Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
jó, a 4. "Classic Al Davis pick" mindig Wild card nálunk. Annyira triviális, hogy nem kell külön említeni.3 lehetőség van4. lehetőség, Grudennek fingja sincs mit csinál és jön majd egy ordas WTF pick
- Qb-t húzunk és Carr megy
- Qb-t húzunk és KC modell
- Jól átbaszott Gruden mindenkit, hogy a 3 premier DL prospectből minimum egy lecsússzon hozzánk.
Az a poén, hogy mindhármat el tudom reálisan képzelni.
Amadeus
gabokocka
több mint 7 éve
3 lehetőség van4. lehetőség, Grudennek fingja sincs mit csinál és jön majd egy ordas WTF pick
- Qb-t húzunk és Carr megy
- Jól átbaszott Gruden mindenkit, hogy a 3 premier DL prospectből minimum egy lecsússzon hozzánk.
Amadeus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
3 lehetőség van- Qb-t húzunk és Carr megy
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 7 éve
Vegasban lesz a Madden VB?És kivel játszik majd Vegasban Super Bowlt a Patriots? 😊)Ha úgy sikerül a felkészítés itt mint a Senior Bowlra, hamarosan közeledhet egy másik SB 😊nem kérdés. 5 éven belül Vegasban lesz a Lombardi.
dande
Amadeus
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nasirt olvastam én is, hogy szeretjük nagyon.Ryan Finley. Ne lepődjetek meg, ha középső körben (3-5.) jön.Azért mert szenvedett végig?
Amadeus
Garrett Bradbury, Nasir Adderley és Drue Tranquill voltak a csapat kapitányai. Mellettük Isabella és Risner valamint Saunders akikről olvastam, hogy kedveli a staff nagyon.
Nasir Adderley az aki "nagyon gyanús"...PG igen megdícsérgette, C lett, egész héten jól dolgozott, meccs végére 3 Raiders matricája is volt és nyilatkozott Raiders pólóban és baseball sapka...
Szerintem Ő az egyik késői első körös pickünkre jó lehet.
Rolni
több mint 7 éve
Ryan Finley. Ne lepődjetek meg, ha középső körben (3-5.) jön.Azért mert szenvedett végig?
Amadeus
Garrett Bradbury, Nasir Adderley és Drue Tranquill voltak a csapat kapitányai. Mellettük Isabella és Risner valamint Saunders akikről olvastam, hogy kedveli a staff nagyon.
Nasir Adderley az aki "nagyon gyanús"...PG igen megdícsérgette, C lett, egész héten jól dolgozott, meccs végére 3 Raiders matricája is volt és nyilatkozott Raiders pólóban és baseball sapka...
Szerintem Ő az egyik késői első körös pickünkre jó lehet.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
És kivel játszik majd Vegasban Super Bowlt a Patriots? 😊)Ha úgy sikerül a felkészítés itt mint a Senior Bowlra, hamarosan közeledhet egy másik SB 😊nem kérdés. 5 éven belül Vegasban lesz a Lombardi.
dande
Amadeus

több mint 7 éve
Ryan Finley. Ne lepődjetek meg, ha középső körben (3-5.) jön.
több mint 7 éve
Ha úgy sikerül a felkészítés itt mint a Senior Bowlra, hamarosan közeledhet egy másik SB 😊nem kérdés. 5 éven belül Vegasban lesz a Lombardi.
dande
több mint 7 éve
Ha úgy sikerül a felkészítés itt mint a Senior Bowlra, hamarosan közeledhet egy másik SB 😊
több mint 7 éve
Senior Bowl meccsen, aki villant valamit az északi csapatból kap a sisakra 1 Raiders matricát Grudenéktől 😊Ez jó pofa 😊
több mint 7 éve
Igen ez totál wtf miért maradtWe've got to do a better job of protecting himMondjuk ezt kezdhetnék azzal, hogy kibasszák Cablet.
Rolni
Levi
több mint 7 éve
We've got to do a better job of protecting himMondjuk ezt kezdhetnék azzal, hogy kibasszák Cablet.
