Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
megvan a gt Deyell!Hány éve csinálod már ezt az iskolát?
Amadeus
több mint 8 éve
megvan a gt Deyell!
több mint 8 éve
Amúgy jó kis erőmérő lesz a soron következő két meccs a két fiatalnak. Legálabb látjuk hogy megoldott e Penn utódlása házon belül vagy kell majd picket áldoznunk rá.Így volt!nem volt vészes annyira a cowboys ellen sem. Azt hiszem Newhouse ment át a helyére és Vadal Alexander lett az RTPenn -> IRFasza. Akkor Carr = running man
Bruce
Cubehead
Bruce
Amúgy jobb is volt Carr a sok rollouttal 😊
Rolni

több mint 8 éve
Raiders ranks on DNa igen a stat is igazolja ami szemmel is látható.
Norton vs Pagano:
Passer rating: 113.3, 32nd vs 75.9, 8th
Sacks: 14, T31st vs 14, T4th
yds/att: 8.0, 30th vs 6.8, 14th
INT: 0, 32nd vs 4, T9th
deyell
Ha csak fele.ilyen szép lesz a stat a soron kövi 2meccs után akkor már jó és megérdemli Pagano a full time dc állást.

több mint 8 éve
Raiders ranks on D Norton vs Pagano:
Passer rating: 113.3, 32nd vs 75.9, 8th
Sacks: 14, T31st vs 14, T4th
yds/att: 8.0, 30th vs 6.8, 14th
INT: 0, 32nd vs 4, T9th
built for this shit
több mint 8 éve
Így volt!nem volt vészes annyira a cowboys ellen sem. Azt hiszem Newhouse ment át a helyére és Vadal Alexander lett az RTPenn -> IRFasza. Akkor Carr = running man
Bruce
Cubehead
Bruce
Amúgy jobb is volt Carr a sok rollouttal 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
nem volt vészes annyira a cowboys ellen sem. Azt hiszem Newhouse ment át a helyére és Vadal Alexander lett az RTPenn -> IRFasza. Akkor Carr = running man
Bruce
Cubehead
több mint 8 éve
Penn -> IR
több mint 8 éve
volt NFL guardA másik korszakos zseni, Frank Reich találta ezt ki SD-ban, össze is jött belőle egy 4-12 meg egy 5-11.
twitter.com/geoffschwartz/status/942574816267325440
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tőlem ez életidegen, a csapatnak is a múltja és a Gruden éra miatt kezdtem szurkolni. Nem ez az igazi Raiders. Jobb lenne a töketlen eladná valami rátermettebb embernek az egészet.Megint egy kibaszott vicc volt az egész, mi is, a bírók is, a rendszer is.kellett már egy negatív szezon, mint egy falat kenyér
Amúgy meg meccseket kell nyerni nem mindig az utolsón siránkozni.
Bejött amitől féltem és a tavalyi egy kiszaladt szezon volt amikor szinte minden nekünk kedvezett, az idei meg a szokásos szerencsétlenkedés.
gaben
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Nekem tetszett a D. Pagano néhány meccs alatt jó munkát végzett idáig. Legalábbis Nortonhoz képest. Zsinórban második meccsen szereztünk INT-et amik tényleg azok voltak!!!!Ha jön egy csak kicsit is hozzáértő OC jó lesz ez. 😊
Ez az év TD miatt ment a levesbe véleményem szerint. Arra jó volt, hogy Nortontól megszabaduljunk.
Paganonál jobb DC-t nem hiszem, hogy meg tudnánk szerezni.
TD-nél meg csak jobb jöhet. Najó azért Greg Knapp ne jöjjön! 😀
több mint 8 éve
Megint egy kibaszott vicc volt az egész, mi is, a bírók is, a rendszer is.kellett már egy negatív szezon, mint egy falat kenyér
Amúgy meg meccseket kell nyerni nem mindig az utolsón siránkozni.
Bejött amitől féltem és a tavalyi egy kiszaladt szezon volt amikor szinte minden nekünk kedvezett, az idei meg a szokásos szerencsétlenkedés.
gaben
több mint 8 éve
Megint egy kibaszott vicc volt az egész, mi is, a bírók is, a rendszer is.Amúgy meg meccseket kell nyerni nem mindig az utolsón siránkozni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
volt NFL guardtwitter.com/geoffschwartz/status/942574816267325440
built for this shit
több mint 8 éve
OAK menü: Steratore BBQ. és ez NEM PC .
több mint 8 éve
Mélyen tisztelt csillagos barátaink.Én meg erre reagáltam, hogy én is gyakran járok az aktuális ellenfél topic-jába a végeredmény szempontjából lényegtelen bírói döntéseken vitázni, mert bár nyert a csapatom, azért az 6 pont már mégis csak túlzás volt az ellenfél részéről, mert a múltkor nekünk ezt nem adták meg.Egyrészt nem múltbéli fájdalmakon rágódom, ezen a meccsen volt egy döntés egy elkapásról, ami a jelenlegi szabály (mellesleg rossz szabály) szerint nem volt elkapás. És csak arra reagáltam, “ha ott mem ez a döntés”. De úgy látszik, nem egy dologról beszélünk...Mi itt megkérdőjelezünk egy furcsa bírói megoldást, ami végül nem befolyásolta a meccs kimenetelét, te pedig a múltbéli fájdalmakon rágódva, egy vállalható elkapáson problémázol, mert a Cowboys nem nyert elég nagy különbséggel?!Mondjuk a papírlapos méricskélés nagyon gáz és ha ott nem ez a döntés+ Carr hibás döntése+ Telveccio kihagyott fgja. Minden esélyünk meg volt h nyerjün nem éltünk vele.De az elkapás, amit megítéltek Nektek az rendben volt, ugye?
Surda
Kérdezzétek meg Dezt vagy épp most a Steelers szurkolókat erről.
Ha azt - szerintem teljesen jogosan elveszik - vége a drive-otoknak és nincs TD a végén...
tamas424
Rendben...
bmg
tamas424
De lehet, hogy tényleg nem ugyanarról beszélünk...
bmg
Szeretném halkan megjegyezni, hogy egy olyan bírói megmozdulásra jeleztük, hogy nem tetszik, amilyet a nagy tesó több tíz éves meccsemlékezete sem látott. Igen ez gáz. Igen, ez nem tetszik. És igen, hangot adunk a nemtetszésünknek, itt a saját pályánkon, magunk között. Köszi, hogy véleményeztétek és hidd el ha Carr megüti a labdával a bolyát, nem is foglalkoznánk vele. De nem érte el és így magunk között megdumáljunk. Az hogy mozog-e a labda, végig vitte a mozdulatot, birtokolta-e 100%- ban nem olyan kirívó, (értsd: szokatlan), mint egy x mm vastag papírlappal hajlítgatva, bizonyítani azt hogy megvolt, majd bejelenteni úgy a döntést, hogy közben elröhögöd magad, kis-híján. Szóval ez gáz. És ha veletek történne meg akkor is gáz lenne és te is pufognál egy két sort a topikodban, csak mondjuk én nem oltanálak le ott téged.
több mint 8 éve
Na komoly meglepi nem ért...Downing tuti séta sztem...
Első félidőben megint amit produkált az O...aztán utána Carr végre kicsit elkezdett mozogni, futni, jobban dobálni...hihetetlen mennyire nem használja Downing a QB roll outokat, pedig Carr baromi veszélyes vele...persze Murphy, h a végén Ő és a nyerni akarása miatt nem volt esély 😊
Megint volt drop bőven...új OC, remélem hoz új WR edzőt is...meg bőven lehet új WR-t hozni a Cooper-Crabs páros mögé...CP sztem maradjon, mint returner és gadget player, de Roberts csak remek TC után maradjon, Holton és a többi fiatal, meg remélhetőleg kirotálódik...Holtontól és a folyamatos ST büntijeitől amúgy is agyfaszt kapok...
Szinte minden kickoff visszahordásunkat visszafújják vmi bünti miatt...cseréljék le a ST edzőt vagy a sok agyatlan ST játékost...ez is nonsense...
Védelem bár produkált néhány WTF megmozdulást, megint jobb volt, mint a Norton féle egység bármikor...bár a futást úgy nyeltük az elején, mint Norton hívta volna a playeket...Mario Edwards azért sokat számít run D-ben...
Pagano nálam összehozta a következő szezonját DC-ként...csak akkor tudom elfogadni a lecserélését, ha JDR sétál...
Mack zsinórban 5. meccsén hozza a sacket...futás ellen is aprított megint...Beast
Morrow többször feltűnt, ebből a srácból még a végén lesz vmi...
Sean Smith jól játszott és amúgy halkan mondom, h mióta Pagano a DC Sean elég jó...lehet egy kis szerződés alakítás után tartható, ha Pagano is marad...
Bowman azért maradandót nem nyújt...nem biztos, h kell Ő vissza...jobb lenne végre drafton korán húzni egy MLB-t Morrow, Lee és James mellé...
