New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 10 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
sok hajam nem maradt, de veget megkonnyeztem, jart ez a meccs a Kilencesnek.

tartjuk a lepest a Bears-el 😉 nagy lesz itt a verseny az 1-1ert, de nincs veszve semmi, a fal megint ataludta az elso felidot, Weedennek altalaban cipot kotni is volt ideje stbstb.

Sajnaltam Ingramet a bukott TD miatt es hogy a vegen is Spiller vitte a show-t, hihetetlen sokat dolgozott most is, kivancsi leszek meddig birja.

WHO DAT!!!

több mint 10 éve
rva 4 585 — Me for President!
nagyon jól játszott, a második félidőre egészen úgy tűnt a csapat mint akinek értelmes front 7-je van
sLyNz
a dallasi lyukas védelem ellen, ahol hiányzik a kezdők közül Scandrick, Hardy, Gregory, McClain és Lee is kihagyta a második felét agyrázkódás miatt? nice job (:
rva
Se Anthony , se a NO-i front7 nem játszott a Dallasi D ellen.
Sixo
ehh, olvas, értelmez, reboot.
kába vagyok még. sry
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!
nagyon jól játszott, a második félidőre egészen úgy tűnt a csapat mint akinek értelmes front 7-je van
sLyNz
a dallasi lyukas védelem ellen, ahol hiányzik a kezdők közül Scandrick, Hardy, Gregory, McClain és Lee is kihagyta a második felét agyrázkódás miatt? nice job (:
rva
Se Anthony , se a NO-i front7 nem játszott a Dallasi D ellen.

több mint 10 éve
rva 4 585 — Me for President!
sLyNz
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Egy kicsit megnyugodott a lelkem.
Ettől még persze közünk nem lesz a divízió-nyeréshez, meg a PO-hoz, de legalább egy meggyengült csapatot azért le bírtunk győzni.
Ráadásul a 6-meccses otthoni vereség-sorozatnak is végeszakadt így...

Brees pedig game winning TD-t dobott 400.-ra. 😀 😀
Rutin
EPIC

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Anthony jó volt? Megnézem majd a meccset, de őt nagyon szeretném ha jó lenne...
Gyurma Pappa

......
több mint 10 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Egy kicsit megnyugodott a lelkem.
Ettől még persze közünk nem lesz a divízió-nyeréshez, meg a PO-hoz, de legalább egy meggyengült csapatot azért le bírtunk győzni.
Ráadásul a 6-meccses otthoni vereség-sorozatnak is végeszakadt így...

Brees pedig game winning TD-t dobott 400.-ra. 😀 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 525 — zászló zászló szív
Anthony jó volt? Megnézem majd a meccset, de őt nagyon szeretném ha jó lenne...

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Brees stílusosan jubilált.
Tudom, hogy a Dallas ebben a formában nem egy világverő offense, de ezek a csikók a védelemben....
Ilyenekkel a horizonton könnyebb szívvel ki lehet bekkelni egy vesztes szezont.

több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
oh, pedig terveztem, hogy alszom a meccs helyett... de erre kíváncsi vagyok

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Saints QB Drew Brees, S Jairus Byrd, CB Keenan Lewis, LB Dannell Ellerbe, DE Cameron Jordan all ACTIVE tonight vs. Cowboys. This will be the 2015 debut for Byrd, Lewis and Ellerbe and the first time Byrd has played since Week 4 of last season. Coach Sean Payton said those defensive players could be on a “pitch count” since they’ve been out for so long.
több mint 10 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Cooks is probable, de fullon nyomta az edzést.
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Saints Officially list Drew Brees as probable. Byrd, Ellerbe, Keenan Lewis, Cam Jordan have same designation. G Jahri Evans ruled out.

több mint 10 éve
Drew Brees fog kezdeni a cowboys ellen Sean nyilatkozta alapján

több mint 10 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/01/jimmy-graham-congratulates-akiem-hicks-on-leaving-saints/
Amadeus91
Valahol megértem Jimmyt, valószínűleg szeretett itt játszani, aztán hátába kapta a bicskát.
EasyGhost
A tweet pszichológiája alapján biztos, hogy szeretett itt játszani, csak ennek nem ez a módja. 28 évesen baszki, mint egy sértődött ötéves kislány.
PEEtör
Valszeg véletlenül tette publikussá... Csak Hicks-nek szánta, de félrenyomott a telefonján. 😀 😀 😀

több mint 10 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/01/jimmy-graham-congratulates-akiem-hicks-on-leaving-saints/
Amadeus91
Valahol megértem Jimmyt, valószínűleg szeretett itt játszani, aztán hátába kapta a bicskát.
EasyGhost
Így van. És egészen idén nyárig a liga egyik sztárja volt, most pedig egy a blokkoló TE-ek közül...

több mint 10 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Amadeus91
EasyGhost
A tweet pszichológiája alapján biztos, hogy szeretett itt játszani, csak ennek nem ez a módja. 28 évesen baszki, mint egy sértődött ötéves kislány.
több mint 10 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Amadeus91
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
több mint 10 éve
ez lesz az a szezon amikor nem orulunk a W-nek - ki erti a fan-eket 😀
diceman
hát remélem is hogy egy ilyen fos kezdet után nem állunk neki megmutatni, hogy jók vagyunk egy 6-10 re is akár, és inkább beszopjuk a vereségeket és végzünk egy 2-14 el vagy 3-13 al. Arra a pár vereségre már egy év múlva sem nagyon fogunk emlékezni, a jobb draftcetli viszont szerintem sokkal fontosabb a jövőre nézve.

több mint 10 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
ez lesz az a szezon amikor nem orulunk a W-nek - ki erti a fan-eket 😀

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Hicks konkrétan végigülte a Tampa elleni meccs 2. felét. Úgy, hogy semmi baja nem volt...
Nagyon elégedetlenek lehettünk az idei teljesítményével. Persze kinezem a szitubol, hogy nagy hirtelen all pro lesz BB alatt.

több mint 10 éve
adam77 New Orleans Saints 640
micsoda szívesség ez hicksnek..
adam77
Hicks 3-4-es DE (jó, lefogyott), pats 4-3 bár néhány package-be meg formációba meg simán jó
pigi
ha csak a "pad-pekidzs" jut neki, akkor is rózsásabb po-ért, meg sb-ért menni, mint 1/1-ért 😉
több mint 10 éve
pigi New Orleans Saints Clemson Tigers 12
adam77
Hicks 3-4-es DE (jó, lefogyott), pats 4-3 bár néhány package-be meg formációba meg simán jó
több mint 10 éve
adam77 New Orleans Saints 640