Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
www.12up.com/posts/5826511-this-stat-proves-derek-carr-is-the-problem-in-oakland?a_aid=42270
mondjatok véleményt
szerintem van abban valami, hogy Carr a nagy $$ után görcsös, kiszámítható, puhány lett
Surda
Fire Downing, hire McCoy ASAPMondjuk, védelmi oldalról illő tisztelettel töltetném ki az IQ tesztet azzal a barommal, aki szegény Obit állította fel egy-egyezni Cooks-szal.
Rolni
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Fire Downing, hire McCoy ASAP
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
azért járja ő a pávatáncot nálunk is meg Tampában egyaránt sztm. Nem árt az a kis hírverés a beárazásnál 😉247sports.com/nfl/oakland-raiders/Bolt/Report-that-Oakland-Raiders-reunion-with-Jon-Gruden-could-be-possibility-110621415Már idén is csak tízszer mondta el, hogy neki jó az MNF és kész 😉
És újra és újra és újra
Jó lenne???
Surda
dande
több mint 8 éve
247sports.com/nfl/oakland-raiders/Bolt/Report-that-Oakland-Raiders-reunion-with-Jon-Gruden-could-be-possibility-110621415Már idén is csak tízszer mondta el, hogy neki jó az MNF és kész 😉
És újra és újra és újra
Jó lenne???
Surda
több mint 8 éve
247sports.com/nfl/oakland-raiders/Bolt/Report-that-Oakland-Raiders-reunion-with-Jon-Gruden-could-be-possibility-110621415És újra és újra és újra
Jó lenne???
több mint 8 éve
www.12up.com/posts/5826511-this-stat-proves-derek-carr-is-the-problem-in-oakland?a_aid=42270mondjatok véleményt
szerintem van abban valami, hogy Carr a nagy $$ után görcsös, kiszámítható, puhány lett
több mint 8 éve
Nem volt ott semmi csalás, csak félreértelmezte a szabályokat:+ némi hátszél, pár csalás meg 1 B. B.Ez üzletBocsi! Nem is direktbe nektek szólt..Csak unom már, hogy hetek óta ezt hallom, halljuk kinti sajtóban, meg itthon is, hogy a NE D# milyen szar, meg tökutolsók, ecetera..Szerintem Raiders oldalról csak az idióták néznek le benneteket. Most olvasom Bili papa és Brady könyvét, mert megvettem és érdekel ez a hihetetlen történet, ha Bili OAK-ba jön őt választja Al, Ha Woodson féle tuck rule, Seymour története.... 1000 metszéspont, szóval nincs lenézés!Jött egy ilyen stat meccs közben, hogy passzolt Yds/G-ben utolsó a Pats védelme. Utánanéztem és más vonatkozó adatokban is a hátsó felében vannak a ligának, ehhez képest Carrnak sikerült 237 yard és 1 TD... arról nem is beszéve, hogy egész jól ment a futás is...Az a baj, hogy mindenki az engedett yardok alapján ítéli meg a védelmek erősségét és nem az engedett pontok alapján.BB és Patricia filózófiája is az, hogy a védelem ne engedjen nagy játékokat, viszonylag haladhatnak is ellenünk, de a RZ-ban próbáljuk legúzni a rolót és max FG-t engedni az ellennek..Az elmúlt években erre törekedtek nálunk.Tavaly a legkevesebb pontot kapó D# volt a mienk. Idén nem indult jól az év, de a 4. forduló óta, 6 meccs alatt a legkevesebb pontot a NE védelme engedte a ligában..S bármennyire is fura, egy védelem legfontosabb értékmérője, hogy hány pontot enged az ellennek. Mi igazából örülünk, ha ennyire lenézik a védelmünket, mert általában visszanyal a fagyi..😉
Downing egy fasz.
bmg
kyobalu
Surda
Tegnap Sanyiék is élőben a meccsen csak ezt szajkózták, meg az engedett yardokat és az első 4 meccsen kapott pontokat, meg a szar secondaryt, D-line-t..DE senki sem említi, hogy a Carolina meccs után mekkora változás állt be a D#-ben és az elmúlt hat meccsen hogy szerepelnek, és hány pontot engednek..Kezd összeállni a gépezet, nagyon hasonlít a tavalyi melóra.Pedig tényleg kulcsemberek hagyták abba, vagy dőltek ki..
