New England Patriots
76 feliratkozó
több mint 6 éve
Jogos!KC - LSzerencsere minden meccs mas es nem egy adott meccsen mutatott teljesitmeny hatarozza meg a jovobeli teljesen mas valtozokkal tarkitott kimenetelt.
Bengals - W
Bills - L
Dolphins - W
Erre tippelek jelen pillanatban
ThundersNFL
Kulonben mar veretlen bajnoki cimunk lenne..igaz velhetoen 6 gyuru se lenne..plane nem 4SB reszvetel az utolso 5evben, meg egy Focsoport donto.
topin
Csak szurkoló ír belőlem...
Nem lehet minden évben SB-t nyerni 😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
KC - LSzerencsere minden meccs mas es nem egy adott meccsen mutatott teljesitmeny hatarozza meg a jovobeli teljesen mas valtozokkal tarkitott kimenetelt.
Bengals - W
Bills - L
Dolphins - W
ThundersNFL
Kulonben mar veretlen bajnoki cimunk lenne..igaz velhetoen 6 gyuru se lenne..plane nem 4SB reszvetel az utolso 5evben, meg egy Focsoport donto.
több mint 6 éve
KC - LBengals - W
Bills - L
Dolphins - W
Draft

több mint 6 éve
Haver megint elindult 28-9-nel a houstoni meccsunkrol, csak most kicsit kesobb. Az o hibaja 😕

több mint 6 éve
Ez nem mantra..Ha nem látod a mutatott játék alapján akkor szemellenzős vagy!Mit nem látok? Hogy szar az offense? De látom..de mivel azt tanultam, hogy megoldásokban kell gondolkozni, így is állok hozzá. Hogy miért szar és mitől működhet..aztán mivel racionálisnak tűnik a magyarázat, inkább optimistán állok hozzá, mint sírjak..ugyanis lehet jobb..legalábbis én találtam erre okot, hogy én miben tudok bízni. Ettől még lehet tényleg Bradynek nyekk, JMD elhülyült és minden szar és nem is lesz jobb és akkor mi van? Attól még menjünk be 2nd seeden aztán lehet valaki kicsapja Ravenst, ha meg nem akkor nem tudok más csapatot mondani, aki megoldhatna egy lehetetlen Baltimore-i kalandot, mint a Pats..nem, nem a ma látott Pats. Hanem amelyik januárban leszünk..
kyobalu
De ha nem jutunk SuperBowlba akkor sincs semmi, kb lehetetlen annyiszor bejutni ahányszor mi bejutottunk...nem mondták hogy az, ezért megcsináltuk 😊
Szerkesztette: topin
több mint 6 éve
Valószínű hogy JMD elveszítette a szupererejét ami a meccsenkénti playbookja volt, ráadásul Brady sem 38 már. Ez összeadódik. Lehet hogy ha BB átvenné JMD munkáját 2 meccs erejéig akkor jót tenne vele.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Brady 280 yard, 3 TDBradynek még több is összejött, igaz a nagy része a garbage timeban. Ezért dobta be BoB a piros kendőt.
Michel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Ez nem mantra..Ha nem látod a mutatott játék alapján akkor szemellenzős vagy! Mondjuk innen csak javulni lehet, úgyhogy bármilyen előrelépésnek örülök, de szerintem, és sokak szerint ez az elmúlt 10 év legimpotensebb támadójátéka a csapatnál..Amit rossz, bosszantó, sőt néha szomorú nézni! 😔 Az okokról vitatkozhatnánk reggelig..Hanyszor volt mar ez a mantra..te jo eg..elobb zugjunk ki,utana sirjunk..addig meg minek, mikor ezerszer osszekaptuk mar magunkat..tavaly is mki sirt, hogy a chiefs ellen idegenbe nem fogunk nyerni..Hiába van Csapat, ha az O# vállalhatatlanul szarul játszik..Küszködhet a D+ST, ha az O#-ben minden szar, alig szerez pontokat. .Főleg Brady&JMD együtt..Látványos leépülés..Persze mutogathatunk a falra, sérülésekre, újonc elkapókra, ecetera, DE mi is látjuk, hogy ez lejtmenet..És rossz megélni, látni..😔A napot atvitt ertelemben kell erteni, hiszen te is a szezonrol beszelsz..en is arra ertettem. Eleve nem vartam tul sokat a heti flu utan..kulon geppel ment a csapat negyede Houstonba, hogy ne fertozze a tobbit..azert ilyen allapotban nehez 100%-ot hozni..es nincs kulon O..meg D..csapat van. Ennel csak jobbak lehetunk..Ennyire optimista még Te se lehetsz..Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
Borzalom...Rossz nézni, megélni ezt a leépülést..😪
kyobalu
topin
kyobalu
topin
kyobalu
topin
De mindezek ellenére szurkolok, hogy jobb legyen.😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Aztan meg majdnem ezt a meccset is...(rohadtul nem erdemeltuk volna meg amugy, de tessek egy kb feladott meccset is majdnem a semmibol )
több mint 6 éve
Hanyszor volt mar ez a mantra..te jo eg..elobb zugjunk ki,utana sirjunk..addig meg minek, mikor ezerszer osszekaptuk mar magunkat..tavaly is mki sirt, hogy a chiefs ellen idegenbe nem fogunk nyerni..Hiába van Csapat, ha az O# vállalhatatlanul szarul játszik..Küszködhet a D+ST, ha az O#-ben minden szar, alig szerez pontokat. .Főleg Brady&JMD együtt..Látványos leépülés..Persze mutogathatunk a falra, sérülésekre, újonc elkapókra, ecetera, DE mi is látjuk, hogy ez lejtmenet..És rossz megélni, látni..😔A napot atvitt ertelemben kell erteni, hiszen te is a szezonrol beszelsz..en is arra ertettem. Eleve nem vartam tul sokat a heti flu utan..kulon geppel ment a csapat negyede Houstonba, hogy ne fertozze a tobbit..azert ilyen allapotban nehez 100%-ot hozni..es nincs kulon O..meg D..csapat van. Ennel csak jobbak lehetunk..Ennyire optimista még Te se lehetsz..Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
kyobalu
topin
kyobalu
topin
kyobalu
több mint 6 éve
hát előzetesen ettől a meccstől nagyon sokat nem vártam az injury riportok után.... de azért ez az offense kritikán aluli. JMD is idén eléggé gyengus munkát tud felmutatni, az egyik legtöbbet puntoló csapat vagyunk...TE játék tök kuka. Harry-t látta valaki meccsen? (mert én kb csak az INT-nél) Brady és az elkapói nagyon nem találják az összhangot,így azért necces passz játékot produkálni 😕
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
Hiába van Csapat, ha az O# vállalhatatlanul szarul játszik..Küszködhet a D+ST, ha az O#-ben minden szar, alig szerez pontokat. .Főleg Brady&JMD együtt..Látványos leépülés..Persze mutogathatunk a falra, sérülésekre, újonc elkapókra, ecetera, DE mi is látjuk, hogy ez lejtmenet..És rossz megélni, látni..😔A napot atvitt ertelemben kell erteni, hiszen te is a szezonrol beszelsz..en is arra ertettem. Eleve nem vartam tul sokat a heti flu utan..kulon geppel ment a csapat negyede Houstonba, hogy ne fertozze a tobbit..azert ilyen allapotban nehez 100%-ot hozni..es nincs kulon O..meg D..csapat van. Ennel csak jobbak lehetunk..Ennyire optimista még Te se lehetsz..Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
kyobalu
topin
kyobalu
topin
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Viszont Feri lehet maradhatna centerbe..Karesz pihenjen csak.
több mint 6 éve
Legyen ígyA napot atvitt ertelemben kell erteni, hiszen te is a szezonrol beszelsz..en is arra ertettem. Eleve nem vartam tul sokat a heti flu utan..kulon geppel ment a csapat negyede Houstonba, hogy ne fertozze a tobbit..azert ilyen allapotban nehez 100%-ot hozni..es nincs kulon O..meg D..csapat van. Ennel csak jobbak lehetunk..Ennyire optimista még Te se lehetsz..Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
kyobalu
topin
kyobalu
topin

több mint 6 éve
A napot atvitt ertelemben kell erteni, hiszen te is a szezonrol beszelsz..en is arra ertettem. Eleve nem vartam tul sokat a heti flu utan..kulon geppel ment a csapat negyede Houstonba, hogy ne fertozze a tobbit..azert ilyen allapotban nehez 100%-ot hozni..es nincs kulon O..meg D..csapat van. Ennel csak jobbak lehetunk..Ennyire optimista még Te se lehetsz..Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
kyobalu
topin
kyobalu
több mint 6 éve
Ez úgy volt szar, ahogy volt. Az, hogy Michel kezébe az első drive után háromszor adjuk a labdát, az nonszensz. A védekezés is gyengusz volt, de hát a támadók azért bőven alulmúlták a D-t. Ez a PO-ban semmire sem elég, de tavaly sem néztünk ki jól decemberben azért

több mint 6 éve
Ennyire optimista még Te se lehetsz..Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
kyobalu
topin
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
kyobalu
több mint 6 éve
Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Borzalom...Rossz nézni, megélni ezt a leépülést..😪
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Rettenetesen játszunk, minden téren sajnos. Lehet nézegetni az irányítókat a draftonMajd Finleyt elorozza BB a Cincitől.
Egy dolog ment az első félidőben, Michel futásai, szerencsére ezt önként kivettük az első drive után
Wyatt
Tiszta Brady alkat.
több mint 6 éve
BoB faktor lesz a tényező
Draft

több mint 6 éve
Ahogy a videó arányai is mutatják kb. ilyen arányban bízol a védelemben és a támadókban? 😉Ezen a héten a győzelem fontosabb, mint az hogyan érjük el. Nem támasztok olyan elvárásokat, hogy csillogjunk, mert különben temetkezési vállalkozást nyitok 😊
Mondjuk az eddigieket figyelembe véve nem alaptalan, de én remélem hogy most a támadók is komolyabb szerepet játszanak majd a győzelemben!
FunHun
Persze benne van, hogy végre elindul az offense is..meg az is, hogy mégsem limitál a D, de önmagában mindegy melyik csapategység milyen arcát mutatja, mert ez csak egy meccs, a playoffban új fejezet kezdődik. Ennek a mutatott formának arra nem lesz ráhatása, de az eredménynek igen. Ezért nálam a W a fontosabb, gyengébb offense játékkal is..
És mivel amatőr technológiával, adatbázis és scriptelő progi nélkül vágok, így amiről több felvétel van youtube-on, azt tudom felhasználni. És már eleve kiesik, amit éppen akkor meg sem találok, amikor nekiveselkedem 😊 És van, hogy annyira felbosszantom magam közben, mert nem találok valamit, amit célirányosan keresnék az adott hét tematikájához, vagy borzalmas minőségben, vagy nem odailleszthetően, hogy inkább "kéznél" lévőt rakok a helyére. Nyilván ha van Watt, akkor a OLine meg Ő is belekerült volna külön.
De a defensenek ma nagyobb kihívása lesz szerintem..
több mint 6 éve
Brady 280 yard, 3 TDYard after catch 270 yard
Michel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17
Wyatt
Offensive holding 0
BoB factor + 15 point
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Brady 280 yard, 3 TDJákob Mejersz TD... 😉
Michel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17
Wyatt