New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 3 éve
Mac “a 20 éve halott nagymamám is atletikusabb” Jones-ra hívjuk be ezt a playt....Solymival pont ezen a playen polemizaltunk az eredmenykovetoben,hogy Crosby 255 font és csont nélkül megfogja a QB-t pedig vissza is kellett fordulnia
Thank God for the Pats D today because this is some of the dumbest shit ever. pic.twitter.com/O4Hn5x58rY
— Bill Simmons (@BillSimmons) December 19, 2022
Fizetnék azért az edzés videóért ahol ez kibaszott nagy playnek nézett ki.....
ZERO_L
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Mac “a 20 éve halott nagymamám is atletikusabb” Jones-ra hívjuk be ezt a playt....Thank God for the Pats D today because this is some of the dumbest shit ever. pic.twitter.com/O4Hn5x58rY
— Bill Simmons (@BillSimmons) December 19, 2022
Fizetnék azért az edzés videóért ahol ez kibaszott nagy playnek nézett ki.....

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Ilyen módon elbaszni a meccset....már csak a Benny Hill zene kell mellé és tökéletes....Itt sokkal nagyobb a gebasz van....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Aki ezek után is le meri írni a playoffot ezzel a csapattal kapcsolatban, annak van egy rossz hírem: Ez a sport nem neked való, jobb ha átkapcsolsz a cseh2re a a kő-papír-olló bajnoksághoz talán az közelebb áll hozzád.Ez az utolsó két perc az esetlen prevent hívásokkal és ezzel a végső töketlenkedéssel, előtte az ócska passzokkal egyszerűen tiszteletlenség a szurkolókkal szemben. Akkor térdeljen le és jöjjön a hosszabbítás.
ZERO_L
Tényleg komolyan gondolta egy profi NFL játékos, hogy a félpályától ki fog jönni valami ebből az ide-oda dobálásból??
Megesz a méreg.
több mint 3 éve
Sikerült felulmulnunk a Raiderst chokerkedesben. Az sem kis teljesítmény
több mint 3 éve
Aki ezek után is le meri írni a playoffot ezzel a csapattal kapcsolatban, annak van egy rossz hírem: Ez a sport nem neked való, jobb ha átkapcsolsz a cseh2re a a kő-papír-olló bajnoksághoz talán az közelebb áll hozzád.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
tényleg nem érdemlünk meg idén semmitMegint...
egy sírból visszahozott meccset sikerült elveszteni
rajtunk fog röhögni a liga
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
tényleg nem érdemlünk meg idén semmitegy sírból visszahozott meccset sikerült elveszteni
rajtunk fog röhögni a liga
több mint 3 éve
😀 😀*Arisztotelész-i szemüveg felvétele*Ez a 4 play a 2 yardról összefoglalta az egész szezonunkat.kb ugyanezt írtam eredménykövetőbe 😊
1&goal-ból két időkéréssel szereztünk három pontot, úgy hogy még egy TD play is összejött.
Kérem kapcsolja ki.
Legyen már vége ennek a szarnak...
ZERO_L
egyszerűen nem értem minek gondolják túl a dolgokat, főleg mikor megy a futás!
NB2
Egyértemű, hogy a következő évre gyakorlunk. Szerinted nincs elég futball IQ azon a partvonalon, ne tudnák azt amit te fotelból benyögsz, hogy elég behívni a futást a TD-ért. Nyilvánló, hogy láttak valamit edzéseken és ezért akarják ezt éles körülmények között is letesztelni. Az időkérés is direkt volt. Megvolt a játék, de így nem kerül majd be a statisztikába, szóval csináltunk egy tökéletes játékot, le tudtuk tesztelni és nem fogják kivideózni mert hallott játékról nem készül adatbázis.
Take that footballgeeks!
Raiders minden meccsét leadja, most csak erre a félelemre játszunk rá. Minden a terv szerint zajlik, nyugi.Egyenlőre az.első opció jön be.Van egy olyan rossz érzésem hogy Mecdönci taknyosra szopatja a csapatot! A Öregnek nincs szerencséje a volt edzőivel szemben!Vagy mi McDöncit....
