New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Hát nem!
A tiéd pedig az eleganciától áll kurva távol.
tomi-tomi
absz jogos, sorry 😊
egyébként csak, h kicsit magyarázzam a bizit, az történt h épp ettől a hozzászólástól kezdtem el visszaolvasni a Pats-es topicot a meccs megnézése után és így kapásból akkora ziccer volt, h nem volt szívem nem beütni😊
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Reiss írta a támadók játékidejének elemzéséhez a sérülésekről:

This is not an excuse for the Patriots, but more a reflection of how their “next man up” mantra didn’t come to life in the AFC Championship Game.

Ezt fel is lehet vésni az idei Pats sírkövére és ha valamin változtatni kell, akkor az a "használható depth" kialakítása és már vissza is lehet kanyarogni a roster mélységére és felépítésére. Ha valamit át kell gondolni, akkor az ez. Nem tudom mennyi szó esett Kyle Love sérüléséről, de azt követően teljes DT depth Wilforkra és Deaderickre hárult. Utóbbin már a Texans is akkor futott keresztül amit akart. A Ravens futójátékának magára találásában a playcallingjukban történt váltás mellett ez is jókora szerepet játszott (ha nem nagyobbat). Nyilván több posztot is lehetne említeni WR, DE, CB, TE.DoM
Teljesen egyetértek. VAnnak olyan posztok, ahol eleve olyan játékosok játszanak kezdőként, akik a képességeik alapján inkább minőségi backupok lehetnének ( Love, Deaderick, Gregory).
A cornerbackek esetében pedig tisztán látszik, hogy a két kezdő CB mögött óriási űr tátong. Arrington sztem nem rossz nickelback poszton, de a széleken használhatatlan ( cserébe az ő helyén sincs épkézláb backup). Gyakorlatilag egy sérülés elég is volt a teljes leolvadáshoz, mert egyik CB poszton sincs épkézláb alternatíva.Boston
Nálam Gregory a legnagyobb talány. Lehet, hogy okos meg érti a játékot, de safety poszton nálunk két kb 180-200 fontos játékos bohockodik. Rodney nyilatkozta, hogy nagyon kéne ennek a secnek egy Pollard (vagy ő maga) típusú játékos, hogy ne nagyon rohangásszanak a Te-k, Wr-ek.
A def-ben Spikeson kívűl nincs igazi "köcsög".
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

This is not an excuse for the Patriots, but more a reflection of how their “next man up” mantra didn’t come to life in the AFC Championship Game.

Ezt fel is lehet vésni az idei Pats sírkövére és ha valamin változtatni kell, akkor az a "használható depth" kialakítása és már vissza is lehet kanyarogni a roster mélységére és felépítésére. Ha valamit át kell gondolni, akkor az ez. Nem tudom mennyi szó esett Kyle Love sérüléséről, de azt követően teljes DT depth Wilforkra és Deaderickre hárult. Utóbbin már a Texans is akkor futott keresztül amit akart. A Ravens futójátékának magára találásában a playcallingjukban történt váltás mellett ez is jókora szerepet játszott (ha nem nagyobbat). Nyilván több posztot is lehetne említeni WR, DE, CB, TE.DoM
Teljesen egyetértek. VAnnak olyan posztok, ahol eleve olyan játékosok játszanak kezdőként, akik a képességeik alapján inkább minőségi backupok lehetnének ( Love, Deaderick, Gregory).
A cornerbackek esetében pedig tisztán látszik, hogy a két kezdő CB mögött óriási űr tátong. Arrington sztem nem rossz nickelback poszton, de a széleken használhatatlan ( cserébe az ő helyén sincs épkézláb backup). Gyakorlatilag egy sérülés elég is volt a teljes leolvadáshoz, mert egyik CB poszton sincs épkézláb alternatíva.

