New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondjuk eddig egyik sem váltotta meg a világot.JJ kinevezése miatt majdnem hanyattestem a meglepetéstől. Nem lesz nagy neki a kabát?Igazad van.már kapottJudge megy a Giantshez. A feneSzerintem nagyon meglepő lenne, ha JJ kapna egy HC pozit.
már csak a browns az esély
léci, léci
zinedine5
Itt egy cikk, hogy a szerző szerint ki megy/marad:
www.nbcsports.com/boston/patriots/patriots-coaching-staff-reset-which-assistants-will-leave-return-2020
Az nagyon nagy veszteség lenne, ha JMD miatt Scar is menne.
Sinisa
zinedine5
Lemaradtam.
Akkor is nagyon meglepő. 😊
Sinisa
Ha JMD elmegy a Brownshoz, lassan a liga negyedénél Belichick-bébi a HC. Azt hiszi mindenki, hogy a minden bébire szállt egy kis varázspor Foxboroughban.
Számos nagy elismerést kap és kaphat Belichick az edzői pályafutása miatt, ez az egyik legnagyobb. Egy egész edzőgenerációt nevel fel.
Burkus
több mint 6 éve
Asszem ugyanilyen karogasok voltak mikor JMD visszajott OC-nak...Szegeny, keves volt az a 3 SB gyozelem ahhoz h meggyozze az embereket.
Tudom-tudom, BB, de fokepp TB erdeme...
több mint 6 éve
JJ kinevezése miatt majdnem hanyattestem a meglepetéstől. Nem lesz nagy neki a kabát?Igazad van.már kapottJudge megy a Giantshez. A feneSzerintem nagyon meglepő lenne, ha JJ kapna egy HC pozit.
léci, léci
zinedine5
www.nbcsports.com/boston/patriots/patriots-coaching-staff-reset-which-assistants-will-leave-return-2020
Sinisa
zinedine5
Lemaradtam.
Sinisa
Ha JMD elmegy a Brownshoz, lassan a liga negyedénél Belichick-bébi a HC. Azt hiszi mindenki, hogy a minden bébire szállt egy kis varázspor Foxboroughban.
Számos nagy elismerést kap és kaphat Belichick az edzői pályafutása miatt, ez az egyik legnagyobb. Egy egész edzőgenerációt nevel fel.
több mint 6 éve
Igazad van.már kapottJudge megy a Giantshez. A feneSzerintem nagyon meglepő lenne, ha JJ kapna egy HC pozit.
léci, léci
zinedine5
Sinisa
zinedine5
Lemaradtam.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
már kapottJudge megy a Giantshez. A feneSzerintem nagyon meglepő lenne, ha JJ kapna egy HC pozit.
léci, léci
zinedine5
Sinisa
több mint 6 éve
Judge megy a Giantshez. A feneSzerintem nagyon meglepő lenne, ha JJ kapna egy HC pozit.
léci, léci
zinedine5
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Judge megy a Giantshez. A fenemár csak a browns az esély
léci, léci
több mint 6 éve
Emlékeim szerint nem pont ezt mondták, hanem szabad fordításban nagyjából annyit, hogy jól megvannak, egyelőre nem gondolkodnak GM keresésben. Ez ugye még tavaly ősszel volt valamikor. Szóval lehet, hogy tényleg nem keresnek senkit, de az is lehet, hogy ősszel csak el akarták kerülni, hogy megint vizslató szemek figyeljék hogy merre telefonálgatnak.Sokkal fontosabb kérdés az is, hogy Nick Caserio megy vagy marad...marad
Sinisa
pár hete már írták a texans topikban, hogy BoB ék kijelentették, hogy nem fognak kinevezni idén GM-et.
gordon

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
az idei draft után jár le a szerződéseHa jól emlékszem Caserio szerződése lejár, fog vajon hosszabbítani?Sokkal fontosabb kérdés az is, hogy Nick Caserio megy vagy marad...marad
Sinisa
pár hete már írták a texans topikban, hogy BoB ék kijelentették, hogy nem fognak kinevezni idén GM-et.
gordon
Beki
Put it all together and we now know three details about his contract:
1.) His deal ends after the 2020 NFL draft.
2.) His deal has a no-interview clause in it.
3.) His deal pays him around $2 million per year.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ha jól emlékszem Caserio szerződése lejár, fog vajon hosszabbítani?Sokkal fontosabb kérdés az is, hogy Nick Caserio megy vagy marad...marad
Sinisa
gordon
több mint 6 éve
Sokkal fontosabb kérdés az is, hogy Nick Caserio megy vagy marad...marad
Sinisa
több mint 6 éve
1. Valszeg. De ez mennyiben érinti a megállapítás helytálló voltát? Miért öngól ez? (Amúgy szerintem is helytálló a megállapítás sajna, pedig én spec. nagyon fogok szurkolni a Titánoknak.)Bár ezt a Titans megeszi a Ravens kb +30 lesz közte hacsak nem szarja magát össze LJ a PO-tól..Ez elég nagy öngól volt, akkor ti 37-el kapnátok ki? 😊
ParadSEC
egozo
2. A Pats a Kansassel játszott volna és tőlük még mostani elgyalázott állapotunkban is csak 7 ponttal kaptunk ki. Igaz, a Gillette-ben, de az már messze van az oroszlánbarlangtól, ahogy azt a Halak meg a Titans elleni meccs is mutatta.
