New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 7 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 168 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na akkor a JMD-ügy karmája mostanra érett be; Schiano lemondott hogy több időt töltsön a családdal és a hitével.
jamaicababa
Azt hittem kinevezte a Miami Dolphins máris.
Amadeus
Majd a Jest 😀
ParadSEC
Az meg milyen csapat 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 376 — Patriots fan
Na akkor a JMD-ügy karmája mostanra érett be; Schiano lemondott hogy több időt töltsön a családdal és a hitével.
jamaicababa
Amadeus
Majd a Jest 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 117
jamaicababa
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 490 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Akkor ki a facom lesz a Diffensh kórdinátor?
Wyatt?
ThundersNFL
Mayo. Gyors előléptetés 😊
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt?
ThundersNFL
 www.youtube.com/watch?v=AQg9u98bSnM&

több mint 7 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 168 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Wyatt?

Draft

több mint 7 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
Gondolom már a Panthers-szurkerek is megunták, a Saints-fanokat már nem érdekli az NFL, Bucs-drukker meg három-négy lehet az országban

több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 157
Most esik le (miután az FB-n az arcomba jött), milyen nap van ma 😊
Wyatt
Én csodálkoztam is, hogy a Falcons topicban senki sem ment oda trollkodni (nem tőlünk).

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Most esik le (miután az FB-n az arcomba jött), milyen nap van ma 😊

több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 490 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Majd Harry Kane fog jönni a csapathoz rúgónak. 😊
több mint 7 éve
Nem jön 😊

több mint 7 éve
Rosen úgysem nem jön a Patriotshoz, úgyhogy ebben a formában a semmiről beszélgetünk 😊
Wyatt
Majd 2 nap múlva meg jön, hogy egy második és harmadik körért tradeltük 😁

Draft

több mint 7 éve
Rosen úgysem nem jön a Patriotshoz, úgyhogy ebben a formában a semmiről beszélgetünk 😊

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 599 — JAFL Tampa GM
Rosennél az a kérdés, hogy mi a valós ellenérték. Azért nem hiszem én se, hogy rámozdulnánk, mert az Öreg kártyáin biztosan fel van már írva annak a játékosnak a neve, aki olcsóbban megoldja majd a dolgot, mint amit Rosenért kellene adnunk.

Én meg azt se hiszem, hogy akkora vita lehetett a Garoppolo tradenél. A sérülése épp eléggé intő jel lehetett, hogy jobb lesz kiszálni abból a projektből, amíg lehet.
Kollega
Olcsóbban nem szerzel most QB-t, egyelőre 2. kör közepét pletykálnak,meg aztán miért kell, hogy olcsó legyen?
Nem volt vita a Garoppolo trade nél? Kő alatt éltél ? 😊 Elég csak BB hozzá szóló búcsúlevelét elolvasni..és mondjuk összehasonlítani azzal a pár sorral amit Gronk-nak írt..
több mint 7 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Rosennél az a kérdés, hogy mi a valós ellenérték. Azért nem hiszem én se, hogy rámozdulnánk, mert az Öreg kártyáin biztosan fel van már írva annak a játékosnak a neve, aki olcsóbban megoldja majd a dolgot, mint amit Rosenért kellene adnunk.

Én meg azt se hiszem, hogy akkora vita lehetett a Garoppolo tradenél. A sérülése épp eléggé intő jel lehetett, hogy jobb lesz kiszálni abból a projektből, amíg lehet.

We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
rokaur 876
Azért tavaly igencsak elfogytak Brady játszótársai, Edelman nem volt 4 meccsen, Gronk se volt már agyon használva, Hogan, Dorsett említésre se méltó amikor jött Gordon fel is élénkült a játék. Nagyon meglepett volna ha MVP évet hoz Brady amit kellett (ne veszítse el a meccset - és igazából ennél sokkal többet is) azt megtette, ezzel a támadó egységgel Mahomes se hozta volna az idei számait.
Viszont én is egyetértek, ha Rosen elérhető menni kell érte, Brady kapjon 1 - 2 év hosszabbítást annál több már a csapat szempontjából se reális, valamikor el kell engedni (ha csak nem akar visszavonulni) addig Rosen szépen el lesz mögötte nem is neki kell lehoznia a generáció váltást.
több mint 7 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 310 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mit gondoltok a Rosen pletykarol? Ha Brady meg mondjuk 2-3-4 evre tervez, akkor nem lesz megint hiszti (tudom, ez is csak pletyka volt)?
winston
Az a "hiszti" nem AB féle hiszti volt, csak csapaton belüli "minek ide utód" attitűd. De az két éve volt, szerintem a Garoppolo trade-el Belichick megkötötte azt a kompromisszumot Brady és Kraft felé is, ami után több kompromisszum nincs. Jönni fog az utód (vagy egy lehetséges utód) és kész.

Egyébként engem az is meglepne most a Gronk visszavonulás után, ha Brady kapna egy több éves hosszabbítást. Nincs rá logikus indok. A cap felszabadult, nem kell cap hitet tologatni vagy spórolgatni. És Brady tavalyi évében volt annyi kérdőjel, hogy a 2019-es szezonban arra választ kellene kapni, mielőtt további évekre Brady mellett teszi le BB a voksot.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Mit gondoltok a Rosen pletykarol? Ha Brady meg mondjuk 2-3-4 evre tervez, akkor nem lesz megint hiszti (tudom, ez is csak pletyka volt)?
winston
Tovabbra is kizart

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 599 — JAFL Tampa GM
winston
Tavaly nézegettük, sőt Mayfieldért is mentünk volna ha nem viszik ki 1/1-re.Idén Grier-t nézegetjük nagyon.
100% ig biztos vagyok benne, hogy jönni fog QB, Idén nagy átalakulás kezdődik, BB fiatalítani fogja a keretet , Sztem most min 1 átmeneti év jön.
TB tervezhet 3-4 évre, 1 év van a szerződéséből...
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 157
Thank you, Gronk!
 www.youtube.com/watch?v=SyH1jRmccDk

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 7 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 310 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért az NFC döntőn "kicsit" jobban benézték a sporik... Egyértelmű, hogy az indukálta a szabályváltoztatást.LordTamas
Hát ja, csak az a szabálytalanság 2 percen belül volt már, két percen belül pedig nem lehet challengelni,.. Adtak a sz*rnak egy pofont.
peterk2005
Elvileg nem, mert 2 percen belül ezt is kötelezően vissza kell nézniük.
batyu
Nem kell.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 650 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Weskho New England Patriots 46
És ha befújják azt a PI-t az INT előttő játékban, mi van?
Úgysem hívtak volna futójátékot az 1yardosunkról, hiába van náluk a legtöbb Td futó Rb. A passzt meg leszedte volna az udfa JC Jackson.