Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 428 — Invisible man
😊
 bowl.hu/forum/alairasok/kirakat/1626476

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
 www.fanragsports.com/nfl/raiders/why-defensive-tackle-isnt-a-big-need-for-the-raiders/

Szerintem egész jó kis cikk és a véleményem nekem is hasonló. Egy brutál MLB-vel ez a def. fal csodákra lenne képes.
Bruce
Most akartam betenni. Eleg hasonloan latom a helyzetet, le is irtam az elemzomben. Kicsit mondjuk fazok a nagy bizalom miatt, mert csunyan foldre ulhetunk, ha Mario ujra megserul es/vagy nem fejlodnek a tobbiek, de az, h nem erkezett FA egyaltalan DT posztra sztem azt mutatja, h a staff bizik a meglevo sracokba.
Varok egy DT/DE-t kozepso, kesoi korokben es egy NT-t leginkabb UDFA korbol, de korai picket nem.

Lynch elvileg azt adta a tudtara a csapatnak, h kesz visszaterni a focihoz, ha nalunk jatszhat. Seattle elengedi vagy vmi tradet ut velunk nyelbe. Trade vszeg vmi kesei pick swap lehet, de a szerzodeserol is meg kell azert meg egyezni.

Aztan ott ez a mostani cirkusz, h eloturtak azt, h 4 evnyi elmaradasunk van parkolo fizetessel es nem maradhatunk Oaklandben, ha azt nem fizetjuk ki.

Lynch jonne akkor is, ha San Antonioban vagy mashol jatszunk 1-2 szezont Vegas elott, mert Oakland varos kihajit? Nem hiszem...

Sok meg a kerdes...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 839 — capitaine du château de Vienne 1487
Seahawks have indeed granted Raiders permission to speak to Marshawn Lynch. Question is whether Seahawks will insist on a trade.

Na emmá hír!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 995 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Elviekben, bár még nem erősítették meg, de BeastMode a Raiders practice facility-jében van.
Bruce
Előbb-utóbb csak lead egy interjút!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
 www.fanragsports.com/nfl/raiders/why-defensive-tackle-isnt-a-big-need-for-the-raiders/

Szerintem egész jó kis cikk és a véleményem nekem is hasonló. Egy brutál MLB-vel ez a def. fal csodákra lenne képes.
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Elviekben, bár még nem erősítették meg, de BeastMode a Raiders practice facility-jében van.
Bruce
Többen átvették a hírt, de különösebb háttértartalmat még senki sem tudott mögé tenni. Amúgy érdekességképpen, az idén a Coltsból visszavonult Pat McAffe dobta fel a hírt.

Amúgy Bill Williamson szerint a látogatás a Seahawks engedélyével történt.

Közben egy kis draft:

Látogatóba érkezik Ishmael Zamora, WR, Baylor, akit draft végi/UDFA prospect. 6-3/220 mérettel rendelkezik, mondhatni Holmes utód lehet.

Összefoglalva az alábbi játékosokat néztük meg a walterfootball szerint:

Quincy Adeboyejo, WR, Ole Miss (PRO)
Jake Butt, TE, Michigan (PRO)
Jonathan Calvin, DE, Mississippi State (PRI)
Dalvin Cook, RB, Florida State (COM)
Zach Cunningham, OLB/ILB, Vanderbilt (COM)
Julie'n Davenport, OT, Bucknell (WOR)
Rudy Ford, S, Auburn (SR)
Wayne Gallman, RB, Clemson (COM)
Tanoh Kpassagnon, DE/3-4DE, Villanova (COM)
Christian McCaffrey, RB, Stanford (COM)
Raekwon McMillan, ILB, Ohio State (PRI)
Joe Mixon, RB, Oklahoma (LOC)
Brad Seaton^, OT, Villanova (PRO, WOR)
Mike Williams, WR, Clemson (COM)

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Én se várnék 2. körig LB-vel, mert mivan, ha hoppon maradunk.
Foster, Reddick, Davis, Cunningham, McMillan ötösből kellene valaki. Max egy kis hátra trade benne lehet, ha többen is eljutnak 1\24ig, de fontos lenne egy valóban jó prospectet elhozni...

