New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Van különbség, hogy valaki már most, az alapszakaszban az, vagy most még nem, csak a végére lesz azzá.
A logikám szerint.Sobri Jóska
Nem látom a különbséget, főleg a Te koordináta rendszeredben, ahol csak az SB számít. De mind1, nem érthetek meg mindenkit.

Do your job
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 864 — #NoStress
én mindig optimista voltam, most is remélem, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is tudunk majd a PO-ra szarból várat építeni...triangle
...és ahogy a tavalyi PO-ban is bebizonyosodott: szarból max. szarvárat lehet építeni.Sobri Jóska
Évente 11 csapat teszi ezt, 20 csapat még azt se.tomi-tomi
Na ja, de abból melyik vár összeomlása az, ami érdekel is?Sobri Jóska
Akkor mondom másképp. Az utóbbi években melyik 12 szarhalomból tudtad megmondani a 16. játékhét után, hogy melyik egy fog arannyá válni?tomi-tomi
Nem volt mind szarhalom.
Csak ugye a végén csak 1 nyerhet.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, minden alapszakasz végén meg tudom mondani, hogy ki fogja nyerni a SB-t.
Csak ritkán találom el.Sobri Jóska
De. Egy kivételével mind szarhalom volt a logikád szerint.Boston
Nem.
Szarhalom lett.
Van különbség, hogy valaki már most, az alapszakaszban az, vagy most még nem, csak a végére lesz azzá.
A logikám szerint.

több mint 13 éve
én mindig optimista voltam, most is remélem, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is tudunk majd a PO-ra szarból várat építeni...triangle
...és ahogy a tavalyi PO-ban is bebizonyosodott: szarból max. szarvárat lehet építeni.Sobri Jóska
Akkor mondom másképp. Az utóbbi években melyik 12 szarhalomból tudtad megmondani a 16. játékhét után, hogy melyik egy fog arannyá válni?tomi-tomi
Nem volt mind szarhalom.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, minden alapszakasz végén meg tudom mondani, hogy ki fogja nyerni a SB-t.
Csak ritkán találom el.Sobri Jóska
De. Egy kivételével mind szarhalom volt a logikád szerint.

Do your job
több mint 13 éve
Nem volt mind szarhalom.
Csak ritkán találom el.

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Akkor mondom másképp. Az utóbbi években melyik 12 szarhalomból tudtad megmondani a 16. játékhét után, hogy melyik egy fog arannyá válni?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Na ja, de abból melyik vár összeomlása az, ami érdekel is?

több mint 13 éve
Évente 11 csapat teszi ezt, 20 csapat még azt se.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
...és ahogy a tavalyi PO-ban is bebizonyosodott: szarból max. szarvárat lehet építeni.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 352 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
az eredménykövetős kérdés margójára: Mularkey said #jaguars would have gone for two if they scored TD at end instead of force OT.😊
triangle
Akkor tuti lett volna, hogy kikapunk 😊
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Gyerekek nyugalom. Ha a Denver,Houston kettős valamelyike bukik megvan a bye, ha mindkettő akkor a first seed is 😊
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez mennyire szar volt!zinedine5
Egyetlen pozitívum, hátha a PO-ban varázsütésre magára talál a csapat...DoM
Ez inkább a remény kategória. Az a baj, hogy offense esett össze igazán.
több mint 13 éve
triangle 1 283
az eredménykövetős kérdés margójára: Mularkey said #jaguars would have gone for two if they scored TD at end instead of force OT.😊

én mindig optimista voltam, most is remélem, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is tudunk majd a PO-ra szarból várat építeni...
több mint 13 éve
Ez a mérkőzés volt az idei szezon alja nekem. Beleértve az eddigi zacsikat is.
Arra azért jó volt, hogy most már az OL teljesítménye miatt is lehet aggódni pass protection terén.
TB jó eséllyel kihúzta magát az idei alapszakasz MVP várományosok közül, bár tudom, h most ez sokadrangú kérdés.
Remélem Gronk visszatérte adha még 1 lökést ennek a csapatnak, mert ez így nagyon kevéskének tűnik.

Do your job
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 619 — Patriots fan
izzadtunk mint a kurva az éjféli misénThundersNFL
Pontos, precíz leírás. 😀tomi-tomi
inkább most bénázzunk ezen a három meccsen (beleértve SF ellenit is) mint a PO-ban, de azért akad itt soksok kérdőjel ami megoldásra vár.

több mint 13 éve
izzadtunk mint a kurva az éjféli misénThundersNFL
Pontos, precíz leírás. 😀

több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
izzadtunk mint a kurva az éjféli misén

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ezzel a 267 yarddal elég biztosnak látszik, hogy nem passzol ismét 5000 yard felett Brady egymást követő két évben. 461 yard kellene ehhez a Dolphins ellen.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
A meccs egyetlen pozitívuma, hogy lefújták.
Igencsak harmatos teljesítmény volt minden téren, de legalább meg van a kötelező W. A Jax jól felszívta magát és roppantul megnehezítette a meccset.
Jó, hogy a Texans kikapott, ha csatlakozna a Broncos is akkor ebből a fordulóból mi jönnénk ki a legjobban!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
És üzenem Chungnak, hogy ha kiütötte Shortsot a jövő hétre is, mérges leszek rá. Nagyon. iktriad
tapló megmozdulás volt, felesleges tagadni.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 352 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez. A csoda elmaradt. Jobb játékot kivánok a folytatásra.

És üzenem Chungnak, hogy ha kiütötte Shortsot a jövő hétre is, mérges leszek rá. Nagyon.
több mint 13 éve
Ez mennyire szar volt!zinedine5
Egyetlen pozitívum, hátha a PO-ban varázsütésre magára talál a csapat...
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 919
Oké, hogy sokan pihentek a D-ből, de ez a legalja volt mindennek. Szerencsére a Texans szívott, így még van miért küzdeni az uccsó héten.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát ennyire nem tudom mennyire nem érdekelt már meccs, lekötni se tudott
A múltheti vereségnek jobban örültem, ez egy rakat...

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Ez mennyire szar volt!
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Így legalább most láthatjuk mire képes Hightower full time LB-ként... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