New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem a bizalmam azért roggyant meg Brees-ben, mert már tavaly, a szezon második felében se a régi volt (pedig akkor még volt célpontja), és egészen a vasárnapi hitig se a legjobbját idézte idén. Rengeteg a kérdőjel vele kapcsolatban, és ezeket még fokozza Payton őszintesége a sérülteket illetően.
Amennyire él benne a versenyszellem, biztos hogy az utolsó leheletéig küzdeni fog azért, hogy pályára léphessen még nagyon sokáig a ligában. Neki minden egyes meccs lehetőség arra is, hogy a saját örökségét építse.
Isten adja, hogy a tavalyi megítélésével kapcsolatban ne legyen igazam, és ezt a szenvedélyét nálunk élhesse ki. De nem vagyok optimista.
több mint 10 éve
Persze, csak idén tök nagy profit lenne elcserélni egyébként. Jövőre meg már cutolni is megéri. Szóval...Ezzel el is engedtük ezt az évet... Nyugodjon békében.RutinVan-e olyan forgatokonyv, hogy egy jo drafttal jovore meg lehet egy jo eve Breesnek es a Saintsnek, ha felepul teljesen?
diceman

több mint 10 éve
Ezzel el is engedtük ezt az évet... Nyugodjon békében.RutinVan-e olyan forgatokonyv, hogy egy jo drafttal jovore meg lehet egy jo eve Breesnek es a Saintsnek, ha felepul teljesen?
több mint 10 éve
Nálunk még a backup QB-nek is prime time reklámszerződése van... 😀Na, most már indokolt a prime time reklám
youtu.be/hwF5tzFi11s
Rutin

több mint 10 éve
Drew Brees ruled out Sunday vs. PanthersEzzel el is engedtük ezt az évet... Nyugodjon békében.
www.thescore.com/nfl/news/837820
keke
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Ennyit a hétvégéről...RutinLehet annyira nem is banom hogy itt pont a mi meccsunk blackout-os...
több mint 10 éve
Jó kis okfejtés szerintem...fivethirtyeight.com/features/its-time-for-drew-brees-and-the-saints-to-break-up/
Én is asszondom, hogy el kéne Brees-t cserélni.
(RR kirúgása után...)
több mint 10 éve
ESPN Power Rankings... Saints: 30. hely
"Only three teams have a worse point differential than the Saints (minus-19) this season. In Week 3, the Saints are on the road against the Panthers, who've allowed the second-fewest points this season."
Ennyit a hétvégéről...
több mint 10 éve
szerintem az van ilyenkor, hogy a kérdéses játékosok ott vannak a csapattal, melegítenek, végznek némi melót (fotózkodnak kicsit), aztán kimaradnak az edzés azon részéből, ahol érdemi munka és kontakt van. ezt többnyire a média nem is láthatja.
több mint 10 éve
később én is láttam a képeket, nem értettem hogy most mi vanez érdekes mert hivatalosan az volt írva hogy nem edzettek, pedig a hivatalos oldalon videó meg képek is vannak róla hogy mindketten edzettek.Sőt Lewis még nyilatkozott is utána hogy ha az orvosok engedik akkor már vasárnap lehet hogy játszik.Byrd és K.lewis is fullon edzett ma, igaz k.lewis még egy hetet bizosan kihagy, Brees is edzett ma azonban elmondta, hogy csak az erőnléti edzésen vett részt és nem végzett labdás gyakorlatokat/nem dobált/, arra nem tért ki, hogy játszik e a hétvégén.ezt hol olvastad? mert a legfrissebb infók szerint Cooks, Byrd, Evans és Lewis sem edzett ma
kapitnono
sLyNz
de amúgyitt olvastam:
www.nola.com/saints/index.ssf/2015/09/new_orleans_saints_defenders_j.html#incart_river
kapitnono
......
több mint 10 éve
Értelek, de ez az egyetlen dolog szerintem amire Payton képtelen... Csak ő menedzselheti az O-t. Nem tudja ezt elengedni.Nem pont Carmichael magasztalására értettem ezt, hanem arra, hogy lehet, csak a vezetőedzői teendőkre kéne koncentrálnia és jobban járnánk, és az is igaz, hogy amikor C. egyedül hívta a playeket, akkor statisztikailag nem voltunk szarok támadásban a bounty évében sem."Brees told reporters on Wednesday, before later saying that he was "pretty confident" he'd suit up for Week 3."Billick bácsi ugyebár tudja mit beszél... Hisz őt pont egy közösen szerzett SB után (azért sok évvel) rúgták ki Baltimore-ból. 😀
Amúgy kivételesen jó cikk az nfl-en.
http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000537066/article/new-orleans-saints-in-irreversible-decline-sean-paytons-plight
Payton might eventually have to consider taking a page out of Mike McCarthy's book and focusing solely on the head-coaching duties, ceding play-calling responsibilities to his offensive coordinator,PEEtör
Bár szerintem nem azzal van a baj, hogy nem Carmichael hívja az O-playeket...
Rutin
PEEtör
Szerkesztette: Rutin
több mint 10 éve
a jövő heti PR-ben minden bizonnyal ez a video lesz majd a csapat neve mellett/alattEgy oldalról szemét ez a gif egyébként, Breaux egyetlen engedett elkapása volt ez, egyébként egész meccsen 0 elkapáson tartotta Evanst. Jó, biztos hogy még sérült is volt a WR, de akkor is pont az egyik legjobban játszó játékosunkon röhög mindenki...
twitter.com/SheHatesJacoby/status/645694452074311682
baggio

