Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Szerinte a padló annyi, h nem roppanunk össze, ezért mindig van egy standard PO közeli remény.De magyarázd már el, hogy mit jelent a padlós csapat, mert önmagában ez így hülyeség. Kihozza a maximumot a csapatából mindíg? Vagy olyan csapatot épít, ahol magasabban van a padló? Mit akarsz mondani?A mostani helyzettel egyetertettem, hogy Tomlin a padlos csapatokkal tulteljesit.Én a mostani helyzetről beszéltemMi úgy tekintünk magunkra, hogy a negyedik legjobb csapat vagyunk a csoportban.Akkor Tomlinnak halal utani +3 eves szerzodest kell adni es mindig rookie QB-val jatszani. Oromod hosszu lesz es szinte biztos.
A dolgunk, hogy megcáfoljuk a papírformát.
Ha Shanahan lenne az OC, akkor sem mennénk SB-ért 3 ilyen csodaqb-val a csoportban (akik nullaszoros bajnokok ugyanúgy, mint Kenny).
Most mit csináljunk! Ha majd nekünk is lesz Josh Allen/Mahomes/Burrow kaliberű irányítónk, akkor számonkérem a csapatot.
Addig mindig is a másik 3 teljesít alul a csilliárdos QB-kal, amíg nem lesznek bajnokok.
Willie Parker
minek is nektek 3B hisz azzal elvaras lenne meg toled is es abba meg belebukik.
4ev 3 PO Ezalatt 3 kotelezo W es ketto inkabb rosszabb csapattol de semmikeppen nem jobbtol vereseg es ketto jobbtol meg vereseg, bar az egyik legalabb nem sima volt.
de ugyanazt mondjuk, az egyik megy es tud benne csillogni a masik nem.
no
Te is tudod, h leváltottam volna akkor
A 3B szinte sosem volt együtt PO-ban
Bb-vel sem lehetett SB-t nyerni az utolsó 4-5 évben, túl inkonzisztens volt
Willie Parker
no
Klemó
De amikor volt jó állomány az O-ban (Killer Bees) akkor alulteljesítettünk mert döntőért kellett vna menni.
Nekem itt van a különbség, mert sztem akkor sem voltunk bomba kaliberek - vagy a fal vagy a védelem szétesése okán.
A jobb kiemeléshez meg - végig home advantage - ált Bradyéket kellett volna lenyomni.
Szerintem az a csapat pengeélen táncolt: BB inkonzisztencia, Bell sérülés, AB parádéi és nem volt mélység.
A védelem meg 2-3 évig kereste magát Shazier után.
több mint 1 éve
Nem baj, hogy istentudja mióta nincs értelmes po, az a lényeg hogy nincs negatív szezon…mennyi po győzelmünk van az elmúlt tíz èvben?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Én ezt a meccset nem tudom értékelni..Mondjuk most legalább egy jó D ellen játszottak szarul.
Szokol
több mint 1 éve
G.P.
420
Mindenki nyugodjon le a .... Jövő héten futással meg 3 screenpasszal nyertek. Remélem.
több mint 1 éve
Klemó
5 666
Mindegy, hogy mi történik. Pickett borzalmas volt, így Én azt is elfogadom, ha padon kezd a Bengals ellen, de legyen változás. Látszik, hogy totálisan el van bizonytalanodva. Így felesleges pályára küldeni. Persze igen, egy OC kirúgás lenne a legcélszerűbb, de ezt mi nem tesszük meg és itt és most kevés, hogy jobb legyen a végrehajtás. Ez szinte "all time" disaster volt az O részéről, egy nézhetetlen, tehetetlen csapat benyomását keltettük. Az egy szimpla csoda, hogy a végéig szoros volt és ez ugye arról szólt, hogy egyszer sikerült egy elfutás. Egyébként ez a meccs "sima" 10-6 és all time low az O részéről.
több mint 1 éve
Én ezt a meccset nem tudom értékelni..
több mint 1 éve
Klemó
5 666
De magyarázd már el, hogy mit jelent a padlós csapat, mert önmagában ez így hülyeség. Kihozza a maximumot a csapatából mindíg? Vagy olyan csapatot épít, ahol magasabban van a padló? Mit akarsz mondani?A mostani helyzettel egyetertettem, hogy Tomlin a padlos csapatokkal tulteljesit.Én a mostani helyzetről beszéltemMi úgy tekintünk magunkra, hogy a negyedik legjobb csapat vagyunk a csoportban.Akkor Tomlinnak halal utani +3 eves szerzodest kell adni es mindig rookie QB-val jatszani. Oromod hosszu lesz es szinte biztos.
Ha Shanahan lenne az OC, akkor sem mennénk SB-ért 3 ilyen csodaqb-val a csoportban (akik nullaszoros bajnokok ugyanúgy, mint Kenny).
Most mit csináljunk! Ha majd nekünk is lesz Josh Allen/Mahomes/Burrow kaliberű irányítónk, akkor számonkérem a csapatot.
Addig mindig is a másik 3 teljesít alul a csilliárdos QB-kal, amíg nem lesznek bajnokok.
Willie Parker
4ev 3 PO Ezalatt 3 kotelezo W es ketto inkabb rosszabb csapattol de semmikeppen nem jobbtol vereseg es ketto jobbtol meg vereseg, bar az egyik legalabb nem sima volt.
no
Willie Parker
no
több mint 1 éve
no
7 295
A mostani helyzettel egyetertettem, hogy Tomlin a padlos csapatokkal tulteljesit.Én a mostani helyzetről beszéltemMi úgy tekintünk magunkra, hogy a negyedik legjobb csapat vagyunk a csoportban.Akkor Tomlinnak halal utani +3 eves szerzodest kell adni es mindig rookie QB-val jatszani. Oromod hosszu lesz es szinte biztos.
