Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Hayden most szerzett 1 TD-t 🙌Csak jókor volt jó helyen. Fumble return td volt.
Lehet h meg sincs vakon 😀
Surda
De tény és való, hogy a lions d sémájában nincs vakon

több mint 8 éve
Szoros meccsen húzzuk be!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Marcus Cannon, David Andrews, Matt Slater and Chris Hogan are OUT for the Patriots vs. the RaidersTudod, mindig a váratlant kell húzni
a fél támadófaluk out, ha most nem tudunk nyomást helyezni rájuk, akkor sosem. bár Nortont ahogy ismerem majd prevent defense lesz végig
deyell
több mint 8 éve
Marcus Cannon, David Andrews, Matt Slater and Chris Hogan are OUT for the Patriots vs. the Raidersa fél támadófaluk out, ha most nem tudunk nyomást helyezni rájuk, akkor sosem. bár Nortont ahogy ismerem majd prevent defense lesz végig
built for this shit
több mint 8 éve
Hazai pálya lesz 😎😎Szetintem is behúzzuk
Fogadtam is a W-re........ Jól fizetne 😀
több mint 8 éve
Szinte minden mellettünk szól...szinte
több mint 8 éve
Elvileg a cikkben az egyik expert azt taglalja, hogy mindket modszernek van ertelme. A legrosszabb amit tehet egy csapat ha 2-4 nappal a talalkozo elott erkezik a helyszinre.“There are two schools of thought,” said Jared Berg, an exercise physiologist at the CU Sports Medicine and Performance Center in Boulder, Colo. “And they’re both correct.”
Adjusting to high elevations can affect sleeping patterns, appetite and breathing rates given a relative lack of oxygen. The worst thing an athlete can do, Berg said, is arrive two to four days before a competition, giving those effects just enough time to manifest themselves.
The Patriots played Sunday in Denver and will have spent eight nights in Colorado by the time they travel to Mexico City, giving them extra time to get used to the thin air. The Raiders, as they do for games in Denver, are hoping to get in and out before the altitude can affect them.
Meglatjuk...mert azt is irja, hogy aki nem szokik hozza, az max 15 perceket birja, lassabb lesz a sprintje, erotlenebb lesz...stb.
Mi mas hianyzik a mi amugy is furge csapatunknak egy speedsterekkel telituzdelt pats O ellen...hogy meg lassabbak legyenek.
Ettol fuggetlenul nyerni fogunk, nem vitas.
több mint 8 éve
| nemdopping |Csak mákostészta legyen 😉Mexikóba jó ómen elmenni rendes alapozás nélkül, ahogy azt tudjuk ....Még ez is:Mondjuk ez hiba, nem magslatra menni, levegő után fogunk kapkodni, mint ponty a szatyorban. Ennek(is)lesz jelentősége
www.sfgate.com/raiders/article/Raiders-Patriots-take-different-approaches-to-12364306.php
A Pats 8 napja Coloradoban készül, hogy akklimatizálódjon a Mexikóvárosi körülményekhez. Mi odahaza készülünk - szájmaszkokkal - és csak szombaton indulunk oda.
Érdekes lesz nézni ki szedi jobban a seggén a levegőt.
Szerintem a secondarynk, úgy meg lesz alázva, hogy....hogy....hogy...nagyon.
Pari
Surda
Amadeus
Surda
több mint 8 éve
Csak mákostészta legyen 😉Mexikóba jó ómen elmenni rendes alapozás nélkül, ahogy azt tudjuk ....Még ez is:Mondjuk ez hiba, nem magslatra menni, levegő után fogunk kapkodni, mint ponty a szatyorban. Ennek(is)lesz jelentősége
www.sfgate.com/raiders/article/Raiders-Patriots-take-different-approaches-to-12364306.php
A Pats 8 napja Coloradoban készül, hogy akklimatizálódjon a Mexikóvárosi körülményekhez. Mi odahaza készülünk - szájmaszkokkal - és csak szombaton indulunk oda.
Pari
Surda
Amadeus
több mint 8 éve
Mexikóba jó ómen elmenni rendes alapozás nélkül, ahogy azt tudjuk ....Még ez is:Mondjuk ez hiba, nem magslatra menni, levegő után fogunk kapkodni, mint ponty a szatyorban. Ennek(is)lesz jelentősége
Pari
Surda
több mint 8 éve
Még ez is:Mondjuk ez hiba, nem magslatra menni, levegő után fogunk kapkodni, mint ponty a szatyorban. Ennek(is)lesz jelentősége
Pari
Szerkesztette: Surda
több mint 8 éve
Még ez is:www.sfgate.com/raiders/article/Raiders-Patriots-take-different-approaches-to-12364306.php
több mint 8 éve
Hova gondolsz...Egyetlen eesélyünknek azt látom, ha az Offense dominálja a Pats védelmét és nagyon hosszú driveokat vezetünk és félidő lezárásoknál ezzel ki tudjuk zárni Brady-éket idővel a válaszból...Vagy az első tàmadàsnàl agyonütik Tomit, erre Bill infarktust kap.