Rolni
több mint 7 éve
Raiders GM Mike Mayock on Derek Carr: "He's a starting quarterback in the NFL. He can make every throw. We've got to do a better job of protecting him and giving him weapons. ... We need to be more dynamic. Derek Carr, at this point, is kind of the least of our problems."
több mint 7 éve
Carr jelezte, hogy szívesen megverné az espn first take stábját. Just Offseason Baby
több mint 7 éve
Nincs gond, majd Cable jövőre alaposan felkészíti őket!Hátha sikerül elcsípni a két utolsó helyet! 😊
😀 😀 😕 😕
Rolni
több mint 7 éve
Nincs gond, majd Cable jövőre alaposan felkészíti őket!😀 😀 😕 😕
több mint 7 éve
Ha Lynch 100%-os és elhivatott annak ellenére, hogy nem Oaklandben játszunk, inkább Ő.Parkerrel kapcs az lepett meg, hogy van nála rosszabb.
Miller simán volt ilyen szar, volt talán 2 normális meccse amikor KO egészséges volt véletlenül...
Parker meg...ennél nem igen van rosszabb PFF grade 😊
Rolni
több mint 7 éve
Ha Lynch 100%-os és elhivatott annak ellenére, hogy nem Oaklandben játszunk, inkább Ő.Miller simán volt ilyen szar, volt talán 2 normális meccse amikor KO egészséges volt véletlenül...
Parker meg...ennél nem igen van rosszabb PFF grade 😊
több mint 7 éve
twitter.com/PFF_Raiders/status/1087915323561517056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3Araider_forums%7Ctwcon%5Etimelinechrome&ref_url=https%3A%2F%2Fraiderforums.com%2Fviewforum.php%3Ff%3D3Kolton nem tűnt mindig ennyire rossznak, Parker meg nem tűnt ennyire jónak.
több mint 7 éve
Megy a parasztvakítás RB poszton rendesen 😊na, de akkor Martin vagy Lynch? Szegény Washingtonnak reszeltek.
D.Martin-t szívesen látnánk vissza
M.Lynch-et imádná vissza Gruden
C.Warren az emberünk futó poszton
J.Richard pedig az MVP-nk
Szép lassan majd kihullanak a kártyák, mert Richard RFA tendert kell kapjon a két veterán meg új szerződést. Warren simán rosteren lesz TC-ig, aztán kiderül tud-e olyat mutatni, ami rosterre emeli. Tavaly a pre seasonban villantot, de nem volt elég a rosterre. Mivel igen limitált sebességgel rendelkezik komoly kérdés, hogy valóban lehet-e NFL RB belőle vagy csak egy a sok pre seasonban villanó fiatal közül akire a szurkolók fejben egy sokkkal nagyobb kabátot akasztanak.
Szerintem a Richard RFA tender no brainer és Warren-t is szívesen látnám TC-ben. A két veterán közül viszont csak egyet látnék szívesen és kellene hozni egy fiatal futót, akinek van ereje és NFL sebessége is.
Rolni
több mint 7 éve
Megy a parasztvakítás RB poszton rendesen 😊D.Martin-t szívesen látnánk vissza
M.Lynch-et imádná vissza Gruden
C.Warren az emberünk futó poszton
J.Richard pedig az MVP-nk
Szép lassan majd kihullanak a kártyák, mert Richard RFA tendert kell kapjon a két veterán meg új szerződést. Warren simán rosteren lesz TC-ig, aztán kiderül tud-e olyat mutatni, ami rosterre emeli. Tavaly a pre seasonban villantot, de nem volt elég a rosterre. Mivel igen limitált sebességgel rendelkezik komoly kérdés, hogy valóban lehet-e NFL RB belőle vagy csak egy a sok pre seasonban villanó fiatal közül akire a szurkolók fejben egy sokkkal nagyobb kabátot akasztanak.
Szerintem a Richard RFA tender no brainer és Warren-t is szívesen látnám TC-ben. A két veterán közül viszont csak egyet látnék szívesen és kellene hozni egy fiatal futót, akinek van ereje és NFL sebessége is.
több mint 7 éve
közben Lynchet is várjuk vissza szeretettel.Csak az a kérdés melyik ligában 😊1. From an extraordinarily good source: RB Chris Warren “is the guy” in Oakland. #RaidersSimán jó powerbacknek.
Lol
Rolni
Amadeus
empty taxi
Lehet 5 futóval kezdünk... remélem valamelyikből képzünk egy fasza fullbacket.
több mint 7 éve
Csak az a kérdés melyik ligában 😊1. From an extraordinarily good source: RB Chris Warren “is the guy” in Oakland. #RaidersSimán jó powerbacknek.
Lol
Rolni
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
1. From an extraordinarily good source: RB Chris Warren “is the guy” in Oakland. #RaidersSimán jó powerbacknek.
Lol
Rolni