Do your job
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Ezt fel is lehet vésni az idei Pats sírkövére és ha valamin változtatni kell, akkor az a "használható depth" kialakítása és már vissza is lehet kanyarogni a roster mélységére és felépítésére. Ha valamit át kell gondolni, akkor az ez. Nem tudom mennyi szó esett Kyle Love sérüléséről, de azt követően teljes DT depth Wilforkra és Deaderickre hárult. Utóbbin már a Texans is akkor futott keresztül amit akart. A Ravens futójátékának magára találásában a playcallingjukban történt váltás mellett ez is jókora szerepet játszott (ha nem nagyobbat). Nyilván több posztot is lehetne említeni WR, DE, CB, TE.

Számomra a Ravens ellen meccs egyetlen üzenete az, hogy az elmúlt évek koncepciója nem működik. A turnoverek épülő, opportunista D és a "ponterős" O közötti reláció csőd. Átlag és az alatti csapatok ellen kiváló, de ennél feljebb nem lehet vele lépni. 2007-es, de akár a Colts elleni összeomlás óta minden PO buktánál el lehetett ismételni, hogy ha nincs az a bravúr elkapás, szerelés, ostoba hiba, akkor másként alakul minden. Most a Ravens ellen (természetesen napestig lehetne sorolni a nem optimális megoldásokat) ilyen látványos nincs. A Baltimore ugyanúgy nem veszíteni jött az első félidőben, mint a Jets tette 2010-ben. A másodikban meg szintén nulla kockázattal, teljesen alapjátékokkal lemosták a Patset mindenestül a hazai pályáról. Tükörsima zakó. Kijózanító pofon? Nagyon remélem.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szerintem nagyot fordult a világ, kicsi különbség már csak akkor lesz, ha a Ravens jelentősen erőn felül teljesít és/vagy balfaszkodik a Pats. Már nem egy elit Off. és egy elit Def. párharca lesz. Egy elit Off. és egy elit teljesítményre olykor-olykor képes közepes Def. fog összecsapni. Flacco-ék fejlődését nagyjából kiegyenlíti a Pats Def. fejlődése. (Az első 8 mérkőzésen DQBR 95+, az idény második felében 77!)

Ennyire agresszív, intenzív és diverzifikált Off-e még sohasem volt a Pats-nek. Nemcsak eredményességben javultak tavaly óta, de sokkal többféle módon tudnak előrehaladni, pontot feltenni. (Meglepő, de van nálunk hatékonyabban passzoló csapat, de nincs nálunk hatékonyabban futó csapat!)

A Ravens Def. két meccsen keresztül a végletekig megfeszülve tudott nagyon jó teljesítményt hozni. Hullafáradtak. Hat nap alatt 184 play-t játszottak (kb. 3 meccsre valót), ebből 94-et magaslaton. Az egy nap plusz pihenő elment az utazásokra (haza Denver-ből és ide Boston-ba).

Normál menet alapján Brady-ék 35 pont környékén fognak megállni, a védelem pedig nem enged többet 25 pont környékénél. Legyen, mondjuk, 34-24.
tomi-tomi
ez asszem nem meríti ki a telitalálat fogalmát 😛Szesze
Hát nem!
A tiéd pedig az eleganciától áll kurva távol.

De akár ki is indulhatunk ebből. Mi nem volt normális?

1. Talib sérülése. Nem csak a meccsen került nagyon sokba. Kiderült, hogy a Pats Def. teljesítményének egy jó része - az erős átlag és a gyenge közötti különbség - egy emberen múlik. Ez egyrészt szegénységi bizonyítvány, másrészt jó piaca lesz Talib-nak; tartok tőle, hogy nem fogjuk (tudni) megfizetni.
2. Jones hiányát Talib sérülése még jobban kiemelte, négy emberrel minimális nyomást (sem) tudott produkálni a Def.

Ez a két tényező pont eltüntette a Pats védelmének fejlődését; felszínre kerülhetett a Ravens Off. tavalyinál nagyobb potenciálja.

3. RZ Off. A megszokott 70%-os hatékonyság romlott le 20%-ra. A Pats Off. ezt a nullát a Seahawks ellen, a Ravens ezt a brutált a Colts ellen hozta. Siralmas volt, hogy milyen play-eket próbáltunk megjátszani goal to go helyzetekben. Btw az egész meccs folyamata a Ravens-Colts PO meccsre hajazott.
4. 1. félidő vége-2. félidő eleje. Valós lehetőség volt 14 pontot feltenni (pedig nem volt dupla labdabirtoklás!), de a félidő végén botrányosan béna volt az időkezelés, a 2. félidő elején pedig Welker drop-ja nyírta ki a drive-ot. (Welker kérdésben Gyulus véleményét osztom.)