A könyvet pedig most olvasom én is..Jókat mosolygok közben. És hálát adok, hogy két ilyen zseni, fenomén nálunk van..Mert BB és Brady is UFO nem ember.. 😉
A csapatotok pedig többre lenne érdemes..Ennek a Raiders O#-nek minimum TOP3ban kellene végeznie a tudása alapján..Kár, hogy az edzői stáb lehúzza a brigádot..
kyobalu
mennyire lenne az izgalmas, ha folyamat a NE fényezése lenne és pl. mi úgy vásárolnánk jegyet, game pass hozzáférést stb. ha azt erősítenék non-stop, hogy a NE a csúcs és nektek már akkor lefőtt a kávé, mikor még fel sem rakták. Kell a tűz szítás, hogy legyen mit eladni.
Persze aki figyeli hétről hétre hosszú évek óta a csapatokat, láthatja hogy ami nálatok történik az korszakos jelenség és nem is tudom, ha egyszer véget ér, lesz-e v mikor lesz újra ilyen siker széria, ilyen eredményekkel, ilyen hosszú-hosszú ideig. Én azt gondolom, hogy ez olyan magasság amit iszonyat nehéz lesz csak megközelíteni nem hogy túlszárnyalni. 2001-től NE és Brady, Brownsnál mennyi irányító is volt ezalatt az idő alatt. 😀
Surda
gaben
youtu.be/HPtbyOOdMcQ
Szerkesztette: bmg
több mint 8 éve
+ némi hátszél, pár csalás meg 1 B. B.Ez üzletBocsi! Nem is direktbe nektek szólt..Csak unom már, hogy hetek óta ezt hallom, halljuk kinti sajtóban, meg itthon is, hogy a NE D# milyen szar, meg tökutolsók, ecetera..Szerintem Raiders oldalról csak az idióták néznek le benneteket. Most olvasom Bili papa és Brady könyvét, mert megvettem és érdekel ez a hihetetlen történet, ha Bili OAK-ba jön őt választja Al, Ha Woodson féle tuck rule, Seymour története.... 1000 metszéspont, szóval nincs lenézés!Jött egy ilyen stat meccs közben, hogy passzolt Yds/G-ben utolsó a Pats védelme. Utánanéztem és más vonatkozó adatokban is a hátsó felében vannak a ligának, ehhez képest Carrnak sikerült 237 yard és 1 TD... arról nem is beszéve, hogy egész jól ment a futás is...Az a baj, hogy mindenki az engedett yardok alapján ítéli meg a védelmek erősségét és nem az engedett pontok alapján.BB és Patricia filózófiája is az, hogy a védelem ne engedjen nagy játékokat, viszonylag haladhatnak is ellenünk, de a RZ-ban próbáljuk legúzni a rolót és max FG-t engedni az ellennek..Az elmúlt években erre törekedtek nálunk.Tavaly a legkevesebb pontot kapó D# volt a mienk. Idén nem indult jól az év, de a 4. forduló óta, 6 meccs alatt a legkevesebb pontot a NE védelme engedte a ligában..S bármennyire is fura, egy védelem legfontosabb értékmérője, hogy hány pontot enged az ellennek. Mi igazából örülünk, ha ennyire lenézik a védelmünket, mert általában visszanyal a fagyi..😉
Downing egy fasz.
bmg
kyobalu
Surda
Tegnap Sanyiék is élőben a meccsen csak ezt szajkózták, meg az engedett yardokat és az első 4 meccsen kapott pontokat, meg a szar secondaryt, D-line-t..DE senki sem említi, hogy a Carolina meccs után mekkora változás állt be a D#-ben és az elmúlt hat meccsen hogy szerepelnek, és hány pontot engednek..Kezd összeállni a gépezet, nagyon hasonlít a tavalyi melóra.Pedig tényleg kulcsemberek hagyták abba, vagy dőltek ki..
A könyvet pedig most olvasom én is..Jókat mosolygok közben. És hálát adok, hogy két ilyen zseni, fenomén nálunk van..Mert BB és Brady is UFO nem ember.. 😉
A csapatotok pedig többre lenne érdemes..Ennek a Raiders O#-nek minimum TOP3ban kellene végeznie a tudása alapján..Kár, hogy az edzői stáb lehúzza a brigádot..
kyobalu
mennyire lenne az izgalmas, ha folyamat a NE fényezése lenne és pl. mi úgy vásárolnánk jegyet, game pass hozzáférést stb. ha azt erősítenék non-stop, hogy a NE a csúcs és nektek már akkor lefőtt a kávé, mikor még fel sem rakták. Kell a tűz szítás, hogy legyen mit eladni.
