New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Sose fogjátok őt meggyőzni. Ő Welker fan maradt.
De én még sokkal inkább kiábrándultam belőle, amikor azt a gusztustalan, veszélyes blokkot csinálta a főcsoportdöntőn.

Amúgy mintha azt olvastam volna valahol, hogy megromlott a barátságuk Bradyvel. De azt már nem mondom meg, hogy hol olvashattam.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan látja!
Ez természetesen csak a "gondolatok játéka", mert Welkert leigazolta a Rams, de ha szabad lenne szerintetek ajánlanánk neki szerződést azok után, ahogy elment???
Egon
Nem
DeX
Igen. Ha kell/hasznára van/lenne a csapatnak. Branch is visszajött, pedig az sem volt barátságos válás (holdout és trade). De ha hasznos játékos, a Rams nyilván nem engedi el, ha meg igen, akkor valszeg már nem jó semmire.

Én örülnék neki, az elválás körülményei dacára. És megérdemelné ő is a gyűrűt 😊
Burkus
Brady biztos hogy örülne neki de ennyi kihagyàs utàn szerintem túl lenne terhelve fölleg mert a kémiàjuk DNS alapú. Hamar lesérülne szerintem.( bàr vmiért nem tudom kiverni a fejemböl a SB-ban elejtett passzàt) de ez az én hibàm
ParadSEC
 www.youtube.com/watch?v=pT6XziIQ5RI

Amit Brady mögé dobott....
Burkus
ami a kezében volt...
ZERO_L
Én is így emlékszem sajna..
ParadSEC

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Ez természetesen csak a "gondolatok játéka", mert Welkert leigazolta a Rams, de ha szabad lenne szerintetek ajánlanánk neki szerződést azok után, ahogy elment???
Egon
Nem
DeX
Igen. Ha kell/hasznára van/lenne a csapatnak. Branch is visszajött, pedig az sem volt barátságos válás (holdout és trade). De ha hasznos játékos, a Rams nyilván nem engedi el, ha meg igen, akkor valszeg már nem jó semmire.

Burkus
Brady biztos hogy örülne neki de ennyi kihagyàs utàn szerintem túl lenne terhelve fölleg mert a kémiàjuk DNS alapú. Hamar lesérülne szerintem.( bàr vmiért nem tudom kiverni a fejemböl a SB-ban elejtett passzàt) de ez az én hibàm
ParadSEC
Burkus
ami a kezében volt...
ZERO_L
Én is így emlékszem sajna..

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 080 — situational football
Egon
Nem
DeX

Burkus
ParadSEC
Burkus
ami a kezében volt...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Egon
Nem
DeX

Burkus
ParadSEC
több mint 10 éve
A megunhatatlan videó:
 www.patriots.com/video/2015/11/24/exclusive-locker-room-celebration-following-win-over-bills

Két dolog jutott az eszembe: Lehet, hogy a hideg miatt is, de szokatlanul gyűröttek a játékosok a meccs után. A védők sok extra munkát végeztek, biztosan nagyon fáradtak lehettek.

Nem tudom máshol hogy van. Tudom, hogy van olyan hely is, ahol a tulaj le se szagol az öltözőbe. Azért, hogy Krafték minden meccs után így pacsiznak a srácokkal, az nagyszerű dolog.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Egon
Nem
DeX

Burkus

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Egon
Nem
DeX

több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Egon
Nem

több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 228 — Saints GM

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
A két PUP-on levő két játékost (Fletcher, Chris Jones) ma estig hozhatjuk be az 53-ba.
April Wine
Fletcher tőlem jöhetne Freeney helyére ha egészséges,Jonest nem érzem feltétlenül szükségesnek.
kolok1972
Ment IR-re mindkettő.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
A két PUP-on levő két játékost (Fletcher, Chris Jones) ma estig hozhatjuk be az 53-ba.
April Wine
Fletcher tőlem jöhetne Freeney helyére ha egészséges,Jonest nem érzem feltétlenül szükségesnek.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 682 — #NoStress
Ray Lewis says he'd take Rex Ryan over Bill Belichick.

Mennyi frusztráció lehet ebben a fickóban BB-vel szemben... Mondjuk, ritka ellenszenves figura amúgy is.
Burkus
Amíg nem lövi le, nincs nagy baj. 😉

több mint 10 éve
Ray Lewis says he'd take Rex Ryan over Bill Belichick.

Mennyi frusztráció lehet ebben a fickóban BB-vel szemben... Mondjuk, ritka ellenszenves figura amúgy is.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Végére értem, hát nem volt egyszerű, de legalább egy reménysugár és bocs, hogy csak kopipészt:

For now, owners shouldn't plan on having Amendola for Sunday, but it sounds like one missed game might be the worst-case scenario. Amendola's status will be updated when the Patriots return to practice on Wednesday.

Ma megtudjuk a tutit.

