Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Nálam ez a sorrend:Griff Whalen IR-re került, Breno Giacomini pedig lapátra.A wr helyzet margójára.
Switzer-t sajnálom, ő szimpatikus játékos volt, lehet majd darázs mezben meg tudja mutatni, hogy mit tud. Ezek szerint Dwayne Harris lesz a KR/PR és az egyik WR.
Eddig nem tűnik veretesnek ez az elkapógárda. Nelson és Cooper OK, aztán ott van az alulteljesítő Bryant a tavaly rossz formát hozó és cserélni kívánt Roberts, Harris, aki inkább ST játékos, meg persze a fiatalok...
Két érkező is van, CB Jarell Carter és DT Connor Flagel személyében.
Érdekes mérkőzés lehet a Rams elleni, hisz ebben a két csapatban maradt távol az edzőtábortól az új szerződése miatt a csapatuk top védőjátékosa (Aaron Donald és Mack).
peterbadbone
twitter.com/PFF_Raiders/status/1033811782945652736?s=19
Levi
Cooper
Nelson
Bryant
Ateman
Harris v. Hatcher (aztán repülhet mind2, ha Whalen visszatér)
ST
Blacknall
IR
Whalen
Cut
Roberts
több mint 7 éve
Griff Whalen IR-re került, Breno Giacomini pedig lapátra.A wr helyzet margójára.
Switzer-t sajnálom, ő szimpatikus játékos volt, lehet majd darázs mezben meg tudja mutatni, hogy mit tud. Ezek szerint Dwayne Harris lesz a KR/PR és az egyik WR.
Eddig nem tűnik veretesnek ez az elkapógárda. Nelson és Cooper OK, aztán ott van az alulteljesítő Bryant a tavaly rossz formát hozó és cserélni kívánt Roberts, Harris, aki inkább ST játékos, meg persze a fiatalok...
Érdekes mérkőzés lehet a Rams elleni, hisz ebben a két csapatban maradt távol az edzőtábortól az új szerződése miatt a csapatuk top védőjátékosa (Aaron Donald és Mack).
peterbadbone
twitter.com/PFF_Raiders/status/1033811782945652736?s=19
több mint 7 éve
Griff Whalen IR-re került, Breno Giacomini pedig lapátra.Switzer-t sajnálom, ő szimpatikus játékos volt, lehet majd darázs mezben meg tudja mutatni, hogy mit tud. Ezek szerint Dwayne Harris lesz a KR/PR és az egyik WR.
több mint 7 éve
Még talán átlagos sem, ment a 6. Pick is.Pontosítás:Legalább lenne 4. Kör akkor azt mondom faja így csak átlagos a business
The #Steelers acquired WR Ryan Switzer and a 6th rounder in 2019 from the #Raiders in exchange for the #Steelers’ 5th rounder, source said.
Beki
Cubehead
több mint 7 éve
Pontosítás:Legalább lenne 4. Kör akkor azt mondom faja így csak átlagos a business
The #Steelers acquired WR Ryan Switzer and a 6th rounder in 2019 from the #Raiders in exchange for the #Steelers’ 5th rounder, source said.
Beki

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Pontosítás:The #Steelers acquired WR Ryan Switzer and a 6th rounder in 2019 from the #Raiders in exchange for the #Steelers’ 5th rounder, source said.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
5.körTRADE: #Steelers and #Raiders are finalizing a trade to send WR Ryan Switzer to Pittsburgh, per league source.Wow. Csak nem egy 3. körért? 😀
Beki
Levi
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ha esetleg Mack neve lett volna ott? 😀TRADE: #Steelers and #Raiders are finalizing a trade to send WR Ryan Switzer to Pittsburgh, per league source.Hát erősen leizzadtam, míg eljutottam Switzer nevéig...faszom
Beki
Pari
több mint 7 éve
TRADE: #Steelers and #Raiders are finalizing a trade to send WR Ryan Switzer to Pittsburgh, per league source.Hát erősen leizzadtam, míg eljutottam Switzer nevéig...faszom
Beki
több mint 7 éve
Most olvastam egy cikket, hogy Mack meg nem erősített pletykák szerint találkozott a Lions GM-jével. Nem lenne baj, ha már megkapná azt a rohadt szerződést... Úgy utálom a pletykákat.Nem tárgyalhat a játékos
Bruce
Ez kamu ne dőlj be 😉
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
TRADE: #Steelers and #Raiders are finalizing a trade to send WR Ryan Switzer to Pittsburgh, per league source.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Gondolom NFL-ben ilyet nem kockáztatnának meg, mert itt már a találkozás ténye is bőven elég lehetne az emböröknek h durva büntiket szabjanak ki. Nem úgy, mint a gurulós verzióban h ügynökök lazán vacsorázgatnak sportigazgatókkal.Most olvastam egy cikket, hogy Mack meg nem erősített pletykák szerint találkozott a Lions GM-jével. Nem lenne baj, ha már megkapná azt a rohadt szerződést... Úgy utálom a pletykákat.Btw ez nem meriti ki a tampering fogalmat?
