New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 165 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tegnapi meccs jelenete nekem:
Brady mint lead blocker 😎💪

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 615 — Ajmo Vatreni
Ez most jó volt.
JC volt szopatva Beasley által, de ott azért hiányzott Jones.

Támadóoldalon viszont továbbra is keveslem Harryt, akit a mérete miatt red zoneban jobban kellene használni.
Sanu meg... nagyon durva mennyire nem megy neki/nem tudjuk használni.
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 152 — Pats fan
Szokásos jó meccs a Billsszel. Aminek örültem: sztem jó volt kifejezetten végre a Run Def., Meyers elő tudott lépni,amikor hiányzott Edelman,neki sztem sokkal több szerepet kellene kapnia; TB végre jól játszott; Michel egész jól futott ; az elején végre volt TE játék,aztán megint elfelejtettük ; a végén amikor nagyon kellett a Def. megcsinálta a kulcs stoppot. Newhouse nem volt visszalépés RT-ként Cannonhoz képest.
Btw Dorsett játszott egyáltalán?

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 743
Ha a tegnapi offense nem azért volt ilyen jó mert csoport meccs és kívülről tudja a Bills playbookot, akkor lehet jó Pats meccset látunk januárban Kansas ellen. Elvileg a bills top defense, és a pontokban nem látszódik de nagyon jól mentek.
A védelem meg hozta amit szokott, kivétel pár benyelt nagy játék amit bármelyik top defense benyel.
Sifur
A Bills ellen altalaban kemeny meccseket jatszunk, mert ok is ismernek minket.
Foleg mert az OC Daboll nalunk volt edzo.

Tudtak mik a gyengeink, meg is leptek minket, a ket nagy jatek ilyen volt.
Voltak korabban is playmakereik, de kell oda egy edzoi stab es egy QB hogy kihozza beloluk a maxot.
Ami meg nincs meg, de ez mar csak Allentol fugg sztem.

Jo meccs volt, a futasblokkok se voltak rosszak, de Sanut igazan picsan lehetne rugni.
Bradyvel igazan osszekoltozhetne.
több mint 6 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
Ha a tegnapi offense nem azért volt ilyen jó mert csoport meccs és kívülről tudja a Bills playbookot, akkor lehet jó Pats meccset látunk januárban Kansas ellen. Elvileg a bills top defense, és a pontokban nem látszódik de nagyon jól mentek.
A védelem meg hozta amit szokott, kivétel pár benyelt nagy játék amit bármelyik top defense benyel.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Így van, a támadók jobbak voltak, a védők jobbak voltak, a spec team sem volt rosszabb. Két benézett playen szerencsére nem ment el a meccs. Sima W volt.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 29 916 — nabege2@yahoo.com
Vagy mas is irta higy kikapunk amikor a bills atvette a vezetest a 3.negyedben..

Erthetetlenek ezek, ugy latszik nem csak nekem..egy agyon dominalt meccsen plane..
topin
Én voltam😊 de pont azért "hisztiztem", mert egy agyonnyert meccs volt és mégis 2 egyéni hiba miatt (meg amit az előbb leírtam) fordított a Bills. Pedig tényleg jobbak voltunk, nem kicsit! Mondom ezt úgy, ha ma kikaptunk volna sem dőltem volna a kardomba, mert tényleg most jól játszott az O, erre vártunk már kb 8 hete!
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 670 — Patriots fan
Na most a mienk egesz evre esett ki es jon a nyomas Tomra, de ez esetben TB oregszik 😊
topin
jajj hát ez mindig kiveri nálam a biztosítékot, oké hogy Brady papa néhány passzt elront de melyik QB nem a ligában....de a kinti média is fullon nyomja, meg mintha mindenről TB tehetne, pedig Sanu is megtanulhatna pár útvonalat igazán a playbookból 😀

több mint 6 éve
FunHun New England Patriots 1 920
Srácok ez nagyon, SŐT kifejezetten bíztató volt!
Féltem meccs közben, hogy Newhouse-n elmehet a meccs, főleg ahogy a Bills DEF azt elmúlt meccseken tolta a passrusht. Ehhez képest kifejezetten impresszív meccset tett le az OFF-line!

Azt csak remélem, hogy innentől Meyers sokkal több lehetőséget kap, Sanu meg ezzel arányosan kevesebbet!
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 524
A hater brigadnak odebb van a katarzis egyelore
több mint 6 éve
Én nem tudom, mit néztek a Billsnél, de ez egy agyonnyert meccs volt a Patstől. Persze, ha még öt dolog feléjük alakul jobban 😀

több mint 6 éve
Jók voltunk, most kell formába lendülni, úgy tünik sikerül. Bills jó csapat, külön fontos, hogy ne csak MIA ellen mutassunk jó játékot. Az eredménykövetőben a temetést nem értettem, inkább otthagytam.
Hol volt ma temetés? Én ma nem olvastam ilyeneket. A futást fogtuk, kivéve Allent, de ezekkel a mozgékony QB-el mindig gondunk volt. 13/26 a passzmutatójuk, 208 yard, ebből Beasley 7/12 és 108 yard. Őt ma nem tudtuk levenni a pályáról, de a többit igen. Ez rendben lévő kis meccs volt, Canon és Edelman sérülése ne legyen súlyos, meg jöjjön vissza legalább az egyik CB a két sérült közül.
Burkus
Mondjuk nalad..a Beasley miatt kapunk ki..

Vagy mas is irta higy kikapunk amikor a bills atvette a vezetest a 3.negyedben..

Erthetetlenek ezek, ugy latszik nem csak nekem..egy agyon dominalt meccsen plane..
több mint 6 éve
Eredmenykovetoben azert nyertunk mert kiesett 3 percre a centere a Billsnek es igy ment a nyomas Allenre..

Na most a mienk egesz evre esett ki es jon a nyomas Tomra, de ez esetben TB oregszik 😊
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 490 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Jók voltunk, most kell formába lendülni, úgy tünik sikerül. Bills jó csapat, külön fontos, hogy ne csak MIA ellen mutassunk jó játékot. Az eredménykövetőben a temetést nem értettem, inkább otthagytam.
Hol volt ma temetés? Én ma nem olvastam ilyeneket. A futást fogtuk, kivéve Allent, de ezekkel a mozgékony QB-el mindig gondunk volt. 13/26 a passzmutatójuk, 208 yard, ebből Beasley 7/12 és 108 yard. Őt ma nem tudtuk levenni a pályáról, de a többit igen. Ez rendben lévő kis meccs volt, Canon és Edelman sérülése ne legyen súlyos, meg jöjjön vissza legalább az egyik CB a két sérült közül.
több mint 6 éve
Geci jók voltunk, mind offense, mind defense oldalon, teljesen megérdemelt W, ezt akartam látni, köszönöm <3
Wyatt
Igen, végre jó offense teljesítmény egy jó defense ellen. Fény az éjszakában. A D-től ma annyira nem voltam elájulva, Gilmore levette Brownt - kivéve amikor megszívatták - de azon, hogy Beasleyt nem tudtuk lefogni (aki azért nem egy Jerry Rice) majdnem meglett az egyenlítés.

A végén a center sérülésével szétesett a faluk, mi meg jó pressure-t csináltunk.

A Burkhead fumble nem hiányzott, egy TD megadta volna az alaphangot
Burkus
Ha az a fumble nincs, vagy az óriási Know-elkapás a szünet előtt, vagy az elváltás a TD-nél. Ezt a meccset konkrétan agyonnyertük, szerencsére nem veszítettük el.

A meccs minden egyes aspektusában jobbak voltunk, és bár egy TD megint ott maradt a zászlóban, így is meglett a W. Most az O nagyon jó volt, egy ilyen D ellen is, Edelman hiányában is, ez nagyon, nagyon jó előjel

több mint 6 éve
jó kis meccs volt ez, Bills D azért a PO-ban másnak is fejtörést fog okozni 😊
Jackson ma nagyon vakon volt, Beasley hozta rajta a yardokat rendesen. Offense tetszetős volt, végre Sony is elkapta a fonalat 😊
Eredmény nem feltétlen mutatja, de ez egy simább meccs volt azért. Ja és azért Folk beverte a 3 db field goalt, mondjuk az 51 yardoson meglepődtem.

Szerkesztette: manuszka86

több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 784 — Patriot

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 490 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Geci jók voltunk, mind offense, mind defense oldalon, teljesen megérdemelt W, ezt akartam látni, köszönöm <3
Wyatt
Igen, végre jó offense teljesítmény egy jó defense ellen. Fény az éjszakában. A D-től ma annyira nem voltam elájulva, Gilmore levette Brownt - kivéve amikor megszívatták - de azon, hogy Beasleyt nem tudtuk lefogni (aki azért nem egy Jerry Rice) majdnem meglett az egyenlítés.

A végén a center sérülésével szétesett a faluk, mi meg jó pressure-t csináltunk.

A Burkhead fumble nem hiányzott, egy TD megadta volna az alaphangot
több mint 6 éve
Véleményes 😀
Nevezzük a nevén, másodjára fújtak hazai pályán olyat, mintha minimum vendégként lennénk. Totál nonszensz volt az is. De végig sokkal jobbak voltunk, és ha nem is ez látszik az eredményen, teljesen megérdemelt W-t arattunk. Ezt most odarakták a támadók is, ezt szeretem!

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 29 916 — nabege2@yahoo.com
Nah hetek óta egy ilyen meccset vártam! Jól játszottunk, de az egyéb tényezők nem nekünk kedveztek. Volt egy fumble, volt Sanunak egy elkúrt blokkja, volt 2 baromi véleményes OPI, kiesett félig JE, de mégis behúztuk! Ez az OFF már biztató! Erre tényleg lehet építkezni!
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Amendola fele ember azert lenne jobb, mert a mi rendszerunkbe jobban illik az ilyen gyors, dinamikus iranyvaltasra kepes, alacsony sulyponttal rendelkezo es rovid utvonalon ebbol adodoan szeparalodni kepes elkapo. Ennek se Meyers, se Dorsett nem felel meg..Sanu bar a meretei masok es az iranyvaltasa, sulypontja sem hasonlo, meg a legjobban beillesztheto erre a szerepre. De o meg vagy korical a pontos utvonal helyett, vagy drop jon kulcs elkapas helyett..

Ezert a gyors dink&dunk alapjatekunk kb el is tunt idei evre..
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 245 — situational football
Mert ha ő is bemondja az unalmast, akkor Brady minden törekvése ellenére nem tudom, mennyire tud maradni. Legalább két magasan draftolt játékos kellene a támadósorba (WR+TE, de inkább két WR), ha elfogadjuk, hogy Andrews még tud játszani, és hogy vele megint elit lesz a támadófal.

Lehet, hogy csak az eddig háttérben futó Star Wars I miatt gondolom, hogy baljósak az árnyak
Wyatt
Harry itt van mint magasan draftolt WR, ki kell belőle hozni az állatot...

szerintem inkább a 'Dola típusú (=marginális szerep, de amikor nagyon kell fel tud lépni és megcsinálja a játékot) elkapót kéne megtalálni, talán Meyers lehet egy ilyen

TE kérdésben nem látom a kiutat: tavaly egy elég jó classból nem kellett senki (ki tudja miért) FA-ről nem nagyon látom kit lehetne kikukázni, talán Eifertet, de ő is nagyon red flages, itt nagyon kéne egy középkörös gyémánt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 309 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mert ha ő is bemondja az unalmast, akkor Brady minden törekvése ellenére nem tudom, mennyire tud maradni. Legalább két magasan draftolt játékos kellene a támadósorba (WR+TE, de inkább két WR), ha elfogadjuk, hogy Andrews még tud játszani, és hogy vele megint elit lesz a támadófal.Wyatt
Nekem az az érzésem, hogy Brady sorsáról nem csak - lehet, hogy nem is elsősorban - Brady fog dönteni. (És nem az asszonykára gondolok.)

Edelmant viszont akkor is érdemesebb megtartani, ha csak bottal tud pályára lépni. Jövőre 8.5M DM-el lehetne csak megválni tőle, miközben 7 milliót keresne. Ha pályán van, legalább leköti a legjobb coverage védőt, esetleg elviszi a double coverage--t, és a többieknek több hely jut.

Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Harry ma előlép és a szezon eddig legjobb teljesítményét hozza és nyerjük a meccset 😊