Rolni
Amúgy van màr szerzett interception?
gaben
több mint 8 éve
Egyetlen eesélyünknek azt látom, ha az Offense dominálja a Pats védelmét és nagyon hosszú driveokat vezetünk és félidő lezárásoknál ezzel ki tudjuk zárni Brady-éket idővel a válaszból...Vagy az első tàmadàsnàl agyonütik Tomit, erre Bill infarktust kap.
Rolni
Amúgy van màr szerzett interception?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Raiders have gotten 6th most snaps from rookies on D this season with 1,080. They have combined for 0 sacks, 0 INTs, 0 fumble recoveries and 81 tackles.Nem ez az egyetlen röhejes D statunk...erre mondom én azt, hogy egy D hátterű HC-t ilyenkor igenis ki kéne tenni...amióta ideért JDR nem tudta rendbe szedni a védelmet...
napi felvidító stat.
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Ami látszik, hogy Vanderdoes nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket eddig. Obi-ból még nem láttunk eleget, Conley-ból már nem is fogunk. Lee helyett érkezett ugye Bowman, így ő sem sok vizet zavar már + sérült is volt. Luani inkább spec teamer, de az előszezonban voltak bíztató megmozdulásai. Hester meg gyakorlatilag 7. körösként jobb teljesítményt nyújt, mint Vanderdoes csak kb 10-ed annyi snappet kapott eddig. Ha Obi biztató lesz és jövőre Conley is bizonyít valmaint Hester folytatja a javulását és Luani legalább spec-ben jó lesz, akkor azért nem lehet mondani, hogy rossz draft volt, de annyira sok a ha, hogy most a jelenlegi helyzetben azt lehet mondani, hogy nem sikerült túl jól a 2017-es draftunk D oldalon.
több mint 8 éve
Raiders have gotten 6th most snaps from rookies on D this season with 1,080. They have combined for 0 sacks, 0 INTs, 0 fumble recoveries and 81 tackles.Ó ANYÁM mi ez a szar? hányadik hét jön?? killer D mi?
napi felvidító stat.
deyell
több mint 8 éve
Raiders have gotten 6th most snaps from rookies on D this season with 1,080. They have combined for 0 sacks, 0 INTs, 0 fumble recoveries and 81 tackles.napi felvidító stat.
built for this shit
több mint 8 éve
Egyetlen eesélyünknek azt látom, ha az Offense dominálja a Pats védelmét és nagyon hosszú driveokat vezetünk és félidő lezárásoknál ezzel ki tudjuk zárni Brady-éket idővel a válaszból...hú ez milyen sok csapatnál terv a Pats ellen
Rolni
több mint 8 éve
Egyetlen eesélyünknek azt látom, ha az Offense dominálja a Pats védelmét és nagyon hosszú driveokat vezetünk és félidő lezárásoknál ezzel ki tudjuk zárni Brady-éket idővel a válaszból...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
raiderswire.usatoday.com/2017/11/14/antonio-cromartie-tweets-hes-ready-to-work-praises-raiders-history-at-cb/Gareon Conley IR.Pedig bíztam benne, hogy mostanra már játékra alkalmas lesz, de akkor inkább úgy döntöttek, hogy nem erőltetik a dolgot és majd jövőre teljes értékű játékosként tér vissza.
deyell
Mondjuk remélhetőleg a többi CB azért egészséges lesz, mert az utóbbi időben elég vékonyak voltunk ezen a poszton...
Abban bízhatunk, hogy Obi több snapet fog már kapni és mutat szép dolgokat! 😊
Bruce
több mint 8 éve
Gareon Conley IR.Pedig bíztam benne, hogy mostanra már játékra alkalmas lesz, de akkor inkább úgy döntöttek, hogy nem erőltetik a dolgot és majd jövőre teljes értékű játékosként tér vissza.
deyell
Mondjuk remélhetőleg a többi CB azért egészséges lesz, mert az utóbbi időben elég vékonyak voltunk ezen a poszton...
Abban bízhatunk, hogy Obi több snapet fog már kapni és mutat szép dolgokat! 😊