elnézve a FA piac alakulását, az érdeklődőket, örülhetnek, ha lesz csapat aki felszedi őket, nem, hogy 8 milliós fizetés...Amadeus91Jó kérdés, pláne,hogy tudhatták tavalyról,hogy RM nem fél meghozni nagy döntéseket.
Mondjuk TK még rosteren van de szerintem ez CP és Rolandoval együtt ideiglenes állapot.Esetleg próbáljuk őket elcserélni.
Ha mindez igaz akkor Newman-t is leigazoltuk. Igaz még nincs megerősítve!Cubehead
Hülye lenne bárki bármit is adni értük, ha "ingyen" összeszedhetik majd őket.
több mint 13 éve
komolyan nem is értem, hogy DHB, BigSey, TK miért nem menn(t)ek bele a pay cutba. Elnézve a FA piac alakulását, az érdeklődőket, örülhetnek, ha lesz csapat aki felszedi őket, nem, hogy 8 milliós fizetés...Amadeus91Jó kérdés, pláne,hogy tudhatták tavalyról,hogy RM nem fél meghozni nagy döntéseket.
Mondjuk TK még rosteren van de szerintem ez CP és Rolandoval együtt ideiglenes állapot.Esetleg próbáljuk őket elcserélni.
Ha mindez igaz akkor Newman-t is leigazoltuk. Igaz még nincs megerősítve!

több mint 13 éve
komolyan nem is értem, hogy DHB, BigSey, TK miért nem menn(t)ek bele a pay cutba. Elnézve a FA piac alakulását, az érdeklődőket, örülhetnek, ha lesz csapat aki felszedi őket, nem, hogy 8 milliós fizetés...
több mint 13 éve
Sean Jensen @seankjensenThe #Raiders signed Nick Roach to be the starting middle linebacker.
Roach deal eddig:
The Raiders haven't confirmed the deal, but Dickerson reported the team offered Roach a contract in the neighborhood of $3 million to $4 million a season over three to four years.
Ez akkor 3év 9Mtól 4év 16Mig van vhol. Vállalhatónak tűnik...
Ez a FA lista sztem kurva gyenge lett...
Aso, Chad kizárható sztem...Aso missfit, öreg; Chad öreg, balhés múlttal
Turner talán, de Ahmad nem hinném. Moore helyett Slauson lehet a befutó...
Barnett mostanra nem sanszos, akkor még ő nem vágta...
Rey kb McClaini tempóval bír...nem hiszem
Jackson mivel tudna többet mint Crawford (vagy Hunter) minek?? Ő sem kezdő RDE ami kellene
Jammer talán...
több mint 13 éve
Roach volt már?briareosNálunk még nem, előtte a Bears-ben volt. 😀
több mint 13 éve
Chad sztem minimumért jönne a fejelős balhé után.Aso-t imádom de sajnos nem rendszer fit. Ugyan úgy szenvedne,mint Philiben.Lehetséges FA célpontokBradshaw, 85, Aso komoly lenne.Amadeus91
raidernationtimes.com/article.php?id=9604Cubehead
Bradshaw és Chad jó lenne inkább csak a kérdés,hogy mennyibe fájnának,meg érnék e!
Mondjuk annyi fix,hogy DMC mögé kell egy strapa bíró rb,mint anno Bush. Amúgy lehet,hogy a Bears jövőre kivágja őt,én vissza hoznám.
Véleményem szerint Barnett és Lawrence lehet még érdekes a számunkra (persze ez is függ RM mit tervezz Carterral)Cubehead
több mint 13 éve
Aso-t imádom de sajnos nem rendszer fit. Ugyan úgy szenvedne,mint Philiben.Lehetséges FA célpontokBradshaw, 85, Aso komoly lenne.Amadeus91
Bradshaw és Chad jó lenne inkább csak a kérdés,hogy mennyibe fájnának,meg érnék e!
Mondjuk annyi fix,hogy DMC mögé kell egy strapa bíró rb,mint anno Bush. Amúgy lehet,hogy a Bears jövőre kivágja őt,én vissza hoznám.
Véleményem szerint Barnett és Lawrence lehet még érdekes a számunkra (persze ez is függ RM mit tervezz Carterral)

