Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Boruljatok térdre és imádjátok Séf bácsit, mert ezt az irányító kérdést nem sokan kezelték volna így: van két hígfos irányítónk és mindkettővel meccseket tudott nyerni a csapat és közben a padra ültetett sem hisztizik. Mondjuk amikor az első negyed végén fújolt a közönség, újra izgalmasnak nézett ki az irányítókérdés, de aztán csak sikeredett 30 pontocska felett felrakni a pályára.

Ui: tudom, hogy futó, meg faszom, de Nagyinak kezdjük el tárgyalni a szerződését.

Szerkesztette: Szokol
több mint 1 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level
Borzasztóan örültem a győzelmeteknek, és hogy Wilson irányítónak nézett ki. 😊
Helmut Zimmer
a bills kb be is huzta a csoportot
xtaki
nemmellesleg 😊
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
En mar esti meccsre nem maradok fent, osszefoglalo alapjan nem lehet megitelni RW-t.
Az osszefoglalo tele nagy jatekokkal es a nagy szam is arulkodo, de oszinten nem tetszik a dobomozdulata es ami azzal jon. Legyen a rozsda.

De erdekelne a velemeny rola aki latta az egesz meccsen.

AR halott, a browns mellett meg egy csapat aki eveket rakott a kukaba.
no
Nagy pozitívum tőle, hogy a gyengébb kezdés után mert beleállni a hosszú nagy játékot hozó paszokba.
(Igazából a meccs elején volt 2-3 olyan gyalázatos passza, hogy a helyszíni szakértő közönség római módra az oroszlánok elé vetette volna)
Utána azért elég jól elkaristolt, de azért ne felejtsük el, hogy kellettek hozzá bravúros elkapások is.
AR felpattanója int. lett, RW vállondobója meg forró krumplis elkapás.
Ráadásul a jets mind cb, mind s részről elég foghíjas volt, ez sem ártott nekünk.
Szóval olyan baromira nem értekelném túl RW-t, meglátjuk mi lesz később, de első meccsnek, nagy "ellenszélben" nem volt rossz.
kittli
azt se feledjuk, hogy neki sem volt eles meccse ki tudja miota. tehat meg talan fog majd rajta a rozsdamaro.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
En mar esti meccsre nem maradok fent, osszefoglalo alapjan nem lehet megitelni RW-t.
Az osszefoglalo tele nagy jatekokkal es a nagy szam is arulkodo, de oszinten nem tetszik a dobomozdulata es ami azzal jon. Legyen a rozsda.