A többi - Ridley fumble-ja (btw nem értem Pollard felemlegetését), a felpattanó INT - már csak a vereség sorsszerűségét igazolták.
Jól megérdemelt győzelmet aratott a Ravens - pont azért, mert volt erejük nem normális mederbe terelni a mérkőzést illetve a nem normális eseményekből eredő lehetőségeiket kihasználni.

Brady. Két dolgot már korábban is leírtam róla. Nem a GW drive vezetési képessége csökkent drámaian (szerintem nem nagyon), hanem a 4 perces drive-okban gyenge. A PO mérlege nem most irreális, hanem az első 10 meccse volt abnormális. Szerintem most is olyan szűk helyekre dobta be, mint nagyon kevesen.

somos, valóban egy precíz technológia rosszul reagál mostohább körülményekre (Wehrmacht - orosz tél), szerintem jól látod, hogy a Pats Off. is ezzel a problémával küszködik. Erre a kifinomultságra adekvát válasz a brutalitás, a fizikalitás. Más kérdés, hogy ezen a meccsen miért nem használta, tudta használni a Pats a fizikalitás ellen meglévő hatékony fegyverét, a futást.

Tényleg jobb csapat volt az idei, mint például a tavalyi. Még sem érdemeltünk SB-t, mert idén nem voltunk képesek váratlan teljesítményekre. Btw a sors csak visszaadta a tavalyit, akkor a Ravens kapott ki nem normális módon, idén mi. Sokkal könnyebb ezt elismerni egy közvetlen oda-vissza adok-kapok után.

Van olyan megoldás, hogy Reed, Moss, Lewis kapjanak gyűrűt (más meg ne 😀 ) ?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nekem a Pats szereplésére Federer a párhuzam, aki szintén képes fontos meccseket gyak. feladni fejben, ha nem megy úgy neki mint szeretné. (Bár ő legalább nyert ma.) Már nem képes meghalni a sikerért. Ezt éreztem a Ravens meccsen is. És ez nem TommyBoyra igaz csak, hanem az egész csapatra. Burkus
Hatalmas +1 a részemről. Szenvedek ezerrel, hogy megfogalmazzam, de ez a példa és ahogy leírtad tökéletesen tükrözi az én álláspontomat is.

Kíváncsi vagyok, hogy Armstead-igazolás valóban akkora húzás-e, mint azt Schefter állítja.
 youtu.be/PZjbbph7O-g
Gyulus
Nyilván nem lehet egy video alapján megalapozott véleményt formálni, de az biztos, hogy a fizikai paraméterei és a látottak alapján a sebessége is nagyon rendben van. A többi pedig majd elválik. A szokásos low risk high reward húzás (amik azért Randy Moss óta többnyire nem igazán jön össze az FO-nak).
Ennek a probowl szereplésnek / nem szereplésnek pedig számomra is nagyobb a füstje, mint a lángja. Egyrészt nem tudom, h ki miért mondta le. Lehet, hogy tényleg sérült (Mankinsről sem tudta senki tavaly, hogy milyen fájdalmakkal játszotta végig a PO-t), lehet, hogy más problémája van, az is lehet h egyszerűen beleszarik az egészbe. Számomra is szimpatikus, ha egy játékos az ilyen (khmmm) jellegű rendezvényeken is népszerűsíti csapatát, de azt csak sajnálni tudom, aki ez alapján ítéli meg Wilforkot, Wes Welkert, nopláne egy egész csapatot.

