New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Első kör WW-ért?😊 ki van csukva, legfeljebb ha a Seahawksnál megint elgurul valakinél a gyógyszer (lásd: Branch😀)...

V. Jacksonnal a hírek szerint 5 év, 50 milkás fizuigénye van, ezt az árat pedig szerintem nem éri meg. Nagy kérdés, hogy ehhez az árszinthez képest Lloyd hova lövi be magát (márha egyáltalán szóba állunk az ügynökével... 7 éve kvázi-tiltólistán van).

Ha már "sztárigazolás", akkor a D-be kell... a top 5-ös O-t JMD és Tom ezzel a 2 TE-vel két közepes WR-rel is megoldja (főleg, ha megint annyit futnánk, mint az előző szezonban)
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Vélemény?😊Gyulus
Ezen már én gondolkodtam. Én egyáltalán nem sírnék, ha elengednénk. Ha Edelman tudja azt amit Wes, akkor inkább ne költsünk feleslegesen rá. Tudom istenkáromlás, de inkább látnék egy igazi mélységi célpontot, mint Welkert. Egyszerűen nagyobb szükség van rá, mint Wesre. Az ő dolgát szvsz meg oldaná Edelman is. Arról nem is beszélve, hogy ha jön egy Jackson,D-Jax stb kaliberű elkapó, szvsz Welker szerepe is csökkenni fog. Álmaimban egy olyan verzió jelenik meg, hogy: Welker trade 1. körös pick, FAról megszerezzük Vincent Jacksont vele kész az Offense teljesen. Az első két körben pedig az 5 pickkel betömjük a D hiányosságait. Meg persze spájzolunk jövő évre. 😀
Persze ebben sok valóság alap nincs.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ránézésre van benne ráció, de én sajnálnám.
(Azért nem lesz trade, mert a Chiefs-nek nem kell slot WR... 😊)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Igencsak elgondolkodtam Wes helyzetén... és arra jutottam, hogy nem is olyan biztos, hogy akkor járnánk a legjobban, ha taget raknánk rá (vagy épp hosszútávú szerződést kötnénk vele).

Egyrészt: öregszik... tudom, viccesen hangzik ez egy ilyen szezon előtt, de lehet rajta látni, ahogy a korábbi ruganyosságát elvesztette. Most már azért ritkán hagy ott 1-2 védőt egy sima csípőmozdulattal, az idei teljesítményének jó része szvsz a támadóegység egészének köszönhető... értsd: Gronk és Hörni jelenlétében már nem tudtak rá annyira vigyázni, mint az eddigiekben. Időnként elszabadul, de továbbra sem erőssége a futóverseny, sebesebb DB-k utolérik.
Engem egyre inkább egy fasza pos. WR-re emlékeztet, kevesebb YAC potenciállal.

Másrészt: a jelenlegi TE-állományunk miatt előtérbe került a 2 WR - 2 TE - RB felállás a 2007 óta favorizált 3 WR - TE - RB felállással szemben.
Az idei "dink and dunk" O épp azzal magyarázható, hogy a 2 TE és WW személyében 3 igazi "underneath target" volt a pályán.... miközben gyakorlatilag egyedül Branchre maradt volna, hogy a számokon kívül is elkapja a labdát.... ami azért rohadtul vicces, különös tekintettel arra, hogy Branch már jóideje térdek nélkül játszik😀
Nem látom, hogy két ilyen TE mellett miért kellene ennyire megfizetni egy slot WR-t... inkább mélységi célpontra kellene költeni a pénzt.

Harmadszor: Ocho, Wright cutot követően körülbelül 30 milkával leszünk a salary cap alatt, aminek a 9,5 milkás tag kapásból a harmadát elvinné... pedig a Mike Anderson, Dan Connolly tuti resign és Andre Carter is rászolgált, hogy valamilyen formában itt maradjon.
Azaz - WW tag\3 éves szerződés esetén jó eséllyel buktuk annak a lehetőségét, hogy ne adj isten egy "sztár-igazolással" oldjuk meg pl. a RE, ROLB poszt problémáját. Ha már drafton nem keressük Big Sey utódját, akkor ekként megtalálhatjuk.
Vagy épp igazolunk az idei, iszonyat erős WR-felhozatalból egy fiatalabb, mélységi célpontként is használható játékost (V. Jackson, Steve Johnson, Mario Manningham, Laurent Robinson vagy épp Maechem).

