Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
18 órája
Ha valaki utazna a Draftra!"The 2026 NFL Draft is almost here, and we’re excited to bring our Steelers Nation Unite community together to celebrate!
You’re invited to join us for a Steelers Nation Unite NFL Draft Happy Hour, where Fan Club Leaders from across Steelers Nation can connect, meet the Steelers Nation Unite team, and kick off the excitement of the NFL Draft together.
Event Details
📍 Bakery Square Conservatory - 145 Bakery Square Blvd, Pittsburgh, PA 15206
📅 April 22
⏰ 6:00 – 8:00 PM
This will be a relaxed, fun evening to meet fellow Fan Club Leaders, grow your network within Steelers Nation, and enjoy some time together before the Draft festivities begin. Attendance is complementary, and each fan Club Leader is welcome to bring one guest.
Please RSVP by March 27 using the link below. forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=quuLvlQgFEaYfScJsc2GtXGAF2oy6FlImCKGaw2hHv5URVlET1BPUERSTlBLRVI3UTA2QlZEUURXQi4u&route=shorturl"
Az én helyemet és a +1-t felajánlom.
Szerkesztette: polamalu
1 napja
Sehol nem olvastam. Ezt Én tettem hozzá és írtam is a következő postban, hogy lehet az túlzás, de nyilván a QB needes csapatok elöl draftolnak és a reach itt elképzelhető lehetett volna, ezt továbbra is állítom.Ja, az alapszakasz után, rájátszás előtt valóban így volt. Baromira kiváncsi lennék azokra a szakértőkre rajtad kívül, akik a rájátszás után is minden kétséget kizáróan ide tették volna, vagyis mondjuk Beck és Nussmeier és mondjuk Allar mögé.Én nem tudom te hol olvastad, hogy ő top 10 pick lenne idén, se képességei sem fizikális adottságai miatt is fényévekre van ettől. Az a legveszélyesebb dolog, ha valakit 1-2 meccs alapján akarnak felhypeolni a semmire kb/ egyetemi rájátszás/. És nem, nem csak én gondolom így, nem tudnál olyan mockot mutatni aki az egyetemi bajnokság után is akár csak első körbe rakta volna, nemhogy top 10 be. Pedig az mindent elmond, ha ilyen gyenge qb classban sem tudna elől lenni
Azt érzem, hogy derogál vitázni ezen neked, de tényleg kiváncsi lennék rá...
Klemó
kapitnono
Igen, tudom, hogy az a legveszélyesebb, ha pár meccsből indulunk ki és azzal is, hogy a minta kevés. Ugyanakkor azzal nem értek egyet, hogy ez a "minta" semmi lett volna. Engem sokkal kevésbé érdekel a fősulin az alapszakasz, amely majd minden csapatnál szarrá van pumpálva gagyi csapatokkal. Ellenben a rájátszás, a nyomás nekem az igazi fokmérő. Aki ilyenkor nem tud teljesíteni az nekem nem NFL matéria, ellenben aki igen, azt mindig megnézem. Ez utóbbi még nem jelenti azt, hogy az is lesz és egyetértek azzal is, hogy a fizikai adottságai eléggé problémásak lehetnek, de az, ahogy kezelte a nyomást a Georga D ellen azt nem lehet tanítani.
Mindegy is. Jövőre meglátjuk hol lesz és visszatérünk rá.
1 napja
Ja, az alapszakasz után, rájátszás előtt valóban így volt. Baromira kiváncsi lennék azokra a szakértőkre rajtad kívül, akik a rájátszás után is minden kétséget kizáróan ide tették volna, vagyis mondjuk Beck és Nussmeier és mondjuk Allar mögé.Én nem tudom te hol olvastad, hogy ő top 10 pick lenne idén, se képességei sem fizikális adottságai miatt is fényévekre van ettől. Az a legveszélyesebb dolog, ha valakit 1-2 meccs alapján akarnak felhypeolni a semmire kb/ egyetemi rájátszás/. És nem, nem csak én gondolom így, nem tudnál olyan mockot mutatni aki az egyetemi bajnokság után is akár csak első körbe rakta volna, nemhogy top 10 be. Pedig az mindent elmond, ha ilyen gyenge qb classban sem tudna elől lenni
Klemó

1 napja
Steelers releasing TE Jonnu Smith. (via Tom Pelissero)Akkor a jelenlegi edzői staff sem volt szerelmes belé. Mekkora trade volt ez huhh....
