New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én csak azt nem értem miért kellett már a mérkőzés elején erőltetni. Vereen futásánál egyértelműen látszott már, hogy csak az egyik karjával tud blokkolni.

Do your job
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Woodhead csuklója is eltörött, nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hihetetlen mekkora pechünk van ezzel a PO-ban...

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Gronk kiesett a további csatákban... Hiányozni fog.
több mint 13 éve
triangle 1 283
meg lennék lepve, ha Gronk még tudna játszani (érdemben) idén...😕

here we go: @ProFootballTalk: Per source, Rob Gronkowski is done for the rest of the postseason. Re-injured forearm and needs another surgery.
több mint 13 éve
Tippem estére: 31-17 ide.Sobri Jóska
34-14 ide: Ridley Gost Welker Foster Gronk Gost Welker Foster sorrendbenvpi
Ezeknél sokkal szorosabb lesz szerintem, több kapott ponttal. De jobban örülnék, ha a végén Nektek lenne igazatok.

Do your job
több mint 13 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Egyébként érdekes, hogy a "QB-k ligájában" egy elit irányító marad; Brady. Se PM, sem Rodgers, se BigBen, Eli, Brees...
LordTamas
Ez jól hangzik csak közben Kaepernick vagy Wilson is hozza ugyanazt a passer rating mutatót, mint az elit QB-k.

Azt meg, hogy Brady marad ne kiabáljuk el.
több mint 13 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 638 — Patriot
Tippem estére: 31-17 ide.Sobri Jóska
34-14 ide: Ridley Gost Welker Foster Gronk Gost Welker Foster sorrendben

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 618 — Patriots fan
nagyon várom már a meccset, sajna meló miatt csak az első félidőt tudom végignézni, de remélem onnantól már nem kell aggódni. Egy a lényeg fogjuk meg Fostert és a futójátékot, Schaub nem fogja megnyerni nekik passzal (hiába vagyunk hurkák a passz ellen).
Hajrá Pats!

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
Tippem estére: 31-17 ide.

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Na, még pár óra, és eljön az igazság pillanata. A legfontosabb, hogy ne hibázzunk nagyot. Se TO a támadóktól, se túl sok benyalt játék a védelemnél, és semmi vicces megmozdulás a spec csapatnál.

Ha fejben odateszik magukat és nincs elbénázva a gameplan, vagy nem lepnek nagyon meg minket, akkor nem lesz baj.

Egyébként érdekes, hogy a "QB-k ligájában" egy elit irányító marad; Brady. Se PM, sem Rodgers, se BigBen, Eli, Brees...

GO PATS!!!
több mint 13 éve
Egyetértek, én sem húznám rá a vizes lepedőt, elég fasza drive-okat tolt azért a meccs során, és senki nem kérte a Broncos D-t, hogy a megnyert meccset bukják el

több mint 13 éve
Az MVP dobott tegnap két INT-t és csinált egy fumble-t, egy másikat megúszott egy szabálytalanság (facemask) miatt. Az első INT felpattant az elkapóról, de olyan erővel lőtte meg a passzt, ami ott indokolatlannak tűnt. A második egyszerűen rossz döntés volt, ki kellett volna dobnia a labdát. 17 pont és a meccsdöntő FG lett ezeknek az eredménye. Azt gondolom, ha Brady teljesítene így, nem lenne elájulva a szurkolósereg a teljesítménytől...Burkus
Lehet most ujjal mutogatni Peyton Manningre, csak nem érdemes. Nem játszott jól tegnap ez tény (halkan jegyzem meg, hogy még ez is elég lett volna, ha nem nyalnak be 3 olyan playt, amiről korábban azt hittük, csak mi vagyunk rá képesek).
De bárki megnézheti TB statisztikáját a tavalyi Ravens elleni konferencia döntőn, vagy a 2009. évi WC meccsen. Ez a védelem - hiába nem ligaelit a statisztikák alapján - fordulatszámon képes pörögni és olyan hőfokon képes égni, hogy bármelyik O életét pokollá teheti. HA tovább megyünk ma, nagyon nehéz dolgunk lesz jövő héten.

Do your job
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
tőlünk idén Wilfork (1st team) és Mankins (2nd team és LOL) lett All-Pro...

(Pats szavazatok: Wilfork (27, 1st team), Mankins (7, 2nd team), Brady (3), Gronk (4), Welker (1), Vollmer (1), Mayo (4), McCourty (1).)triangle
Mayo ILB-ként kapott szavazatokat... Ennyit a lista hitelességéről. A Manning, Rodges, Brady 43,4,3 szavazatarány meg még viccnek is rossz.DoM
Sajnos egyértelmű volt, hogy ez lesz, már bőven szeptember előtt, ez van, az még úgysem volt jó ómen, ha MVP-nk volt 😀
Am Gronko ha egészséges tuti 1., sőt, megkockáztatom, hogy ha nem sérül meg Chandler Jones, és tartja a formáját, neki is lett volna esélye legalább egy 2. csapatra (mondjuk Mayo 4 szavazata is mókás)
Ja és még egy HA 😀 Hát Julian tuti keresztbe tekerné mindegyik száját, ha lenne még ép porcikája :dWyatt
Az MVP dobott tegnap két INT-t és csinált egy fumble-t, egy másikat megúszott egy szabálytalanság (facemask) miatt. Az első INT felpattant az elkapóról, de olyan erővel lőtte meg a passzt, ami ott indokolatlannak tűnt. A második egyszerűen rossz döntés volt, ki kellett volna dobnia a labdát. 17 pont és a meccsdöntő FG lett ezeknek az eredménye. Azt gondolom, ha Brady teljesítene így, nem lenne elájulva a szurkolósereg a teljesítménytől...
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
És ezekkel (finoman fogalmazva is) sebezhető a Pats D.
Csabiii
A Pats védelemben az átlagos Pats szurkolónál jobban bízom. 😀