Úgyhogy mi semmiképpen sem kaphattunk volna ki a Postásoktól 37 ponttal, legfeljebb egy főcsoportdöntőben, aminek az elérésére annyi esélyünk volt, mint Szálasinak a főtárgyaláson...
több mint 6 éve
Bár ezt a Titans megeszi a Ravens kb +30 lesz közte hacsak nem szarja magát össze LJ a PO-tól..Ez elég nagy öngól volt, akkor ti 37-el kapnátok ki? 😊
ParadSEC
több mint 6 éve
Kérdés számomra, hogy az idei teljesítménye alapján lesz-e kapkodás érte. Szerintem nem. Kivéve, ha viszi Bradyt is kitben. 😊 A Giants 12-es mezeladások fellendülnének.Úgy-ÚgyAz idei teljesítmény alapján, hogy menjen..Annak, hogy valaki elvigye, vagy annak, hogy ne? 😊JMD inertjúzni megy Panthers, Giants, Browns sorrendben...Nagyon szorítok.
ThundersNFL
zinedine5
peterk2005
kyobalu
zinedine5
több mint 6 éve
Itt a pontos menetrend. 😊mobile.twitter.com/AdamSchefter/status/1214389108392517637
Szerintem függetlenül attól, hogy JMD és Judge megy vagy marad meg kéne erősíteni az edzői stábot.
Idén BB megint sokat “térdelt” a védelemnél a meccsek alatt.
Se elkapó edző, se QB edzőnk nincs.
ST-t valszeg a mostani asszisztens fogja átvenni, ahogy Joe Judge is tette, Slater ha visszavonul csatlakozhat is egyből.
Sokkal fontosabb kérdés az is, hogy Nick Caserio megy vagy marad...
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Úgy-ÚgyAz idei teljesítmény alapján, hogy menjen..Annak, hogy valaki elvigye, vagy annak, hogy ne? 😊JMD inertjúzni megy Panthers, Giants, Browns sorrendben...Nagyon szorítok.
ThundersNFL
zinedine5
peterk2005
kyobalu
több mint 6 éve
Az idei teljesítmény alapján, hogy menjen..Annak, hogy valaki elvigye, vagy annak, hogy ne? 😊JMD inertjúzni megy Panthers, Giants, Browns sorrendben...Nagyon szorítok.
ThundersNFL
zinedine5
peterk2005
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Annak, hogy valaki elvigye, vagy annak, hogy ne? 😊JMD inertjúzni megy Panthers, Giants, Browns sorrendben...Nagyon szorítok.
ThundersNFL
zinedine5

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kérdés, kinek ad vele snookert 😀?Sose látnék szebb terelgetést!😂Kivancsi vagyok mi lesz.JMD inertjúzni megy Panthers, Giants, Browns sorrendben...Nagyon szorítok.
ThundersNFL
zinedine5
Ha megy akkor kell uj OC, de ha Judge is megy, akkor kell oda is edzo.
Vagy az lesz h visszajon O'Shea es a kisebbik Belichick lesz a Spec Teamer edzo.
O'Shea Dolphinsos munkassagarol megneznek egy elemzest h a tobbi csapat ellen mit nyujtott, mi volt az elkepzeles, fuggetlenul az eredmenyektol.
A Pats ellenibol azert nem indulnek ki.
Sztem BB a Giants fele fogja terelgetni JMD-t.
Solymi
ParadSEC
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Sose látnék szebb terelgetést!😂Kivancsi vagyok mi lesz.JMD inertjúzni megy Panthers, Giants, Browns sorrendben...Nagyon szorítok.
ThundersNFL
zinedine5
Vagy az lesz h visszajon O'Shea es a kisebbik Belichick lesz a Spec Teamer edzo.
O'Shea Dolphinsos munkassagarol megneznek egy elemzest h a tobbi csapat ellen mit nyujtott, mi volt az elkepzeles, fuggetlenul az eredmenyektol.
Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Kivancsi vagyok mi lesz.JMD inertjúzni megy Panthers, Giants, Browns sorrendben...Nagyon szorítok.
ThundersNFL
zinedine5
több mint 6 éve
Szigóruan kerettel 😀Sőt. Egy frissen laminált papír is megteszi.Élénken él bennem, mikor Brees rekordot döntött és leállt! a meccs 5 percre, hogy őt tapsolják. Meccs után ünnepeljék meg (megérdemli) de ez egy picit túlzás volt.Végülis minden 100 évben dob valaki ennyi TD-t egy pályafutás alatt, minek ezen pörögni?!
NB2
5 perc taps egy pályafutásnyi zsenialitásért tényleg picit túlzás...
Talán másfél vagy kettő még rendben van, nade öt?!!
Sobri Jóska
Matthew99
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
JMD inertjúzni megy Panthers, Giants, Browns sorrendben...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Sőt. Egy frissen laminált papír is megteszi.Élénken él bennem, mikor Brees rekordot döntött és leállt! a meccs 5 percre, hogy őt tapsolják. Meccs után ünnepeljék meg (megérdemli) de ez egy picit túlzás volt.Végülis minden 100 évben dob valaki ennyi TD-t egy pályafutás alatt, minek ezen pörögni?!
NB2
5 perc taps egy pályafutásnyi zsenialitásért tényleg picit túlzás...
Talán másfél vagy kettő még rendben van, nade öt?!!
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.