New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Dean Pees gyűrűt nyert koordinátorként. Pats szurkolótábor egykori elsőszámú közellensége.DoM
És Ihedigbo is.gdavid
Azért ne bohóckodjunk már. 😛 Védő koordinátor vs. special teams töltelék.DoM
Persze, igazad van 😀 De ettől még gyűrűje van. Ami - elnézve tavalyi teljesítményét nálunk - az NFL megcsúfolása. Másként kérdezem: van rajta kívül játékos, aki az elmúlt két évben két SB-t játszott és ebből egyet meg is nyert? 😀
több mint 13 éve
NB2 New England Patriots 28 502 — nabege2@yahoo.com
Megnézve ezt az SB-t, meg már régóta fogalmazódik meg bennem, szóval nem vagyunk mi "túl fehérek"? A hollóknak az egy Pitta-n kívül csupa fekete, atletikus elkapóik és futóik hozták a meccset. Boldinnak felnyomják 5 méterre a labdát és azt is leszedi. De T.Smith is ilyen és még sorolhatnám. Vagy Brady már nem pontos ezekhez a játékokhoz vagy csak Flakonnak hót mákja volt, hogy kifogott 3 szerencsétlen csapatot akinek ilyen gyenge hátsó alakzata volt?
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Dean Pees gyűrűt nyert koordinátorként. Pats szurkolótábor egykori elsőszámú közellensége.DoM
És Ihedigbo is.gdavid
Azért ne bohóckodjunk már. 😛 Védő koordinátor vs. special teams töltelék.
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
És Ihedigbo is.gdavid
Nekem is ez járt a fejemben. Ihedigbonek van gyűrűje, Gronknak, Welkernek stb. nincs... Én Moss-nak szurkoltam, hogy legyen meg. De ő ugyan van ezzel mint a haldokló férj a feleségével...
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 933 — Patriots fan
És Ihedigbo is.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Dean Pees gyűrűt nyert koordinátorként. Pats szurkolótábor egykori elsőszámú közellensége.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Patriots announced they officially have signed former USC and CFL standout DL Armond Armstead.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én imádom Dane Fletchert, hihetetlen szimpatikus figura. Egy 3-4 base defenseben simán el is tudnám képzelni középen, de abban nem tudok hinni, hogy ő fogja megoldani a cover LB problémánkat a sub felállásoknál...

Do your job
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
"I'd love him to be around," Kraft said today. "He's a great guy. Like I've said all along, it takes two sides to make a transaction. We have to manage the lawyers and the agents that they don't mess it up. I think Wes wants to be with us, and we want him here. It's just a matter of whether both sides can be intelligent."
------------------------------------------------------------
Kraft szeretné, ha Welker maradna. Woodhead is szeretne maradni. Egyelőre még neki sincs szerződése; pedig nagy elánnal fejtegette, hogy mit jelent neki Pats-tagnak lenni és hogy mennyire nagyra tartja BB-t. Érdekes szituáció lenne, ha BB építene egy elit D-t, miközben az O-t beborítja az árokba...
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Fletcher egy évre újraszerződtetve. Jó lenne már gyógyultan látni.zinedine5
RFA tenderrel 1.3 millióért lehetett volna itt tartani, de ez eredeti drafthely kompenzációt jelentett volna, vagyis "ingyen" elvihette volna másik csapat, ha a Pats nem matcheli az ajánlatot. Az eggyel magasabb tender már 2 millió (2.körös kompenzáció). Kíváncsi vagyok az 1.3 millió melyik oldalán lesz az új szerződés összege, esetleg lesz-e egy része garantált.DoM
Csodálkoznék, ha ezeknek a közelében lenne. (Bán már Arrington most lejáróját is megepőnek tartottam.) Min. közelire tippelnék.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Rob jól érzi magát NOLA-ban is 😊
atapapa
Kurva nagy forma, csak lehet kicsit egészségesebb is a pályán :d