Végül: WW "mini me"-e, Edelman bevethető. Nem mondom, hogy tudná reprodukálni WW teljesítményét, de amikora rookie-szezonja végén WW-t kellet helyettesítenie, hozta a számokat. Lehet, hogy segítene, ha békén hagynánk a D-playbookkal😊

Summázva:
2 TE, slotban Edelman, egy korai pick és egy igazolt WR "külső célpontnak", Branch jöhet vissza cserének.
Mindeközben legalább sanszunk lenne arra, hogy beleszagoljunk a Mario Williams-ért vagy épp Avrilért folytatott versenyfutásba... ha nem jön össze, akkor meg hozzunk két "közepes" D-igazolást (kiv. lennék, hogy egy Ahmad Brooks, Red Bryan duó mennyit dobna a front7 teljesítményén)

A legnagyobb pofátlanság persze egy WW tag plusz trade lenne... ebben az esetben még hasznot is látnánk a távozásából.
Vélemény?😊
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
És kezdődhet a Mallett-JMD korszak 😉zolika26
Áh Mallett felsül, tradelünk Stanziért és történelmet írunk. 😛FViktor93
Mallett sztár lesz, holdout, eltradeljük Stanziért plusz egy 1. ill egy 3. körösért, Stanzi nyer velünk 4 SB-t én meg elvégzem időben az egyetemet 😀

Ja, őőőő AFC döntőben verjük a Chiefst természetesen
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Áh Mallett felsül, tradelünk Stanziért és történelmet írunk. 😛FViktor93
És Höri minimum frászt kapna

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Áh Mallett felsül, tradelünk Stanziért és történelmet írunk. 😛
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
10 SB-részvétel, 9 siker (csak, hogy ne legyünk telhetetlenek)

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
És kezdődhet a Mallett-JMD korszak 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Remélhetőleg még 1-2 évtizedig hagy minket értetlenkedni a döntésein, és közben folyamatosan PO-s csapatokat épít még itt 😀Wyatt
BB szezonkezdetre 60 éves lesz, úgy, hogy már 37 éve van a szakmában...
Nem lepne meg a Brady-vel közös visszavonulása, amennyiben az elkövetkező 2, max 3 szezonban végre sikerül behúzniuk azt a rohadt 4. SB címet...Gyulus
Azért remélem nem a 4. gyűrű után fogják abba hagyni. Sajnálnám, ha már csak 1 évig nézhetném őket 😛FViktor93
Jövőre gyűrű. Utána mondjuk nem. Aztán azt következő évben az 5. gyűrű megszerzése után, a csúcson visszavonulhatnak (Brady szerződése tán ekkor jár le).

Tökéletes. 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Remélhetőleg még 1-2 évtizedig hagy minket értetlenkedni a döntésein, és közben folyamatosan PO-s csapatokat épít még itt 😀Wyatt
Nem lepne meg a Brady-vel közös visszavonulása, amennyiben az elkövetkező 2, max 3 szezonban végre sikerül behúzniuk azt a rohadt 4. SB címet...Gyulus
Azért remélem nem a 4. gyűrű után fogják abba hagyni. Sajnálnám, ha már csak 1 évig nézhetném őket 😛
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
Reménykedni még lehet azértWyatt
Hálle Luja testvérem!
Előre a nyomorult 4. gyűrűért! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Reménykedni még lehet azért

több mint 14 éve
Nem lepne meg a Brady-vel közös visszavonulása, amennyiben az elkövetkező 2, max 3 szezonban végre sikerül behúzniuk azt a rohadt 4. SB címet...
több mint 14 éve
Remélhetőleg még 1-2 évtizedig hagy minket értetlenkedni a döntésein, és közben folyamatosan PO-s csapatokat épít még itt 😀

több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Nem hinném, hogy véletlenül történt ami történt, de ok nélkül BB nem tesz semmit. Azt meg erősen kétlem, hogy valaha is megtudjuk a bennfentes döntések igazi okát.toxique
BB is ember. A PIT és a NYG loss után sokan fejtegették is a pats.hu-n és asszem itt is, h OK a 3 gyűrű, OK, BB zsenialitása, OK, a sok pluszos szezon, de BB is ember.
Ő is hibázhat. Akár ilyen nagyot is.
X év múlva szerintem simán elismerheti, h "Igen, 2011-ben ez egy hiba volt. Ez és ez volt az oka, sajnálatosan, akit le akartunk igazolni safety posztra azt nem sikerült, úgyh ez lett az eredménye."
De az is lehet, h azt fogja mondani, h fájó döntés volt, de XY sérült volt, XY mentalitása nem volt megfelelő, XY pedig nem végzett megfelelő edzésmunkát így nem láttuk értelmét megtartani.