Ward pályára került Mario hiányában és nem volt szerintem úgy dominálva, lemosva a pályáról, mint amikor legutóbb láttuk, pedig ez a Boys OL volt...lehet mégse teljesen veszett fejsze nyele Ő se?? Latham se mozgott szerintem rosszul...
Autry csendesebb volt, lehet Ő nem lesz visszaigazolva...Vanderdoes, Hester, Ward és Mario papíron elég kellene, hogy legyen...persze ehhez kell a 2 rookie-tól a fejlődés és kell Ward-tól, h a bust státuszból előre lépjen...
Carrie megint jó volt, Őt szívesen látnám viszont...Sean vagy Amerson sztem tuti cut és a másik pénzén lehetne Carrie-t tartani...A Sean-Conley-Carrie kezdő hármas jövőre Pagano alatt lehetne életképes...főleg, ha a S posztot rendbe tesszük és felgyorsítjuk...arra meg papíron adott Karl, Obi és Luani...
King-nek sérült a lába amúgy? Vmi hamstring ügye volt, de azt hittem már 100%-os...nem úgy tűnt...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Sziasztok !Én meg erre reagáltam, hogy én is gyakran járok az aktuális ellenfél topic-jába a végeredmény szempontjából lényegtelen bírói döntéseken vitázni, mert bár nyert a csapatom, azért az 6 pont már mégis csak túlzás volt az ellenfél részéről, mert a múltkor nekünk ezt nem adták meg.Egyrészt nem múltbéli fájdalmakon rágódom, ezen a meccsen volt egy döntés egy elkapásról, ami a jelenlegi szabály (mellesleg rossz szabály) szerint nem volt elkapás. És csak arra reagáltam, “ha ott mem ez a döntés”. De úgy látszik, nem egy dologról beszélünk...Mi itt megkérdőjelezünk egy furcsa bírói megoldást, ami végül nem befolyásolta a meccs kimenetelét, te pedig a múltbéli fájdalmakon rágódva, egy vállalható elkapáson problémázol, mert a Cowboys nem nyert elég nagy különbséggel?!Mondjuk a papírlapos méricskélés nagyon gáz és ha ott nem ez a döntés+ Carr hibás döntése+ Telveccio kihagyott fgja. Minden esélyünk meg volt h nyerjün nem éltünk vele.De az elkapás, amit megítéltek Nektek az rendben volt, ugye?
Surda
Ha azt - szerintem teljesen jogosan elveszik - vége a drive-otoknak és nincs TD a végén...
tamas424
Rendben...
bmg
tamas424
bmg
Szerintem ezen vitázni tök felesleges. Ha nem adták volna meg a first down-t az legalább ennyire vitatott ítélet lett volna csak a másik oldalról. Amíg az NFL ragaszkodik ehhez a láncos módszerhez addig ez mindig szubjektív marad, csakúgy mint a legtöbb szabálytalanság megítélése. Lehetne akkor azon is vitatkozni vajon jó helyre tették-e le a labdát, vagy a lánc másik végét mennyire pontosan szúrták be mert néhány centis játékot ott is el tudok képzelni ami már egy ilyen play-t érdemben befolyásol.
Szerintem arról kellene az NFL-nek is beszélni hogy bevezessenek egy olyan technológiát amivel pontosan lehetne mérni/látni a labda helyzetét. Valamiért az NFL ragaszkodik a tradíciókhoz, amivel nekem végül is nincs bajom mert nem biztos hogy tetszene egy olyan NFL ahol real time-ben látom a labda mozgását. Vagy lehetne olyan köztes megoldás mint a teniszben, hogy csak challange esetében játsszák vissza.
Minden esetre legalább próba szintjén ki kellene próbálni valami ilyesmi technológiát.
A szezon meg se nektek, se nekünk nem ezen a meccsen ment el ( mert meggyőződésem hogy mi se jutunk tovább mert annyi külső körülménynek kellene teljesülni hogy esélytelen a play off ).
Addig is fogjuk fel humorral mint Jerry bácsi tette, aki azt javasolta hogy küldjék el Cantonba a papírlapot. 😊 Persze nyilván ha kikapunk neki se biztos hogy ekkora kedve lett volna. 😕
több mint 8 éve
Egyébként teljesen mindegy, a lényeg az, hogy a végén volt egy sanszunk a győzelemre, amivel nem éltünk, illetve valóban kihagytunk egy FG kísérletet. A többi bírói döntés lényegtelen, mert egy meccsen biztos van legalább 4-5 olyan fújás vagy nem fújás (gondolok itt a holdingok be nem fújására), ami befolyásolhatná a mérkőzést érdemben.