KeyG
Mondjuk ez azt is jelzi talán, hogy a Rodgers come back egyre valószerűbb.
1 napja
Steelers releasing TE Jonnu Smith. (via Tom Pelissero)
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Ja, az alapszakasz után, rájátszás előtt valóban így volt. Baromira kiváncsi lennék azokra a szakértőkre rajtad kívül, akik a rájátszás után is minden kétséget kizáróan ide tették volna, vagyis mondjuk Beck és Nussmeier és mondjuk Allar mögé.Neked lehet, de ameddig úgy volt hogy kijön mindenki 4-5. számú qb nak gondolta 2-3. körös értékelésselAbban a classban, ahol egy Ty Simpson tud első körös beszédtéma lenni, abban a classban nekem Chambliss simán első körös lett volna, de nyilván ez az Én véleményem és ezt soha nem fogjuk megtudn már, de szerintem simán felépítették volna a rájátszásás után a sztorit. Lehet a top10 túlzás, de mondjuk a Jets 16. választására simán el tudtam volna ezt képzelni.Azzal, hogy Chambliss is visszakönyörögte magát a fősulira (ember nem érti, hogy az idei tuti top10 pick miért kockáztat, de állítólag no1 akar lenni) gyakorlatilag a QB class Mendoza mögött sivár, mint a sivatag. Így, ha ebből a szemszögből nézem, akkor nem biztos, hogy Murray iránt nem lesz olyan kereslet, ami a "szaré-hugyé" árat felemeli szépen.Közelében nem lett volna top 10 nek de az első körnek sem
Klemó
kapitnono
De persze bevallom, hogy elfogult vagyok vele valóban a rájátszás után és igencsak kétségeim vannak affelől, hogy ez fenntartható-e. Ha nem, akkor nyilvánvalóan nem első körös matéria lesz.
Klemó
kapitnono
2 napja
Neked lehet, de ameddig úgy volt hogy kijön mindenki 4-5. számú qb nak gondolta 2-3. körös értékelésselAbban a classban, ahol egy Ty Simpson tud első körös beszédtéma lenni, abban a classban nekem Chambliss simán első körös lett volna, de nyilván ez az Én véleményem és ezt soha nem fogjuk megtudn már, de szerintem simán felépítették volna a rájátszásás után a sztorit. Lehet a top10 túlzás, de mondjuk a Jets 16. választására simán el tudtam volna ezt képzelni.Azzal, hogy Chambliss is visszakönyörögte magát a fősulira (ember nem érti, hogy az idei tuti top10 pick miért kockáztat, de állítólag no1 akar lenni) gyakorlatilag a QB class Mendoza mögött sivár, mint a sivatag. Így, ha ebből a szemszögből nézem, akkor nem biztos, hogy Murray iránt nem lesz olyan kereslet, ami a "szaré-hugyé" árat felemeli szépen.Közelében nem lett volna top 10 nek de az első körnek sem
Klemó
kapitnono
De persze bevallom, hogy elfogult vagyok vele valóban a rájátszás után és igencsak kétségeim vannak affelől, hogy ez fenntartható-e. Ha nem, akkor nyilvánvalóan nem első körös matéria lesz.
Klemó

2 napja
Abban a classban, ahol egy Ty Simpson tud első körös beszédtéma lenni, abban a classban nekem Chambliss simán első körös lett volna, de nyilván ez az Én véleményem és ezt soha nem fogjuk megtudn már, de szerintem simán felépítették volna a rájátszásás után a sztorit. Lehet a top10 túlzás, de mondjuk a Jets 16. választására simán el tudtam volna ezt képzelni.Azzal, hogy Chambliss is visszakönyörögte magát a fősulira (ember nem érti, hogy az idei tuti top10 pick miért kockáztat, de állítólag no1 akar lenni) gyakorlatilag a QB class Mendoza mögött sivár, mint a sivatag. Így, ha ebből a szemszögből nézem, akkor nem biztos, hogy Murray iránt nem lesz olyan kereslet, ami a "szaré-hugyé" árat felemeli szépen.Közelében nem lett volna top 10 nek de az első körnek sem
Klemó
kapitnono
2 napja
Azzal, hogy Chambliss is visszakönyörögte magát a fősulira (ember nem érti, hogy az idei tuti top10 pick miért kockáztat, de állítólag no1 akar lenni) gyakorlatilag a QB class Mendoza mögött sivár, mint a sivatag. Így, ha ebből a szemszögből nézem, akkor nem biztos, hogy Murray iránt nem lesz olyan kereslet, ami a "szaré-hugyé" árat felemeli szépen.Közelében nem lett volna top 10 nek de az első körnek sem
Klemó

2 napja
Azzal, hogy Chambliss is visszakönyörögte magát a fősulira (ember nem érti, hogy az idei tuti top10 pick miért kockáztat, de állítólag no1 akar lenni) gyakorlatilag a QB class Mendoza mögött sivár, mint a sivatag. Így, ha ebből a szemszögből nézem, akkor nem biztos, hogy Murray iránt nem lesz olyan kereslet, ami a "szaré-hugyé" árat felemeli szépen.
