Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Még a Rooney rule miatt interjúztatnunk kell egy afro-amerikai edzőt. A hírek szerint Art Shell lesz az.
több mint 8 éve
Amúgy nem tudom ki mennyire figyelte de Sharpe nem volt összességében rossz

több mint 8 éve
Bradley szerződése lejár.Ezt irogatják twitteren:De, hogy lesz egy másik csapat dc-ből itt dc, oc-ból itt oc? Tradeltek mondenkiért vagy mi?
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley
Azért ez igen erős lenne papíron...
Rolni
peach
Mortont elvileg engedi a Jets ha menni akar...gondolom felmond
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Ez lesz a nagy kérdés számomra is.Ezt irogatják twitteren:De, hogy lesz egy másik csapat dc-ből itt dc, oc-ból itt oc? Tradeltek mondenkiért vagy mi?
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley
Rolni
peach
több mint 8 éve
Ezt irogatják twitteren:De, hogy lesz egy másik csapat dc-ből itt dc, oc-ból itt oc? Tradeltek mondenkiért vagy mi?
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley
Rolni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
In 2017, first-round pick Gareon Conley had shin surgery. Second-round pick Obi Melifonwu had knee and hip surgery. Now, third-round pick Eddie Vanderdoes set for reconstructive knee surgery. First will undergo MRI. t.co/bzwh2R09la
több mint 8 éve
Csak kérdés legalább is nálam, hogy mennyi belőle a saját és mennyi az örökölt eredmény..Nem. Sztem idén a Chargersnél igen frankó munkát végzettEzt irogatják twitteren:Bradley-től nem fáznál??
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley
Rolni
Cubehead
Rolni
Igaz külön nem néztem utána a szezonjának, munkájának szimplán a jax-as évei amik megkérdőjelezik

több mint 8 éve
Nem. Sztem idén a Chargersnél igen frankó munkát végzettEzt irogatják twitteren:Bradley-től nem fáznál??
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley
Rolni
Cubehead
több mint 8 éve
Ezt irogatják twitteren:Bradley-től nem fáznál??
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley
Rolni

több mint 8 éve
Ezt irogatják twitteren:HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley
több mint 8 éve
Del Rio eltávolítása szerintem jó lépés, Gruden szerződtetése majd meglátjuk milyen lesz, egyenlőre soroljuk a jó kategóriába. Morton, mint lehetséges OC szerintem baromi jó húzás lenne, nekem nagyon tetszett a Jetsnél végzett munkája. A DC személye nagyon fontos lesz, mert egy önálló DCre lesz szükség, ami akár Pagano is lehetne. Ha ő maradna, akkor én ezt is jó húzásnak tartanám. Remélem a pozíciós edzők között is lesz jó pár változás, mert a jelenlegi gárda nem igazán tudott fejleszteni a tehetségesnek kikiáltott játékosokon. Szerencsétlen Vanderdoes ACL szakadást szenvedett, ugrott számára az egész offseason. Lehet már belőle sem lesz soha játékos.
Crabtree-t sajnálni fogom, szerintem nagyon jó elkapó, bár mostanában nem tűnik túl koncentráltnak amikor pályára lép. Persze, ha ez az ára, hogy Amari végre hozza azt a szintet, amit a draftolásakor láttak benne, akkor pá-pá Crab.
több mint 8 éve
De, van. Gruden évei alatt offensive assistant ill. TE-edző volt itt.Meglássuk, mondjuk így neház megítélni, mert nem volt semmi elvárás vele szemben és mégis sikerült egy kicsi pluszt elérnie, de mi van, ha egy papíron jó offense-t kap és nagyok az elvárások. Meg kérdés, hogy melyikük fogja hívni a playeket.A Jets OC-ját, John Morton-t akarja OC-nek Gruden. Nem tudom milyen lehet és miért pont őt, de majd kiderül. A DC személye jobban izgat azért.Kb. a liga legszarabb támadó állományából hozott össze egy nem rossz támadósort, amíg volt McCown, szal Mortonnal sztem jól járnátok.
Bruce
empty taxi
Egyébként nincs semmi kapcsolat közöttük, mert akkor volt a Raidersnél, amikor elment Gruden. Játékosként is volt nálunk többször is.
Bruce
nflcoachingtrees.com/coaching-trees/john-morton