Bruce
Pari
több mint 7 éve
de, ezért elég kacsaszagú ez a pletykaMost olvastam egy cikket, hogy Mack meg nem erősített pletykák szerint találkozott a Lions GM-jével. Nem lenne baj, ha már megkapná azt a rohadt szerződést... Úgy utálom a pletykákat.Btw ez nem meriti ki a tampering fogalmat?
Bruce
Pari
több mint 7 éve
Most olvastam egy cikket, hogy Mack meg nem erősített pletykák szerint találkozott a Lions GM-jével. Nem lenne baj, ha már megkapná azt a rohadt szerződést... Úgy utálom a pletykákat.Btw ez nem meriti ki a tampering fogalmat?
Bruce
több mint 7 éve
Most olvastam egy cikket, hogy Mack meg nem erősített pletykák szerint találkozott a Lions GM-jével. Nem lenne baj, ha már megkapná azt a rohadt szerződést... Úgy utálom a pletykákat.Pont a Lionsba? 😃 zseniálisan végezné ki a karrierjét.
Bruce
több mint 7 éve
LOL, ofc Warren-re gondoltam😊))))Preseason alapján nekem egyelőre így néz ki a Depth Chart-omMiért látnád szívesebben Morrow-t futóként, mint LB-ként? 😀
(Zölddel akiket szívesen látnék a pályán, sárgával, akik mind1)
i.imgur.com/couXd48.jpg
Pari
bmg
több mint 7 éve
Most olvastam egy cikket, hogy Mack meg nem erősített pletykák szerint találkozott a Lions GM-jével. Nem lenne baj, ha már megkapná azt a rohadt szerződést... Úgy utálom a pletykákat.
több mint 7 éve
Preseason alapján nekem egyelőre így néz ki a Depth Chart-omMiért látnád szívesebben Morrow-t futóként, mint LB-ként? 😀
i.imgur.com/couXd48.jpg
Pari
Szerkesztette: bmg
több mint 7 éve
Preseason alapján nekem egyelőre így néz ki a Depth Chart-omQB2? 😂
i.imgur.com/couXd48.jpg
Pari
több mint 7 éve
Preseason alapján nekem egyelőre így néz ki a Depth Chart-om(Zölddel akiket szívesen látnék a pályán, sárgával, akik mind1)
i.imgur.com/couXd48.jpg
több mint 7 éve
Sztm Kaepernick nem nagy pénz, és több benne a lehetőség.Azért 4 év után ( Sio vs Kaepernick)
leigazolni.
Az élet produkál furcsa fordulatokat. 💪💪💪
youtu.be/AjIBMe5lmxE
több mint 7 éve
Egyre több post arról,Ha jobb mint a két jelenlegi backup, akkor felőlem jöhet, azonban az ára kérdéses. Én most már inkább azt várom, hogy Mack-et fixáljuk.
h esetleg Kaepernicken gondolkodunk.
??
Surda
Köcsög holdout...
több mint 7 éve
A PFF szerint Lee a legjobb linebacker eddig az előszezonban az egész ligában, már a minimum 40 snappet játszók esetében. Lehet hogy beérik lassan... Persze az előszezon az előszezon, de hát itt tudják megmutatni magukat a perememberek igazából. Ezért is rossz, hogy a két csere QB még ebben a szituban sem tud igazán jól szerepelni. Egyébként nyilatkozta Gruden, hogy csak Carr a biztos pont QB poszton és hogy lehet, hogy a kereten sincsen a backup QB jelenleg. Bár én azt gondolom, hogy nem fogunk váltani ezeken a posztokon sem, de ha Carr-rel történik valami... nem is folytatom.
Bízom benne, hogy legalább az egyik OT-nk biztos pont lesz (Penn), míg Miller egy átlagos produktumot le tud rakni az asztalra. A két OT teljesítménye lesz a kulcs, mivel a belső falembereknél bízhatunk benne, hogy jól fognak teljesíteni.