CB picket értem én, de nagyobb need a LB és kevésbé mély a poszt a drafton, szóval CB belefér később is...

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 839 — capitaine du château de Vienne 1487
Eszondom 56ra senkise marad a négyből. McMilán sima elsőkörös Belicsek meg Butler is úgy kerülgeti, mint sikló a melegtojást. Szerintem magasan a legjobb instant playa.

több mint 9 éve
7. körös Raiders mock:

www.rotoworld.com/articles/nfl/71047/71/nfl-draft-needs-raiders
deyell
Első kör nem annyira gyere be...
2., 3., 5. és 6. kör nagyon tetszene. 4. és 7. emészthető lenne, de én a 4.ben inkább S húznék.
Rolni
Az első körös CB pickkel engem is ki lehet kergetni a világból.
A második körben szerintem nem biztos hogy elérhető lesz Davis (szerintem magasabbra taksálják, mint McMillan-t és ott ő sem biztos hogy elérhető)
A harmadik körben Foreman sem lesz már bent sztem.
A többi kör meg már nem érdekes a szememben, mivel olyan kicsi a valószínűsége hogy használhatót húzunk, hogy gyakorlatilag mindegy, de egy S csak elkelne azért.
több mint 9 éve
7. körös Raiders mock:

deyell
Első kör nem annyira gyere be...
2., 3., 5. és 6. kör nagyon tetszene. 4. és 7. emészthető lenne, de én a 4.ben inkább S húznék.

több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
7. körös Raiders mock:

built for this shit

több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
még nem tettünk le Lynchről:
 oak.247sports.com/Bolt/Report-Raiders-focused-on-Marshawn-Lynch-not-Adrian-Peterson-52126464
több mint 9 éve
megoldódni látszódik a kérdés:
Ian Rapoport‏Verified account @RapSheet 3m3 minutes ago
More
Source: The #Redskins have agreed to terms with FA LB Zach Brown, pending a physical. Big-name free agent off the market.
Rolni
Akkor úgy néz ki, hogy a fővárosban nagyobb "moneybag" fogadta. Sok sikert neki! Akkor remélhetőleg Riley lassan aláír és egy újonccal majd megoldják a belső LB feladatokat.
peterbadbone
Ian Rapoport ✔ @RapSheet
#Redskins LB Zach Brown signed a 1-year deal worth a maximum value of $4.65M, source said. $500k signing bonus. Not bad this late in FA.

Akkor ezek szerint mi még ennyit sem ajánlottunk neki és mi is egy éves szerződést akartunk neki adni. Úgy látszik nem bíztak benne Reggie-ék! 😊
Jöhet Perry Riley 😊
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
More
Source: The #Redskins have agreed to terms with FA LB Zach Brown, pending a physical. Big-name free agent off the market.
Rolni
Akkor úgy néz ki, hogy a fővárosban nagyobb "moneybag" fogadta. Sok sikert neki! Akkor remélhetőleg Riley lassan aláír és egy újonccal majd megoldják a belső LB feladatokat.

több mint 9 éve
Ez a hal elúszott, marad Riley vagy Hodges.

több mint 9 éve
More

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 063 — Apu ökölbeszorított keze
Akkor huznak 100 utan faszanyost