Persze aki figyeli hétről hétre hosszú évek óta a csapatokat, láthatja hogy ami nálatok történik az korszakos jelenség és nem is tudom, ha egyszer véget ér, lesz-e v mikor lesz újra ilyen siker széria, ilyen eredményekkel, ilyen hosszú-hosszú ideig. Én azt gondolom, hogy ez olyan magasság amit iszonyat nehéz lesz csak megközelíteni nem hogy túlszárnyalni. 2001-től NE és Brady, Brownsnál mennyi irányító is volt ezalatt az idő alatt. 😀
Surda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Musgrave közben OC lett a szamaraknál...ja és ellenünk mutatkozhat be...ohh irony
Amadeus
több mint 8 éve
Musgrave közben OC lett a szamaraknál...
több mint 8 éve
Fire Jack Del Rio!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Ez üzletBocsi! Nem is direktbe nektek szólt..Csak unom már, hogy hetek óta ezt hallom, halljuk kinti sajtóban, meg itthon is, hogy a NE D# milyen szar, meg tökutolsók, ecetera..Szerintem Raiders oldalról csak az idióták néznek le benneteket. Most olvasom Bili papa és Brady könyvét, mert megvettem és érdekel ez a hihetetlen történet, ha Bili OAK-ba jön őt választja Al, Ha Woodson féle tuck rule, Seymour története.... 1000 metszéspont, szóval nincs lenézés!Jött egy ilyen stat meccs közben, hogy passzolt Yds/G-ben utolsó a Pats védelme. Utánanéztem és más vonatkozó adatokban is a hátsó felében vannak a ligának, ehhez képest Carrnak sikerült 237 yard és 1 TD... arról nem is beszéve, hogy egész jól ment a futás is...Az a baj, hogy mindenki az engedett yardok alapján ítéli meg a védelmek erősségét és nem az engedett pontok alapján.BB és Patricia filózófiája is az, hogy a védelem ne engedjen nagy játékokat, viszonylag haladhatnak is ellenünk, de a RZ-ban próbáljuk legúzni a rolót és max FG-t engedni az ellennek..Az elmúlt években erre törekedtek nálunk.Tavaly a legkevesebb pontot kapó D# volt a mienk. Idén nem indult jól az év, de a 4. forduló óta, 6 meccs alatt a legkevesebb pontot a NE védelme engedte a ligában..S bármennyire is fura, egy védelem legfontosabb értékmérője, hogy hány pontot enged az ellennek. Mi igazából örülünk, ha ennyire lenézik a védelmünket, mert általában visszanyal a fagyi..😉
Downing egy fasz.
bmg
kyobalu
Surda
kyobalu
több mint 8 éve
Bocsi! Nem is direktbe nektek szólt..Csak unom már, hogy hetek óta ezt hallom, halljuk kinti sajtóban, meg itthon is, hogy a NE D# milyen szar, meg tökutolsók, ecetera..Szerintem Raiders oldalról csak az idióták néznek le benneteket. Most olvasom Bili papa és Brady könyvét, mert megvettem és érdekel ez a hihetetlen történet, ha Bili OAK-ba jön őt választja Al, Ha Woodson féle tuck rule, Seymour története.... 1000 metszéspont, szóval nincs lenézés!Jött egy ilyen stat meccs közben, hogy passzolt Yds/G-ben utolsó a Pats védelme. Utánanéztem és más vonatkozó adatokban is a hátsó felében vannak a ligának, ehhez képest Carrnak sikerült 237 yard és 1 TD... arról nem is beszéve, hogy egész jól ment a futás is...Az a baj, hogy mindenki az engedett yardok alapján ítéli meg a védelmek erősségét és nem az engedett pontok alapján.BB és Patricia filózófiája is az, hogy a védelem ne engedjen nagy játékokat, viszonylag haladhatnak is ellenünk, de a RZ-ban próbáljuk legúzni a rolót és max FG-t engedni az ellennek..Az elmúlt években erre törekedtek nálunk.Tavaly a legkevesebb pontot kapó D# volt a mienk. Idén nem indult jól az év, de a 4. forduló óta, 6 meccs alatt a legkevesebb pontot a NE védelme engedte a ligában..S bármennyire is fura, egy védelem legfontosabb értékmérője, hogy hány pontot enged az ellennek. Mi igazából örülünk, ha ennyire lenézik a védelmünket, mert általában visszanyal a fagyi..😉
Downing egy fasz.
