Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Schefter szerint Gruden
több mint 8 éve
Steve Wyche @wyche89Ezt nem láttam jönni. Mindenki ízt mondta, hogy JDR és Davis túl nagy spanok ehhez. ha tényleg Gruden jön, akkor az nagyon jó lépes volt hosszú távon Mark Davistől.
Jack Del Rio just said Mark Davis told him after the game that he was fired
Beki
több mint 8 éve
Na JDR sétál...Eddig rendben részemről...
Ki jön? Várhatóan tényleg Gruden.
Meglássuk...
Meglássuk mi lesz az FO-val...
Aztán a stábot...aztán lehet véleményt formálni...
B.U.E.K.!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Hmm. Elhisszük nagyon ezt a Gruden dolgot.Közben fb-n terjeng: Jon gruden. Greg papa just said mark Davis wouldn't of fired del Rio if he didn't have a deal set with gruden
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Steve Wyche @wyche89Jack Del Rio just said Mark Davis told him after the game that he was fired
több mint 8 éve
twitter.com/GehlkenNFL/status/947626702284382208

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Crabs jó eséllyel cutÉn megtartanám! Az eddigiek alapján Cooper nem.fix #1 sőt! Kell mellé Crab!
Amadeus
Hacsak nem.lesz olyan Wr aki er 1 vagy második kört és igazi playmaker
Ellenben Roberts sima cut. Új szerződés ide vagy oda. Tavaly is voltak bajok vele. Idén eg kb totál nulla pedig idén egészséges..
Szerkesztette: Cubehead

több mint 8 éve
twitter.com/GehlkenNFL/status/947558135769608192

Madden hates me.
több mint 8 éve
Uj cikk szerint nincs szo tulajdonosi reszrol es RM nem lenne veszelyben...Meglassuk mi lesz!
Uj edzoi stab nem feltetlen visszalepes lasd Rams, de van kerdes boven Gruden korul...
Bucs sikerenek alapja anno a vedelem volt azert...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Crabs jó eséllyel cut
több mint 8 éve
Kurva jó lenne! Egy töketlen tulaj; egy túlpörgő, figyelemmàniàs nagyhatalmú edző meg egy àtlépett, sértődött GM.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Kommentátor edzői gárda lesz vagy mi?
több mint 8 éve
Én nagyon fázok Grudentől, régebben még örültem volna neki, de most...nem tudom.Rich Gannon-t emlegeti a cikk mint QB coacht, aki mint QB igazan jo volt, de nem mindenki alkalmas tanítani (pl én sem, hiába megy a matek, olyan szarul magyarázom, hogy félek a gyerek megbukna, ha csak tőlem tanulná😊)
Az hogy meg HC jogkört is kapna, aztán végképp brainfart.
Egy dolog lenne az érkezésével pozitívum, a tűz. Tényleg tud motiválni, - ezért sírtam idén a legtöbbet, a lélektelen játékért, de Chucky szerintem egylövetű.
Pari
De az biztos jó mentor lenne.
több mint 8 éve
Én nagyon fázok Grudentől, régebben még örültem volna neki, de most...nem tudom. Az hogy meg HC jogkört is kapna, aztán végképp brainfart.
Egy dolog lenne az érkezésével pozitívum, a tűz. Tényleg tud motiválni, - ezért sírtam idén a legtöbbet, a lélektelen játékért, de Chucky szerintem egylövetű.
több mint 8 éve
Szakmailag szerintem sincs nagy lemaradásban. Inkább az a bajom, hogy az új hc teljesen új edzői gárdát akar és a keretben is lesznek változások, ami újabb kidobott évet jelent.Nem feltétlen. Sok mindentől függ. A személyi változás coach and player oldalon ill a mértéke, meg ugye a fegyelem az oltozoi kultúra amit magávalhoz elvár stb
Bruce

több mint 8 éve
Szakmailag szerintem sincs nagy lemaradásban. Inkább az a bajom, hogy az új hc teljesen új edzői gárdát akar és a keretben is lesznek változások, ami újabb kidobott évet jelent.
több mint 8 éve
Peterbadbone azt en se szeretnem ha RM munkájának a rovására menne ellenben ha "csak" egy sima VP titulust kapna es nem ártana bele magát RM munkájába jobban mint egy HC akkor akar jól is elsülhet a tulajdonosi rész adás ezen része is. Szóval ha ez lesz a felállás akkor cross fingers and hope the bestVélemény?