Do your job
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Nekem a Pats szereplésére Federer a párhuzam, aki szintén képes fontos meccseket gyak. feladni fejben, ha nem megy úgy neki mint szeretné. (Bár ő legalább nyert ma.) Már nem képes meghalni a sikerért. Ezt éreztem a Ravens meccsen is. És ez nem TommyBoyra igaz csak, hanem az egész csapatra. Burkus
ez a Federer párhuzam már nekem is eszembe jutott ( tavaly)...
de inkább csak Brady és Fedrere,nem Pats !
ő is cool volt régen, ma nem!de talán nem a meghalással van a gond,hanem az önbizalom veszett el akkor amikor a verhetetlenség, és azóta komoly tétmeccseken ebbe "remegnek" bele...
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szerintem cseréljétek el Brady-t Gabbertre, aztán akkor utána majd mehet a vita, hogy tényleg szar irányító meg kiégett stb... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A Sobri-féle kiégett nem kiégett vita ügyében Józsefnek éreztem igazat adni, amit azóta folyamatosan módosítok. Illetve billegek az ügyön. De valami van Bredivel, amit most úgy fogalmaznék, hogy rajta kívülálló okok miatt és igen az öreg lehet hosszútávú varianciában megadta neki a flusztráció édes érzését és nem tud vele mit kezdeni.sutianap
Én a világért sem lovagolnék a szavakon, egy általam detektált eseményt póbáltam csak szerény eszközeimmel kommunikálni, megfogalmazni. Nem az én szóhasználatom a lényeg, hanem magának az eseménynek a megléte.
Ez az esemény pedig az elmúlt évek sorozatos PO kudarcai.
Én nem intézném el annyival, hogy az NFL egy libikóka, ide-oda billen, és kiegyenlítődik, és ezzel sztem a Browns, Lions, Bills, stb. drukkerek se értenének egyet, szerintük inkább egy bungee jumping kötél nélkül.
Valamint azért se értek egyet a libikóka elvvel, mert akkor ezen kiegyenlítős logika mentén semmi se múlna jelenleg a csapaton, hiszen kötelező a szopóág a 2000-es évek elejének indokolatlan sikereit ellensúlyozandó. (Ha kiegyenlítődne bármi is, akkor a Bills-nek a 4 vesztes SB miatt járna most egy rakás nyertes? Ők hol kapnak jót, a sok rossz után?)
Pedig nem.
Az NFL libikóka, és kiegyenlítődik, ez okés, erre szolgál a draft, a salary cap, de ettől még nem kötelező kikapni a PO-ban mindig, sorsdöntő meccseken évek óta.
Ezért emberek a felelősek, emberi hibák az okozói, nem elvek vagy tendenciák.
Billegj szépen csak vissza ennek megértéséhez. 😊
Sobri Jóska
A PO-ban melyik meccs nem sorsdöntő? Vagy nyersz 4, illetve 3 meccset (kiemeléstől függően) és a csapat szférikus magasságokba emelkedik vagy elmondják róla, hogy "one-and-done", vagy "elbukta a főcsoportdöntőt, pedig ott állt a SB kapujában" vagy "kikapott a SuperBowl-on." 31 vesztes van minden évben évben és 1 nyertes és kész. Nem lehet mindig a Pats a nyertes.

Az igaz, hogy (negatív) lelki tényezőt én is látok az elmúlt évek vereségeit illetően. Valahogy nincs benne sem a csapatban, sem az edzői karban, hogy ha az adott meccsen éppen nem megy az a gameplan, amit elképzeltek, akkor adaptálódjanak a helyzethez és átálljanak valami másra. Az elmúlt évek (2007 óta) PO vereségeinél az volt a borzasztó, hogy a szurkoló szemével is jó lehetett látni már a meccsek viszonylag korai szakaszában, hogy ez így nem jó és mégsem történt változtatás. Mintha belefásulna mindenki a helyzetbe, ha éppen nem úgy megy, ahogy elképzelték.

