Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Nem szoktam bírózni, de ez most kiverte a biztosítékot!!!

Remélem ez tényleg olyan mentális töltetet ad a csapatnak, hogy innentől nem lesz kegyelem senkinek!!!
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 220 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my words
Wyatt
Ha igazad lesz küldök egy karton Heinekent vagy 1 üveg Johhny Walkert
ThundersNFL
Vodka nem lehetne? Meglesz. Ez a vereség, most olyan erőket hoz, innentől L nem lesz
Wyatt
Dehogynem

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Hunreeth New England Patriots Michigan Wolverines 105
Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my words
Wyatt
Most fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Szerintem ez a vereség nagyon nagy indulatokat generál a csapatban.. És most jön Cincinnati..És tudjuk mi lett a vége amikor kaptunk egy zakót a Chiefs-től és csak a Bengalsra koncentráltunk...👊😎
kyobalu
Esküszöm, ez a vereség kellett a bajnoki címünkhöz. Köszi Boger <3
Wyatt
Én is így gondolom. Mikor mutatta BB utoljára a first down-t? És Brady mikor volt ennyire magán kívül egy sima 15 yardos futás után? Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a következő meccsekre. Jobb, hogy kikaptunk, és ÍGY kaptunk ki.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
Most fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Szerintem ez a vereség nagyon nagy indulatokat generál a csapatban.. És most jön Cincinnati..És tudjuk mi lett a vége amikor kaptunk egy zakót a Chiefs-től és csak a Bengalsra koncentráltunk...👊😎
kyobalu
Esküszöm, ez a vereség kellett a bajnoki címünkhöz. Köszi Boger <3

több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Wyatt

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Wyatt
ThundersNFL
Vodka nem lehetne? Meglesz. Ez a vereség, most olyan erőket hoz, innentől L nem lesz

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 220 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Wyatt

Draft

több mint 6 éve
Ha ez kell, hogy az O felébredjen?
Ám legyen!

Draft

több mint 6 éve

több mint 6 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ha csak fele ennyire vannak vakon a zebràk, ez hosszabítàs minimum. Az offense tovàbbra is rossz, de ha ez a meccs nem ràzza fel őket akkor semmi.
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
második félidőre felébredt a D, spec team hozta a szokásos blokkot 😊
Bírók meg tényleg szarjanak sünt, ilyen magas színvonalú bíráskodást amit ma nyújtottak.....ezt a bandát most kellene eltiltani a foci pályáktól.

több mint 6 éve
vesztes meccsen nagyon rég nevettem ennyit
ZERO_L
Kínodban?

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Ennyire pozitív még nem voltam vereség után. Innentől meglesz, ezt most bármire megrakom
Wyatt
Legyen úgy!!!💪😎

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Ennyire pozitív még nem voltam vereség után. Innentől meglesz, ezt most bármire megrakom

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 298 — #NoStress
A mérkőzés, amikor a Pats drukkerek Lions drukkernek érezhették magukat.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A vegen Bradyt is felhuzak annyira, hogy jol jatszott. De birok olyan vakon voltak ma, amit reg nem lattam.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ez a meccs a legundorítóbb volt bíráskodás szinten, amit valaha láttam. Szar, szemét szar bíráskodás volt. Viszont bajnokok leszünk.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 962 — nabege2@yahoo.com
az első félidő bénázása miatt nem érdemeltük volna meg, de a bírók szarjanak sünt!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 214 — situational football
vesztes meccsen nagyon rég nevettem ennyit

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
23:20 helyett 23:16
Hazai pályán.... 😲☹😲☹😲☹
több mint 6 éve
Mert mindig a Patsnek csalnak ugye...?
- elvettek a fumble+TD-t
- elvettek egy TD-t mondva hogy Harry kilépett
több mint 6 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hihetetlenül hiànyzik egy AB szintű no1 WR ebből az offenseből. Mert így van Edelman ès ennyi. Így nem is tudom mit vàrunk Bradytől...
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 348 — Patriots fan
Mi meg kiszopunk megint szégyenletes módon

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 962 — nabege2@yahoo.com
Baltimore behúzta...
több mint 6 éve
Na, a Texans is megnyerte a Super Bowlját, hogy utána lemenjen kutyába megint 😀
Wyatt
Jön még kutyára Patriots!

Draft