New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
ja, hogy Ő gordon! 😀 A hozzászólása alapján egy hét alatt csak a tagadáson tudott túllépni, még csak a haragnál tart😀
több mint 6 éve
Jajj, ne nézz lécce szőkének. Gordont kérdeztem, hogy miért most akad ki, miért nem egy hete, mert ez már akkor fix voltmert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárkiEzzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Wyatt
batyu

több mint 6 éve
mert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárkiEzzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Wyatt
több mint 6 éve
Hát mi folyik ittKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
Ezzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon

több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥végtelenül sajnálom a srácot, mert valahogy idén úgy látszódott rajta hogy tényleg változott és segített neki a rehab....viszont akkor ez azt is jelentheti hogy Harry közel van nagyon a visszatéréshez ami jó 😊
ThundersNFL
több mint 6 éve
Nem rugó, nem AB, de én bírnám.Egy soccerjátékos? Minek?
www.instagram.com/p/B4OSC0bh1Nr/?igshid=wn8axxqlvlb2
Tudom sosem fog jönni, de azért vicces lenne.
vpi
több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Karmolom, hogy minden héten van valaki, aki ezt mondja 😀Mondjuk a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb valakinek össze is fog jönni, és 2007-ben is ez volt a legkarcosabb meccs^^
“We’ll see how good they are once we play them,” Ravens tight end Nick Boyle said. “I don’t think they’ve seen anyone like our offense or like Lamar [Jackson]. They’re a good team and we’ll need to bring our ‘A’ game.”

több mint 6 éve
Ismét Borbinho kedveskedik, hátha valakinek új (ha már itt a zünnep)twitter.com/TanyaRayFox/status/1189564195089469440

több mint 6 éve
Nem rugó, nem AB, de én bírnám. Tudom sosem fog jönni, de azért vicces lenne.
több mint 6 éve
Engem egyáltalán nem lep meg, nálam is volt Gost után Nugent és Folk is, majd még Chris Boswell, Fairbairn, McManus, Dan Bailey és Rosas jöjjön, csak kíváncsi vagyok, hogy velem ellentétben nálunk valaki be is válik-e a csapatnál 😀

több mint 6 éve
Nick Folk az új kickerünkNugent után ezt a választást is nehezen emésztem még akkor is ha nem nagy a választék...
ThundersNFL
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Nick Folk az új kickerünk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Szerintem Matt Bryant fog érkezni.Megelőztél, ahogy Wyatt mondta megérdemelné, plusz 44 éves simán nyugger átlag lesz a roster.
peterk2005
több mint 6 éve
Szerintem Matt Bryant fog érkezni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nugent kivágva. - BreerKöszi Beki te jó hìrek hozója😁
Beki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich