Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Lol, Kyle Wilber visszakerült rosterre és egyből kapitányként.elég szomorú, hogy Muse őt sem tudta kiszorítani. pedig Wilber csak egy special teamer.
Amadeus
built for this shit
több mint 5 éve
Lol, Kyle Wilber visszakerült rosterre és egyből kapitányként.
több mint 5 éve
Raiders restructured LB Cory Littleton’s contract to create $8.272M in cap roomFogadjunk: ET.
készülünk valamire?
deyell
több mint 5 éve
Raiders restructured LB Cory Littleton’s contract to create $8.272M in cap room készülünk valamire?
built for this shit
több mint 5 éve
Trent Brown kivételével nem valami jó eddig a FA.Én azért megvárnám, hogy végig tudja-e játszani a szezonnyitót.
Amadeus
Kb. 2 nap edzett a training camp-ben?
több mint 5 éve
Nem, Mariota megsérült, ennyi.szóval az van, hogy Peterman a QB2.Nem mondjátok, hogy lenyomta Mariotát...... valamo nagyon eltört nála pedig sokkal tehetségesebb akár csak Carrnàl is.. ne már 😕
Amadeus
dande
empty taxi
Akkor nem szóltam 😊Nem, Mariota megsérült, ennyi.szóval az van, hogy Peterman a QB2.Nem mondjátok, hogy lenyomta Mariotát...... valamo nagyon eltört nála pedig sokkal tehetségesebb akár csak Carrnàl is.. ne már 😕
Amadeus
dande
empty taxi
Illetve annyit, hogy ebben sajnos viszontnincs semmi váratlan...
több mint 5 éve
Meg vagyunk mentve.Az is érdekes lesz, hogy IR-ről a 3. körös project emberke vagy a millió dolláros back up FA project QB lesz visszatérős...ha nem Marika, akkor komoly pénzégetés volt a dolog...Bármennyi játékos visszatérhet IR-ről idén.
Rolni
Bruce
több mint 5 éve
Az is érdekes lesz, hogy IR-ről a 3. körös project emberke vagy a millió dolláros back up FA project QB lesz visszatérős...ha nem Marika, akkor komoly pénzégetés volt a dolog...Bármennyi játékos visszatérhet IR-ről idén.
Rolni
több mint 5 éve
Az is érdekes lesz, hogy IR-ről a 3. körös project emberke vagy a millió dolláros back up FA project QB lesz visszatérős...ha nem Marika, akkor komoly pénzégetés volt a dolog...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
Nem, Mariota megsérült, ennyi.szóval az van, hogy Peterman a QB2.Nem mondjátok, hogy lenyomta Mariotát...... valamo nagyon eltört nála pedig sokkal tehetségesebb akár csak Carrnàl is.. ne már 😕
Amadeus
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
szóval az van, hogy Peterman a QB2.Nem mondjátok, hogy lenyomta Mariotát...... valamo nagyon eltört nála pedig sokkal tehetségesebb akár csak Carrnàl is.. ne már 😕
Amadeus
több mint 5 éve
Ha nem válik be a 2019 és a 2020 draft class abba belebukik ez a Gruden-Mayock duó, mert FA-hez nem értenek...Trent Brown kivételével nem valami jó eddig a FA.
Rolni
Kivétel: Richie.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 5 éve
Ha nem válik be a 2019 és a 2020 draft class abba belebukik ez a Gruden-Mayock duó, mert FA-hez nem értenek...
több mint 5 éve
lehet, hogy visszajön, de kérdés, hogy ezzel mennyire vagyunk előrébb, tekintve, hogy eddig a training camp során nem pozitív visszajelzések jöttek a teljesítményéről. persze a beat writereknek nem mindig lehet hinni, de eddig akiket idén fikáztak, közülük már többen nincsenek a csapatnál mint Randall, Bowden.Mariota, Randall, Bowden, T. Williams. $21 milliót égettünk el a semmire csak ebben az offseasonben.A Jags 44 milliónyi dead moneyval rendelkezik idén, szóval még van hova fejlődni/süllyedni. 😉
deyell
Mariota meg úgy is nemsokára visszajön.
iktriad
built for this shit
több mint 5 éve
Mariota, Randall, Bowden, T. Williams. $21 milliót égettünk el a semmire csak ebben az offseasonben.A Jags 44 milliónyi dead moneyval rendelkezik idén, szóval még van hova fejlődni/süllyedni. 😉
deyell
Mariota meg úgy is nemsokára visszajön.
több mint 5 éve
Mariota, Randall, Bowden, T. Williams. $21 milliót égettünk el a semmire csak ebben az offseasonben.
built for this shit
több mint 5 éve
szóval az van, hogy Peterman a QB2.Ez miért baj? 😊
Amadeus
www.youtube.com/watch?v=ePqzuC55lrg
több mint 5 éve
szóval az van, hogy Peterman a QB2.
több mint 5 éve
Na jó, Narancs, Tetves és Dugó nem ér ebben a topikban.Aztán jön az ezüst-fekete Omlás 😀Csak így lehet ezt most látni sztem isHa minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
Amadeus
Rolni
empty taxi
több mint 5 éve
Aztán jön az ezüst-fekete Omlás 😀Csak így lehet ezt most látni sztem isHa minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
Amadeus
Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Èn nálam 4 év a 4 év, de ha a Panthers ellen nem lesz értékelhető a történet, akkor hümmögni fogok.Csak így lehet ezt most látni sztem isHa minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
Amadeus
Rolni
több mint 5 éve
Csak így lehet ezt most látni sztem isHa minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
Amadeus
több mint 5 éve
Ha minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
több mint 5 éve
Na akkor vasárnap Panthers, ki mire számít?55-10 ide
Én úgy gondolom, hogy a nagy átalakuláson átesett Panthers ellen kell, hogy mi legyünk az esélyesek. De sajnos így, hogy nem volt semmi előszezon mérkőzés, bármi lehet. Ha Bridgewater elkapja az elején a fonalat, akkor jó teszt lehet a védelmünknek, hogy sikerült e valamilyen téren előre lépni. Az O faluk egy kicsit gyengébben muzsikált az edzőtáborban, így remélhetőleg a D line tudja majd dominálni őket és akkor nem lehet olyan nagy baj. Persze McCaffrey ott van és ő egyedül is képes szép dolgokat produkálni.
A támadóinknál meg az a fontos, hogy az O line stabil legyen, aztán a többi már majd jön. Elvileg a Panthers D line jól szerepelt a saját O-Line-al szemben, reméljük a mi falunk keményebb dió lesz számukra.
Nagyon kíváncsi vagyok az LB sorunkra, meg természetesen a secondary-ra.
Erősebbnek érzem a csapatunkat, de kiegyenlíti az erőviszonyokat szerintem az, hogy idegenben kezdünk és úgy tudom, hogy csak a meccs napján lehet utazni, ami így elég kemény lesz.
Just Win Baby!
Bruce
Carr 5 TD 400+y
Ruggs 3 TD 200y
Jacobs 2 TD 150y
Crosby 2 sack
1 int ret td
ggwp
Szerkesztette: Pari