bmg
kyobalu
Surda
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Szerintem Raiders oldalról csak az idióták néznek le benneteket. Most olvasom Bili papa és Brady könyvét, mert megvettem és érdekel ez a hihetetlen történet, ha Bili OAK-ba jön őt választja Al, Ha Woodson féle tuck rule, Seymour története.... 1000 metszéspont, szóval nincs lenézés!Jött egy ilyen stat meccs közben, hogy passzolt Yds/G-ben utolsó a Pats védelme. Utánanéztem és más vonatkozó adatokban is a hátsó felében vannak a ligának, ehhez képest Carrnak sikerült 237 yard és 1 TD... arról nem is beszéve, hogy egész jól ment a futás is...Az a baj, hogy mindenki az engedett yardok alapján ítéli meg a védelmek erősségét és nem az engedett pontok alapján.BB és Patricia filózófiája is az, hogy a védelem ne engedjen nagy játékokat, viszonylag haladhatnak is ellenünk, de a RZ-ban próbáljuk legúzni a rolót és max FG-t engedni az ellennek..Az elmúlt években erre törekedtek nálunk.Tavaly a legkevesebb pontot kapó D# volt a mienk. Idén nem indult jól az év, de a 4. forduló óta, 6 meccs alatt a legkevesebb pontot a NE védelme engedte a ligában..S bármennyire is fura, egy védelem legfontosabb értékmérője, hogy hány pontot enged az ellennek. Mi igazából örülünk, ha ennyire lenézik a védelmünket, mert általában visszanyal a fagyi..😉
Downing egy fasz.
bmg
kyobalu
több mint 8 éve
Lynch leigazolása egyik oldalról "politikai" döntés volt, a szurkolók így jobban viselik az egyre fogyó OAK időt, Vegasi költözés előtt. Adtak a népnek, a nép gyermekét 😀
több mint 8 éve
Így utólag a Lynch igazolás is hiba volt. Hatalmas distraction, minden 2. kérdés a játékosoknak és a stábnak az anthem protesttel kapcsolatos, és cserébe azért annyit nyújt, viszont az O# oldalán valami megváltozott, és lehet, hogy egy kicsi részben a Lynch jelentette stratégiai lehetőségek menti playbook átalakítás/felkészülés is közre játszhat. Eléggé leolvadt az O#, pedig a skill cap nagyon magas.
több mint 8 éve
Én végig néztemJDR egy kalap szar, mint ahogy már annyiszor elmondtam, ugyan az a tehetetlenség mint anno a JAX-nél.
Norton híg fos, pont ezért osztottam meg Hayden megmozdulását. Ezek a játékosok nem rosszak, a rendszer szar aki így akarja használni őket, majd máshol menni fog nekik, Murry is jól tolja viking földön.
És az új szuper-balfasz Dw. Hogy a bánatos picsába lehet egy top #O-t így lezülleszteni. Beszariság netovábbja, mint ha Olsont látnám miközben keresi a farkát a seggében. Ez így működésképtelen. Kell egy restart, és egy nagytakarítás. új DC favoritom: Dick LeBeau vagy valami hasonló személyiség.
JDR is kuka és Dw is. Szét basz az ideg, nem a vereségtől, láttam már eleget de ez a puhapöcs hozzáállás kiakaszt, Holton legalább odabaszott egyet, olyan Raideresen.
több mint 8 éve
Részemről nem volt lenézés, inkább meglepődtem a számokon.Jött egy ilyen stat meccs közben, hogy passzolt Yds/G-ben utolsó a Pats védelme. Utánanéztem és más vonatkozó adatokban is a hátsó felében vannak a ligának, ehhez képest Carrnak sikerült 237 yard és 1 TD... arról nem is beszéve, hogy egész jól ment a futás is...Az a baj, hogy mindenki az engedett yardok alapján ítéli meg a védelmek erősségét és nem az engedett pontok alapján.BB és Patricia filózófiája is az, hogy a védelem ne engedjen nagy játékokat, viszonylag haladhatnak is ellenünk, de a RZ-ban próbáljuk legúzni a rolót és max FG-t engedni az ellennek..Az elmúlt években erre törekedtek nálunk.Tavaly a legkevesebb pontot kapó D# volt a mienk. Idén nem indult jól az év, de a 4. forduló óta, 6 meccs alatt a legkevesebb pontot a NE védelme engedte a ligában..S bármennyire is fura, egy védelem legfontosabb értékmérője, hogy hány pontot enged az ellennek. Mi igazából örülünk, ha ennyire lenézik a védelmünket, mert általában visszanyal a fagyi..😉
Downing egy fasz.
