Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
megint ez a csávó lesz itt az OC? hát beszarok.

pbs.twimg.com/media/Bxm1IAcCAAA86fS.jpg
deyell
De nem ő lesz a play caller
Cubehead
De jó! Akkor készüljetek a Spider 2 Y Bananákra!
mustaine
meg sluggo-slant and go 😀

több mint 8 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
Az OC, DC, ST edző kvázi kinevezéseknek örülök, eddig nekem tetszik a stáb! Remélem kedden ezeket is bejelenti Gruden és indulhat az offseason elemzgetéses, okoskodós része 😊

Rolni
az OC-nak miért?

built for this shit

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 476
Nem is hiszem el.
Amikor 2 év alatt ennyit változik a liga, kedvelem a Raiderst de ha tényleg 10 év akkor elment az eszük.
Szivacs
A Steelersnél 1969-óta Tomlin a harmadik HC. A 10 éves szerződés egyáltalán nem gáz, ha jó a HC.
Jan
Csak azt szerződéskötéskor még nem látod. Ezért kötsz 4 évre, majd hosszabbítod meg, ha jó irányba haladnak a dolgok.

De nem ismerjük a részleteket. Lehet, hogy 2 év után úgy el lehet majd köszönni tőle, hogy a maradék 8-at nem kell kifizetni. Lehet hogy 4 év után van ilyen opció. Lehet hogy nincs.
Most más sokkal inkább az a kérdés, elhaladt-e a liga Gruden mellett. Az oké, hogy nem krumplit termesztett eddig a Marson, de azért szakkomentátorkodni más, mint game plant készíteni, playt hívni, edzést vezényelni...
Ha jó lesz, jó lesz, máris a fiatal Al Davishez hasonlítják majd Markot, ha nem, akkor drága lesz és az öreg Alhez hasonlítják.

Egyszer minden kiderül. De az biztos, hogy a szerződésen nem csak az van, hogy 10 és hogy 1000000000, sok latin betű és arab szám...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
Nem is hiszem el.
Amikor 2 év alatt ennyit változik a liga, kedvelem a Raiderst de ha tényleg 10 év akkor elment az eszük.
Szivacs
A Steelersnél 1969-óta Tomlin a harmadik HC.
Jan
Én is ezt mondtam, végre nem.bus stop team.leszünk mi se.

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 673 — Steelers fan
Nem is hiszem el.
Szivacs
A Steelersnél 1969-óta Tomlin a harmadik HC. A 10 éves szerződés egyáltalán nem gáz, ha jó a HC.

Szerkesztette: Jan

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan

deyell
Cubehead
De jó! Akkor készüljetek a Spider 2 Y Bananákra!

több mint 8 éve
Chuky time is back

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
Mark tolt egy all-in-t!
Baromira kell a siker és a jó PR, hogy a maradék 2 évben legyen elég néző Oaklandben. Ha üres a lelátó többet bukik, mint 10M.
Las Vegasba pedig nagy csinnadrattával kell menni. Sikeres és jól eladható csapat kell oda is, hogy dőljön a néző és a lé.
Ha bejön ez a húzása ezzel fog komoly lóvét termelni majd LV-ben.

Eddig mindenki azért kutyázta Mark-ot, mert csóró és nem tud egy rendes HC-t megfizetni, pláne nem rendes stábbal. Na erre összehozza a legdrágább főedzőt, brigádot 😊
Van ebbe amúgy kicsit Al Davis-es is nekem...kiszúrt most azért rendesen a többi tulajjal! Többet fognak kérni az edzők (pénzben, időben egyaránt), főleg ha ez nekünk most bejön.

A koordinátorok is 4 éves szerződést kapnak, ami szintén nem szokványos hosszúságú.
Nagy a bizalom és ahogy mondtam all-in van.
Ha nem jön be akkor sztem rámehet a csapat is Davisnek, de legalább előre menekül és nem totojázik.

Amúgy biztos vannak kiszállási pontok a szerződésben nem kell parázni, meg aztán nem a mi pénzünk 😊

Az OC, DC, ST edző kvázi kinevezéseknek örülök, eddig nekem tetszik a stáb! Remélem kedden ezeket is bejelenti Gruden és indulhat az offseason elemzgetéses, okoskodós része 😊

Go Raiders!
Rolni
Must win baby!
több mint 8 éve
Mark tolt egy all-in-t!
Baromira kell a siker és a jó PR, hogy a maradék 2 évben legyen elég néző Oaklandben. Ha üres a lelátó többet bukik, mint 10M.
Las Vegasba pedig nagy csinnadrattával kell menni. Sikeres és jól eladható csapat kell oda is, hogy dőljön a néző és a lé.