több mint 9 éve
Szerintem Brown megkapta Reggie-től az ajánlatunkat, turnézhat amerre akar az nem fog már változni. Ha Ő végül máshova igazol, akkor jön majd Perry, mint B terv. Ezután pedig a drafton 1-3. körben érkezik még egy rookie és így a 2 veterán (Perry/Brown+Jenkins), pár fiatal (James, Ball, Heeney), valamint a rookie kell, hogy megoldja a MLB, WLB posztokat.
Rolni
Szóval Zach Brown is tud egyvalamit, mégpedig azt, hogy instant bevethető ILB top100ban összesen 4, azaz négy darab van - valszeg ki is szóródnak top50be. Tehát ha tik tutti biztosak vagytok, hogy a mindössze két odalevő pikkel az egyikkel telibetrafáljátok az egyiket, ám legyen lelketek rajta, persze a maradék 31 csapatban lesznek még jelentkezők. Különben Brown hiátusa a sérülések, igaz tavaly megúszta, de a Titsben bérlete volt a kórház minibuszára, nemhiába rakta ki LeBeau.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
 mmqb.si.com/mmqb/2017/04/03/cleveland-browns-paul-depodesta-nfl-draft-peter-king
Az MMQB-ban téma a relocation, valamint vagy benne egy jó idézet JDR-tól:
“Some of the guys who are going to be worrying about Vegas won’t be going to Vegas.”
Raiders coach Jack Del Rio, on this week’s “The MMQB Podcast With Peter King,” meaning that by the time the Raiders play in Las Vegas, in 2019 or 2020, the majority of the roster will have turned over from the current team.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szerintem Brown megkapta Reggie-től az ajánlatunkat, turnézhat amerre akar az nem fog már változni. Ha Ő végül máshova igazol, akkor jön majd Perry, mint B terv. Ezután pedig a drafton 1-3. körben érkezik még egy rookie és így a 2 veterán (Perry/Brown+Jenkins), pár fiatal (James, Ball, Heeney), valamint a rookie kell, hogy megoldja a MLB, WLB posztokat.

Futó posztra én draftról várok embert. Ez a Lynch dolog sztem 90%-ban média kavarás volt eddig, nem hiszem, hogy bármi lesz belőle. 3-7. körben várok egy RB picket és még esetleg vmi priority UDFA igazolást a Törpék mellé.
Rolni
Szerintem már Perry is megkapta az ajánlatát Reggie-től, ő azért nem mozgolódik semerre.

Szívem szerint örülnék McCaffreynek, de szerintem majdhogynem fölösleges a két törpicsek mellé ő a csapatba, bár most olvastam egy cikket a futó edzőnkről, hogy előbb utóbb kelleni fog neki egy nagyobb futó, aki a rövidebb yardokért tud harcolni és Brian Hill-t írták mint potenciális lehetőség (4-5. körben). Mondjuk szerintem ő sem egy tipikus short yardage srác.
több mint 9 éve
Régi igazság, hogy ha egy játékosnak akad egy ilyen kiugró szezonja, mint most legutóbb Brownnak, akkor azon kívül hogy contract yearben volt-e érdemes a rendszert is megvizsgálni, amiben játszott.
Vannak kétségeim afelől, hogy olyan jó lehet-e ő itt, mint volt a Billsnél.
empty taxi
Igen, én is fázom az ilyen igazolásoktól. Mert innen csak lefelé vezet az út valszeg.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Régi igazság, hogy ha egy játékosnak akad egy ilyen kiugró szezonja, mint most legutóbb Brownnak, akkor azon kívül hogy contract yearben volt-e érdemes a rendszert is megvizsgálni, amiben játszott.
Vannak kétségeim afelől, hogy olyan jó lehet-e ő itt, mint volt a Billsnél.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

Futó posztra én draftról várok embert. Ez a Lynch dolog sztem 90%-ban média kavarás volt eddig, nem hiszem, hogy bármi lesz belőle. 3-7. körben várok egy RB picket és még esetleg vmi priority UDFA igazolást a Törpék mellé.

több mint 9 éve
Zach Brown megy a Redskins-hez vizitelni. Azt gondolom, hogy ha le akartunk volna már csapni rá, akkor eddig kellett volna megtenni, de így most bekerül a képbe egy újabb csapat. Mondjuk ez lehet az ügynöke részéről egy taktikai húzás is, de úgy látszik, mi türelmesek vagyunk ebből a szempontból. Lehet mégis a drafton fogjuk megpróbálni megoldani az MLB kérdést?

Ennek némileg ellentmond az, hogy még első számú futónk sincsen (bár nem is kell kimondottan első számú futó), amint szintén a drafton lehet orvosolni.

1. kör: McCaffrey
2. kör: McMillan
Bruce
Brown már második Bills tárgyalás előtt kirúgta az ügynökét, gondolom hosszútávút akar, de mindenki csak prove it-et ajánlgat - az meg tavaly letudta Buffaloban. Még Hodges is turnézik, semelyik sem írt alá sehun.
sutianap
Meglátjuk mi lesz belőle, bár egy kicsit félek, hogy ha hosszútávút kap, akkor annyira nem fog teperni mint az előző szezonban! 😊