New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Hmmm, ha már magas, fizikális külső elkapóra van szükségünk...Na már a második DX-párti, alakul ez 😀
Danario Alexanerre csak original-round-tendert rakott az SD... UDFA volt, szóval szabad a vásár.
6-5 magas, YAC-ra is képes, neki fel lehetne hajigálni a labdákat.
youtu.be/FpQr6WLJr4I
Szezon közben érkezett a csapatához, 9 meccsen 36 elkapás, 624 yard... az SD komolyan mondom nem normális, valaki biztos elviszi ezzel az RFA tenderrel...
Mondjuk kérdés, hogy egy Turner-féle playbook után mekkora kihívást jelentene neki egy jelentősen komplexebb, rendszer, pl. a miénk... de egy próbát lazán megérne.
Gyulus
Ramsben is voltak jó meccsei, pedig ott egy határ szar volt az O akkor (is). Mélységi célpontnak kurva jó, de az SD-fanok (akik látták idén rendesen) azt mondják, slanteknél volt dropja rendesen. Még ez sem tántorítana el mondjuk azért annyira, de szerencsétlen ember üvegből van, már vagy 4-5-ször kellett műteni asszem a bal térdét, ami nem éppen szerencsés. Van benne kockázat rendesen, de én szívesen látnám itt, az tuti 😊

több mint 13 éve
Hmmm, ha már magas, fizikális külső elkapóra van szükségünk...Danario Alexanerre csak original-round-tendert rakott az SD... UDFA volt, szóval szabad a vásár.
6-5 magas, YAC-ra is képes, neki fel lehetne hajigálni a labdákat.
youtu.be/FpQr6WLJr4I
Szezon közben érkezett a csapatához, 9 meccsen 36 elkapás, 624 yard... az SD komolyan mondom nem normális, valaki biztos elviszi ezzel az RFA tenderrel...
Mondjuk kérdés, hogy egy Turner-féle playbook után mekkora kihívást jelentene neki egy jelentősen komplexebb, rendszer, pl. a miénk... de egy próbát lazán megérne.
több mint 13 éve
Sajnos csak ebbe a formában van már.de, de mesko aláírásom nekem is van 😛 ilyen póló viszont érdekelne, simában 😊winstonÍgy aláírva már nem menő? 😊 GRAFIHa valakit érdekelne, keressensimán ilyen pólót nem lehet kapni?winston
aprod.hu/hirdetes/nfl-patriots-mesko-zoltan-dedikalt-polo-IDWssB.htmlGRAFI
több mint 13 éve
William Moore öt évre 30 milliót kapott a Falconstól, de csak 14 ebből a garantált. Ez meglehetősen jutányos ár. Hátha nem szabadulnak el annyira a szerződések idén.Valószínűleg az lesz, amiról értekeztünk többszőr. Nincs az a pénz amiről sokan álmodoznak.
DoM
több mint 13 éve
Jeff Howe írja, hogy Gamble és Derek Cox után is érdeklődött a Patriots. Gondolom próbálják felmérni a CB piacot, hogy kinek milyen igényei vannak és milyen kereslet lehet Talib iránt.RE: Mallett
Hátha ki lehetne alkudni érte egy top100-as picket. Brady szerződéshosszabbítása miatt, igazából már biztos nem tényező Mallett a Pats jövőjében.
több mint 13 éve
William Moore öt évre 30 milliót kapott a Falconstól, de csak 14 ebből a garantált. Ez meglehetősen jutányos ár. Hátha nem szabadulnak el annyira a szerződések idén.Nem tudom eléggé támogatni az ötletet 😊
Mike Wallace és Sean Smith nevét pletykálták eddig a hétvégén a Patscel egy mondatban. Valamint a Browns felvette a kapcsolatot Edelman ügynökével.
Danario Alexander csak eredeti körös (udfa volt, tehát nem lenne ellenérték) tendert kapott a Chargerstől. Egy offers sheetet nagyon megérne, bár vélhetően mindent matchelne a Chargers, de próba szerencse.DoM
Wallace-nál sem sírnék azért
Am ha már Browns, megint felvetették a Mallett-trade-et