Még van egy meccs, aztán fordulhattok rá a Taréj-Jakobidzó kergetőzésre. Szóval először lássunk valamit Tamásbátyától, hamár rangidős lett. 😉sutianap
Nagy hatású meccs volt ez, ki törődik most Tommy boy-jal? 😀
(Ilyen késő-korai órán maradjunk a T. Smith-nél és a J. Jones-nál, ha kérhetem!)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 820 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez a Ravens bitang nehéz ellenfél lesz...Csabiii
A Broncos is az lett volna. (Ha tovább megyünk.)...tomi-tomi
Ez vitathatatlan! De én a hosszabbításban már erősen arra hajlottam, hogy a Ravens vendégül látása cakkosabb lenne, mint egy denveri kiruccanás, akár a Houston-nak, akár a Pats-nek.Csabiii
Igen, de azért ne felejtsük el, hogy ha valamiben gyenge a Pats Off., az a hosszú passzok. A Ravens meg nagyjából-egészéből ezekkel nyert.tomi-tomi
Még van egy meccs, aztán fordulhattok rá a Taréj-Jakobidzó kergetőzésre. Szóval először lássunk valamit Tamásbátyától, hamár rangidős lett. 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Csabiii New England Patriots 198
Ez vitathatatlan! De én a hosszabbításban már erősen arra hajlottam, hogy a Ravens vendégül látása cakkosabb lenne, mint egy denveri kiruccanás, akár a Houston-nak, akár a Pats-nek.Csabiii
Igen, de azért ne felejtsük el, hogy ha valamiben gyenge a Pats Off., az a hosszú passzok. A Ravens meg nagyjából-egészéből ezekkel nyert.tomi-tomi
És ezekkel (finoman fogalmazva is) sebezhető a Pats D.

Szerk 1: még akkor is ha az idény második felében érzékelhető volt a javulás e-téren (de a 49ers meccs azért túl élénken él bennem).

Szerk 2: vicces, hogy kb úgy beszélgetünk erről, mintha a NE-Hou meccs után, és a DEN-BAL meccs előtt lennénk... 😊 Úgyhogy süti szavaival élve: "először lássunk valamit Tamásbátyától".
több mint 13 éve
Igen, de azért ne felejtsük el, hogy ha valamiben gyenge a Pats Off., az a hosszú passzok. A Ravens meg nagyjából-egészéből ezekkel nyert.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ez vitathatatlan! De én a hosszabbításban már erősen arra hajlottam, hogy a Ravens vendégül látása cakkosabb lenne, mint egy denveri kiruccanás, akár a Houston-nak, akár a Pats-nek.
több mint 13 éve
Ez a Ravens bitang nehéz ellenfél lesz, akár a Texans-nak, akár a Pats-nek. Ray bejelentésével hihetetlen lelki gát szakadt fel bennük. Foxboro-ban pedig még ezen felül plusz motivációja is lenne a Hollóknak a tavalyi AFC döntő miatt... Alakul ez a rájátszás 😊Csabiii
A Broncos is az lett volna. (Ha tovább megyünk.)
Ezt feltételezve, Broncos győzelem esetén az ST jövő heti edzésein nem lettem volna résztvevő, így a sec. fog extra adagot kapni.
Kérdés, hoy ma éjszaka mennyit használtak el a mentális erejükből. Szerintem sokat. De nagy győzelmet arattak.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
Azért sokkal sokkal sokkal sokkal jobb otthon a Ravens, mint idegenben a Broncos.
A Houston leadja a 2. seedet, mire pályára lépünk nincs PO-ban egyetlen mumusunk se (PM, Giants), eddig jó, sőt remek.
Már csak 3 pici győzelem kellene...

több mint 13 éve
Ez a Ravens bitang nehéz ellenfél lesz, akár a Texans-nak, akár a Pats-nek. Ray bejelentésével hihetetlen lelki gát szakadt fel bennük. Foxboro-ban pedig még ezen felül plusz motivációja is lenne a Hollóknak a tavalyi AFC döntő miatt... Alakul ez a rájátszás 😊
több mint 13 éve

(Pats szavazatok: Wilfork (27, 1st team), Mankins (7, 2nd team), Brady (3), Gronk (4), Welker (1), Vollmer (1), Mayo (4), McCourty (1).)triangle
Mayo ILB-ként kapott szavazatokat... Ennyit a lista hitelességéről. A Manning, Rodges, Brady 43,4,3 szavazatarány meg még viccnek is rossz.DoM
Sajnos egyértelmű volt, hogy ez lesz, már bőven szeptember előtt, ez van, az még úgysem volt jó ómen, ha MVP-nk volt 😀
Am Gronko ha egészséges tuti 1., sőt, megkockáztatom, hogy ha nem sérül meg Chandler Jones, és tartja a formáját, neki is lett volna esélye legalább egy 2. csapatra (mondjuk Mayo 4 szavazata is mókás)
Ja és még egy HA 😀 Hát Julian tuti keresztbe tekerné mindegyik száját, ha lenne még ép porcikája :d

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Mayo ILB-ként kapott szavazatokat... Ennyit a lista hitelességéről. A Manning, Rodges, Brady 43,4,3 szavazatarány meg még viccnek is rossz.
több mint 13 éve
triangle 1 283

(Pats szavazatok: Wilfork (27, 1st team), Mankins (7, 2nd team), Brady (3), Gronk (4), Welker (1), Vollmer (1), Mayo (4), McCourty (1).)