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
Burkus
*szemüveg levétele*
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
*Arisztotelész-i szemüveg felvétele*Ez a 4 play a 2 yardról összefoglalta az egész szezonunkat.kb ugyanezt írtam eredménykövetőbe 😊
1&goal-ból két időkéréssel szereztünk három pontot, úgy hogy még egy TD play is összejött.
Kérem kapcsolja ki.
ZERO_L
NB2
Egyértemű, hogy a következő évre gyakorlunk. Szerinted nincs elég futball IQ azon a partvonalon, ne tudnák azt amit te fotelból benyögsz, hogy elég behívni a futást a TD-ért. Nyilvánló, hogy láttak valamit edzéseken és ezért akarják ezt éles körülmények között is letesztelni. Az időkérés is direkt volt. Megvolt a játék, de így nem kerül majd be a statisztikába, szóval csináltunk egy tökéletes játékot, le tudtuk tesztelni és nem fogják kivideózni mert hallott játékról nem készül adatbázis.
Take that footballgeeks!
Raiders minden meccsét leadja, most csak erre a félelemre játszunk rá. Minden a terv szerint zajlik, nyugi.Egyenlőre az.első opció jön be.Van egy olyan rossz érzésem hogy Mecdönci taknyosra szopatja a csapatot! A Öregnek nincs szerencséje a volt edzőivel szemben!Vagy mi McDöncit....
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
Burkus
*szemüveg levétele*

több mint 3 éve
56 passzolt yard egy félidő....
több mint 3 éve
Ez a 4 play a 2 yardról összefoglalta az egész szezonunkat.egesz pontosan kettő
Kérem kapcsolja ki.
ZERO_L
több mint 3 éve
SajnaEgyenlőre az.első opció jön be.Van egy olyan rossz érzésem hogy Mecdönci taknyosra szopatja a csapatot! A Öregnek nincs szerencséje a volt edzőivel szemben!Vagy mi McDöncit....
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
Burkus
több mint 3 éve
Egyenlőre az.első opció jön be.Van egy olyan rossz érzésem hogy Mecdönci taknyosra szopatja a csapatot! A Öregnek nincs szerencséje a volt edzőivel szemben!Vagy mi McDöncit....
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Ez a 4 play a 2 yardról összefoglalta az egész szezonunkat.kb ugyanezt írtam eredménykövetőbe 😊
Kérem kapcsolja ki.
ZERO_L
több mint 3 éve
Ez a 4 play a 2 yardról összefoglalta az egész szezonunkat. 1&goal-ból két időkéréssel szereztünk három pontot, úgy hogy még egy TD play is összejött.
Kérem kapcsolja ki.

több mint 3 éve
Szerintem Barmore-ra nagy szükség lenne, de jelenleg nem biztos, hogy játszatnám.A Bengals, a Dolphins ellen nagyobb szükség lesz rá, hogy középről is legyen passrush
több mint 3 éve
Wynnel ez már bőven nem balszerencse,Ő OL emberhez képest üveg az 5 szezonjabol 4 IR ,sajnos Ő sem érte meg a rá költött picket.Barmore és Collins aktivalva a rosterre,Wynn IR. Barmoret én már nem eroltetném ebben a szezonban.Szerintem csak opcionális lesz vagy kap egy kis rotációs szerepet.
kolok1972
Az gyönyörű, hogy Wynn IR megint, úgy látszik vonzza a sérüléseket meg a balszerencsét.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: kolok1972
több mint 3 éve
Van egy olyan rossz érzésem hogy Mecdönci taknyosra szopatja a csapatot! A Öregnek nincs szerencséje a volt edzőivel szemben!Vagy mi McDöncit....