Nekem a Pats szereplésére Federer a párhuzam, aki szintén képes fontos meccseket gyak. feladni fejben, ha nem megy úgy neki mint szeretné. (Bár ő legalább nyert ma.) Már nem képes meghalni a sikerért. Ezt éreztem a Ravens meccsen is. És ez nem TommyBoyra igaz csak, hanem az egész csapatra.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 820 — capitaine du château de Vienne 1487
2001 WWW diff 3pOT7p3p
2003 WWW diff 3p10p3p
2004 WWW diff 17p14p3p
2005 WL diff 25p-14p
2006 WWL diff 21p3p-4p
2007 WWL diff 11p9p-3p
2009 L diff -19p
2010 L diff -7p
2011 WWL diff 35p3p-4p
2012 WL diff 13p-15p

Erre mondom első tíz győztes, rárakódott tíz felemás, én nem látok agyondominanciát kivéve 2004-es menetelést, mega 05-06-11-es divízió meccseket, viszont kétszer csúnyán kikaptatok a Hollóktól, és egyszer a Bronkóktól. Tehát a 2004es adottságokból indulunk ki, mondom én mégis, ha nagyobb lőcse van Reidnek betolja az arcba. Innen kiindulva a 01-02es behúzások, mint a nyelesfing, éppen becsusszantak, és a kulcs az Oaklandi átmászás.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
A Sobri-féle kiégett nem kiégett vita ügyében Józsefnek éreztem igazat adni, amit azóta folyamatosan módosítok. Illetve billegek az ügyön. De valami van Bredivel, amit most úgy fogalmaznék, hogy rajta kívülálló okok miatt és igen az öreg lehet hosszútávú varianciában megadta neki a flusztráció édes érzését és nem tud vele mit kezdeni.sutianap
Én a világért sem lovagolnék a szavakon, egy általam detektált eseményt póbáltam csak szerény eszközeimmel kommunikálni, megfogalmazni. Nem az én szóhasználatom a lényeg, hanem magának az eseménynek a megléte.
Ez az esemény pedig az elmúlt évek sorozatos PO kudarcai.
Én nem intézném el annyival, hogy az NFL egy libikóka, ide-oda billen, és kiegyenlítődik, és ezzel sztem a Browns, Lions, Bills, stb. drukkerek se értenének egyet, szerintük inkább egy bungee jumping kötél nélkül.
Valamint azért se értek egyet a libikóka elvvel, mert akkor ezen kiegyenlítős logika mentén semmi se múlna jelenleg a csapaton, hiszen kötelező a szopóág a 2000-es évek elejének indokolatlan sikereit ellensúlyozandó. (Ha kiegyenlítődne bármi is, akkor a Bills-nek a 4 vesztes SB miatt járna most egy rakás nyertes? Ők hol kapnak jót, a sok rossz után?)
Pedig nem.
Az NFL libikóka, és kiegyenlítődik, ez okés, erre szolgál a draft, a salary cap, de ettől még nem kötelező kikapni a PO-ban mindig, sorsdöntő meccseken évek óta.
Ezért emberek a felelősek, emberi hibák az okozói, nem elvek vagy tendenciák.
Billegj szépen csak vissza ennek megértéséhez. 😊

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 820 — capitaine du château de Vienne 1487
Nos, szóval ahogy bejött ez a NEP szurkolás, elvileg első pontban megfogalmazva elitista volt, s nem csak Brady miatt, inkább Belicsek miatt. S még mindig azt mondom az öreg kavarja kavarja és kavarja. Bárhogy is de a libikóka-elv működik, tehát hosszútávon a liga kiegyenlít mindent. Másodpontban jön a kedves sajtó a legkisebb fiú tipizált történetével, ráadásul miljen jóképű fiú, és itt lép be a celebség és a divatdrukkerizmus, ám a mesében is úgy van, hogy csak a fele királyságot szerzi meg. 😊 A harmadik pont, ami szintén Belicsektől való, az eredmény orientáltság ( s itt is sokszor kijön, a ne csak nyerjünk, hanem nagyon nyerjünk, ja igen meg se kell várni a második félidőt, majd holnap rákuksizok mivót? hümm...). Tehát a bowl.hu Pecctopik úgymúkszik, mint a himalájai hullámvasút vagy nyertünk akkor Csomolugma vagy vesztettünk és pitylogunk a Marianna-árok fenekiről.
Nos én személy szerint ezt ki szoktam volt hagyni, mikor bétolom a képem az a vasúti ütköző szerepire korlátozódik habszivaccsak, hogy mikor megindul a súly lefele vagy fölfele kicsit tompítani, hogy ne legyen pofárazuhanás fékezéskor, meg irányváltáskor. A Sobri-féle kiégett nem kiégett vita ügyében Józsefnek éreztem igazat adni, amit azóta folyamatosan módosítok. Illetve billegek az ügyön. De valami van Bredivel, amit most úgy fogalmaznék, hogy rajta kívülálló okok miatt és igen az öreg lehet hosszútávú varianciában megadta neki a flusztráció édes érzését és nem tud vele mit kezdeni.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kíváncsi vagyok, hogy Armstead-igazolás valóban akkora húzás-e, mint azt Schefter állítja.
 youtu.be/PZjbbph7O-g
Gyulus
Jó lenne, ha mi is kukáznánk egy Wake-kaliberű emberkét 😀
A többire: szerintem évek óta először nem vagyok hajlandó visszaolvasni a topicban, annyira faszság az egész téma

több mint 13 éve
Amúgy pont, hogy Amerikában számít. Egy olyan üzletben, ami alapvetően a vevőkapcsolatokból és a jó PR-ból él, ott nagyon is számít a szurkolókkal való viszony (lásd: NBA, NHL... stb.). Nem hiába van az, hogy a nyert Pats meccsek végén sem az ünneplő, őrjöngő telt házas stadion a jellemző, hanem az üresedés. A Pats-nek így kell szurkolni. Amerikában nem igazán népszerű a franchise, de ezt már többen kifejtették előttem. Trollkodáson és anti-trollkodáson kívül ez tény. Elég csak a focifórumokat olvasgatni, vagy cikk-kommenteket böngészni pl. a Yahoosport-on, vagy az NFL.com-on. Lehet önkéntesen mártírkodni, hogy Pats drukker vagyok és bántanak, és fáj, és fujj-fujj rossz bácsik. Törődj bele, és szeresd így a csapatot. Benne van az is, hogy sikeres a franchise és a többi drukker fél tőle / irigyli. De benne van a morál is, amit képvisel (Belichick-Brady gép) és ahogyan azt képviseli... szerintem.
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
..Tavaly hány SF, BR játékos volt ott, vagy idén hány Falcons játékos lesz ott?? kyobalu
2012:
Ravens: Leach, Lewis, Reed, Grubbs, Yanda (sérülést szimulált Rice, Ngata, Suggs)
7x7ers: Akers, Jennings, Lee, Staley, Smith, Willis (sérülést szimulált Goldson, Gore, Rogers)
2013:
Flakonok: Jones, Decoud, Moore (nem lesz Gonzales, Ryan)

Igen, mindenkinek szíve joga, hogy megy-e, de úgy vélem van abban valami, hogy a nézők szeretik őket, esetleg elmehetnének, Mayo, Slater nekem pl ezért szimpi, Ők is be akartak jutni SB-be, vagy nem? Ott lesznek? Egyenlőre úgy fest.
Nem akartam újabb keresztes hadjáratot indítani, de nem értem, nekem alap lenne, h a szurkolók miatt megyek.

Amúgy e kérdés, bár valóban Patriárka kezdéssel történt vonatkozik bárkire, aki lemondja, még Lewisra is, aki szintén volt, hogy hagyott ki ilyet.... Nem volt sértő szándék, vagy 'fújpecc' hozzáállási szándékom.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
De mit törődsz velük, ez szurkolás, szívügy, nem kell semmit megmagyarázni és senki nem veheti el tőled sem a boldogságodat, sem a fájdalmadat. A gyökeret megénírtam, mer az a kick az az volt.sutianap
Alapon nem törődnék velük, de az elmúlt napokban ez felerősödött mindenhol! Nem a szurkolásról van szó, mert az szíve joga mindenkinek, hogy ki, miért, kinek drukkol! Nemhiába vagy te is Steelers drukker.. Boldogságot & fájdalmat pedig kapunk eleget, ki így, ki úgy..
Nem erről van szó, hanem arról, hogy a Pats-et vagy szeretik, a kifejezetten nyenge értelmi képességű szurkolói(egyes verzsön), vagy kettes verzsön: mások által "csak" utálni és ekézni lehet! A nagyfokú utálatot nem értem, ami körbeveszi a csapatot! A miérteket nem értem!! Hogy ez miért lett divat? A szomszéd tehene is dögöljön meg, ha lehet, DE a Pecc mindenképpen! Mert megérdemli!!
Nem üldözési mánia ez, hanem tény..
A gyökeret TB kapcsán meg megértem..Ilyet még én sem láttam tőle soha, engem is meglepett!Nem kicsit...De visszanézve azt a csúnya jelenetet azért Reed apó még így is rá tudott lépni véletlenül a jobb lábával a földön lévő & karatézó Tommyboy vállára..DE csúnya dolog volt, aláírom! DE tudomásom szerint ezt korrektül meg is beszélték egymás között később..Legalábbis Reed ezt nyilatkozta..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
De mit törődsz velük, ez szurkolás, szívügy, nem kell semmit megmagyarázni és senki nem veheti el tőled sem a boldogságodat, sem a fájdalmadat. A gyökeret megénírtam, mer az a kick az az volt.

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Kyo neked komoly üldözési mániád van.sutianap
abban igaza van, hogyha a Pecc játszik akárkivel is általában a itthon a Pecc szurkolókon kívül mindenki ellene szurkol. De legalább 98%-ban

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Nem, egyáltalán nincs!!!
Csak elnézve pár nyitott fórumot (Nem ezt a topicot!!) az elmúlt pár napban, nem látsz és nem kapsz mást, minthogy a Pecc mekkora egy fos, túlértékelt csapat, az irányítójuk ilyen-olyan-amolyan gyökér, sírószájú duzzogós, kis divat-celeb buzi, aki már elfelejtett játszani.. A csapat így meg-úgy megérdemelte ezt a hatalmas nagy vereséget, mert végre kellet az arcunkra a pofon! Most meg megint itt van az újabb "műbalhé", hiszen a kiválasztott Pecc játékosok akkora istencsászároknak képzelik magukat, hogy nekik derogál ProBowl-ra is menni.. 1szerűen erre reagáltam.. Szerintem van nálunk a ligában lényegesen több antipatikusabb csapat, DE furcsa módon, nekünk van a legtöbb utálónk a legtöbb drukker mellett! S az utálat okát, miértjét nem értem annyira! Tudom, hogy évek óta azt vágják egy Pats drukker fejéhez,hogy divatdrukker, mert csak a sikerek miatt szeretett bele a csapatába, ami 1-2 év után még elmenne, de 10-11 év távlatában ismerve az elmúlt évek PO "sikereit"??? DE akkor ezek szerint vannak divat utálók is? Minket divat utálni, mert az olyan cool & trendi?
Nem üldözési mánia ez..Ez van..sajna...Csak annyira nem értem, hogy miért..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Kyo neked komoly üldözési mániád van.

több mint 13 éve
A ProBowl megint túl van ragozva!
Ez egy heppening, aki akar részt vesz, aki nem az nem! Megtisztelő, hogy beválasztják az embert, de igazán nagy jelentősége nincs a dolognak. A játékosok eltöltenek egy laza, szörfölös, bulizós, sztorizgatós, egymást zrikálós hetet. Aki akar megy, aki nem az nem! Nincs itt szurkoló alázás, ha valaki nem megy, amerikában egyáltalán nem így fogják fel! A Patriots játékosok általában nem mennek el! Nem azért mert akkora feltolt orrú, büszke kö....gök, akiknek ez derogálna, hanem mert általában nem szoktak ott lenni. Brady egy alkalommal sem volt ott, pedig mindig beválasztották! Egy ilyen mértékű vereség után, amikor minden játékos SB-t várt saját magától, igen nehéz kiugrani abból a gödörből, mint amiben most vannak. Valaki ezt tiszteletben tartja és elfogadja, valaki pedig emiatt hurka-gyurkázza őket! Kinek szíve-lelke...De más konferencia döntőt bukó csapat játékosai sem vesznek már ilyenkor nagy számban részt ezen. Csak furcsa módon ezzel nem foglalkozik senki, mert csak a Pecces játékosok a flegma köcsögök..Tavaly hány SF, BR játékos volt ott, vagy idén hány Falcons játékos lesz ott?? Ekézi őket bárki is? Nem szeretem ezt a felülről generált, kollektívan utáljuk a Peccet mentalitást! S egyre jobban ez jön elő az elmúlt napokban mindenhol! Miért divat utálni a Patriots-t? Erre kíváncsi lennék! De úgy igazán! De lehet, hogy csak azért mert a legkonzisztensebb csapat a ligában az elmúlt 12 évben, s velünk így, vagy úgy számolni lehet és kell a PO-ban?? S ez fáj a legtöbb hülyének?

