Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 8 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
Még a Rooney rule miatt interjúztatnunk kell egy afro-amerikai edzőt. A hírek szerint Art Shell lesz az.
több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Amúgy nem tudom ki mennyire figyelte de Sharpe nem volt összességében rossz

több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Ezt irogatják twitteren:
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley

Azért ez igen erős lenne papíron...
Rolni
De, hogy lesz egy másik csapat dc-ből itt dc, oc-ból itt oc? Tradeltek mondenkiért vagy mi?
peach
Bradley szerződése lejár.
Mortont elvileg engedi a Jets ha menni akar...gondolom felmond

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Ezt irogatják twitteren:
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley

Rolni
De, hogy lesz egy másik csapat dc-ből itt dc, oc-ból itt oc? Tradeltek mondenkiért vagy mi?
peach
Ez lesz a nagy kérdés számomra is.
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
Ezt irogatják twitteren:
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley

Rolni

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
In 2017, first-round pick Gareon Conley had shin surgery. Second-round pick Obi Melifonwu had knee and hip surgery. Now, third-round pick Eddie Vanderdoes set for reconstructive knee surgery. First will undergo MRI.  t.co/bzwh2R09la

több mint 8 éve
Ezt irogatják twitteren:
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley

Rolni
Bradley-től nem fáznál??
Cubehead
Nem. Sztem idén a Chargersnél igen frankó munkát végzett
Rolni
Csak kérdés legalább is nálam, hogy mennyi belőle a saját és mennyi az örökölt eredmény..
Igaz külön nem néztem utána a szezonjának, munkájának szimplán a jax-as évei amik megkérdőjelezik

több mint 8 éve
Ezt irogatják twitteren:
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley

Rolni
Bradley-től nem fáznál??
Cubehead
Nem. Sztem idén a Chargersnél igen frankó munkát végzett

több mint 8 éve
Ezt irogatják twitteren:
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley

Rolni
Bradley-től nem fáznál??

több mint 8 éve
Ezt irogatják twitteren:
HC-Jon Gruden
OC-John Morton
OL-Bill Callahan
QB-Rich Gannon
DC-Gus Bradley

több mint 8 éve
Na igen egy Chuky. Morton,Pagano.névsor elég fancy lenne

több mint 8 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Del Rio eltávolítása szerintem jó lépés, Gruden szerződtetése majd meglátjuk milyen lesz, egyenlőre soroljuk a jó kategóriába. Morton, mint lehetséges OC szerintem baromi jó húzás lenne, nekem nagyon tetszett a Jetsnél végzett munkája. A DC személye nagyon fontos lesz, mert egy önálló DCre lesz szükség, ami akár Pagano is lehetne. Ha ő maradna, akkor én ezt is jó húzásnak tartanám. Remélem a pozíciós edzők között is lesz jó pár változás, mert a jelenlegi gárda nem igazán tudott fejleszteni a tehetségesnek kikiáltott játékosokon.

Szerencsétlen Vanderdoes ACL szakadást szenvedett, ugrott számára az egész offseason. Lehet már belőle sem lesz soha játékos.

Crabtree-t sajnálni fogom, szerintem nagyon jó elkapó, bár mostanában nem tűnik túl koncentráltnak amikor pályára lép. Persze, ha ez az ára, hogy Amari végre hozza azt a szintet, amit a draftolásakor láttak benne, akkor pá-pá Crab.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26
A Jets OC-ját, John Morton-t akarja OC-nek Gruden. Nem tudom milyen lehet és miért pont őt, de majd kiderül. A DC személye jobban izgat azért.
Bruce
Kb. a liga legszarabb támadó állományából hozott össze egy nem rossz támadósort, amíg volt McCown, szal Mortonnal sztem jól járnátok.
empty taxi
Meglássuk, mondjuk így neház megítélni, mert nem volt semmi elvárás vele szemben és mégis sikerült egy kicsi pluszt elérnie, de mi van, ha egy papíron jó offense-t kap és nagyok az elvárások. Meg kérdés, hogy melyikük fogja hívni a playeket.

Egyébként nincs semmi kapcsolat közöttük, mert akkor volt a Raidersnél, amikor elment Gruden. Játékosként is volt nálunk többször is.
Bruce
De, van. Gruden évei alatt offensive assistant ill. TE-edző volt itt.
 nflcoachingtrees.com/coaching-trees/john-morton

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
A Jets OC-ját, John Morton-t akarja OC-nek Gruden. Nem tudom milyen lehet és miért pont őt, de majd kiderül. A DC személye jobban izgat azért.
Bruce
Gondolom ass.HC lenne mert OC posztról OC posztra nem lehetne elhozni. Jól gondolom?
Bazzani
Ha van élő szerződése akkor igen csak felfelé lehet buktatni

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley
Bruce
Gondolom ass.HC lenne mert OC posztról OC posztra nem lehetne elhozni. Jól gondolom?

több mint 8 éve
A kicsi Mark kezd az apjára hasonlítani, de sajnos nem a legjobb éveire...

Remélem megint nem lesz igazam, de én nem hiszem, hogy Gruden megváltja a világot.
bmg
Nézd, vagy neked lesz igazad vagy azoknak, akik hisznek benne! Én egyelőre kivárok.
Bruce
Szerintem.ha szepen le lesz tisztázva kinek.meddig tart a hatásköre (gm,hc) s ha a hc megtalálja a közös hangot játékos politikailag a gm-l akkor jól is elsülhet.
En mar csak azért is optimista vagyok mert ha megnézzük Mustart a maga középszerű helyenként konzervatív játék hívásaival mire volt képes... Akkor egy kreatívabb Chuky non plusz ultra lehet. Legalabb is a lehetősége adott.

több mint 8 éve

Remélem megint nem lesz igazam, de én nem hiszem, hogy Gruden megváltja a világot.
bmg
Nézd, vagy neked lesz igazad vagy azoknak, akik hisznek benne! Én egyelőre kivárok.
több mint 8 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720

több mint 8 éve
Azért ha mar arról.is cikkeznek kit szeretne Chuky OC-nek akkor azért ez most valid-abb opció mint eddig bármikor
Cubehead
Az ESPN tényként közölte pl.
több mint 8 éve
Bruce
Kb. a liga legszarabb támadó állományából hozott össze egy nem rossz támadósort, amíg volt McCown, szal Mortonnal sztem jól járnátok.
empty taxi
Meglássuk, mondjuk így neház megítélni, mert nem volt semmi elvárás vele szemben és mégis sikerült egy kicsi pluszt elérnie, de mi van, ha egy papíron jó offense-t kap és nagyok az elvárások. Meg kérdés, hogy melyikük fogja hívni a playeket.

Egyébként nincs semmi kapcsolat közöttük, mert akkor volt a Raidersnél, amikor elment Gruden. Játékosként is volt nálunk többször is.
több mint 8 éve
Azért ha mar arról.is cikkeznek kit szeretne Chuky OC-nek akkor azért ez most valid-abb opció mint eddig bármikor

Szerkesztette: Cubehead

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26
Bruce

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Carr azt nyilatkozta JDR kirúgásáról, hogy ez fájt!
Faszba már vele, hogy ekkora buzi lett ez a gyerek. Egyre jobban kezdem utálni
több mint 8 éve
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 932 — Deion Sanders for president!
Mekkorát röhögnék, ha az ESPN megkínálná egy új szerződéssel.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "