New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Pedzegetik, hogy Welker a Rams-ba kerülhet Amendola helyére (cserével), ha nem sikerül tag-elni vagy hosszabítani az eddigi pénzért. Mivel 2013-ban már 11,4m$-ba fájna Welker, így - szerintem - vagy marad 9,5--ért, vagy jövőre máshol fog játszani. Valahol olvastam még Amendolával kapcsolatban, hogy "tudná helyettesíteni" Welkert a mostani Pats O-ban: szerintem nincsenek egy szinten és nem hiszem, hogy Welker távozása esetén ne házon belülről oldaná meg BB a WR kérdést. De felvetésnek érdekes. Főleg, hogy csere esetén a Rams kipengetné a 11.4m$-t Welkernek...
több mint 13 éve
DoM remek cikke beindította az érdeklődésemet és szerintem nagy pénzt senkinek sem fog ajánlani a FO. A 2014-es helyzetet már idén muszáj lesz menedzselni. Érdekes lesz Gostkowski, Slater és Connolly (bár talán még az övé védhető) helyzete is, mert a posztjukhoz mérten kicsit sokat keresnek. Szükségünk lesz egy-két "jó szimatú guberálóra"!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Külföldi fórumokon is sokan feszegetik, hogy Vollmer újraszerződésének csak kedvező feltételekkel - és nem minden áron - van értelme, egész egyszerűen azért, mert ez a poszt nem ér annyit, hogy ezért kockázatot vállaljunk a cap menedzselésében. Szerintem itt annak lesz döntő jelentősége, hogy Cannonban mennyire látja a vezetés a kezdő potenciált.Szvsz Welkert simán elengedjük.A Vollmer tag and trade-et csak akkor kockáztatják meg,ha Mankinst előtte eltradelték, mert abban az esetben még kezelhető lenne a cap Vollmer itt ragadása esetén is( 9,66m-es fizu).
Arringtonról is megy a vita. mivel nickel CB poszton egyáltalán nem vallt szégyent a szezonban, ellenben a széleken katasztrófális még harmadik számú backupnak is. Sokat segítene sztem a helyzeten, ha olyan CB-t találnánk, aki elboldogul a posztján, viszont minőségi backup lehet Dennardék mögött.
Én azt gondoltam, hogy Welker, vagy Vollmer esetében a tag and trade dolog működhet, de ezzel a cap helyzettel elég nagy kockázatot vállalna az FO azzal, hogy esetleg nem talál vevőt valamelyikükre.
Boston
Feltételezve,hogy két falember is távozik, így nézne ki a kezdő:
Solder - Thomas - Wendell - Connolly - Cannon
Az idén is játszottak már ebben a felállásban. Cannon még fejlődik (reméljük), és akkor elegendő lesz .Backup-okat kell szerezni draftról FA-ről.
több mint 13 éve
Basszus, pedig mintha tegnap írták volna alá az új szerződésüket. Így azért már tényleg gázos a helyzet.Azért csak lehet nyerni pár millát Wilfork és Mankins szerződésének átstrukturálásából.ImithekingWilforknak még egy éve van és az is 10 milkás, Mankins meg még két évig ennyit keres (2016-ban "csak" 7 milkát fog keresni.) Ezt max úgy strukurálod, hogy majd jövőre 15 milkát keressen valamelyik.zinedine5
több mint 13 éve
Külföldi fórumokon is sokan feszegetik, hogy Vollmer újraszerződésének csak kedvező feltételekkel - és nem minden áron - van értelme, egész egyszerűen azért, mert ez a poszt nem ér annyit, hogy ezért kockázatot vállaljunk a cap menedzselésében. Szerintem itt annak lesz döntő jelentősége, hogy Cannonban mennyire látja a vezetés a kezdő potenciált.Arringtonról is megy a vita. mivel nickel CB poszton egyáltalán nem vallt szégyent a szezonban, ellenben a széleken katasztrófális még harmadik számú backupnak is. Sokat segítene sztem a helyzeten, ha olyan CB-t találnánk, aki elboldogul a posztján, viszont minőségi backup lehet Dennardék mögött.
Én azt gondoltam, hogy Welker, vagy Vollmer esetében a tag and trade dolog működhet, de ezzel a cap helyzettel elég nagy kockázatot vállalna az FO azzal, hogy esetleg nem talál vevőt valamelyikükre.
Do your job
több mint 13 éve
Meg kb a két legkönnyebb sorsolás 😀Ebben a Clayton cikkben van egy cap space táblázat.DoMEbben a Clayton cikkben van egy cap space táblázat.DoMKöszönöm. Colts, Cincy... nemhogy jók voltak idén, de szép nagy cap space-ük is van.Burkus

több mint 13 éve
Ebben a Clayton cikkben van egy cap space táblázat.DoM
Ebben a Clayton cikkben van egy cap space táblázat.DoMKöszönöm. Colts, Cincy... nemhogy jók voltak idén, de szép nagy cap space-ük is van.
több mint 13 éve
Én remélem, hogy az előttünk álló hosszú hónapok alatt azért rendbe szedik!Mostanába írták, hogy Chandler Jonesnak nem lesz szüksége műtétre a bokasérülése miatt. Viszont én eddig azt hittem, hogy az alapszakasz felénél megsérült nem gyógyult meg az idény végére (vagy sérült meg ismét), viszont most azt olvastam, hogy mindkét bokájával volt probléma. Ez azért kicsit ijesztő.DoMNem volt egyértelmű az elején, de a második sérülése nem a már sérült bokáját érintette. Ez nem annyira vészes, "csak" simán ráestek. Az első a neccesebb, egy normál mozdulatnál sérült meg. Lehet, hogy már kisebb sérüléssel játszott?tomi-tomi
Bár engem mindig nagyon meg szokott lepni, hogy már az OTA-kat sérülten kezdik, és nem olyan játékosok, akik mondjuk ACL szakadásból épülnek.
A másik ilyen - számomra durva dolog -, amikor az első pár edzésen szednek össze komolyabb sérüléseket. Nem készültek megfelelően? Nem csinálták az edzéstervüket önállóan? Rosszul étkeztek?
Mert szerintem ez simán több, mint pech...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Mostanába írták, hogy Chandler Jonesnak nem lesz szüksége műtétre a bokasérülése miatt. Viszont én eddig azt hittem, hogy az alapszakasz felénél megsérült nem gyógyult meg az idény végére (vagy sérült meg ismét), viszont most azt olvastam, hogy mindkét bokájával volt probléma. Ez azért kicsit ijesztő.DoMNem volt egyértelmű az elején, de a második sérülése nem a már sérült bokáját érintette. Ez nem annyira vészes, "csak" simán ráestek. Az első a neccesebb, egy normál mozdulatnál sérült meg. Lehet, hogy már kisebb sérüléssel játszott?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Azért csak lehet nyerni pár millát Wilfork és Mankins szerződésének átstrukturálásából.ImithekingWilforknak még egy éve van és az is 10 milkás, Mankins meg még két évig ennyit keres (2016-ban "csak" 7 milkát fog keresni.) Ezt max úgy strukurálod, hogy majd jövőre 15 milkát keressen valamelyik.
több mint 13 éve
Mostanába írták, hogy Chandler Jonesnak nem lesz szüksége műtétre a bokasérülése miatt. Viszont én eddig azt hittem, hogy az alapszakasz felénél megsérült nem gyógyult meg az idény végére (vagy sérült meg ismét), viszont most azt olvastam, hogy mindkét bokájával volt probléma. Ez azért kicsit ijesztő.
több mint 13 éve
Azért csak lehet nyerni pár millát Wilfork és Mankins szerződésének átstrukturálásából.
több mint 13 éve
Én gyorsan újra szerződtetném Donald Thomast, utána elkezdeném keresni a trade partnert Mankins elpasszolásához. Van 3-4 csapat amelyiknek olyan szar fala van, hogy simán átvennék a szerződésével együtt + pick. ((Mondom ezt annak ellenére, hogy szerettem a játékát - meg vagány volt az öt fehér, szakállas OL 😀 .))
Mer' a fal fehér, a CB fekete, azaz Talib 😛
A felszabaduló lóvéval együtt már meg lehet oldani Vollmer és Talib szerződését is. Vince maradjon csak - akár 10 millióért is.
több mint 13 éve
Nem arról volt szó, hogy 2014-ben emelkedik a cap? Vagy ez csak egyes csapatok/szurkolók álma?Az előző szezonban bent hagytunk vagy 10+ milliót a capben, elvileg az tovább görgethetőDirekt rákérdeztem az oldalon, hogy az még jelenthet-e pluszt, de már benne van a carry over is, ami John Clayton alapján 5.6 millió volt. DoM
Wyatt
Ahogy olvastam itt-ott, más csapatok (pld. Jets, Redskins, Cowboys) még csehebbül állnak a cap ügyében. Kinek van nagy kerete?
több mint 13 éve
Az faszaAz előző szezonban bent hagytunk vagy 10+ milliót a capben, elvileg az tovább görgethetőDirekt rákérdeztem az oldalon, hogy az még jelenthet-e pluszt, de már benne van a carry over is, ami John Clayton alapján 5.6 millió volt. DoM
Wyatt

több mint 13 éve
Az előző szezonban bent hagytunk vagy 10+ milliót a capben, elvileg az tovább görgethetőDirekt rákérdeztem az oldalon, hogy az még jelenthet-e pluszt, de már benne van a carry over is, ami John Clayton alapján 5.6 millió volt.
Wyatt
több mint 13 éve
Az előző szezonban bent hagytunk vagy 10+ milliót a capben, elvileg az tovább görgethetőKb.18 milliós cap space-szel számolva, ha ebből Talib levesz 5-6-ot, marad 12, minden másra. (újoncok, szerződéshosszabítások)zinedine5A Pats sapi helyzetéről. Ott 16 millióval számol (le is írja, mi okozza az eltérést). A mostani pickek alapján 3 millió kell az újoncokra. A Donald Thomas, Kyle Arrington, Julian Edelman hármas megtartása elvisz 4-5 milliót biztosan (ha elengedik őket, akkor is valaki kell a helyükre), tehát az FA igazolásokra és a nagy hármas tagjai közül valakinek a visszaigazolására marad kb. 8 millió.
Ha ez nem lenne elég, a 2014-es sapka jelenti a legnagyobb gondot: I think one of the underlying themes of the Patriots decisions in 2013 will actually be the effect in 2014 where New England already has almost $106.4 million of committed cap dollars for just 37 players and $62.6 million tied up in their top 6 players. Brady (új) szerződésével is foglalkozik az írás, plusz Wilfork trade lehetőségével.
Mankins és Wilfork 10 milliója idén kész röhej.DoM

több mint 13 éve
Kedvencek között van az oldal, meg olvastam is a cikket már. Ezt is alapul véve (meg a te cikkedet is) írtam amit. Welkerre és Vollmerra nincs meg a nagy lóvé és ha tetszik, ha nem őket talán tudjuk pótolni valahogyan (Edelman, Ebert?, Cannon, McDonald?, draft? ). Talibot nyilvánvalóan nem és nagyon a CB draftjaink sem valami fényesek.Kb.18 milliós cap space-szel számolva, ha ebből Talib levesz 5-6-ot, marad 12, minden másra. (újoncok, szerződéshosszabítások)zinedine5A Pats sapi helyzetéről. Ott 16 millióval számol (le is írja, mi okozza az eltérést). A mostani pickek alapján 3 millió kell az újoncokra. A Donald Thomas, Kyle Arrington, Julian Edelman hármas megtartása elvisz 4-5 milliót biztosan (ha elengedik őket, akkor is valaki kell a helyükre), tehát az FA igazolásokra és a nagy hármas tagjai közül valakinek a visszaigazolására marad kb. 8 millió.
Ha ez nem lenne elég, a 2014-es sapka jelenti a legnagyobb gondot: I think one of the underlying themes of the Patriots decisions in 2013 will actually be the effect in 2014 where New England already has almost $106.4 million of committed cap dollars for just 37 players and $62.6 million tied up in their top 6 players. Brady (új) szerződésével is foglalkozik az írás, plusz Wilfork trade lehetőségével.