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 473 — #neverpunt
Rob jól érzi magát NOLA-ban is 😊

több mint 13 éve
Fletcher egy évre újraszerződtetve. Jó lenne már gyógyultan látni.zinedine5
RFA tenderrel 1.3 millióért lehetett volna itt tartani, de ez eredeti drafthely kompenzációt jelentett volna, vagyis "ingyen" elvihette volna másik csapat, ha a Pats nem matcheli az ajánlatot. Az eggyel magasabb tender már 2 millió (2.körös kompenzáció). Kíváncsi vagyok az 1.3 millió melyik oldalán lesz az új szerződés összege, esetleg lesz-e egy része garantált.
több mint 13 éve
A young Bill Belichick stares into your soul

jjncaa
kiköpött sorozatgyilkos.... 😀
több mint 13 éve
Pedzegetik, hogy Welker a Rams-ba kerülhet Amendola helyére (cserével), ha nem sikerül tag-elni vagy hosszabítani az eddigi pénzért. Mivel 2013-ban már 11,4m$-ba fájna Welker, így - szerintem - vagy marad 9,5--ért, vagy jövőre máshol fog játszani. Valahol olvastam még Amendolával kapcsolatban, hogy "tudná helyettesíteni" Welkert a mostani Pats O-ban: szerintem nincsenek egy szinten és nem hiszem, hogy Welker távozása esetén ne házon belülről oldaná meg BB a WR kérdést. De felvetésnek érdekes. Főleg, hogy csere esetén a Rams kipengetné a 11.4m$-t Welkernek...toxique
Amendola szerintem a sérülékenysége miatt nem lenne jobb opció mint Edelman. pasztoyb
Ez miatt lehet nagyon olcsó is akár, viszont ezt a a marad 9,5-ért nem tudom értelmezni. ennyit a jelenlegi cap számokat ismerve nem tudunk neki fizetni, mert akkor mindenki másra (rookiek, FA-k, TALIB), marad kb. 7 misi. Ez meg semmire sem elég.zinedine5
Jogos. Úgy röpködnek ezek a "ha" számok, hogy belekeveredtem... 😕. A 9.5 millából is engednie kellene. Így még esélytelenebbnek tűnik, hogy marad.
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
A young Bill Belichick stares into your soul

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 175 — Gràcies Pep!
Fletcher egy évre újraszerződtetve. Jó lenne már gyógyultan látni.

Reiss szerint Lloyd sem tuti kerettag. Június 1. utáni cutolás esetén "csak" 1-1 misi a cap hitje a következő két évre.zinedine5
Meglepne, ha hagynánk elmenni a két legjobb elkapót egy offseason alatt. FViktor93
Engem is de jelenleg a pénz nagy úr.zinedine5
Inkább kaparják össze több helyről az "aprót":
Larsen, Fells, Gost(?)

Fanene-től nem lehet valahogy jogi úton visszaszerezni?
2,5M azért elég jól jönne, ha nem dead money lenne.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Fletcher egy évre újraszerződtetve. Jó lenne már gyógyultan látni.

Reiss szerint Lloyd sem tuti kerettag. Június 1. utáni cutolás esetén "csak" 1-1 misi a cap hitje a következő két évre.zinedine5
Meglepne, ha hagynánk elmenni a két legjobb elkapót egy offseason alatt. FViktor93
Engem is de jelenleg a pénz nagy úr.
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Azért mi került ki a Pats FB oldalára:

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151394694447372&set=a.389482927371.168583.42693447371&type=1&theater

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Meglepne, ha hagynánk elmenni a két legjobb elkapót egy offseason alatt.
több mint 13 éve
Reiss szerint Lloyd sem tuti kerettag. Június 1. utáni cutolás esetén "csak" 1-1 misi a cap hitje a következő két évre.
több mint 13 éve
Nekem olyan fura ez az NFL hozzáállás, hogy minden a business és semmi sem szól a csapatról. Sajnos ma már az európai foci is erre hajaz, nagyon kevés, az egy csapatot meghatározó, jellemző játékos, aki láthatóan a klubhoz kötődik. De hogy ennyire ne számítson valakinek, hogy milyen közegben, kikkel játszik, ezt nehéz megérteni. Hogy Welkernek tökmindegy, hogy TB vagy Bradford dobja neki a passzt... Szerintetek nulla ennek a motivációja a döntésnél?