több mint 10 éve
Ha nem Payton hívja a playeket, akkor jobb elkapó lesz Coleman? Nem ereszt minden playnél nyomást Lelito Brees-re?Payton might eventually have to consider taking a page out of Mike McCarthy's book and focusing solely on the head-coaching duties, ceding play-calling responsibilities to his offensive coordinator,PEEtör
Brees válla enged 20 yardnál hosszabb, de nem homály dobásokat?
Kétlem.
Payton és Loomis szerencséje az hogy a Katrina után sikerült egy SB-győztes csapatot csinálniuk. Ez akkora plusz, hogy ebből még évekig megélnek majd.Jaja, bár lehet hogy Katrina nélkül is megélnének belőle, tekintve a franchise korábbi sikertelen előéletét.
BB
több mint 10 éve
Nem pont Carmichael magasztalására értettem ezt, hanem arra, hogy lehet, csak a vezetőedzői teendőkre kéne koncentrálnia és jobban járnánk, és az is igaz, hogy amikor C. egyedül hívta a playeket, akkor statisztikailag nem voltunk szarok támadásban a bounty évében sem."Brees told reporters on Wednesday, before later saying that he was "pretty confident" he'd suit up for Week 3."Billick bácsi ugyebár tudja mit beszél... Hisz őt pont egy közösen szerzett SB után (azért sok évvel) rúgták ki Baltimore-ból. 😀
http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000537066/article/new-orleans-saints-in-irreversible-decline-sean-paytons-plight
Payton might eventually have to consider taking a page out of Mike McCarthy's book and focusing solely on the head-coaching duties, ceding play-calling responsibilities to his offensive coordinator,PEEtör
Rutin
több mint 10 éve
csak a szokásos Payton rendszer... kicsit unalmas már...ez érdekes mert hivatalosan az volt írva hogy nem edzettek, pedig a hivatalos oldalon videó meg képek is vannak róla hogy mindketten edzettek.Sőt Lewis még nyilatkozott is utána hogy ha az orvosok engedik akkor már vasárnap lehet hogy játszik.Byrd és K.lewis is fullon edzett ma, igaz k.lewis még egy hetet bizosan kihagy, Brees is edzett ma azonban elmondta, hogy csak az erőnléti edzésen vett részt és nem végzett labdás gyakorlatokat/nem dobált/, arra nem tért ki, hogy játszik e a hétvégén.ezt hol olvastad? mert a legfrissebb infók szerint Cooks, Byrd, Evans és Lewis sem edzett ma
kapitnono
sLyNz
de amúgyitt olvastam:
www.nola.com/saints/index.ssf/2015/09/new_orleans_saints_defenders_j.html#incart_river
kapitnono