Nem tudom mit lehet Vince-szel és Mankins-szel csinálni, mert gyak. átstrukturálhatatlan a szerződésük és jövőre is ugyanez van velük.
több mint 13 éve
Paycutok, lemondások nélkül sztár csapatot egybentartani lehetetlen... bár ezt talán nem pont a legjobb helyen mondom, ismeritek Ti azt, amikor egy kiöregedő játékost veteránminimumért lehet elhozni...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Szerintem is Logan a nagyobb gáz.Ha ez nem lenne elég, a 2014-es sapka jelenti a legnagyobb gondot: I think one of the underlying themes of the Patriots decisions in 2013 will actually be the effect in 2014 where New England already has almost $106.4 million of committed cap dollars for just 37 players and $62.6 million tied up in their top 6 players. Brady (új) szerződésével is foglalkozik az írás, plusz Wilfork trade lehetőségével.Elég nehéz szituáció lesz kézben tartani a helyzetet. Vezéráldozatok biztosan lesznek, sajnos Wes lesz az első, majd szerintem Mankins lesz a második, mert ez túl brutál pénz egy 30 fölötti sérülékeny guardnak. Vince helyzete stabilabb, amíg nem sérül meg és a határban sincs a pótlása. Lehet, hogy a FO már vágja a centit TB szerződése végéig...
Már most a tavasszal kéne a scouting teamnek nagyot produkálnia és górcső alá venni a lehető legtöbb undrafted játékosjelöltet.Egon
Talán Wilfork-kal lehetne hosszabbítani, és átütemezni a pénzt.
2014 tényleg nagyon gázosan néz ki.
És majd kell akkor is hosszabbítani pl. McC-val. Ridley-vel, Vereen-nel...
Lehet TB is úgy jár majd mint PM?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Ha ez nem lenne elég, a 2014-es sapka jelenti a legnagyobb gondot: I think one of the underlying themes of the Patriots decisions in 2013 will actually be the effect in 2014 where New England already has almost $106.4 million of committed cap dollars for just 37 players and $62.6 million tied up in their top 6 players. Brady (új) szerződésével is foglalkozik az írás, plusz Wilfork trade lehetőségével.Elég nehéz szituáció lesz kézben tartani a helyzetet. Vezéráldozatok biztosan lesznek, sajnos Wes lesz az első, majd szerintem Mankins lesz a második, mert ez túl brutál pénz egy 30 fölötti sérülékeny guardnak. Vince helyzete stabilabb, amíg nem sérül meg és a határban sincs a pótlása. Lehet, hogy a FO már vágja a centit TB szerződése végéig...
Már most a tavasszal kéne a scouting teamnek nagyot produkálnia és górcső alá venni a lehető legtöbb undrafted játékosjelöltet.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Kb.18 milliós cap space-szel számolva, ha ebből Talib levesz 5-6-ot, marad 12, minden másra. (újoncok, szerződéshosszabítások)zinedine5A Pats sapi helyzetéről. Ott 16 millióval számol (le is írja, mi okozza az eltérést). A mostani pickek alapján 3 millió kell az újoncokra. A Donald Thomas, Kyle Arrington, Julian Edelman hármas megtartása elvisz 4-5 milliót biztosan (ha elengedik őket, akkor is valaki kell a helyükre), tehát az FA igazolásokra és a nagy hármas tagjai közül valakinek a visszaigazolására marad kb. 8 millió.
Mankins és Wilfork 10 milliója idén kész röhej.
több mint 13 éve
Olvasgatva itt is, meg a Pats.hu-n is a cikkeket, egyre biztosabban gondolom, hogy Talib megtartása a prioritás és utána jöhet (ha kell) Vollmer és Welker. Vollmert 4-5 milliónál többért vagy Welker 6-7-él többért megtartani, főleg a következő évek cap szituját nézve hülyeség lenne. Vollmernél még talán meg lehet oldani, hogy a kifizetések nagyobbik része áttolódjon 2015 utánra (postBrady era), de Welkernél ez nem opció.
Kb.18 milliós cap space-szel számolva, ha ebből Talib levesz 5-6-ot, marad 12, minden másra. (újoncok, szerződéshosszabítások)
több mint 13 éve
Armond Armstead után állítólag több, mint 15 NFL csapat érdeklődött mielőtt aláírt hozzánk 3 évre. Az FO odatette magát, reméljük megérte 😊
Do your job