New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
For your Mom. For your Mom,bro!

twitter.com/Patriots/status/922161127060004865

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 062
a Belichick-éra kialaklulásáról:

hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/egy-sulyos-serules-alapozta-meg-minden-idok-egyik-legjobb-csapatat?source=kapu
Sugar611
Érdekes írás, viszont ez is rávilágít arra, hogy a tulajdonos ugyanúgy szerves része a sikernek.
Itt kellett az, hogy a tulaj teljesen szabad kezet adjon BB-nek.

Ha nem a Pats hanem egy másik csapat lett volna ez, akkor az a csapat is sikeres lenne.
Valószínű nem ennyire mint a Pats, de konstans PO résztvevő és SB esélyes.

Látjuk milyen munkát végzett anno a Giants-nél, Brownsnál (későbbi Ravens, ugye), Jetsnél és a Patsnél.

Az meg külön vicces, hogy az általa kinevelt edzői karból, személyzetből ki hova került ill. mely franchise-ok felépítésénél volt/van jelen.
több mint 8 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
a Belichick-éra kialaklulásáról:

hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/egy-sulyos-serules-alapozta-meg-minden-idok-egyik-legjobb-csapatat?source=kapu
több mint 8 éve
Nomac New England Patriots 4 309 — balazs.t85@gmail.com
Mindenki minket tart toronymagas esélyesnek, ez nem jó jel....egy nagy pofonba is beleszaladhatunk a sec miatt.

Ebben a szezonba már kihúztunk pár csapatot a gödörből a védelmünkkel.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 661 — The only discipline that lasts, is self discipline
McClellin visszajött IR-ről, még egy ember jöhet vissza.
ervinator
Azt meg hogy? A 8. hét előtt? Nem PUP-on volt a csávó?
peterk2005
6. héttől már edzhet, de pályára lépni csak 8. héttől. IR-en volt, a keretszűkítés után egyből került oda.
fodi91
Ah, ok. Azt hittem konkrétan úgy érted, hogy lejött a listáról (aktiválva lett), de akkor egyelőre csak edz. (A PUP-osok jöttek le ezen a héten a listáról, ezért kérdeztem.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
fodi91 196
ervinator
peterk2005
6. héttől már edzhet, de pályára lépni csak 8. héttől. IR-en volt, a keretszűkítés után egyből került oda.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 661 — The only discipline that lasts, is self discipline
ervinator

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
batyu New England Patriots 630
McClellin visszajött IR-ről
ervinator
#sampionsip
gordon
Sorold az éveket, amikor nálunk volt az aktív rosteren, és nem lettünk bajnokok!
Wyatt
Megfogtál 😊
Remélem tudjuk szituációs PR ként használni és akkor HT maradhatna középen és blitzelhetne orba-szájba
gordon
Jo otlet, ugyis a szivbaj kerulget mindig mikor Amendolat latom abban a szerepben
Spigo
Pass rusherre gondoltam. ☺
gordon
én meg a marketingre 😊

több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
ervinator
#sampionsip
gordon
Sorold az éveket, amikor nálunk volt az aktív rosteren, és nem lettünk bajnokok!
Wyatt
Megfogtál 😊
Remélem tudjuk szituációs PR ként használni és akkor HT maradhatna középen és blitzelhetne orba-szájba
gordon
Jo otlet, ugyis a szivbaj kerulget mindig mikor Amendolat latom abban a szerepben
Spigo
Pass rusherre gondoltam. ☺
több mint 8 éve
Spigo New England Patriots 1 235 — Patriots GM
ervinator
#sampionsip
gordon
Wyatt
Megfogtál 😊
gordon
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
ma sem edzett a két corner, mehet a Bademosi pick6-re a ház meg az asszony

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
ervinator
#sampionsip
gordon
Wyatt
Megfogtál 😊
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ervinator
#sampionsip
gordon

több mint 8 éve
ervinator
#sampionsip
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 980

Mitchellről találtam egy cikket, ahol sajnos azt taglalják, hogy nem halad jól a felépülése.
 www.patspulpit.com/2017/10/15/16478474/new-england-patriots-wide-receiver-malcolm-mitchell-injured-reserve-return

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 468 — Ajmo Vatreni
....
látva milyen a CB felhozatal ....
ZERO_L
Ebben egyetértünk. 😊
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Smucig BB, mintha nagyon hiányozna nektek az a 3. kör s ne cserélne úgyis hátra 😛 😉
több mint 8 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 062
semmi nem indokolja, hogy ha egészséges akkor ne kerüljön a pályára, sőt ha marad ez a 70 snap/meccs átlag, akkor simán játszhatna már 65%-ot a maradék 10 meccsen
látva milyen a CB felhozatal Jones és Bademosi személyében, még nagyobb őrültség lenne csak emiatt egy snapet sem játszatni brutál WR sorok ellen

az igazán furcsa Gilmore helyzete, mert ő múlt héten a semmiből került fel a sérült listára és azóta nem edzett "agyrázkódás" miatt
ZERO_L
Poén, hogy szombatig nem tudták, hogy Bademosi lesz a CB.
Jó, persze, biztos felkészítették előtte, meg van már valamennyi tapasztalata benne ill. nem elsőéves.

A 76-ból 73 defense snapen volt fent plusz 14 az ST-ben.
Lehet, hogy nem top, de ezek szerint CB-t tud játszani és nem lepődnék meg, hogyha egyre többet látnánk.

A kameraállásokról meg annyit, hogy ha jól emlékszem a szünet után vágták be a szemben lévőt, ahol látszik, hogy kipörög a labda a kezéből.
Felesleges ezen tovább pörögni, ez a bírói kar így döntött, ahogy a Def holdingok befújása is fura volt.

Kíváncsi leszek mit játszunk a Falcons ellen.
több mint 8 éve
se Rowe se Gilmore nem edzett 😕
ZERO_L
Nem is kellenek, majd Bademosi megoldja Julio-t. 😀
cspeti98
Érik ez a Rowe IR ..

gordon
Szerintem csak a 4. körös pickre játszik BB. Ha máe matematikailag sem nagyon lehet meg az 50%, akkor beáll.
zinedine5
egyértelmű, hogy snap limiten volt a 3. körös pick miatt, de jelenleg a három kihagyott meccsnek köszönhetően 21%-on áll

semmi nem indokolja, hogy ha egészséges akkor ne kerüljön a pályára, sőt ha marad ez a 70 snap/meccs átlag, akkor simán játszhatna már 65%-ot a maradék 10 meccsen
látva milyen a CB felhozatal Jones és Bademosi személyében, még nagyobb őrültség lenne csak emiatt egy snapet sem játszatni brutál WR sorok ellen

az igazán furcsa Gilmore helyzete, mert ő múlt héten a semmiből került fel a sérült listára és azóta nem edzett "agyrázkódás" miatt

több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 468 — Ajmo Vatreni
ZERO_L
cspeti98
Érik ez a Rowe IR ..

gordon
Szerintem csak a 4. körös pickre játszik BB. Ha máe matematikailag sem nagyon lehet meg az 50%, akkor beáll.
több mint 8 éve
Egyébként szerintem egy-egy olyan volt Rowe-nak és Ryannek, aminél volt hiba, hogy elmentek a testcselre, de az most előfordul egy Juliónál. A másik két elkapása meg nyád kategóriás 😀

több mint 8 éve
ZERO_L
cspeti98
Érik ez a Rowe IR ..
Gilmore-t azért hoztuk mert a SB-on JJ szétszopatta fizikálisan Butlert..
Butler +DMC JJ vel, ölni a futást aztán verjenek meg mással ha tudnak, gondolom ez lesz BB elképzelése.
Abban viszont biztos vagyok, hogy az O feltesz 30 pontot a táblára. Meglátjuk mire lesz elég.
gordon
Hogymicsi?
Volt négy darab elkapása emberünknek az egész meccsen:
1. Ryan jó coverje ellenére megszerzi, mert állat
2. Ryant egy testcsellel elküldi, megszerzi az oldalvonalnál
3. Rowe mellett egy lábujjlerakós elkapás
4. Rowe nagyszerű coverje ellenére a csodaelkapás

www.youtube.com/watch?v=K7VnZeuDeig

Most, hogy fizikailag szerintem is alkalmatlan Butler arra, hogy Julión védekezzen vasárnap éjjel, az más kérdés, de azért ez elég erős WTF lett
Wyatt
Ja-ja jogos, Butler helyett SEC-et akartam írni és az emlékeim megfakultak😊
több mint 8 éve
 pbs.twimg.com/media/DMRMwHcW0AADMP0.jpg

Avagy összefoglalva BB gondolatait: majd térjünk vissza rá november-decemberben
Spigo
Na jó, de most mit várunk, mit fog mondani? Rossz volt a scouting így nem jól mértük fel, hogy akit igazolunk alkalmas-e arra amire mi szeretnénk?

Egyébként tényleg azt csinálja a csapat amit BB mond. Alapjátékokat gyakorolnak, ezt tolják a meccseken is, ezzel kell nyerni, nem lehet mindig trükkös játékokat bevetni illetve nem mindig működik a következő ember majd megoldja szisztéma.

Lehet, hogy gödörben van a csapat, de lassan csak összeáll az amit szeretnének.
Ebből a szempontból meg mindegy, hogy mennyi a kapott yard, ha a pontokban ez nem mutatkozik meg és jön a W. Rossz nézni ez tény, de ha más nem, a 2006-os Giants csak bizonyítja, hogy oda lehet érni a végére, ugyebár.

Persze nem segít a csapaton a sok sérült és az játékosok elküldése, dehát ez van, benne van a pakliban. Fel kell készülni, hogy ez egy ilyen szezon lesz. Ha bízunk az edzőkben, akkor ennél már csak jobb lehet.

Ettől függetlenül a Falcons ellen nem remélem túl sok jót, kb. mint az SB ellen, csak nem ezzel a végkimenetellel. 😕 De cáfoltak már rá az előjelzésekre elégszer, úgyhogy másrészt bizakodó is vagyok 😊
Solymi
Évek óta azt mondja, hogy Hálaadás környékén ismeri meg igazán a csapatát.
De az is igaz, hogy ez után a nyilatkozata után a weei-nek azt mondta, hogy nem tart ott a csapat ahol szeretné
több mint 8 éve
Sztem 0:20-tól tisztán látszik, hogy a teljes kontrol a pályán kívül valósult meg. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ez a kamera nem volt a közvetítésben.
Kókusz8
Döglött lovat püfölsz, a téma előre és vissza ki lett beszélve. (Olyan kamerát egyébként nem fogsz találni - hacsak nem valami megbízhatatlan amatőr felvételt - , ami a közvetítésben nem volt. Lehet, hogy van olyan amit a bírók láttak, mi nem, de az nem kerül fel a youtube-ra.)

Más. Szerintetek mennyire kerül Gillislee doghouse-ba a fumble után? Belichick nagyon utálja az ilyesmit, és hajlamos büntetni, RB-vel is tele vagytok... Fantasyban futó hiányom van bye week miatt, de félek berakni a kezdőbe. 😊
peterk2005
A vicc az, hogy ugyebár BB javasolta, hogy legyen minden stadionban oldal kamera az endzone vonalak mindkét oldalán. de visszadobták, hogy túl drága lenne... az NFL-nek... 😀
több mint 8 éve
ZERO_L
cspeti98
Érik ez a Rowe IR ..
Gilmore-t azért hoztuk mert a SB-on JJ szétszopatta fizikálisan Butlert..
Butler +DMC JJ vel, ölni a futást aztán verjenek meg mással ha tudnak, gondolom ez lesz BB elképzelése.
Abban viszont biztos vagyok, hogy az O feltesz 30 pontot a táblára. Meglátjuk mire lesz elég.
gordon
Hogymicsi?
Volt négy darab elkapása emberünknek az egész meccsen:
1. Ryan jó coverje ellenére megszerzi, mert állat
2. Ryant egy testcsellel elküldi, megszerzi az oldalvonalnál
3. Rowe mellett egy lábujjlerakós elkapás
4. Rowe nagyszerű coverje ellenére a csodaelkapás

www.youtube.com/watch?v=K7VnZeuDeig

Most, hogy fizikailag szerintem is alkalmatlan Butler arra, hogy Julión védekezzen vasárnap éjjel, az más kérdés, de azért ez elég erős WTF lett