2 napja
Murray azért szaré-hugyé…simán megnéznémÉn nem igazán tartom Murray-t ide jó fitnek.
Klaci79
Rengeteget kimozog a zsebből, össze-vissza scramblingel, ami szétcseszi a fal blokkolását.
Végre megtanítottuk, beszoktattuk a két OT-t meg a két guardot arra, hogy ütemezetten, szinkronban mozogjanak, ezt nem szabadna szétverni egy szabályozatlanul játszó QB-val. Frazier blokk-elosztását is felfuttattuk egy nagyon jó szintre, a szezon vége felé már sokkal több counter és push-pull játékunk volt a gyakorlottság miatt, ez Murray-vel menne is a levesbe szinte rögtön, mert nem képes más stílusban játszani.
Közben meg a futójátékunk sem arról híres, hogy az RPO-kat annyira használnánk, és McCarthy kb sosem erőltette. Ha meg rátalál, akkor Rodgerssel ezt jobban tudja futtatni.
Én Metcalf-fal párosítva sem látom őt jónak. Murray mindig is arra törekedett a játék-meghosszabbításaival, hogy tiszta célpontoknak dobhasson, DK meg ugye nem arról híres, hogy elszakadna. Murray nem szeret csínybe dobni, és nem is jól vételezi elő, hogy mit csinál majd az elkapója (sztem Marvin Harrison Jr pont ezért szenvedett alatta). Szóval lenne egy drága, kihasználatlan WR a rosteren, de többiek nem nem olyan kaliberek.
Szerkesztette: Willie Parker
2 napja
Murray azért szaré-hugyé…simán megnézném
4 napja
Egyébként ez az OL már van annyira jó h ne legyen teljesen facepalm mögé egy korai körös RB.Persze ez burkolt elismerése annak h Kaleb Johnson felkerült a veszteséglistára.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 napja
Ne keress értelmet szerintem, én már rég elengedtem 😀Ha Kyler Murray ki lesz vágva szerintem opció lesz a Steelersnél.Top WR-ekkel és RB-kel találkozunk. Berosálok, ha RB-t sikerül húznunk első körben...Meg se lepődnék, úgyis kurva jó minden más.
Klemó
tenorx
Rodgersnek sok értelmet nem látom főleg MM-el. A QB draft jelenleg teljesen felesleges ha nem adtok 3 elsőt Mendozáért ( aki szerintem bust lesz ).
MM meg elvileg QB suttogó.
KeyG
4 napja
Ha Kyler Murray ki lesz vágva szerintem opció lesz a Steelersnél.Top WR-ekkel és RB-kel találkozunk. Berosálok, ha RB-t sikerül húznunk első körben...Meg se lepődnék, úgyis kurva jó minden más.
Klemó
tenorx
Rodgersnek sok értelmet nem látom főleg MM-el. A QB draft jelenleg teljesen felesleges ha nem adtok 3 elsőt Mendozáért ( aki szerintem bust lesz ).
MM meg elvileg QB suttogó.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 napja
Top WR-ekkel és RB-kel találkozunk. Berosálok, ha RB-t sikerül húznunk első körben...Meg se lepődnék, úgyis kurva jó minden más.
Klemó
5 napja
Top WR-ekkel és RB-kel találkozunk. Berosálok, ha RB-t sikerül húznunk első körben...