több mint 13 éve
William Moore öt évre 30 milliót kapott a Falconstól, de csak 14 ebből a garantált. Ez meglehetősen jutányos ár. Hátha nem szabadulnak el annyira a szerződések idén.Mike Wallace és Sean Smith nevét pletykálták eddig a hétvégén a Patscel egy mondatban. Valamint a Browns felvette a kapcsolatot Edelman ügynökével.
Danario Alexander csak eredeti körös (udfa volt, tehát nem lenne ellenérték) tendert kapott a Chargerstől. Egy offers sheetet nagyon megérne, bár vélhetően mindent matchelne a Chargers, de próba szerencse.
több mint 13 éve
de, de mesko aláírásom nekem is van 😛 ilyen póló viszont érdekelne, simában 😊Így aláírva már nem menő? 😊 GRAFIHa valakit érdekelne, keressensimán ilyen pólót nem lehet kapni?winston
több mint 13 éve
és vasalva?Így aláírva már nem menő? 😊 GRAFIHa valakit érdekelne, keressensimán ilyen pólót nem lehet kapni?winston

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Így aláírva már nem menő? 😊Ha valakit érdekelne, keressensimán ilyen pólót nem lehet kapni?winston
több mint 13 éve
Ohh, ezt most látom, hogy nem írtam bele. Egye fene, jöhet kicsit hamarabb is 😀 (úgyis lesz még pickünk feljebb is 😀)és még Mátyiőt vmelyik 7. körös pickkel 😊HabiÉs Dennard se kapjon büntit, DMC maradjon FS-ben, jöjjön passz ellen is jó LB, fasza DT és LE, és kurva jó lesz a D-nk 😊)WyattDMC ide vagy oda, én örülnék egy kezdő cornernek még a keretben.Én is. DMC sokkal jobban játszik safetyként, mint tette azt CB-ként. Csak remélem, h nem fogjuk visszakonvertálni...
zinedine5
Brent Grimes pedig az egyik kedvenc CB-m (a másik Flowers) a ligában. Nagyon szeretném, ha ott lenne a neve az FO noteszében.Boston

több mint 13 éve
és még Mátyiőt vmelyik 7. körös pickkel 😊És Dennard se kapjon büntit, DMC maradjon FS-ben, jöjjön passz ellen is jó LB, fasza DT és LE, és kurva jó lesz a D-nk 😊)WyattDMC ide vagy oda, én örülnék egy kezdő cornernek még a keretben.Én is. DMC sokkal jobban játszik safetyként, mint tette azt CB-ként. Csak remélem, h nem fogjuk visszakonvertálni...
zinedine5
Brent Grimes pedig az egyik kedvenc CB-m (a másik Flowers) a ligában. Nagyon szeretném, ha ott lenne a neve az FO noteszében.Boston

JT Daniels fan
több mint 13 éve
És Dennard se kapjon büntit, DMC maradjon FS-ben, jöjjön passz ellen is jó LB, fasza DT és LE, és kurva jó lesz a D-nk 😊)DMC ide vagy oda, én örülnék egy kezdő cornernek még a keretben.Én is. DMC sokkal jobban játszik safetyként, mint tette azt CB-ként. Csak remélem, h nem fogjuk visszakonvertálni...
zinedine5