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Úgy teszünk, mintha ezek a srácok nem egy jól fizetett munkahelyen dolgoznának, hanem szívességet tennének azzal, hogy bekocognak a pályára (ne feledjük, hogy az általunk "gyengén fizetettnek" bélyegzett sportolók is a többszörösét keresik az amerikai átlagnak). Ez olyan nagyon-Ricsis (jajj-jujj-jajj-jajj a spoortolló 😀 ). A helyekért sorban állás van. Minden poszton. Az sem igaz, hogy nincs jobb, vagy nem jöhet jobb. Mert jön. A játékosok is tudják ezt. Ezért vállalják be a sérülten játszást; nem csak csapatérdekből, meg a szurkolókért, meg a többi hangzatos szólam miatt. Hanem azért, mert ha jön a vizes8as és sikerül bejátszania magát a posztjára, akkor azzal az Ő karrierje gellert kapott / zátonyra futott és könnyen lehet pá-pá annak az Xmillió dolcsi/szezon-nak.

A proball nem kötelező, az igaz, de ilyenekkel lehet alázatot mutatni - például - az iránt a 6 éves kisfiú iránt, aki kikönyörögte a szülinapjára az otentik nájki Brady mezt és Jakarta egyik munkásnegyedében baxottul szomorú a balfasz PO teljesítmény miatt.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 youtu.be/PZjbbph7O-g
több mint 13 éve
NB2 New England Patriots 28 503 — nabege2@yahoo.com
Én meg úgy gondolom, hogy azokon a játékosokon, akik egy héttel a pro bowl elött vesztik el a lehetőségét annak amiért küzdenek, nem lehet ezt számon kérni. Amikor elöbb kiestünk -Ravens, Jets- akkor a többség ott volt.
Mondjuk nem tudom, hogy amikor a felsoroltak egy héttel a PB elött pottyantak ki, mi volt. zinedine5
Bocs, de nem 10 éves gyerekekről van szó 😊 Az elmúlt sok évben ráadásul megtanultam, hogy a vereség a szurkolót jobban megviseli, mint a sportolót. A 2007-es évben, hogy nem mentek, oké. Ugye akkor SB után volt, rohadt érzés lett volna. Pl akinek decemberben game over volt és egy hónap után megy "bohóckodni" az mit mondjon? A mieink legalább játékban vannak. A röhej, hogy nem az egész csapatról hanem kb 6 emberről beszélünk.

MÁS: Welker és egy picit TB témához. Lehet, hogy csak nekünk európaiaknak olyan fura ezt megélni, hogy egy ember elhagyja a sikerei színhelyét? Itt ha egy focista jólérzi magát a klubjában akár 15 évet is lehúzhat, megkapja a pénzét, a szurkolók imádják. De kint, ahol a fizetési sapka miatt más a rendszer könnyedebben mondanak viszlátot valakinek? Gondoljunk csak Favre esetére. Mindenki hogy odavolt, hogy egy ikon és nem GB-ben van aztán jött Rogers és 2 év alatt SB-t nyert a csapattal. Nem szeretném elküldeni egyiket sem, de ha menni kell vagy van jobb meg kell lépni amit kell. Ami TB-n látszik, hogy baromira nem mobilis és a hosszú passzai nagyon nem pontosak már. A röhej az, hogy még így is a liga kb 1/3-a a fél kezét odaadná egy ilyen irányítóért😊))

ui: a félreértések végett nem akarom TB-t kirúgni, csak a hiányosságait soroltam fel. A csapat érdekei miatt nálam WW sajnos előbb lenne kuka😕