bmg
kyobalu
Kiemeltem a lényeget, a baj, hogy nekünk a haladás sem nagyon ment kb. két drive-ot kivéve....
több mint 8 éve
Jött egy ilyen stat meccs közben, hogy passzolt Yds/G-ben utolsó a Pats védelme. Utánanéztem és más vonatkozó adatokban is a hátsó felében vannak a ligának, ehhez képest Carrnak sikerült 237 yard és 1 TD... arról nem is beszéve, hogy egész jól ment a futás is...Az a baj, hogy mindenki az engedett yardok alapján ítéli meg a védelmek erősségét és nem az engedett pontok alapján.BB és Patricia filózófiája is az, hogy a védelem ne engedjen nagy játékokat, viszonylag haladhatnak is ellenünk, de a RZ-ban próbáljuk legúzni a rolót és max FG-t engedni az ellennek..Az elmúlt években erre törekedtek nálunk.Tavaly a legkevesebb pontot kapó D# volt a mienk. Idén nem indult jól az év, de a 4. forduló óta, 6 meccs alatt a legkevesebb pontot a NE védelme engedte a ligában..S bármennyire is fura, egy védelem legfontosabb értékmérője, hogy hány pontot enged az ellennek. Mi igazából örülünk, ha ennyire lenézik a védelmünket, mert általában visszanyal a fagyi..😉
Downing egy fasz.
bmg
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Jött egy ilyen stat meccs közben, hogy passzolt Yds/G-ben utolsó a Pats védelme. Utánanéztem és más vonatkozó adatokban is a hátsó felében vannak a ligának, ehhez képest Carrnak sikerült 237 yard és 1 TD... arról nem is beszéve, hogy egész jól ment a futás is...Downing egy fasz.
több mint 8 éve
Az első félidőt szenvedtem csak végig...Ennyi telik a 100 milkás irányítónktól? Az agyonfizetett faltól? A mekkmesterektől? 8 pont? Már megint a nagy lebőgés... Hagyjuk már. Robertset mikor felejtjük már el? A védelem okké trágya... De 0 ponttal lehozni 1 félidőt? Így nem lehet meccset nyerni. Mindenki olyan balfasz volt megint, hogy szánalom. Már a meccs előtt feladták!
Szánalmas az egész banda! Vérlázító!
JDR megint milyen kuka fejet vágott. Azt se tudja mit csináljon se ő se az egész edzői stáb... de ez nem az ő hibájuk! Ők ennyit tudnak. RM meg Mark sz@rrágósága!
Komolyan... Ilyen kilátástalan játékot... Csak a játékosok tehetségének köszönhetjük ezt a 4 győzelmet.
Nem az a baj, hogy kikaptunk hanem, hogy megint így.
Tojok az egészre.
több mint 8 éve
Nem néztem a meccset végig, de amit láttam az elég volt... Igazából nem számítottam jobbra, de azért jó lett volna ha sikerül egy kicsit szorosabbá tenni a meccset.1 sack és más semmi.
Amit láttam, hogy sokat cseréltünk a védelemben, ami arra utalhat, hogy nem igazán bírták szuflával a srácok, így szerintem hiba volt, hogy nem magaslaton készültünk mi is.
Roberts meg jól elbaszta a meccs elejét nekünk a hülyeségeivel...
Majd megnéztem az összevágott meccset valamikor, aztán talán okosabb leszek...
több mint 8 éve
twitter.com/GehlkenNFL/status/932349891162013696

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egy CB-nél nem hátrány a jó helyezkedés 😉Hayden most szerzett 1 TD-t 🙌Csak jókor volt jó helyen. Fumble return td volt.
Lehet h meg sincs vakon 😀
Surda
De tény és való, hogy a lions d sémájában nincs vakon
Cubehead