New England Patriots
76 feliratkozó
több mint 6 éve
Brady 280 yard, 3 TDMichel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17

több mint 6 éve
Hangolódtam..Ahogy a videó arányai is mutatják kb. ilyen arányban bízol a védelemben és a támadókban? 😉
www.youtube.com/watch?v=OaBoGZ5WAzQ&feature=youtu.be
topin
Mondjuk az eddigieket figyelembe véve nem alaptalan, de én remélem hogy most a támadók is komolyabb szerepet játszanak majd a győzelemben!
több mint 6 éve
Ebbe beleszaladt es mar fel kell vallalnia es a jon a szokasos suket duma mar hogy mi masert jatszananak. Megkerdeztek a SF-Ravens meccsnek lesz-e visszavagoja a SB-on. Erre mondta hogy a SF-ban nem biztos, de a Ravens ott lesz. Utana mar lehet izles szerint talalni. De ha mar megigerte ( mint a nyuszi a rokanak ) 😊
több mint 6 éve
Mint játékosok, biztos könnyebben kapnak jegyet, ha Mahomes véletlenül másként gondolja 😉Pont alatta linkeltem be, garantálja a Super Bowl-részvételüketMit mondott E. T.?Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
ThundersNFL
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Kai Forbath lett a következő a sorban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Végülis semmiből nem áll.Pont alatta linkeltem be, garantálja a Super Bowl-részvételüketMit mondott E. T.?Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
ThundersNFL
Wyatt
Ha bejön rákenroll, ha nem, utána már kutyát nem érdekli.
több mint 6 éve
Jo benak vagyunk..nekunk kellett volna kijelentgetni..most mar b@szhatjuk..
több mint 6 éve
Pont alatta linkeltem be, garantálja a Super Bowl-részvételüketMit mondott E. T.?Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
ThundersNFL

több mint 6 éve
Mit mondott E. T.?Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Visszavontam, elúszott az év. Nem baj, szép volt az elmúlt néhány azért
több mint 6 éve
Benne van, bár nem mintha az előző azon múlt volna, szóval én még nem temetném^^

több mint 6 éve
Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
remélem a Bills ellen összeáll a fal, mert nagyon penge volt amit ma toltak a Dallas ellen, gyilkolt a védelmükMint a miénk^^
NB2
Oliver végre azt nyújtotta, amit vártam tőle, nem lesz sima meccs, de a Bills ellen otthon mindig megtaláljuk a módját azért

több mint 6 éve
remélem a Bills ellen összeáll a fal, mert nagyon penge volt amit ma toltak a Dallas ellen, gyilkolt a védelmük
több mint 6 éve
Amikor még rendes meccset adtak Hálaadás napján....www.youtube.com/watch?v=82RIfy-gRa4
több mint 6 éve
Oké Folknak is ennyi volt...
Draft

több mint 6 éve
Lebetegedett ma a negyed csapat es kihagytak az edzest..tobbek kozott, Collins, HT, Wynn es Gilmore is koztuk..
Rohadt eső...topin
Draft

több mint 6 éve
a futásvédelem az nagyon csődöt mondott a Baltimore és a Cleveland meccsen isAmiből tanulunk mert szerencsênkre nem a PO-ban kaptunk okìtást hanem számunkra "preseasonban" 😀 Lesz még tesztelve a D rendesen,de annyi különbséggel hogy az O felnő a feladathoz ( remélem)😃😃😃😃
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Hét Pro Bowl után csak összejött ez is végre^^www.facebook.com/newenglandpatriots/posts/10157885114992372

több mint 6 éve
a futásvédelem az nagyon csődöt mondott a Baltimore és a Cleveland meccsen is
több mint 6 éve
Én odaadtam, és nem kapcsolom ki a tévét, sorryka. Szerintem a védelmünk nagyon jó, de a fenomenálistól azért nagyon messze van. A támadóknak rohadt sokat kell fejlődnie, ezzel egyetértekÉn mindig túlzok 😉
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Én odaadtam, és nem kapcsolom ki a tévét, sorryka. Szerintem a védelmünk nagyon jó, de a fenomenálistól azért nagyon messze van. A támadóknak rohadt sokat kell fejlődnie, ezzel egyetértek