Talán ha befejezi a pályafutását BB, akkor majd tényleg medtudunk ilyen részleteket :cool: :cool: :cool:
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
De csak az idei évnél maradva engem az érdekelne leginkább, h mi volt BB elképzelése a secondary-vel, amikor kivágott a szezon előtt minden hadra fogható játékost :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Hibának tekintené utólag? Vagy csak egy szükséges, elkerülhetetlen rossznak? Volt- e olyan indok a háttérben, ami szigorúan titkos volt a közönség számára?Rule
Nem hinném, hogy véletlenül történt ami történt, de ok nélkül BB nem tesz semmit. Azt meg erősen kétlem, hogy valaha is megtudjuk a bennfentes döntések igazi okát.
több mint 14 éve
Remélem egyszer megírja Belichick a részletes és őszinte önéletrajzát. Nagyon kíváncsi lennék például arra, hogy mikor derült ki valójában, hogy Haynesworth nem válik be. Vagy mi történt Ochocincoval. Meg persze még tízezer dologra. Tudom, hogy már van egy ilyen jellegű könyv, a War Room, de nem hiszem, hogy amíg aktív BB, kiadja az igazán bennfentes titkokat. Mondjuk lehet visszavonulása után sem...

LordTamas
Szeritnem erre a könyvre jó sokan várunk 😛 😛 😛
Én nagyon kíváncsi lennék arra is, hogy az Öreg mit írna majd a minden évben - nem egyszer sajnos teljes joggal - támadott draftstratégiájára is. Vagy pl. arra, h miért Brady mellett döntött a Rams elleni SB-n (rossz belegondolni, h mi lett volna, h Brady-t padoztatja és a holtszezonban pl. a Jets elvitte volna tőlünk egy kb. 3. körös pickért ...egy évtized alakult volna másképp).

De csak az idei évnél maradva engem az érdekelne leginkább, h mi volt BB elképzelése a secondary-vel, amikor kivágott a szezon előtt minden hadra fogható játékost :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Hibának tekintené utólag? Vagy csak egy szükséges, elkerülhetetlen rossznak? Volt- e olyan indok a háttérben, ami szigorúan titkos volt a közönség számára?
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Remélem egyszer megírja Belichick a részletes és őszinte önéletrajzát. Nagyon kíváncsi lennék például arra, hogy mikor derült ki valójában, hogy Haynesworth nem válik be. Vagy mi történt Ochocincoval. Meg persze még tízezer dologra. Tudom, hogy már van egy ilyen jellegű könyv, a War Room, de nem hiszem, hogy amíg aktív BB, kiadja az igazán bennfentes titkokat. Mondjuk lehet visszavonulása után sem...

Más: FA WR témában, én sem DeSean Jacksonnak, sem Lloydnak nem örülnék. Szerintem valami magas WR kéne, aki leveszi Brady pontatlanabb bombáit. Vincent Jackson méreteit és adottságát tekintve szerintem ideális lenne, kérdés, hogy a hozzáállása milyen.
A másik érdekes téma Mario Williams (ha nem tagelik, de mivel 22 milliós cap spacet vinne el, kérdéses), nem teljesen elvetemült ötlet, hogy bepróbálkozunk nála, tekintve, hogy versenyben voltunk annó Peppersért is. Na ő lenne az a game-changer a védelemben, aki egy SB utolsó drivejában földbe tapossa Eli Manninget és kiharapja a labdát a kezéből. Talán még pénzünk is lenne rá, bár akkor más komolyabb igazolásra már nem maradna.
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fat Al-t kitette a Tampa is.
Kíváncsi vagyok, látjuk-e még pályán...Sinisa
CFL vagy UFL?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!
Fat Al-t kitette a Tampa is.
Kíváncsi vagyok, látjuk-e még pályán...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Wes Bunting of National Football Post puts together the third version of his mock draft and it has a defensive focus for the Patriots.

At No. 27, Bunting gives the Patriots defensive tackle Fletcher Cox (Mississippi State).

"He’s a tall, long-armed defensive lineman with an explosive first step, can penetrate and possesses some scheme versatility. Seems like an ideal late first-round Patriots type pick," Bunting writes.

At No. 31, Alabama safety Mark Barron is the pick.

"New England has had to piece together their secondary this year, but in terms of talent they could certainly use an upgrade at a number of spots," Bunting writes. "Barron is a smart, instinctive safety with good ball skills, can play in the box and be effective bumping/running with tight ends underneath."

In his previous mock draft, Bunting had the Patriots picking Barron at No. 27 and Illinois defensive lineman Whitney Mercilus with their other first-rounder. So at this time, Barron's stock is dipping in Bunting's eyes, perhaps because he's expected to miss the combine due to double hernia surgery.

Mike Reiss gondolatai. Cox-ról mit lehet tudni? Egy 4 man pass rush-nál szerintetek ki tudna fejteni kellő nyomást? vagy nem is ez lenne a feladata, hanem csak a futásokkal szembeni stabilitás megalapozása?Rule
LE-ként inkább a futás elleni stabilitáson van a hangsúly, RE-ként pedig nyomást is tudnia kell kifejteni az ellen irányítójára, szóval az utóbbi kicsit komplexebb játékerőt képvisel jobb esetben. Nálunk sajnos nem.
több mint 14 éve
Wes Bunting of National Football Post puts together the third version of his mock draft and it has a defensive focus for the Patriots.