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Nézem a Bills ellenit. Eddigi legnagyobb move: DMC szerelte McCoy-t az endzone-ban, muhha!

update:
Azt a leborult szivarvég, mit fújtak a sporik Brady ellen, kilépett? Mi vaaaaaaaaaan?!

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Ezt hallgassátok!
 www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000586811/Tom-Brady-yells-Rex-Ryan-at-the-line?campaign=fb-nf-sf15902759-sf15902759

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
egyébként valaki olvasott már erről, hogy most miért lett Stork a center? ZERO_L
Egyelőre csak ennyit:

"They took David Andrews out at center, because he was having problems, and they put in Bryan Stork. The line got better as the game went on." (Tedy Bruschi)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 610 — Patriot
én jobban örültem volna, ha Peyton is játszik, mert ki tudja még meddig tart ez a rivalizálás.
Bruschi85
Egyetértek
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 080 — situational football
Ki volt az az agyon drogozott gyenge elméjű aki anno ennek bamba idióta Cannon-nak szerződést adott, értem én hogy G lenne az alap posztja most meg T-ként szívatták, de mindenhol olyan tekintettel volt mint árva gyerek a szülői értekezleten! Nem akarom többet látni a pályán, de igazán a keretbe se!
Studi
ha ő nincs, akkor van Fleming, az jobb lenne? ez kb ugyan az mint a Coleman-Melvin párosítás CB poszton

már alig várom, hogy Miller-Ware páros kezelésbe vegye ezt a jó kis OT felhozatalt, remélem nem a meccs közben fogunk rádöbbenni, hogy 1az1-ben falembereink képtelenek őket megfogni
ZERO_L
Most mutatott játék alapján igen jobb!
Várni nem várom Denver D-t mert nem ez az orángután vagy Fleming issza meg a levét hanem a 12-es, ezért is vagyok olyan zabos hogy vak oldalon ilyen gyatra felhozatal!
Studi
Cannon most tért vissza a sérüléséből, a 6. héten játszott utoljára akkor is kb 12 snapet, előtte sem sokat, hisz akkor még játszott Solder

nem védeni akarom, de nekem így szemre semmivel sem volt rosszabb, mint Fleming az utóbbi hetekben, nyilván kell neki idő míg felveszi a ritmust

egy összehasonlító stat jó volna róluk

amúgy megszakadt Gost mindent berugok és a csapat minden negyedben pontot szerzünk sorozata is...
NB2
és az, hogy Andrews minden O# snapet a pályán töltött...

egyébként valaki olvasott már erről, hogy most miért lett Stork a center?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Mayo is végre elkezdte a szezont. 😊
Ninko szintén nagyot játszott, ahogy az egész D#.
Fontos, nehéz, nyögvenyelős, igazi csoportmeccs volt, a lényeg a W. 10-0.
Sajnos a sérüléshullám tovább folytatódik, remélhetőleg már nem sokáig..
Érdekes meccs lesz Denverben, én jobban örültem volna, ha Peyton is játszik, mert ki tudja még meddig tart ez a rivalizálás.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
amúgy megszakadt Gost mindent berugok és a csapat minden negyedben pontot szerzünk sorozata is...
NB2
Bizony, én a magam részéről örültem is neki. Azt hittem, hogy már a második negyedben megszakad, de mondjuk nem bántam, hogy akkor nem. Inkább akkor szakadjon meg – egy Bills elleni meccs 4. negyedében, amikor jött a W anélkül is –, mint amikor fontos lenne. Gostnak sem baj, hogy ezen a meccsen maradt ki, embertelen magas volt az aránya, az is inkább ilyenkor szakadjon meg, mint egy Giants elleni meccs utolsó pillanataiban...
Ha Amendola csak elővigyázatosságból nem ment vissza, és vasárnap játszhat, akkor nagyon rendben volt ez így, ahogy lett

több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Ki volt az az agyon drogozott gyenge elméjű aki anno ennek bamba idióta Cannon-nak szerződést adott, értem én hogy G lenne az alap posztja most meg T-ként szívatták, de mindenhol olyan tekintettel volt mint árva gyerek a szülői értekezleten! Nem akarom többet látni a pályán, de igazán a keretbe se!
Studi
ha ő nincs, akkor van Fleming, az jobb lenne? ez kb ugyan az mint a Coleman-Melvin párosítás CB poszton

már alig várom, hogy Miller-Ware páros kezelésbe vegye ezt a jó kis OT felhozatalt, remélem nem a meccs közben fogunk rádöbbenni, hogy 1az1-ben falembereink képtelenek őket megfogni
ZERO_L
Most mutatott játék alapján igen jobb!
Várni nem várom Denver D-t mert nem ez az orángután vagy Fleming issza meg a levét hanem a 12-es, ezért is vagyok olyan zabos hogy vak oldalon ilyen gyatra felhozatal!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 428 — nabege2@yahoo.com