több mint 13 éve
Lehetséges FA célpontokBradshaw, 85, Aso komoly lenne.
több mint 13 éve
Megmondom őszintén,olyan szempontból nem bánnám,hogy így egységes playbook-t lehetne össze rakni,mondván hasonló tipusú qb-k vannak a rosteren,plusz kiderülne,hogy mennyi van TP-ben illetve,hogy milyen gyorsan fejlődik. Hogy kinövi e magát vagy meg marad,mint szép álom!QB kérdést fejtegető cikkegyre inkább az a sanda gyanúm, hogy, ha VY jövőhéten 2-s alát tud mutatni, akkor CP cut és Pryor time.Amadeus91
Még az elején vagy egy nagyon érdekes mondat CP fizetését illetően
"there was "no way" the Raiders would pay him"
aggbot.com/Oakland-Raiders-News/article/19184458Cubehead
Persze mint az köztudott én elfogult vagyok TPvel szóval nyugodtan szóljatok rám ha nagyon álomország mezeire tévedek 😊

több mint 13 éve
QB kérdést fejtegető cikkegyre inkább az a sanda gyanúm, hogy, ha VY jövőhéten 2-s alát tud mutatni, akkor CP cut és Pryor time.
Még az elején vagy egy nagyon érdekes mondat CP fizetését illetően
aggbot.com/Oakland-Raiders-News/article/19184458Cubehead
több mint 13 éve
Nekem Bilukidinél először ott esett le az állam amikor vmelyik meccsen DT posztról majdnem utolérte az egyik futót a partvonalnál mire CB vagy S szerelte...baszott gyors volt méretéhez képest...jó technikával lehet belőle egy jó mindenes DT.Crawford is nagyon atletikus, de őt inkább futás ellen jó, pass rushban elfogadhatónak érzem mint projektet...nagyon meglepődnék, ha RDE posztra beérne impact játékkal...persze örülnék neki 😊
Tőle 2013ban azt várom, h Houston kifáradása esetén LDE posztra beforog, RDE poszton küzd a csere szerepért (Hunterrel) és jó esetben oda is be forog, illetve olyan nickel, dime szitukban amikor Houston bemegy középre akkor megy LDEnek...
Ha ezt tudná szépen hozni már elégedett lennék vele...
több mint 13 éve
QB kérdést fejtegető cikkMég az elején vagy egy nagyon érdekes mondat CP fizetését illetően
aggbot.com/Oakland-Raiders-News/article/19184458

több mint 13 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDNI'm told RB Mike Goodson is "close to signing" a deal with the Jets. #nyj
Kár érte, jól játszott, csak sajnos ő is cukorból van.
Minden esetre sok sikert neki is.

több mint 13 éve
Rolni megihletett az iménti írásával szóval én is végeztem egy kis kutatást.Crawford egyetemen RDE-t játszott. A fizikai adottságai maximálisan megvannak hozzá.
6'5 magas és 281font súlyú (jelenlegi állás szerint)
Jack Crawford combine adatai
40 Yard Dash: 4.74 seconds 4.78
Bench Press: (N/A) reps (225 lb)
Wonderlic: (N/A) (0-50)
Vertical Leap: 33.0 inches 31.5
Broad Jump: 116 inches 109
Three Cone: 7.15 seconds 7.57
20 Yd Shuttle: 4.25 seconds 4.78
A vele egy classban levő első körös/ azonnal bevethető Quinten Coples számai Crawfordé mögött kiemelve.
Persze az igazsághoz hozzá kell tenni,hogy Crawford itt még "csak" 274 font volt míg Coples 284. De ettől függetlenül jól látszik,hogy fizikálisan minden adott Crawfordnál RDE szinthez és igazából nála is csak a technikai rész az ami hiányzott.
Most egy év edzés után eltudnám képzelni,hogy Hunterrel erős rotációban játszón!
Bilukidi
Újra néztem az egyetemi highlights videóját ( www.youtube.com/watch?v=STiBwfkomOY ) és azt látni rajta,hogy a variált 3 - 4 emberes falba mindenhol játszatták, szóval eléggé alkalmazkodó képes. Gyors,robbanékony és,hogy nem áll le! Jól használja a kezeit 2:30nál kiválóan látni is.
Jelenleg 320 font szóval súly alapján inkább Dt/Nt semmint pass rush Ut, de ettől függetlenül nagyon is aktív(mondhatni szöges ellentéte ezen a téren Simsnek) De ezt jelzi Rolni által kikeresett adatokon alapúló Floyd összehasonlítás is. Annyi biztos,hogy ha sikerül kellően technikailag képezni akkor nagyon komoly és pusztító belső falember lehet belőle. Nem elképzelhetetlen,hogy már idén is kapunk belőle ízelítőt.