no
Nagy pozitívum tőle, hogy a gyengébb kezdés után mert beleállni a hosszú nagy játékot hozó paszokba.
(Igazából a meccs elején volt 2-3 olyan gyalázatos passza, hogy a helyszíni szakértő közönség római módra az oroszlánok elé vetette volna)
Utána azért elég jól elkaristolt, de azért ne felejtsük el, hogy kellettek hozzá bravúros elkapások is.
AR felpattanója int. lett, RW vállondobója meg forró krumplis elkapás.
Ráadásul a jets mind cb, mind s részről elég foghíjas volt, ez sem ártott nekünk.
Szóval olyan baromira nem értekelném túl RW-t, meglátjuk mi lesz később, de első meccsnek, nagy "ellenszélben" nem volt rossz.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Helmut Zimmer
a bills kb be is huzta a csoportot
több mint 1 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level
Nos...ha több részletben is, de sikerült megnézni végre...hát nem ehhez vagyok szokva. Az elején 1-2 hiba és a Jets ki is használta, pl Austin drop 3. nál és FD helyett punt. Na az ilyenek nem túl fogyasztóbarát dolgok.
Russel Wilsonnal ez a Steelers végre focicsapatnak nézett ki, mind a két oldalon. Ez nem azért van, mert Wilson egy hű de jó QB lenne jelen állapotában, hanem azért, mert látványosan képes vezetni, amire Big Ben óta nem volt képes senki. Na ezen a mérkőzésen elhittem, ezt a 30+ pontot, amit a Raiders ellen nem éreztem kicsit sem. Olyan mértékig tudja eladni a playaction játékokat, amiket régen láttam és bár sok esetben lehetett volna még jobb játékot választania, Fields-el vagy Pickett-el ellentétben körbe mer nézni a pályán.
Nem volt persze tökéletes, de az a fajta játék volt tőle, amit egy ilyen átlagosnál jobb védelem és persze egy ilyen most éppen zseniális speciális csapategység esetén bőven elég.
Egy kifejezetten jó csapatot vertünk meg, időnként persze szerencsével és néhány bosszantó hibával (a 4 emberes passrush tökéletes, de hogyan feledkezhetünk el a RB-ről). Ennyire erős ellenfelünk még nem volt idén.
Klaci79
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
De ha mar spec team, akkor az a leverage buntetes hat mindennel nevetsegesebb volt. meg jo, hogy nem azon a ket ponton mulott a dolog.
A masik FG blokkolas is nagyon jopofa volt a ragok orok ellensegenek 😊
xtaki
a ragok ősi ellensége magam vonék, a RÁGÓKÉ Danny bá...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Nos...ha több részletben is, de sikerült megnézni végre...hát nem ehhez vagyok szokva. Az elején 1-2 hiba és a Jets ki is használta, pl Austin drop 3. nál és FD helyett punt. Na az ilyenek nem túl fogyasztóbarát dolgok.
Russel Wilsonnal ez a Steelers végre focicsapatnak nézett ki, mind a két oldalon. Ez nem azért van, mert Wilson egy hű de jó QB lenne jelen állapotában, hanem azért, mert látványosan képes vezetni, amire Big Ben óta nem volt képes senki. Na ezen a mérkőzésen elhittem, ezt a 30+ pontot, amit a Raiders ellen nem éreztem kicsit sem. Olyan mértékig tudja eladni a playaction játékokat, amiket régen láttam és bár sok esetben lehetett volna még jobb játékot választania, Fields-el vagy Pickett-el ellentétben körbe mer nézni a pályán.
Nem volt persze tökéletes, de az a fajta játék volt tőle, amit egy ilyen átlagosnál jobb védelem és persze egy ilyen most éppen zseniális speciális csapategység esetén bőven elég.
Egy kifejezetten jó csapatot vertünk meg, időnként persze szerencsével és néhány bosszantó hibával (a 4 emberes passrush tökéletes, de hogyan feledkezhetünk el a RB-ről). Ennyire erős ellenfelünk még nem volt idén.
több mint 1 éve
gedam 6 266

no
vegyes, de kétségtelen, hogy kinyitotta a pályát kicsit jobbra, balra, amit fields nem tudott megtenni. onnantól meg nagyi tud rombolni és azt hiszem az a fő cél, hogy fellazítsák a boxot. a pléhjeksön fekszik wilsonnak.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fasza kis meccs volt.
A szakmázgatást nektek hagyom 😃
De Russell nem nézet ki rosszul,voltak egyéni villanások PostásPat, Pick, Bishop. Örülök h temus Jefferson is fellépet. Nagyon várom már Roman Wilson bemutatkozását.
A #D engedet, de igazából csak Hall tudod virgonckodni. Rodgersnek lassan vége, de az legyen az ő bajuk.
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sose volt a kedvencem Russell de ő legalább az a fajta QB aki amolyan 'fuck it, the wr is should be there somewhere' felfogással tolja és fel meri baszni a labdát pl a George féle WR-ekre.
100+ yard, TD. Több contested ctc (nyilván párnál elütötte a CB is). De volt kiharcolt DPI-ja is ilyennél. A probléma, hogy sokszor tényleg kűzdenie kellett keményen mert a ball placement nem volt ott. Alul volt pl dobva 3 passz is ami most rémlik. Abból 1 amikor a bal oldalvonal mellett végül visszafordulva 1 kézzel fogta meg.
De Wilson legalább fel meri ezeket baszni. Csak így tovább.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
De ha mar spec team, akkor az a leverage buntetes hat mindennel nevetsegesebb volt. meg jo, hogy nem azon a ket ponton mulott a dolog.
A masik FG blokkolas is nagyon jopofa volt a ragok orok ellensegenek 😊
több mint 1 éve
TJ Watt nem tunt nagyon motivaltnak, mondjuk 90%-ban double team volt rajta
Bishop a ket INT-el odatette magat, meg ha a masodik bazi nagy mak volt is
A D meg mindig tud engedni egy egy nagy futast, vagy elkapast, de osszessegeben frankon teljesitenek.
Queen meg megint eltunt, mintha ott sem lett volna.
xtaki
Wattra nagyon készültek, ez látszott végig. Szerintem a motivációjával az égvilágon nincs semmi, én nem látnék ebbe semmit. Ő is fárad azért. Ha a Giants ellen lehet, akkor pihentetném is.
badsco
spec team alatt is fent volt, nem is ertettem. minek?
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 299