ParadSEC
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Van egy olyan rossz érzésem hogy Mecdönci taknyosra szopatja a csapatot! A Öregnek nincs szerencséje a volt edzőivel szemben!
több mint 3 éve
Barmore és Collins aktivalva a rosterre,Wynn IR. Barmoret én már nem eroltetném ebben a szezonban.Szerintem csak opcionális lesz vagy kap egy kis rotációs szerepet.
kolok1972
Az gyönyörű, hogy Wynn IR megint, úgy látszik vonzza a sérüléseket meg a balszerencsét.
több mint 3 éve
Ezen én is jót röhögtem…😅Azért én nem egy tudományos disszertációt írtam. Ez két szám, két kiragadott szám, aminek szerintem jobban el kellene térni a felkészülések viszonylatában. Azért arról ne győzzél meg, hogy az volt a baj, hogy a csere QB játszott.Semmi értelme ennek a kiragadásnak, minden kontextust nélkülöz és nem támaszt alá semmit önmagában.Mert ebből is az látszik, legalábbis számomra, hogy az O stáb (ezen a szinten) fogalmatlan.Elvben a mi jó védelmünk ellen felpakolt ugyanannyi yardot a csere QB, mint nálunk a tíz napja készülő franchise QB. Ez szerintem nem annyira néz ki jól. Sem D , sem O oldalról nézve.Ilyen dolgokat miért kell kiragadni?
zinedine5
Volt egy játékterv Murray ellen, amiből menet közben léptek át McCoy ellenibe. A két QB azért merőben más típus.
topin
zinedine5
Josh Allen vs White számokból fakadóan akkor mire következtetsz? 147 vs 268 yard,
Purdy vs Brady 185 vs 253 (előbbi 21, utóbbi 55 kísérletből)
Önmagában a QB passzolt yardja semmire nem lesz magyarázat. Darnold 120 yardjával szerzett 30 pontot a Panthers.
topin
(Nyilván bővebben is ki lehet fejteni, mint pl, hogy a Carolina hozzáfutott ahhoz a 120-hoz 200 yardot még.)
zinedine5
több mint 3 éve
Azért én nem egy tudományos disszertációt írtam. Ez két szám, két kiragadott szám, aminek szerintem jobban el kellene térni a felkészülések viszonylatában. Azért arról ne győzzél meg, hogy az volt a baj, hogy a csere QB játszott.Semmi értelme ennek a kiragadásnak, minden kontextust nélkülöz és nem támaszt alá semmit önmagában.Mert ebből is az látszik, legalábbis számomra, hogy az O stáb (ezen a szinten) fogalmatlan.Elvben a mi jó védelmünk ellen felpakolt ugyanannyi yardot a csere QB, mint nálunk a tíz napja készülő franchise QB. Ez szerintem nem annyira néz ki jól. Sem D , sem O oldalról nézve.Ilyen dolgokat miért kell kiragadni?
zinedine5
Volt egy játékterv Murray ellen, amiből menet közben léptek át McCoy ellenibe. A két QB azért merőben más típus.
topin
zinedine5
Josh Allen vs White számokból fakadóan akkor mire következtetsz? 147 vs 268 yard,
Önmagában a QB passzolt yardja semmire nem lesz magyarázat. Darnold 120 yardjával szerzett 30 pontot a Panthers.
topin
(Nyilván bővebben is ki lehet fejteni, mint pl, hogy a Carolina hozzáfutott ahhoz a 120-hoz 200 yardot még.)
több mint 3 éve
Semmi értelme ennek a kiragadásnak, minden kontextust nélkülöz és nem támaszt alá semmit önmagában.Mert ebből is az látszik, legalábbis számomra, hogy az O stáb (ezen a szinten) fogalmatlan.Elvben a mi jó védelmünk ellen felpakolt ugyanannyi yardot a csere QB, mint nálunk a tíz napja készülő franchise QB. Ez szerintem nem annyira néz ki jól. Sem D , sem O oldalról nézve.Ilyen dolgokat miért kell kiragadni?
zinedine5
topin
zinedine5