Eddig mindenki azért kutyázta Mark-ot, mert csóró és nem tud egy rendes HC-t megfizetni, pláne nem rendes stábbal. Na erre összehozza a legdrágább főedzőt, brigádot 😊
Van ebbe amúgy kicsit Al Davis-es is nekem...kiszúrt most azért rendesen a többi tulajjal! Többet fognak kérni az edzők (pénzben, időben egyaránt), főleg ha ez nekünk most bejön.

A koordinátorok is 4 éves szerződést kapnak, ami szintén nem szokványos hosszúságú.
Ha nem jön be akkor sztem rámehet a csapat is Davisnek, de legalább előre menekül és nem totojázik.

Amúgy biztos vannak kiszállási pontok a szerződésben nem kell parázni, meg aztán nem a mi pénzünk 😊

Go Raiders!
Rolni
Teljes az egyetértés!

több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Mark tolt egy all-in-t!

Go Raiders!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve

deyell
Cubehead
kár, pedig már vágytam arra, hogy újra nézhessem a lebilincselő középen futás, rövid passz, rövid passz, punt drive-okat egymás után.
deyell
😂 a régi emlékek ne is mond. Habár lehet Mcvay mellett tovább képezte magát okj-n

több mint 8 éve

deyell
Cubehead
kár, pedig már vágytam arra, hogy újra nézhessem a lebilincselő középen futás, rövid passz, rövid passz, punt drive-okat egymás után.

built for this shit

több mint 8 éve

deyell

több mint 8 éve

i.imgur.com/kR75hyp.jpg

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 8 éve
Gondoltak, kellene egy visszautasithatatlan ajanlat.
ulpianus
Én egy lófejjel kezdtem volna Gruden ágyában.
Amadeus
Classic 😉

több mint 8 éve
Gondoltak, kellene egy visszautasithatatlan ajanlat.
ulpianus
Én egy lófejjel kezdtem volna Gruden ágyában.
több mint 8 éve
Én örülök neki,kellett már ide egy tökös edző, a 10ev végett pedig végre nem bus stop a csapat hanem lehet normális team culture-t kialakítani. Pl GB-ben is vagy NE-ben is bevált az állandóság.

több mint 8 éve
Szivacs Chicago Bears 177
Nem is hiszem el.

Szerkesztette: Szivacs
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 333
6,5-7 millió $/év volt a tévés fizuja, gondolom még kapott emelésre ajánlatot, amire rá akartak licitálni.

Kìváncsi leszek/lennék a szerz részleteire, opt out-ra, stb.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gondoltak, kellene egy visszautasithatatlan ajanlat. Bejott. Kerdes, ez most jo vagy sem?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
OMFG its 2007 all over again!
10 év bazzmeg, 100.000.000$...Mark te fasz!
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 333
Nem az volt eddig, h Mark Davis a legcsóróbb tulaj? 10m/év egy boom or bust HC-nak jó ég! Davis ebbe nem rokkan bele?

Amúgy Grudent emberileg bìrom, de Tampa- ban ő learatta Dungy-ék babérjait, azon kìvül szakmailag meg nem volt kiugró eredménye.

De jó lenne, ha bevàlna, mert egy erős Raidersnek örülnék a régi - már-már elfeledett😜- rivalizálás miatt.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
van pénz lóvéra.

több mint 8 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Olsontól fázok,emlékszem,akkoriban amikor itt volt kezdtem el aktívabban NFL-t nézni,és emlékszem,hogy mindenki szapulta... Beastmode-al ti mit csinálnátok? mert ez lehet eléggé erős lesz,de az mentalitásbeli gondokat,kicsit az ő nyakába is varrom,sőt tovább megyek,ha nem lett volna itt,lehet jobb lett volna a szezonunk..
több mint 8 éve
Reggiet megpróbálta elvinni a green bay, de végül nemet mondott. Marad GM nálunk, Gruden mellett.

Szerkesztette: resistance is futile