5 napja
Az a kemény, hogy eljutottunk oda, hogy a szakik szerint nagyobb az esély arra, hogy a Pirates WS-t játszik (60:1), mint, hogy a Steelers SB-t ( 100:1).
7 napja
A dontesi jog az a kezukben van az biztos es szerintem a tobbsegi tulajdon is a csaladnal maradt. 6mrd minimum az erteke a vasasnak. Persze kereshetnek evente par tizmilliot + fizetes es megtartjak a hagyomanyt es eljatszhatjak a mecenast is. Viszont ha a szurkolok nem fogjak bekajalni a jovoben a "sikert" mint az elmult tiz evben levo "sikert", akkor minden csak kevesebb lesz ( kiveve a csapat erteke, ami toluk es sikerektol fuggetlen ).Egyszeruen el kellene adniuk a picsaba a csapatot. De majd meglatjak hogy egyre nehezebb lesz eladni a tervezett kozepszeruseget sikernek. A penzt nem fogjak belerakni ( es ez foleg igaz a szerzodeseknel, a stadion korulmenyei nem annyira erdekesek, bar fontos az is ) es igy nehez lesz. Akkor lesz igazan baj, ha nem is kell eladni a remenyt sem, az emberek kimennek a stadionba akkor nekik jo.Egyszeerűen a Roo család nem igen tud semmit belerakni. Nincs más bizniszük. A többi tulaj mind futtat más üzletet. Másból keresi a nagy pénzt. A foci csak "hobbi". Kérdés, hogy a családi kötelék az erősebb vag a reális üzletemberi gondolkodás. Egyébként azt hiszem már elég nagy része nem is a kezükben van a részvényeknek, talán.
no
polamalu
7 napja
Egyszeruen el kellene adniuk a picsaba a csapatot. De majd meglatjak hogy egyre nehezebb lesz eladni a tervezett kozepszeruseget sikernek. A penzt nem fogjak belerakni ( es ez foleg igaz a szerzodeseknel, a stadion korulmenyei nem annyira erdekesek, bar fontos az is ) es igy nehez lesz. Akkor lesz igazan baj, ha nem is kell eladni a remenyt sem, az emberek kimennek a stadionba akkor nekik jo.Egyszeerűen a Roo család nem igen tud semmit belerakni. Nincs más bizniszük. A többi tulaj mind futtat más üzletet. Másból keresi a nagy pénzt. A foci csak "hobbi". Kérdés, hogy a családi kötelék az erősebb vag a reális üzletemberi gondolkodás. Egyébként azt hiszem már elég nagy része nem is a kezükben van a részvényeknek, talán.
no
7 napja
Egyszeruen el kellene adniuk a picsaba a csapatot. De majd meglatjak hogy egyre nehezebb lesz eladni a tervezett kozepszeruseget sikernek. A penzt nem fogjak belerakni ( es ez foleg igaz a szerzodeseknel, a stadion korulmenyei nem annyira erdekesek, bar fontos az is ) es igy nehez lesz. Akkor lesz igazan baj, ha nem is kell eladni a remenyt sem, az emberek kimennek a stadionba akkor nekik jo.
7 napja
Megmondom őszintén, hogy ezért is örülök, hogy Tomlin elment, mert ezek az egyébként borzasztó fontos dolgok is sokkal nagyobb fókuszt kapnak. Én azzal nem értek egyet, hogy "nem fog rájönni" Rooney. Azért nem hülye és ahogy egyre inkább épülnek az új és újabb stadion komplexumok, nem lesz tartható, hogy befektetés nélkül cash-flow-ra játszik. Már azért sem, amit írsz, hogy neki már ez nem olyan, mint ami a nagypapinak, apunak volt.www.espn.com/nfl/story/_/id/48045244/source-dolphins-rank-first-steelers-worst-nflpa-surveyMit bosszankodsz...évek óta tudtuk, hogy kb Tomlin az egyetlen dolog, aki kiemelte a csapatot a körülmények mocsarából. Pont ehhez hasonló osztályzatokat kaptunk volna, ha ő nem emeli fel az egészt. 5 budi egy 50+ fős keretre, akik akkorákat szarhatnak, hogy nem is gondolnánk...
Tök utolsók lettünk az NFLPA éves felmérésében. Értsd, nem szeretnek itt játszani az emberek. Szégyen bazdmeg.