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ha van élő szerződése akkor igen csak felfelé lehet buktatniA Jets OC-ját, John Morton-t akarja OC-nek Gruden. Nem tudom milyen lehet és miért pont őt, de majd kiderül. A DC személye jobban izgat azért.Gondolom ass.HC lenne mert OC posztról OC posztra nem lehetne elhozni. Jól gondolom?
Bruce
Bazzani

több mint 8 éve
A Jets OC-ját, John Morton-t akarja OC-nek Gruden. Nem tudom milyen lehet és miért pont őt, de majd kiderül. A DC személye jobban izgat azért.Gondolom ass.HC lenne mert OC posztról OC posztra nem lehetne elhozni. Jól gondolom?
Bruce
több mint 8 éve
Szerintem.ha szepen le lesz tisztázva kinek.meddig tart a hatásköre (gm,hc) s ha a hc megtalálja a közös hangot játékos politikailag a gm-l akkor jól is elsülhet.A kicsi Mark kezd az apjára hasonlítani, de sajnos nem a legjobb éveire...Nézd, vagy neked lesz igazad vagy azoknak, akik hisznek benne! Én egyelőre kivárok.
Remélem megint nem lesz igazam, de én nem hiszem, hogy Gruden megváltja a világot.
bmg
Bruce
En mar csak azért is optimista vagyok mert ha megnézzük Mustart a maga középszerű helyenként konzervatív játék hívásaival mire volt képes... Akkor egy kreatívabb Chuky non plusz ultra lehet. Legalabb is a lehetősége adott.

több mint 8 éve
A kicsi Mark kezd az apjára hasonlítani, de sajnos nem a legjobb éveire...Nézd, vagy neked lesz igazad vagy azoknak, akik hisznek benne! Én egyelőre kivárok.
Remélem megint nem lesz igazam, de én nem hiszem, hogy Gruden megváltja a világot.
bmg
több mint 8 éve
A kicsi Mark kezd az apjára hasonlítani, de sajnos nem a legjobb éveire...Remélem megint nem lesz igazam, de én nem hiszem, hogy Gruden megváltja a világot.
több mint 8 éve
Azért ha mar arról.is cikkeznek kit szeretne Chuky OC-nek akkor azért ez most valid-abb opció mint eddig bármikorAz ESPN tényként közölte pl.
Cubehead
több mint 8 éve
Meglássuk, mondjuk így neház megítélni, mert nem volt semmi elvárás vele szemben és mégis sikerült egy kicsi pluszt elérnie, de mi van, ha egy papíron jó offense-t kap és nagyok az elvárások. Meg kérdés, hogy melyikük fogja hívni a playeket.A Jets OC-ját, John Morton-t akarja OC-nek Gruden. Nem tudom milyen lehet és miért pont őt, de majd kiderül. A DC személye jobban izgat azért.Kb. a liga legszarabb támadó állományából hozott össze egy nem rossz támadósort, amíg volt McCown, szal Mortonnal sztem jól járnátok.
Bruce
empty taxi
Egyébként nincs semmi kapcsolat közöttük, mert akkor volt a Raidersnél, amikor elment Gruden. Játékosként is volt nálunk többször is.
több mint 8 éve
A Jets OC-ját, John Morton-t akarja OC-nek Gruden. Nem tudom milyen lehet és miért pont őt, de majd kiderül. A DC személye jobban izgat azért.Kb. a liga legszarabb támadó állományából hozott össze egy nem rossz támadósort, amíg volt McCown, szal Mortonnal sztem jól járnátok.
Bruce

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Carr azt nyilatkozta JDR kirúgásáról, hogy ez fájt! Faszba már vele, hogy ekkora buzi lett ez a gyerek. Egyre jobban kezdem utálni
több mint 8 éve
A Jets OC-ját, John Morton-t akarja OC-nek Gruden. Nem tudom milyen lehet és miért pont őt, de majd kiderül. A DC személye jobban izgat azért.
több mint 8 éve
Mekkorát röhögnék, ha az ESPN megkínálná egy új szerződéssel.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "