New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem tetszenek Brady kitérő válaszai a jövőt illetően. Hogy eladják a házat, hogy a személyi edző is eladja a házat Bostonban, hogy a gyerekeknek iskolát keresnek New Yorkban, nem arra mutat, hogy Foxboroughban képzeli el a közeli jövőt. Este nehezet vacsoráztam, ezért éjjel az a vízió kínzott, hogy Brady és Belichick a szezon végén együtt lovagol el a Nagy Almába, levezetni a Giantsnél, különösen akkor, ha ezt a hetedik cím birtokában teszik meg.
több mint 6 éve
Egy kis OFFb srácok, de muszáj beraknom,akkorát nevettem ezen.. 😀www.facebook.com/275993145808984/posts/3200209530053983/?sfnsn=mo&d=n&vh=e
több mint 6 éve
Ezt most találtam, nagyon jó:www.clnsmedia.com/exclusive-stephon-gilmore-became-nfls-best-cornerback/
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Lehet tippelni, hogy mire fogjuk használni a felszabadult roster spot-ot és cap space-t.ELKAPÓK, ELKAPÓK MINDENÜTT
Sinisa
több mint 6 éve
Lehet tippelni, hogy mire fogjuk használni a felszabadult roster spot-ot és cap space-t.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Ez a komment nem kaphat elég lájkot.Hat az 5. kor sem tipp jott, tenyleg nekem is ez volt az erzesem kicsit, Brown akkora bukta volt, hogy minden balhes figurat kirakunk inkabbAzt mondod, tulajvaltas varhato a Patsnel?
Wyatt
Stez
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Hat az 5. kor sem tipp jott, tenyleg nekem is ez volt az erzesem kicsit, Brown akkora bukta volt, hogy minden balhes figurat kirakunk inkabbAzt mondod, tulajvaltas varhato a Patsnel?
Wyatt
több mint 6 éve
Gronk írt egy levelet BB-nek 😀twitter.com/i/status/1187353226699399170
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
gedam
6 506
akkor 2-1-re nyertünk playbook lopásban.+Sanu -Gordon -Bennett -2.kör... és nincs még vége, Ufomba Kamalu => Ravens 🤓
Nem vagyok megyőződve arról, hogy ettől most összességében jobbak lettünk.
Maniac84
Sinisa
több mint 6 éve
Hat az 5. kor sem tipp jott, tenyleg nekem is ez volt az erzesem kicsit, Brown akkora bukta volt, hogy minden balhes figurat kirakunk inkabb

több mint 6 éve
Bennett távozása a hét legjobb híre 😊, utáltam a gondolatát is hogy a csapatban van, a pályán sem nyújtott olyan teljesítményt ami miatt megérte volna itt tartani
több mint 6 éve
+Sanu -Gordon -Bennett -2.kör... és nincs még vége, Ufomba Kamalu => Ravens 🤓
Maniac84
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Conditional 7th wow. Mondjuk azok után amit Bennett lenyilatkozott az eltiltása után a távozáson nem csodálkozom, de ezen zéró veszteni valója van a Boys-nak...Érdekes, hogy szezon elején még az AB cirkuszt is bevállaltuk a pályán nyújtott potenciál érdekében, most meg a problémásabb egyénektől meg elbúcsúztunk. Mondjuk a cap space management-hez is van némi köze ennek persze.
+Sanu -Gordon -Bennett -2.kör
Szerkesztette: Maniac84

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Polkorrektül Ámerikában aszongyák: összecsokizta😣Brady amugy azert arulja a hazat, hogy ki tudjak fizetni Sanut. Ez az igazi csapatmunka, mindenki besegit. Gordon a terdet adta a bulikahoz.meg ab összenégerezte a kanapét
Stez
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 506
Brady amugy azert arulja a hazat, hogy ki tudjak fizetni Sanut. Ez az igazi csapatmunka, mindenki besegit. Gordon a terdet adta a bulikahoz.meg ab összenégerezte a kanapét
Stez
több mint 6 éve
Brady amugy azert arulja a hazat, hogy ki tudjak fizetni Sanut. Ez az igazi csapatmunka, mindenki besegit. Gordon a terdet adta a bulikahoz.
több mint 6 éve
Igen, az idei pénzének egy részéből signing bonus lett, így fért be Sanu.Állítólag újrastruktúráltuk a szerződésétSanu miatt Tomlinson már ki lett dobva.Tomlinson elengedését cáfolták.
Úgyhogy most szerintem van egy ures hely az 53-ban.
Gondolom Tomlinson jön vissza majd ma.
Sinisa
Más. tegnap Mason sem edzett bokasérülés miatt.
April Wine
kolok1972
több mint 6 éve
Állítólag újrastruktúráltuk a szerződésétSanu miatt Tomlinson már ki lett dobva.Tomlinson elengedését cáfolták.
Sinisa
April Wine
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Sanu miatt Tomlinson már ki lett dobva.Tomlinson elengedését cáfolták.
Sinisa
több mint 6 éve
Jaj, baszki, akkor most errol fog szolni a kovetkezo harom honap... Legalabb lesz tema minden hetre a Sport Tv-s Pats-meccsekre. XD #miertmindigcsakpeccmegyatvbenValószínűleg. Az FK-re már kikerült egy cikk. 😀
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Jaj, baszki, akkor most errol fog szolni a kovetkezo harom honap... Legalabb lesz tema minden hetre a Sport Tv-s Pats-meccsekre. XD #miertmindigcsakpeccmegyatvben
több mint 6 éve
Nem tudom vót-e má:twitter.com/MikeGiardi/status/1186623443711725568

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ok,így már világos,ma a szokottnál is lassúbb a felfogásom!Az alapszabály, hogy sérült játékost nem vághat ki a klubja. MIndegy, hogy aktív kereten van vagy IR-n. Viszont a játékos beleegyezésével közös megegyezéssel bármikor megválhatnak egymással. Ezt hívják "injury settlement"-nek. Elég gyakran alkalmazzák olyan esetekben, amikor a csapat - akármilyen okból - nem akar vagy nem tud egy olyan sérült játékost rosteren tartani, aki rövidebb időre sérült csak le. Ilyenkor IR-ra rakják, aztán ha a játékos felépült, akkor közös megegyezéssel felbontják a szerződést. Ilyenkor a játékos nem kapja meg a teljes pénzét amit IR-n egyébként megkapna, cserébe elmehet máshová játszani.Akkor most már végképp nem értem. Azt mondod sérült játékost nem lehet kivágni! Akkor ha IR-re kerül utána sem lehet. Vagy ha lehet utána,akkor miért lehet? Az IR gondolom tkp egy hivatalos “sérültté” nyilvánítás. Ha csak simán sérült akkor nem lehet kivágni,ha hivatalosan sérültlistára teszik akkor igen? Vagy hogy van ez?Így viszont semmi értelme a trükközésnek...Mert sérült játékost nem lehet kivágni. 😊 (Tiltja a CBA a játékos érdekében.)De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
peterk2005
kolok1972
peterk2005
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Vagy Antonio BrownSzerintem inkább egyszerűen arról lehet szó, hogy így nem kellett senkit kirakni az 53-ból Sanu érkezése miatt. Gordontól akartak megszabadulni, akit ebben a pillanatban nem lehetett kirakni. Hát átrakták IR-ra, a hely felszabadult, őt meg elküldik akkor ha megegyeztek vele. Vagy legrosszabb esetben marad ott, ha akadékoskodik az ügynöke. Azon az 1 millán nem múlik.Sanu miatt Tomlinson már ki lett dobva.
peterk2005
Sinisa