több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 435
A D meg mindig tud engedni egy egy nagy futast, vagy elkapast, de osszessegeben frankon teljesitenek.
xtaki
Wattra nagyon készültek, ez látszott végig. Szerintem a motivációjával az égvilágon nincs semmi, én nem látnék ebbe semmit. Ő is fárad azért. Ha a Giants ellen lehet, akkor pihentetném is.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Ez most, egészen kinézett valahogy. Olyan ízé, nyomokban mit is tartalmazott? Segítsetek, Steelers szurkolóként már nem rémlik a szó...

Ja, focit!
badsco
fura mod en is elveztem a meccset, habar az elso negyedben volt kerdes boven, de aztan megnyitottak a vertikalis passzokat es hopsz, a futas is beindult.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 131 — 毎日何かを学ぶ
Csak a rövid összefoglalót láttam, de az alapján jó döntés volt a csere.
Arra van valami magyarázat, hogy fél perccel a vége előtt miért mentünk TD-re. Jó hogy bejött, de akkor is. Fg-nál +18, 3 labdabirtoklás kevesebb mint fél perc. Ha kimarad a TD akkor +15, még marad minimális esély.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Csak rá kellett nézni a jets kispadra.
Össze voltak zuhanva, nem nagyon rázta volna fel semmi őket a maradék fél percre.
kittli
Az a futott TD valószínűleg a harmadikban nem is lett volna TD, megállították volna Harrist, de itt már kb kedvük sem volt semmire
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Arra van valami magyarázat, hogy fél perccel a vége előtt miért mentünk TD-re. Jó hogy bejött, de akkor is. Fg-nál +18, 3 labdabirtoklás kevesebb mint fél perc. Ha kimarad a TD akkor +15, még marad minimális esély.
Csak rá kellett nézni a jets kispadra.
Össze voltak zuhanva, nem nagyon rázta volna fel semmi őket a maradék fél percre.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Ha fél perc alatt -15-ről megfordítják, akkor meg is érdemlik. Korábban az ilyeneknél valóban csak FG-ra mentünk rá, én nem bánom a döntést, akkor se ha kimaradt volna.
Reggio1914
Igen, de néha kell, hogy a tököt kidobjuk. Most ez volt. Nekm tetszett ahogy váltotztunk meccs közben és a másodikban momntuma nem volt a Jets-nek. Az, hogy idén a harmadikban nem kaptunk még pontot az meg brilliáns...
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Ha fél perc alatt -15-ről megfordítják, akkor meg is érdemlik. Korábban az ilyeneknél valóban csak FG-ra mentünk rá, én nem bánom a döntést, akkor se ha kimaradt volna.
több mint 1 éve
Rodgers sztem mától nem szereti a bableves 😀
több mint 1 éve
Mert csak sztem 😀 Mindegy volt kb. Megpróbáltuk. Önbizalom növelésnek jó volt.
Én a meccs után Van Jeffersont és a faterját szerettem volna látni, hogy a labdát odaadja-e apunak. Vagy milyen a találkozás. Jefferson apu a Jets WR edzője. Tehát biztosan van köze hozzá, hogy a gyerek ezt játsza
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 435
A labda minden oldalán, O, D, Spec, egyértelműen uraltuk a meccset. Tetszett
polamalu
És a két intet is td-re váltottuk! Ilyen sem volt évek óta.