Tudom, hogy Wesnek lassan leszállóban a karrierje és most kell megkapnia nagy lóvét, de csak abból a pénzből, amit idén keresett - adók, ügynöki jutalék és egyéb költségek levonása után is - kényelmesen elkarcolgatnék egész életemben...

Mondjuk BigSey nyilatkozata alapján ő azért kellően megsértődött, hogy eltradelte a csapat.
több mint 13 éve
Pedzegetik, hogy Welker a Rams-ba kerülhet Amendola helyére (cserével), ha nem sikerül tag-elni vagy hosszabítani az eddigi pénzért. Mivel 2013-ban már 11,4m$-ba fájna Welker, így - szerintem - vagy marad 9,5--ért, vagy jövőre máshol fog játszani. Valahol olvastam még Amendolával kapcsolatban, hogy "tudná helyettesíteni" Welkert a mostani Pats O-ban: szerintem nincsenek egy szinten és nem hiszem, hogy Welker távozása esetén ne házon belülről oldaná meg BB a WR kérdést. De felvetésnek érdekes. Főleg, hogy csere esetén a Rams kipengetné a 11.4m$-t Welkernek...toxique
Amendola szerintem a sérülékenysége miatt nem lenne jobb opció mint Edelman. pasztoyb
Ez miatt lehet nagyon olcsó is akár, viszont ezt a a marad 9,5-ért nem tudom értelmezni. ennyit a jelenlegi cap számokat ismerve nem tudunk neki fizetni, mert akkor mindenki másra (rookiek, FA-k, TALIB), marad kb. 7 misi. Ez meg semmire sem elég.
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Amendola szerintem a sérülékenysége miatt nem lenne jobb opció mint Edelman.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Külföldi fórumokon is sokan feszegetik, hogy Vollmer újraszerződésének csak kedvező feltételekkel - és nem minden áron - van értelme, egész egyszerűen azért, mert ez a poszt nem ér annyit, hogy ezért kockázatot vállaljunk a cap menedzselésében. Szerintem itt annak lesz döntő jelentősége, hogy Cannonban mennyire látja a vezetés a kezdő potenciált.
Arringtonról is megy a vita. mivel nickel CB poszton egyáltalán nem vallt szégyent a szezonban, ellenben a széleken katasztrófális még harmadik számú backupnak is. Sokat segítene sztem a helyzeten, ha olyan CB-t találnánk, aki elboldogul a posztján, viszont minőségi backup lehet Dennardék mögött.
Én azt gondoltam, hogy Welker, vagy Vollmer esetében a tag and trade dolog működhet, de ezzel a cap helyzettel elég nagy kockázatot vállalna az FO azzal, hogy esetleg nem talál vevőt valamelyikükre.
Boston
Szvsz Welkert simán elengedjük.A Vollmer tag and trade-et csak akkor kockáztatják meg,ha Mankinst előtte eltradelték, mert abban az esetben még kezelhető lenne a cap Vollmer itt ragadása esetén is( 9,66m-es fizu).
Feltételezve,hogy két falember is távozik, így nézne ki a kezdő:
Solder - Thomas - Wendell - Connolly - Cannon
Az idén is játszottak már ebben a felállásban. Cannon még fejlődik (reméljük), és akkor elegendő lesz .Backup-okat kell szerezni draftról FA-ről.HanSolo
Egyébként ez akár működhet is, vagy mivel az ide drafton ha jól tudom egész sok jó falember lesz az első 3 körben, így ha a szokásos letrade -et követjük, akkor akár lehetne a második körben T-t húzni és akkor Volmer mehet + Thomas is jól játszott Mankins helyén.
Sőt ugye nekünk van az egyik legjobb OL edzőnk a ligában..
Így még Welkerre és Talibra is maradna pénz. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test