több mint 13 éve
DMC ide vagy oda, én örülnék egy kezdő cornernek még a keretben.Én is. DMC sokkal jobban játszik safetyként, mint tette azt CB-ként. Csak remélem, h nem fogjuk visszakonvertálni...
zinedine5
Brent Grimes pedig az egyik kedvenc CB-m (a másik Flowers) a ligában. Nagyon szeretném, ha ott lenne a neve az FO noteszében.
Do your job
több mint 13 éve
DMC ide vagy oda, én örülnék egy kezdő cornernek még a keretben.egyébként konkrétan Yates is azt írja, h borítékolható, h máshol folytatja.Rulecsak nem ennyiért. az évi 1.5 millió lehet a plafon, amit Gyulus említett. ha lehetne rá 16 meccsen számítani, akkor free safety poszton McCourtyval egyáltalán nem lenne rossz páros. bármennyire játssza mindkét safety mindkét posztot a sokat hangoztatott mantraként, McCourty nem sokat nézelődött a box környékén. Chunggal jól kiegészítenék egymást.
safety poszton az aktivitás azon múlhat, hogy milyen fejlődési pályát jósolnak Wilsonnak. ha jönne Reed, akkor McCourty menne vissza azonnal CB-nek és nem lenne égető szükség kezdő CB igazolásra (Talib v. bárki más) -- kérdés Talib (bárki más #1CB) v. Reed lenne olcsóbb és melyik kombinációval erősödne jobban a csapat rövid- ill. hosszútávon.DoM
több mint 13 éve
egyébként konkrétan Yates is azt írja, h borítékolható, h máshol folytatja.Rulecsak nem ennyiért. az évi 1.5 millió lehet a plafon, amit Gyulus említett. ha lehetne rá 16 meccsen számítani, akkor free safety poszton McCourtyval egyáltalán nem lenne rossz páros. bármennyire játssza mindkét safety mindkét posztot a sokat hangoztatott mantraként, McCourty nem sokat nézelődött a box környékén. Chunggal jól kiegészítenék egymást.
safety poszton az aktivitás azon múlhat, hogy milyen fejlődési pályát jósolnak Wilsonnak. ha jönne Reed, akkor McCourty menne vissza azonnal CB-nek és nem lenne égető szükség kezdő CB igazolásra (Talib v. bárki más) -- kérdés Talib (bárki más #1CB) v. Reed lenne olcsóbb és melyik kombinációval erősödne jobban a csapat rövid- ill. hosszútávon.
több mint 13 éve
nem tudom a szavazást néztétek-e, de amikor én szavaztam, akkor konkrétan 86% szavazott arra, h NEM kellene ennyiért megtartani a srácot.Újabb Yates bravúr.Tényleg "nagyszerű" jóslat.
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4740575/beyond-the-big-3-patrick-chung
Chung-nak valaki ad 3 évre 12 millió körül. Tudja ez a faszi mekkora a cap?zinedine5
Viszonyítási alapként, Vödör a kihajítása után a Bearstól 1 évre kapott 3,25 milkát, majd a Redskins adott neki egy 2 év, 6 milkás szerződést. Mindkét helyen túlfizették az agyhalottat.
Chung a seggét verheti a földhöz, ha az előbbi, "nagylelkű" prove-it szerződést kapja valakitől... de szvsz még ezt sem éri meg, kb. 1,5 milkáért fog rohangálni valahol...
Gyulus
egyébként konkrétan Yates is azt írja, h borítékolható, h máshol folytatja.
több mint 13 éve
Újabb Yates bravúr.Tényleg "nagyszerű" jóslat.
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4740575/beyond-the-big-3-patrick-chung
Chung-nak valaki ad 3 évre 12 millió körül. Tudja ez a faszi mekkora a cap?zinedine5
Viszonyítási alapként, Vödör a kihajítása után a Bearstól 1 évre kapott 3,25 milkát, majd a Redskins adott neki egy 2 év, 6 milkás szerződést. Mindkét helyen túlfizették az agyhalottat.
Chung a seggét verheti a földhöz, ha az előbbi, "nagylelkű" prove-it szerződést kapja valakitől... de szvsz még ezt sem éri meg, kb. 1,5 milkáért fog rohangálni valahol...
több mint 13 éve
Újabb Yates bravúr.espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4740575/beyond-the-big-3-patrick-chung
Chung-nak valaki ad 3 évre 12 millió körül. Tudja ez a faszi mekkora a cap?
több mint 13 éve
Ha valakit érdekelne, keressensimán ilyen pólót nem lehet kapni?
több mint 13 éve
Ha valakit érdekelne, keressen
aprod.hu/hirdetes/nfl-patriots-mesko-zoltan-dedikalt-polo-IDWssB.html
több mint 13 éve
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4740566/free-agent-fit-safety-2Reiss-nek is elgurul néha a gyógyszere. Szerinte azért jó ötlet és top FA target Bruton Denverből, mert erős ST játékos. Ott van Wilson, Ebner, Slater, egy raklap CB, de nekünk nyilvánvalóan egy ST-ben használható safetyre van szükségünk. Yates meg mindjárt megírja, hogy fizessünk neki 3 évre 15 milliót.
több mint 13 éve
Ezt a dumát 😊 :"Maybe if Brady does a football clinic for kids over the off season, Tebow could join the class and learn how to throw a ball."
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.