több mint 10 éve
ez érdekes mert hivatalosan az volt írva hogy nem edzettek, pedig a hivatalos oldalon videó meg képek is vannak róla hogy mindketten edzettek.Sőt Lewis még nyilatkozott is utána hogy ha az orvosok engedik akkor már vasárnap lehet hogy játszik.Byrd és K.lewis is fullon edzett ma, igaz k.lewis még egy hetet bizosan kihagy, Brees is edzett ma azonban elmondta, hogy csak az erőnléti edzésen vett részt és nem végzett labdás gyakorlatokat/nem dobált/, arra nem tért ki, hogy játszik e a hétvégén.ezt hol olvastad? mert a legfrissebb infók szerint Cooks, Byrd, Evans és Lewis sem edzett ma
kapitnono
sLyNz
de amúgyitt olvastam:

több mint 10 éve
"Brees told reporters on Wednesday, before later saying that he was "pretty confident" he'd suit up for Week 3."Billick bácsi ugyebár tudja mit beszél... Hisz őt pont egy közösen szerzett SB után (azért sok évvel) rúgták ki Baltimore-ból. 😀
több mint 10 éve
Persze megértem én, hogy Benson a Szenteket illetően már nem egy hidegfejű üzletember, és nem csodálkoznék ha a korábbi sikerek és az emberi kapcsolatok miatt ésszerűtlenül sok lehetőséget adna még Loomiséknak.Payton és Loomis szerencséje az hogy a Katrina után sikerült egy SB-győztes csapatot csinálniuk. Ez akkora plusz, hogy ebből még évekig megélnek majd.
Sőt, azt is el tudom képzelni, hogy ha Brees azt mondja hogy még 5 évig akar játszani, és 5 évig fel tudja emelni a kezét, akkor 5 évig lesz kezdő QB, a teljesítményétől függetlenül
Megérteném, de nem szeretném.
atapapa
több mint 10 éve
"Brees told reporters on Wednesday, before later saying that he was "pretty confident" he'd suit up for Week 3."Amúgy kivételesen jó cikk az nfl-en.
Payton might eventually have to consider taking a page out of Mike McCarthy's book and focusing solely on the head-coaching duties, ceding play-calling responsibilities to his offensive coordinator,
több mint 10 éve
Byrd és K.lewis is fullon edzett ma, igaz k.lewis még egy hetet bizosan kihagy, Brees is edzett ma azonban elmondta, hogy csak az erőnléti edzésen vett részt és nem végzett labdás gyakorlatokat/nem dobált/, arra nem tért ki, hogy játszik e a hétvégén.ezt hol olvastad? mert a legfrissebb infók szerint Cooks, Byrd, Evans és Lewis sem edzett ma
kapitnono
......
több mint 10 éve
Majd Morstead fordítva veszi fel a mezét.SP-nál?? : D : DMost lesz Brees vagy sem?ma lesz az első injury report szerintem ma már mindenki többet fog tudni.
Két irányítóm volt fantasyben, Romo és Brees király lenne, ha legalább az egyik maradna :/
vpi
kapitnono
Még vasárnap meccs közben sem lehetsz biztos abban, hogy tényleg Brees játszik, akár fenn van a kilences mez, akár nincs.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Byrd és K.lewis is fullon edzett ma, igaz k.lewis még egy hetet bizosan kihagy, Brees is edzett ma azonban elmondta, hogy csak az erőnléti edzésen vett részt és nem végzett labdás gyakorlatokat/nem dobált/, arra nem tért ki, hogy játszik e a hétvégén.

több mint 10 éve
day to day.. meglássuk, mondja sean brees állapotára. ez volt várható kb. később a kilences is beszél, lehet abban lesz valamivel több is. ha cserélni kell, mccown lesz kezdő, bár lehet ez is taktikázás.
több mint 10 éve
ebben mondjuk van valami, ahogy byrd körül is megy a ködösítés..SP-nál?? : D : DMost lesz Brees vagy sem?ma lesz az első injury report szerintem ma már mindenki többet fog tudni.
Két irányítóm volt fantasyben, Romo és Brees király lenne, ha legalább az egyik maradna :/
vpi
kapitnono
Még vasárnap meccs közben sem lehetsz biztos abban, hogy tényleg Brees játszik, akár fenn van a kilences mez, akár nincs.
tomi-tomi
De én csak arra gondoltam, hogy ma fog-e edzeni vagy nem,így le lehetvonni valamelyest a következtetéseket.
Mert ha pl fullon edz egész héten akkor van rá esély hogy játszik.

több mint 10 éve
SP-nál?? : D : DMost lesz Brees vagy sem?ma lesz az első injury report szerintem ma már mindenki többet fog tudni.
vpi
kapitnono
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)