New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
sok hajam nem maradt, de veget megkonnyeztem, jart ez a meccs a Kilencesnek.tartjuk a lepest a Bears-el 😉 nagy lesz itt a verseny az 1-1ert, de nincs veszve semmi, a fal megint ataludta az elso felidot, Weedennek altalaban cipot kotni is volt ideje stbstb.
Sajnaltam Ingramet a bukott TD miatt es hogy a vegen is Spiller vitte a show-t, hihetetlen sokat dolgozott most is, kivancsi leszek meddig birja.
WHO DAT!!!
több mint 10 éve
ehh, olvas, értelmez, reboot.Se Anthony , se a NO-i front7 nem játszott a Dallasi D ellen.nagyon jól játszott, a második félidőre egészen úgy tűnt a csapat mint akinek értelmes front 7-je vana dallasi lyukas védelem ellen, ahol hiányzik a kezdők közül Scandrick, Hardy, Gregory, McClain és Lee is kihagyta a második felét agyrázkódás miatt? nice job (:
sLyNz
rva
Sixo
kába vagyok még. sry
több mint 10 éve
Se Anthony , se a NO-i front7 nem játszott a Dallasi D ellen.nagyon jól játszott, a második félidőre egészen úgy tűnt a csapat mint akinek értelmes front 7-je vana dallasi lyukas védelem ellen, ahol hiányzik a kezdők közül Scandrick, Hardy, Gregory, McClain és Lee is kihagyta a második felét agyrázkódás miatt? nice job (:
sLyNz
rva
több mint 10 éve
nagyon jól játszott, a második félidőre egészen úgy tűnt a csapat mint akinek értelmes front 7-je vana dallasi lyukas védelem ellen, ahol hiányzik a kezdők közül Scandrick, Hardy, Gregory, McClain és Lee is kihagyta a második felét agyrázkódás miatt? nice job (:
sLyNz
több mint 10 éve
Egy kicsit megnyugodott a lelkem.EPIC
Ettől még persze közünk nem lesz a divízió-nyeréshez, meg a PO-hoz, de legalább egy meggyengült csapatot azért le bírtunk győzni.
Ráadásul a 6-meccses otthoni vereség-sorozatnak is végeszakadt így...
Brees pedig game winning TD-t dobott 400.-ra. 😀 😀
Rutin
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Anthony jó volt? Megnézem majd a meccset, de őt nagyon szeretném ha jó lenne...nagyon jól játszott, a második félidőre egészen úgy tűnt a csapat mint akinek értelmes front 7-je van
Gyurma Pappa
......
több mint 10 éve
Egy kicsit megnyugodott a lelkem. Ettől még persze közünk nem lesz a divízió-nyeréshez, meg a PO-hoz, de legalább egy meggyengült csapatot azért le bírtunk győzni.
Ráadásul a 6-meccses otthoni vereség-sorozatnak is végeszakadt így...
Brees pedig game winning TD-t dobott 400.-ra. 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Anthony jó volt? Megnézem majd a meccset, de őt nagyon szeretném ha jó lenne...

több mint 10 éve
Brees stílusosan jubilált. Tudom, hogy a Dallas ebben a formában nem egy világverő offense, de ezek a csikók a védelemben....
Ilyenekkel a horizonton könnyebb szívvel ki lehet bekkelni egy vesztes szezont.
több mint 10 éve
oh, pedig terveztem, hogy alszom a meccs helyett... de erre kíváncsi vagyok
több mint 10 éve
Saints QB Drew Brees, S Jairus Byrd, CB Keenan Lewis, LB Dannell Ellerbe, DE Cameron Jordan all ACTIVE tonight vs. Cowboys. This will be the 2015 debut for Byrd, Lewis and Ellerbe and the first time Byrd has played since Week 4 of last season. Coach Sean Payton said those defensive players could be on a “pitch count” since they’ve been out for so long.
több mint 10 éve
Cooks is probable, de fullon nyomta az edzést.
több mint 10 éve
Saints Officially list Drew Brees as probable. Byrd, Ellerbe, Keenan Lewis, Cam Jordan have same designation. G Jahri Evans ruled out.

több mint 10 éve
Drew Brees fog kezdeni a cowboys ellen Sean nyilatkozta alapján

több mint 10 éve
Valszeg véletlenül tette publikussá... Csak Hicks-nek szánta, de félrenyomott a telefonján. 😀 😀 😀A tweet pszichológiája alapján biztos, hogy szeretett itt játszani, csak ennek nem ez a módja. 28 évesen baszki, mint egy sértődött ötéves kislány.profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/01/jimmy-graham-congratulates-akiem-hicks-on-leaving-saints/Valahol megértem Jimmyt, valószínűleg szeretett itt játszani, aztán hátába kapta a bicskát.
Amadeus91
EasyGhost
PEEtör
több mint 10 éve
Így van. És egészen idén nyárig a liga egyik sztárja volt, most pedig egy a blokkoló TE-ek közül...profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/01/jimmy-graham-congratulates-akiem-hicks-on-leaving-saints/Valahol megértem Jimmyt, valószínűleg szeretett itt játszani, aztán hátába kapta a bicskát.
Amadeus91
EasyGhost
több mint 10 éve
A tweet pszichológiája alapján biztos, hogy szeretett itt játszani, csak ennek nem ez a módja. 28 évesen baszki, mint egy sértődött ötéves kislány.profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/01/jimmy-graham-congratulates-akiem-hicks-on-leaving-saints/Valahol megértem Jimmyt, valószínűleg szeretett itt játszani, aztán hátába kapta a bicskát.
Amadeus91
EasyGhost
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/01/jimmy-graham-congratulates-akiem-hicks-on-leaving-saints/Valahol megértem Jimmyt, valószínűleg szeretett itt játszani, aztán hátába kapta a bicskát.
Amadeus91
több mint 10 éve
ez lesz az a szezon amikor nem orulunk a W-nek - ki erti a fan-eket 😀hát remélem is hogy egy ilyen fos kezdet után nem állunk neki megmutatni, hogy jók vagyunk egy 6-10 re is akár, és inkább beszopjuk a vereségeket és végzünk egy 2-14 el vagy 3-13 al. Arra a pár vereségre már egy év múlva sem nagyon fogunk emlékezni, a jobb draftcetli viszont szerintem sokkal fontosabb a jövőre nézve.
diceman

több mint 10 éve
ez lesz az a szezon amikor nem orulunk a W-nek - ki erti a fan-eket 😀
több mint 10 éve
Hicks konkrétan végigülte a Tampa elleni meccs 2. felét. Úgy, hogy semmi baja nem volt...Nagyon elégedetlenek lehettünk az idei teljesítményével. Persze kinezem a szitubol, hogy nagy hirtelen all pro lesz BB alatt.
több mint 10 éve
ha csak a "pad-pekidzs" jut neki, akkor is rózsásabb po-ért, meg sb-ért menni, mint 1/1-ért 😉micsoda szívesség ez hicksnek..Hicks 3-4-es DE (jó, lefogyott), pats 4-3 bár néhány package-be meg formációba meg simán jó
adam77
pigi
több mint 10 éve
micsoda szívesség ez hicksnek..Hicks 3-4-es DE (jó, lefogyott), pats 4-3 bár néhány package-be meg formációba meg simán jó
adam77
több mint 10 éve
micsoda szívesség ez hicksnek..