"The Steelers received low grades in several categories, according to the results obtained by ESPN."
""[Steelers owner] Art Rooney ranks last in the league for willingness to invest in facilities, a trend reflected in the Steelers' poor facility ratings across the board," the survey said."
"In a new category added this year, the Steelers had the lowest-rated home field in the league "by a wide margin."
"Players cite inadequate maintenance and excessive wear from hosting local college and high school games," the survey said. "Players across the league note the poor condition of the field and emphasize the need for investment to bring it up to standard.""
"The Steelers' locker room was graded an F. Players reported that it "has only five bathroom stalls for the entire team.""
"Per the survey, players report that the Steelers' training room lacks updated recovery technology and "modalities." Pittsburgh's strength coaches ranked last in the NFL, though the training staff ranked first."
tenorx
A másik dologgal is már év közben foglalkoztunk, amikor Boswell alól kifordult a gyep egy rúgásnál. Épp tavaly vitatkoztunk arról, talán először, hogy mennyire rossz, hogy ilyen elnök van éppen, aki igazából látványosan nem ért hozzá és nem is igazán képes a csapat hasznára lenni. Ezzel szemben jöttek az érvek, hogy mert Jerry Jones jobb lenne e, de szerintem a liga legtutyimutyibb és legaktívabb (nem pozitív értelemben) elnöke között azért még van pár árnyalat. Túl kell élnünk ezt az időszakot, aztán hátha az elnök úr is belátja (nem fogja) hogy sehol nincs a faterhoz képest, pláne a nagyfaterhoz.
Klaci79
7 napja
Valahogy így kell egy kiöregedő csapatot megpróbálni lemendzselni, "By adding another 2nd round pick from Colorado, #Penguins have accumulated 16 picks in the top 3 rounds in next 3 years (value picks)
Breakdown:
3 = 1st round picks
7 =2nd round picks
6 =3rd round picks "
Átmehetnének a város "másik végébe" hogy tanuljanak kicsit 😀
Bár igaz valószínűleg ebből sem lesz semmi komoly. Olyan tehetség mint Celebrini vagy 30 évig megint nem lesz
7 napja
www.espn.com/nfl/story/_/id/48045244/source-dolphins-rank-first-steelers-worst-nflpa-surveyMit bosszankodsz...évek óta tudtuk, hogy kb Tomlin az egyetlen dolog, aki kiemelte a csapatot a körülmények mocsarából. Pont ehhez hasonló osztályzatokat kaptunk volna, ha ő nem emeli fel az egészt. 5 budi egy 50+ fős keretre, akik akkorákat szarhatnak, hogy nem is gondolnánk...
Tök utolsók lettünk az NFLPA éves felmérésében. Értsd, nem szeretnek itt játszani az emberek. Szégyen bazdmeg.
"The Steelers received low grades in several categories, according to the results obtained by ESPN."
""[Steelers owner] Art Rooney ranks last in the league for willingness to invest in facilities, a trend reflected in the Steelers' poor facility ratings across the board," the survey said."
"In a new category added this year, the Steelers had the lowest-rated home field in the league "by a wide margin."
"Players cite inadequate maintenance and excessive wear from hosting local college and high school games," the survey said. "Players across the league note the poor condition of the field and emphasize the need for investment to bring it up to standard.""
"The Steelers' locker room was graded an F. Players reported that it "has only five bathroom stalls for the entire team.""
"Per the survey, players report that the Steelers' training room lacks updated recovery technology and "modalities." Pittsburgh's strength coaches ranked last in the NFL, though the training staff ranked first."
tenorx
A másik dologgal is már év közben foglalkoztunk, amikor Boswell alól kifordult a gyep egy rúgásnál. Épp tavaly vitatkoztunk arról, talán először, hogy mennyire rossz, hogy ilyen elnök van éppen, aki igazából látványosan nem ért hozzá és nem is igazán képes a csapat hasznára lenni. Ezzel szemben jöttek az érvek, hogy mert Jerry Jones jobb lenne e, de szerintem a liga legtutyimutyibb és legaktívabb (nem pozitív értelemben) elnöke között azért még van pár árnyalat. Túl kell élnünk ezt az időszakot, aztán hátha az elnök úr is belátja (nem fogja) hogy sehol nincs a faterhoz képest, pláne a nagyfaterhoz.
8 napja
Szerkesztette: tenorx