New England Patriots
76 feliratkozó
több mint 6 éve
Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsHa igazad lesz küldök egy karton Heinekent vagy 1 üveg Johhny Walkert
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Ha ez kell, hogy az O felébredjen?Ám legyen!
Draft

több mint 6 éve
Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my words

több mint 6 éve
Ha csak fele ennyire vannak vakon a zebràk, ez hosszabítàs minimum. Az offense tovàbbra is rossz, de ha ez a meccs nem ràzza fel őket akkor semmi.
több mint 6 éve
második félidőre felébredt a D, spec team hozta a szokásos blokkot 😊Bírók meg tényleg szarjanak sünt, ilyen magas színvonalú bíráskodást amit ma nyújtottak.....ezt a bandát most kellene eltiltani a foci pályáktól.
több mint 6 éve
vesztes meccsen nagyon rég nevettem ennyitKínodban?
ZERO_L
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Ennyire pozitív még nem voltam vereség után. Innentől meglesz, ezt most bármire megrakomLegyen úgy!!!💪😎
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Ennyire pozitív még nem voltam vereség után. Innentől meglesz, ezt most bármire megrakom

több mint 6 éve
A mérkőzés, amikor a Pats drukkerek Lions drukkernek érezhették magukat.
több mint 6 éve
A vegen Bradyt is felhuzak annyira, hogy jol jatszott. De birok olyan vakon voltak ma, amit reg nem lattam.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ez a meccs a legundorítóbb volt bíráskodás szinten, amit valaha láttam. Szar, szemét szar bíráskodás volt. Viszont bajnokok leszünk.

több mint 6 éve
az első félidő bénázása miatt nem érdemeltük volna meg, de a bírók szarjanak sünt!
több mint 6 éve
vesztes meccsen nagyon rég nevettem ennyit

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Mert mindig a Patsnek csalnak ugye...?- elvettek a fumble+TD-t
- elvettek egy TD-t mondva hogy Harry kilépett
több mint 6 éve
Hihetetlenül hiànyzik egy AB szintű no1 WR ebből az offenseből. Mert így van Edelman ès ennyi. Így nem is tudom mit vàrunk Bradytől...
több mint 6 éve
Mi meg kiszopunk megint szégyenletes módon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Baltimore behúzta...
több mint 6 éve
Na, a Texans is megnyerte a Super Bowlját, hogy utána lemenjen kutyába megint 😀Jön még kutyára Patriots!
Wyatt
Draft

több mint 6 éve
Na, a Texans is megnyerte a Super Bowlját, hogy utána lemenjen kutyába megint 😀

több mint 6 éve
Azt tudja valaki, hogy miért Sanu kellett nekünk Sanders helyett ?
több mint 6 éve
Brissett és JimmyG elég jól játszik. Remélem, a Mester ma azért megmutatja nekik...
több mint 6 éve
Múltkor végignéztem, felhype-oltam magam, majd a csapat elbaszta a kedvem. Most nem nézem meg, majd max a meccs után^^Most nyerünk..ezt W-re, a múltkorit L-re vettem a szezon előtt..igaz, ennél jobban haladó offense-re gondolva tippelgettem 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Múltkor végignéztem, felhype-oltam magam, majd a csapat elbaszta a kedvem. Most nem nézem meg, majd max a meccs után^^

több mint 6 éve
A középső rész zenei anyaga vitzes..🙂 De jó lett!!😉Gondoltam, ha a Giletteben tudták torkuk szakadtából énekelni, akkor most is jól jöhet..😊
És szerintem holnap az idei legsimább győzelmünk lesz!🤘😎
kyobalu