több mint 8 éve
Mindentől függetlenül azt azért ne felejtsétek el srácok,hogy Gruden a kommentátori munkája mellett folyamatosan tolja a Gruden qb camp-t és mind ott mind a munkaja során folyamatosan csinálja az elemzeseket. Ergo szerintem simán képben van és ugye tud drive-kat is felépíteni s nem csak fejben mint TD

több mint 8 éve
Nézegetve Gruden kapcsolatait akik aktívak védelmi vonalon (azaz potenciális DC-k): Gus Bradley (Chargers DC), Rod Marinelli (Cowboys DC), Todd Wash (Jaguars DC), Joe Woods (Broncos DC), Joe Barry (Rams LB-edző), Jethro Franklin (Raiders DL-edző), Mike Waufle (Bills DL-edző), Ejiro Evero (Rams S-edző), Fred Pagac (Broncos OLB-edző)Esetleg Jimmy Lake-et lehet visszacsábítani a profik közé, ő per pill a Washington Huskies co-DC-je.
Támadóoldali haverjai: Nathaniel Hackett (Jaguars OC), John Morton (Jets OC), Kirby Wilson (Browns run game coord.), Jeremy Bates (Jets QB-edző), Bill Callahan (Redskins OL-edző), Aaron Kromer (Rams OL-edző), Richard Mann (Steelers WR-edző), Ron Middleton (Jaguars TE-edző), Raheem Morris (Falcons WR-edző), Greg Olson (Rams QB-edző), Skip Peete (Rams RB-edző)

Madden hates me.
több mint 8 éve
Nekem úgy tűnik, hogy Mark a fanokat akarja kompenzálni a költözés miatt. Ezért jött Lynch és ezért nyomja Grudent is ennyire, de nem hiszem, hogy ez jó döntés lenne...
több mint 8 éve
Ez több, mint érdekes ajánlat. Ha nagy felhajtást akart Mark, akkor ez meglesz Gruden kinevezésével. Ha olyan arcot akar a Raiders élére, aki megfelelő kapcsolatrendszerrel rendelkezik és bírja a kirakat szerepet, van Raiderses múltja, akkor ez is meglesz. Ha olyan embert akart, aki újra felépíti a támadógépezetet és SB közelbe viszi a csapatot... hát ezt egy kommentátori székből kiszállva én nem feltétlenül látom Grudenben. Pár éve még elhittem, hogy jó lehetne, de most már komoly kétségeim vannak ezzel kapcsolatban, már csak az eltelt idő miatt is. Ettől függetlenül működhet a dolog, mert nem volt rossz HC és megfelelő stábbal bármi összejöhet.A tulajdonosi rész még egy szép csavar a történeten. Világosan látszik, hogy nincs a csapat mögött $. Emellett nekem azt is sejteti, hogy itt nem csak egy HC pozícióról van szó, hanem egy nagyobb hatáskörről, ami nem feltétlenül jó, már csak McKenzie miatt sem. Nem szeretném, ha nem ő lenne a GM, mert szerintem jól csinálja, még akkor is, ha van is olyan pozíció, ami megoldatlan.
több mint 8 éve
Azt írják hogy kb Belichick hatáskörével rendelkezne így Gruden, ami szép és jó, de ezt inkább a munkájával kellene kiérdemelnie, mint egyből megkapnia azért mert a tulaj szerelmes belé. Egyébként akkor is kell egy jó OC is és egy DC is, ha nem marad Pagano.
több mint 8 éve
Utána megint eladjuk nekik, hogy 1456 napig ne jussunk rájátszásba?
több mint 8 éve
A tampa is nagyon akarná Grudent, ezért kell többet ajánlani.