At No. 27, Bunting gives the Patriots defensive tackle Fletcher Cox (Mississippi State).

"He’s a tall, long-armed defensive lineman with an explosive first step, can penetrate and possesses some scheme versatility. Seems like an ideal late first-round Patriots type pick," Bunting writes.

At No. 31, Alabama safety Mark Barron is the pick.

"New England has had to piece together their secondary this year, but in terms of talent they could certainly use an upgrade at a number of spots," Bunting writes. "Barron is a smart, instinctive safety with good ball skills, can play in the box and be effective bumping/running with tight ends underneath."

In his previous mock draft, Bunting had the Patriots picking Barron at No. 27 and Illinois defensive lineman Whitney Mercilus with their other first-rounder. So at this time, Barron's stock is dipping in Bunting's eyes, perhaps because he's expected to miss the combine due to double hernia surgery.

Mike Reiss gondolatai. Cox-ról mit lehet tudni? Egy 4 man pass rush-nál szerintetek ki tudna fejteni kellő nyomást? vagy nem is ez lenne a feladata, hanem csak a futásokkal szembeni stabilitás megalapozása?
több mint 14 éve
(...) FB maradhat Polite, ha használjuk majd (ismétcsak DoM írta, hogy utoljára pont JMD-nél volt normális FB-nk). Wyatt
Eric Kettani re-signed.Gogo
2009 óta kb. 3. alkalommal... tudtommal lejárt a két éves szolgálata, szóval most nem kell majd Reserve/Military List-re rakni.
A maga módján riasztó, hogy BB mennyire ragaszkodik hozzá... OK, Navy-játékos volt, ami miatt különösen közel állhat a szívéhez.

szvsz már az nagy eredmény lenne tőle, ha a PS-be bekerülne... bár ki tudja, lehet hogy Kyle Eckel-i magasságokba is emelkedhet😊Gyulus
As noted by @caplannfl, Patriots add RB Eric Kettani to their 80-man roster. Kettani currently not cleared by Navy to resume football caree
If RB Eric Kettani is not cleared by Navy to resume football career, he could wind up on reserve/military list.
Mike Reiss tvítelte

több mint 14 éve
Láttátok már a 2012-es sorsolásunkat (gondolom, már igen)?
Nekem könnyebbnek tűnik a tavalyinál, de majd meglátjuk élesben. Nem játszunk a Pittsburg-el, de a Ravens-el (idegenben) és a 49ers-el (otthon) igen. Vélemény?

http://www.patriots.com/news/article-1/2012-Patriots-Opponents-Announced/02cb9ca0-ab10-45e6-864b-836bb5cd3736toxique
Szerintem már többen fejtegették ezen a fórumon is, hogy 7 hónappal a szezon kezdete előtt nem érdemes elkönyvelni egy 14-2-es mérleget, a sorsolás alapján.
Tavaly ki gondolta a volna, hogy a Niners az NFC 2nd seed-jét szerzi majd meg?! Az egész NFC West-tet szerintem kisöpörhetőnek gondolta a legtöbb csapat szurkolója az NFC South-ban és az AFC North-ban is (asszem ők játszottak velük teljes kört)....
Az AFC South is kemény dió lehet. A Texans már idén is erős volt. A Titans egy jó draft-tal jövőre is versenyben lesz a rájátszásért, így ők is tényezők lesznek. (CJ2K-nek várhatóan nem ilyen lesz az idénykezdete jövőre). A Colts egy fekete (vad)ló lehet, akár Manning-gel, akár Luck-kal.
A Broncos amúgy is mumusa volt a Patsnek évtizedeken keresztül, bennük is van némi potenciál.
A konferenciából a Fins nagyon kezdett feljönni az év végére, az új OC-val ki tudja mire lesznek képesek. A Bills - amíg a lufi ki nem pukkadt -, idén kihozta döntetlenre a Pats-szel a párharcot. A Jets pedig fel tud pörögni bármikor egy Pats meccsre.

....ja és persze, sokszor onnan kapjuk a legnagyobb pofonokat, ahonnan nem várjuk. A Browns meccs nem csak nekem dereng, mint hideg zuhany. Abban az évben a Saints is nagyon csúnyán felsült ellenük. Idén a kőkeménynek nem nevezhető SEA, STL,stb. okozott tőlük jóval komolyabb csapatoknak gondot (BAL, NO).

Szal lesz szerintem 3 meccs, ami 50-50% --> BAL, HOU, SF
kb. 9-10 meccs, ami 60-40, vagy 65-35%
és a maradék 3-4 meccs az, amely pont a kötelező győzelmi kényszer miatt lesz nehéz --> JAC, IND?, SEA?, STL esetleg ARI hazai pályán.