több mint 8 éve
Én meg erre reagáltam, hogy én is gyakran járok az aktuális ellenfél topic-jába a végeredmény szempontjából lényegtelen bírói döntéseken vitázni, mert bár nyert a csapatom, azért az 6 pont már mégis csak túlzás volt az ellenfél részéről, mert a múltkor nekünk ezt nem adták meg.Egyrészt nem múltbéli fájdalmakon rágódom, ezen a meccsen volt egy döntés egy elkapásról, ami a jelenlegi szabály (mellesleg rossz szabály) szerint nem volt elkapás. És csak arra reagáltam, “ha ott mem ez a döntés”. De úgy látszik, nem egy dologról beszélünk...Mi itt megkérdőjelezünk egy furcsa bírói megoldást, ami végül nem befolyásolta a meccs kimenetelét, te pedig a múltbéli fájdalmakon rágódva, egy vállalható elkapáson problémázol, mert a Cowboys nem nyert elég nagy különbséggel?!Mondjuk a papírlapos méricskélés nagyon gáz és ha ott nem ez a döntés+ Carr hibás döntése+ Telveccio kihagyott fgja. Minden esélyünk meg volt h nyerjün nem éltünk vele.De az elkapás, amit megítéltek Nektek az rendben volt, ugye?
Surda
tamas424
Rendben...
bmg
tamas424
több mint 8 éve
Kiszaladt volna egy pár F bomba, ha nem fogja vissza magát.alig bírta visszafogni a kuncogástMondjuk a papírlapos méricskélés nagyon gáz és ha ott nem ez a döntés+ Carr hibás döntése+ Telveccio kihagyott fgja. Minden esélyünk meg volt h nyerjün nem éltünk vele.Teljesen megértem JDR-t, mikor kérdezték róla a meccs után. " Nem szeretném, ha megbüntetnének..."
Surda
www.nfl.com/videos/nfl-gameday-prime/0ap3000000895060/Jack-Del-Rio-on-index-card-ruling-I-don-t-want-to-get-fined-OK
Láttam idén pár jags meccsen, hogy mekkora "észkombájn" Steratore, de most alulmúlta önmagát azzal a papírlapos méricskéléssel. .
iktriad
gedam
több mint 8 éve
gedam
6 506
alig bírta visszafogni a kuncogástMondjuk a papírlapos méricskélés nagyon gáz és ha ott nem ez a döntés+ Carr hibás döntése+ Telveccio kihagyott fgja. Minden esélyünk meg volt h nyerjün nem éltünk vele.Teljesen megértem JDR-t, mikor kérdezték róla a meccs után. " Nem szeretném, ha megbüntetnének..."
Surda
www.nfl.com/videos/nfl-gameday-prime/0ap3000000895060/Jack-Del-Rio-on-index-card-ruling-I-don-t-want-to-get-fined-OK
Láttam idén pár jags meccsen, hogy mekkora "észkombájn" Steratore, de most alulmúlta önmagát azzal a papírlapos méricskéléssel. .
iktriad
több mint 8 éve
Egyrészt nem múltbéli fájdalmakon rágódom, ezen a meccsen volt egy döntés egy elkapásról, ami a jelenlegi szabály (mellesleg rossz szabály) szerint nem volt elkapás. És csak arra reagáltam, “ha ott mem ez a döntés”. De úgy látszik, nem egy dologról beszélünk...Mi itt megkérdőjelezünk egy furcsa bírói megoldást, ami végül nem befolyásolta a meccs kimenetelét, te pedig a múltbéli fájdalmakon rágódva, egy vállalható elkapáson problémázol, mert a Cowboys nem nyert elég nagy különbséggel?!Mondjuk a papírlapos méricskélés nagyon gáz és ha ott nem ez a döntés+ Carr hibás döntése+ Telveccio kihagyott fgja. Minden esélyünk meg volt h nyerjün nem éltünk vele.De az elkapás, amit megítéltek Nektek az rendben volt, ugye?
Surda
tamas424
Rendben...
bmg
több mint 8 éve
Mi itt megkérdőjelezünk egy furcsa bírói megoldást, ami végül nem befolyásolta a meccs kimenetelét, te pedig a múltbéli fájdalmakon rágódva, egy vállalható elkapáson problémázol, mert a Cowboys nem nyert elég nagy különbséggel?!Mondjuk a papírlapos méricskélés nagyon gáz és ha ott nem ez a döntés+ Carr hibás döntése+ Telveccio kihagyott fgja. Minden esélyünk meg volt h nyerjün nem éltünk vele.De az elkapás, amit megítéltek Nektek az rendben volt, ugye?
Surda
tamas424
Rendben...