New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mike Wrightot és Ohrnberger kivágták. Előbbi 2.45 milliót keresett volna 2012-benHöri
Ohrnberger-ről már rebesgették. Wright, szegény a két agyrázkódása után erősen kifelé tekintgetett a ligából. A 2,5 milla cap felszabadítás ebből a szempontból csak plusz ajándék.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Mike Wrightot és Ohrnberger kivágták. Előbbi 2.45 milliót keresett volna 2012-benHöri
Könyvelhető volt az agyrázkódásai miatt. Ohrnbergerért meg nem kár...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mike Wrightot és Ohrnberger kivágták. Előbbi 2.45 milliót keresett volna 2012-ben

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Elhunyt Tom Martinez, Brady személyes QB edzője.

RIP és köszönünk mindent!Spigo
http://nflfilms.nfl.com/2012/02/22/remembering-tom-martinez/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm az információt! 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tippelhetek én is?
Trade a Lions-al.
Mi adjuk Avrilt (aki 3-4 OLB lesz itt).
Ti adjátok az egyik elsőkörös picketeket.Bazzani
Megatron jobban érdekelne 😀Wyatt
Bocsássátok meg a tudatlanságom, de miért "Megatron" a beceneve???Justicar
a becenevek már csak olyanok, hogy ködös a múltjuk, de a hivatalos verzió szerint Roy Williams nevezte el a nagy kezei miatt, a szurkolók meg felkapták.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Parancsolj 😊
By Wiki
Fellow teammate Roy Williams nicknamed Johnson "Megatron", due to his large hands being similar to that of the towering Decepticon. The nickname caught on well with fans.

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Tippelhetek én is?
Trade a Lions-al.
Bocsássátok meg a tudatlanságom, de miért "Megatron" a beceneve???Justicar
Mert világuralomra tör ő is, mint az álcák főgonosza a cybertrone bolygóról.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tippelhetek én is?
Trade a Lions-al.
Bocsássátok meg a tudatlanságom, de miért "Megatron" a beceneve???
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tippelhetek én is?
Trade a Lions-al.
Megatron jobban érdekelne 😀

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Tippelhetek én is?
Trade a Lions-al.
Ti adjátok az egyik elsőkörös picketeket.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

pont a születésnapján... 😕
RIP

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

Nyugodjék békében!

We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

R.I.P

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Spigo New England Patriots 1 245 — Patriots GM

RIP és köszönünk mindent!
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A PFF OL értékelése szerint pass blocking-ban a liga 10 legjobbjába befért Waters és Solder, a 20. helyre becsúszott Light is, a 10 legrosszabb center közé meg Connolly. (OT, OG-C)Gogo
Solder helyett Vollmer. Az újonc nem szerepel sem top20-ban sem bottom20-ban.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A PFF OL értékelése szerint pass blocking-ban a liga 10 legjobbjába befért Waters és Solder, a 20. helyre becsúszott Light is, a 10 legrosszabb center közé meg Connolly. (OT, OG-C)

OT:
7. Vollmer 205 snap / 8 pressure
(200 snap-et vettek az értékeléshez szükséges minimumnak)
20. Light 602 snap/ 35 pressure

OG:
6. Waters 645 snap / 12 pressure

C:
31. Connolly 456 snap / 19 pressure (34 center került fel összesen a listára)Gogo
Ez fura. Én például egyáltalán nem láttam ennyire rossz játékot Connollytól.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A PFF OL értékelése szerint pass blocking-ban a liga 10 legjobbjába befért Waters és Vollmer, a 20. helyre becsúszott Light is, a 10 legrosszabb center közé meg Connolly. (OT, OG-C)

OT:
7. Vollmer 205 snap / 8 pressure
(200 snap-et vettek az értékeléshez szükséges minimumnak)
20. Light 602 snap/ 35 pressure

OG:
6. Waters 645 snap / 12 pressure

C:
31. Connolly 456 snap / 19 pressure (34 center került fel összesen a listára)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Csináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9k

Az eddigiek már beleírtam, a vki kimaradt, pótolja magát nyugodtan, aki még nem tippelt ne fogja vissza a képzeletét.DoM
Tippeltem én is (DE Mario Williams HOU). Aztán kb. 2-3 hét múlva úgy is kiderül, h csak egy merész álom volt :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Rule
Én még merészebbet álmodtam: BigSey 😀Sinisa
Ez a legmerészebb eddig. 😀

Azt nyilatkozta valamikor, hogy egyetlen egy csapat van, ahova nem menne. . .

Bár biztos van az a pénz. De a Patriots azt úgy sem adná meg.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!
Csináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9k

Az eddigiek már beleírtam, a vki kimaradt, pótolja magát nyugodtan, aki még nem tippelt ne fogja vissza a képzeletét.DoM
Tippeltem én is (DE Mario Williams HOU). Aztán kb. 2-3 hét múlva úgy is kiderül, h csak egy merész álom volt :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Rule
Én még merészebbet álmodtam: BigSey 😀

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!
+ A Herald szerint Light visszavonulása várható az offseason során; Cannon meg főállásban OT marad, nem akarnak guardot faragni belőle. Ezt követően már csak az a kérdés, hogy Vollmer v. Solder megy a vakoldalra. Személy szerint előbbit preferálnám.
DoM
Nem tűnik rossz lépésnek Cannon OT-ként való szerepeltetése? Én inkább képzeltem el, őt a jövőben G-ként. Persze 3 kezdő szintű OT nem rossz, de így nincs senki Waters mögött aki majd átveheti a helyét.FViktor93
Ha Light visszavonul (vajon miért ez után a szezon után?), és Cannon OT lesz, akkor lehet, hogy viszonylag korán egy OG-t is be kéne húzni.
Nem lenne túl jó újabb need-et "gyártani".

Cannon-nak meg lenne hozzá a sebessége?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
+ A Herald szerint Light visszavonulása várható az offseason során; Cannon meg főállásban OT marad, nem akarnak guardot faragni belőle. Ezt követően már csak az a kérdés, hogy Vollmer v. Solder megy a vakoldalra. Személy szerint előbbit preferálnám.
DoM
Nem tűnik rossz lépésnek Cannon OT-ként való szerepeltetése? Én inkább képzeltem el, őt a jövőben G-ként. Persze 3 kezdő szintű OT nem rossz, de így nincs senki Waters mögött aki majd átveheti a helyét.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

+ Spikes műtéten esett át - twitterén jelentette, jó tippnek tűnik, hogy a problémás térdét piszkálhatták meg.

+ Welkerék és Brady-ék együtt vakációztak Costa Ricán.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593

Kiderül, hogy mind merész álom volt csupán 😀 egyébként Thomas DeCoud FS
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ebben a topikban még nem láttam megemlíteni azt a variációt, hogy Lloyd könnyedén megkaphatja a taget a Ramstől. Ezután már azért nem lenne annyira papírforma a nagy JMD reunion.DoM
Ugyanabban a fönt linkelt cikkben ezt is hozzátették:
"Lloyd also talked about the possibility of re-joining the Rams and really seemed open to anything."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."