Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Elmult három hónapba, csak az uborka nőtt, most meg csak a fejem kapkodom...
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Mi folyik itt Gyöngyösön?AB kéri h vágják ki?!
Szerinte kinek fog kelleni?
több mint 6 éve
Nem lepne meg ha ezt akarta volna baratunk hatha szabad utat kap egy contender csapatba. csak lehet benézte, hogyha tultolja bukhatja a garantaltat.Azt azzal hogy nekiment mayocknak már bukta is én úgy tudom.
Rynald
Így a raiders dead money nélkül vághatja ki, csakhát azérte adott draft picket nem fogják visszakapni ha így lesz.

több mint 6 éve
Amúgy ez a release me kétértelmű is lehetne, de ezen a ponton remélem azt jelenti amire mindenki gondol.
több mint 6 éve
Nem lepne meg ha ezt akarta volna baratunk hatha szabad utat kap egy contender csapatba. csak lehet benézte, hogyha tultolja bukhatja a garantaltat.
több mint 6 éve
így legyen ötösöm a lottón : "Szerintem ki fogják vágni még a meccs előtt."Ma talán nincs edzés a Texansnál. Hátha BoB telefonál, hogy tradeljen érte. 😊
pfefe8
Szerintem ez az egész hacacáré arra megy ki, hogy Vic Fangiot teljesen összezavarják. A Denvernél kb. 6 óránként változik a defensive gameplan attól függően, mit csinál éppen az agybajos.
Komolyan lassan már Donald Trump is unalmas pali lesz hozzá képest.
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
így legyen ötösöm a lottón : "Szerintem ki fogják vágni még a meccs előtt."
Steelers fan
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Csapat uj neve: Hollywood Comedians.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Jon Gruden by the end of the Antonio Brown saga:több mint 6 éve
Én attól félek igazából, hogy ez csak a petting volt, keddtől pedig -miután garantáltá válik a 30 milka- elszabadul a pokol.Szerintem ki fogják vágni még a meccs előtt.
Ez kb bármi lehet majd, tippelni nem is merek, de amiben kb biztos vagyok, hogy pl a Carr-Brown vonalon lejátszátok a Wilson-Sherman sztori 2.0-át, ami higyétek el nem lesz pluszos a végén. Tudnánk mesélni.
Én nem ismerem annyira Grudent, de mindenki azt írja hogy különösen keménykezű, na majd meglátjuk, meg amúgy is, teher alatt nő a pálma.
akdestroyer
Steelers fan
több mint 6 éve
Én attól félek igazából, hogy ez csak a petting volt, keddtől pedig -miután garantáltá válik a 30 milka- elszabadul a pokol.Ez kb bármi lehet majd, tippelni nem is merek, de amiben kb biztos vagyok, hogy pl a Carr-Brown vonalon lejátszátok a Wilson-Sherman sztori 2.0-át, ami higyétek el nem lesz pluszos a végén. Tudnánk mesélni.
Én nem ismerem annyira Grudent, de mindenki azt írja hogy különösen keménykezű, na majd meglátjuk, meg amúgy is, teher alatt nő a pálma.
több mint 6 éve
Ez a video amit AB megosztott most, vér profi nem egy hirtelen felindulásból elkészített hiszti.Nincs itt gond. AB megszállta a YouTube ot is. Nézettsége kliikk száma az egekben.
több mint 6 éve
Mi van ha AB a CTE tüneteit mutatja? A műsorai már-már szürreálisak, és nem mindig volt ekkora díva. Volt az a brutális Burfict szerelése néhány éve ugye...Igen de ezt lehet a szerződéskötés előtt kellett volna megnézni.... De ha jogi akadálya van, viszont merülnek fel kétségek, akkor nem kell szerződtetni.
gyeek
több mint 6 éve
Most akkor megint meg van sértődve ez a bolond? Mit gondolt majd bocsánatot kér és pont, majd jól nem büntetik meg semmivel!? Tényleg nem ártana egy alapos kivizsgálás.
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
AB-vel kapcsolatban egy nagy tévedés van szerintem. A sikeresség, de végkép a SB győzelem szempontjából holt mindegy, hogy milyen elkapód van, sőt. Igazából hátrány, ha van egy sztárként fizetett WR-ed (hasonló áll a RB-re is). QB, elit LT, showdown corner és elit pass-rusher, ezekre kell a sok pénz.Ha megnézzük az elmúlt 20 (!) év SB győzteseit, alig valakinél volt elit, sztárként fizetett elkapó. Pedig pass-happy liga, meg minden, de mégsem ez számít.
Amire tökéletes egy díva WR, hogy csinálja a show-t, meg a balhét, sok néző, mezeladás, médiamegjelenés, stb. Szerintem a Raiders-nél is erre játszanak a költözés előtt.
több mint 6 éve
Jaja, trend. Tiszta klímaváltozás ez a téma! 😊 Az is trend, hogy pont a focisták, boxolók, egyéb kontakttal járó sport játékosai produkálják a leglátványosabb hisztiket és nem mondjuk a szinkronúszók vagy tornászok. Van más ismert degeneratív agykárosodás amit agyrázkódás idézhet elő? Nyugodtan behelyettesítheted a rövidítésüket a CTE helyére, én nem ragaszkodom hozzá, a lényeg ugyanaz marad.Mi van ha AB a CTE tüneteit mutatja? A műsorai már-már szürreálisak, és nem mindig volt ekkora díva. Volt az a brutális Burfict szerelése néhány éve ugye...Erre ezt tudom idézni
gyeek
twitter.com/JOEL9ONE/status/1170167741099233280
r.baggio
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Mi van ha AB a CTE tüneteit mutatja? A műsorai már-már szürreálisak, és nem mindig volt ekkora díva. Volt az a brutális Burfict szerelése néhány éve ugye...Erre ezt tudom idézni
gyeek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mi van ha AB a CTE tüneteit mutatja? A műsorai már-már szürreálisak, és nem mindig volt ekkora díva. Volt az a brutális Burfict szerelése néhány éve ugye...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
és végre részlegesen egyesülhet a Young Money Crew, AB Emanuelle Sanders haverjával, lesz szaladgálás, pénztárca és fogcsattogtatás...Denvert verni mindig öröm, de nem könnyű. Ők is ugyan így készülnek. Csoporton belüli derbi, mindig kemény és fontos.AB-vel Hétfőn betörjük a vadlovakat. Kedden kiváncsi leszek az új szempontokra ☠️nem raktad magasra a lécet. 😊 😊 😕
Grden tuti nem csicska, annál nagyobb ego.
Kisiklott egy story, amit helyére raktak, úgy hogy mindenkinek pozitív legyen. AB ligaelit WR ez tény. Kicsit túl gondolják ezt páran. Tavaly lehúztuk a szezont, Mack miatt (+Coop) ez most nem fordulhat elő. Most kell nyernünk.
Just Win Baby. 🖤☠️
Surda
Helmut Zimmer
Surda

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Denvert verni mindig öröm, de nem könnyű. Ők is ugyan így készülnek. Csoporton belüli derbi, mindig kemény és fontos.AB-vel Hétfőn betörjük a vadlovakat. Kedden kiváncsi leszek az új szempontokra ☠️nem raktad magasra a lécet. 😊 😊 😕
Kisiklott egy story, amit helyére raktak, úgy hogy mindenkinek pozitív legyen. AB ligaelit WR ez tény. Kicsit túl gondolják ezt páran. Tavaly lehúztuk a szezont, Mack miatt (+Coop) ez most nem fordulhat elő. Most kell nyernünk.
Just Win Baby. 🖤☠️
Surda
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Elmondom, hogy én hogyan látom, beszélgetve pár kinti szurkolóval az amcsi fórumon.Pont ezt a konteot írtam le, hogy becsapdázták ABt
Először is, szerintem AB-t ki kellett volna baszni és Mayock kurva jó munkát végez eddig, mint GM. Azt gondolom, hogy nem csak AB az, akire a social media nincs jó hatással, hanem Gruden pepitában. Elképesztő nyomást rak rá a 100 milliós szerződés, az ezzel járó kritika, bár legyünk őszinték, ez az ember annyira maximalista, hogy gyakornok kora óta hajnali 4-kor kell és 6-tól dolgozik. Playbookot ír, elemez, edzést tart, ergo saját magára is épp elég nyomást helyez. AB egy klasszis elkapó amikor a futballra koncentrál. Az a játékos, akire Grudennek most szüksége van, hogy ez az offense a top5-be menjen idén. Mert az van odaát sok ember fejében - itthon is btw -, hogy a siker elég rendesen legitimál. Lehet, hogy nem megyünk idén PO-ba, de egy kiemelkedő offense teljesítmény a tavalyi 4-12 után egy olyan dolog lenne, amire már lehetne mutatni, hogy "látjátok bazzeg? Del Rio csak állt, mint fasz a lakodalomban, én meg 2 év alatt olyat raktam össze, hogy a Chiefs offense riválisa lettünk". Ez egy érdekházasság, ahol most AB töke meg lett fogva. Egyesek szerint direkt lett behúzva a csőbe ezzel a good cop - bad cop módszerrel, hogy kicsit elguruljon a pöttyös, mert most már fogható a viselkedése. Fasz se tudja. Aztán lehet, hogy a Keyshawn Johnson fiaskóból is tanult Gruden, odaát Tampában ugyanis pont az offensebe kezdett el beletörni a bicskája 1-2 év után.
Egy dolgot ne felejtsetek: a híresen kemény, HoF edző, Bill Parcells, egy karrieren át nézte különösebb retorzió nélkül, hogy minden idők legjobb védője - Lawrence Taylor - szétkokózza és kokszolja az agyát. Senkit nem érdekelt, mert nyertek. Nálunk már csak a nyerés hiányzik.
Amadeus
És igen, a siker legitimizál.
Erre pont az old school Raiders a példa. AB egy fasz, de legalább nagy.
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
AB-vel Hétfőn betörjük a vadlovakat. Kedden kiváncsi leszek az új szempontokra ☠️nem raktad magasra a lécet. 😊 😊 😕
Just Win Baby. 🖤☠️
Surda