Willie Parker
no
Willie Parker
több mint 1 éve
Canada-t már a repülőre se szabad felengedni! Menjen ahogy tud, oda ahova akar!!!
több mint 1 éve
Ez a kanadai Pickett kapcsolat nagyon nem működik. 😠
több mint 1 éve
Klemó
5 666
Freiermuth egy passzt kapott, de ott ő rontotta el és 4 yard után hasraesett , de a többi igaz szó szerint.Jaj igen, valóban ott is örjöngtem, hogy egy TE belerohan az ellenfélbe....
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ezt a 3 órát soha nem kapom vissza az életemből.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Freiermuth egy passzt kapott, de ott ő rontotta el és 4 yard után hasraesett , de a többi igaz szó szerint.
több mint 1 éve
Én örülök minden vereségnek. Nyilván jó, ha küzd a csapat és hajt, de elfedi ezt a trágyadombot ami az offense.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Vagy Canada menjen, vagy Pickett üljön le…ez borzalom
több mint 1 éve
Klemó
5 666
Förtelmes és nézhetetlen az O. Totális betli, ahol néha, néha a futás működik. Én olyat még nem láttam, hogy egy egyenes passz nem ment elkapóhoz,. Itt és most, vagy leülteted Pickettet, vagy kirugod Canadat, de olyan nincs, hogy erre ne legyen határozott válasz. Egy kezdő 5. körös QB tudott (is) több yardot hozott, mint a mi O-nk. Muuth paszt nem kapott bassza meg. Egyetlen középre menő laszti nem volt egy kivétellel megint, miközben azt nézzük, hogy a kezdő irányítónak CSAK curl passzokat hívnak, vagy slanteket, ahol szépen ütemben kell dobjon és nem kell olvasson. Mi ilyet csak kivétellel. Mi screenekkel "operálunk", meg a back shoulderekkel. Dehát ezt most levédekezték, így gyakorlatilag NULLA volt a passzjáték. Non existent.
több mint 1 éve
xtaki
3 441
Canada takarodj! Tomlin is ha nem rugja ki! Nezhetetlen udormany.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Én a mostani helyzetről beszéltemMi úgy tekintünk magunkra, hogy a negyedik legjobb csapat vagyunk a csoportban.Akkor Tomlinnak halal utani +3 eves szerzodest kell adni es mindig rookie QB-val jatszani. Oromod hosszu lesz es szinte biztos.
Willie Parker
no
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Nem szoktam ilyet mondani, de kifejezetten jó ez a vereség. Tarthatatlan, hogy ezzel az edzővel megyünk ki hetente, és minden elképzelhető szart alulmúló játékot mutatunk.
több mint 1 éve
no
7 295
Mi úgy tekintünk magunkra, hogy a negyedik legjobb csapat vagyunk a csoportban.Akkor Tomlinnak halal utani +3 eves szerzodest kell adni es mindig rookie QB-val jatszani. Oromod hosszu lesz es szinte biztos.
Willie Parker
több mint 1 éve
no
7 295
Ha jól emlékszem 2006-ban is egy ilyen szenvedős/felülteljesítős év után nyertünk SB-t. De rég volt 😕rosszul emlekszel, ott abban az idoszakban nagyon jo kilatas volt hiaba a 8-8.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Mi úgy tekintünk magunkra, hogy a negyedik legjobb csapat vagyunk a csoportban.A dolgunk, hogy megcáfoljuk a papírformát.
több mint 1 éve
Ha jól emlékszem 2006-ban is egy ilyen szenvedős/felülteljesítős év után nyertünk SB-t. De rég volt 😕
több mint 1 éve
KeyG
9 513
Hát ebbe belekavarodott az elvtárs, de segítek neki. Egy HC-t az minősít, hogy a lehető legtöbbet hozza ki adott keretből játékostul edzőstül. EBBEN Tomlin az NFL egyik legjobbja, ha nem a legjobbja. Az már más kérdés, hogy - lehet pont ezért - az igazi változtatásokat keret/edző/taktika fronton nem hozza meg. De ne legyen kérdés azért, hogy ha az O stat alapon a béka segge alatt lesz, akkor nem fogunk hosszabbítani Canada-val. Azt viszont szerintem példaszerűen csinálja, hogy nem engedi a csapatot, sem Pickettet beleesni abba a hibába, hogy mindent az OC-val vitessenek el, mert ez nincs is így.Én azt hittem a “stábba” az OC és DC is beletartozik elsősorban. Pickettről még mindig nem tudjuk mire képes pedig jövőre már 3. éve lesz. Amit én látok, hogy Top 10 szinte biztos hogy tuti nem lesz, de Canada sem segít ebben. Ő sem tökéletes de a fejlődést látni kellene amit nem látok főleg ilyen fiatalon.
Klemó
Kihozza ami a legtöbb? Ha jól tudom Dotson a Ramsbe az éven az egyik legjobb G a ligában, itt meg nem véletlenül engedték el szotyiért.
ui: Canadával nem a hosszabbítást kellene írni, hanem hogy kivágták már két éve, JH is betegesen ragaszkodott hozzá nem értő edzőkhöz akik mehetnek helyette a busz alá, ha gebasz van
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
G.P.
420
Ne haragudj hogy beleugatok. Az ezzel a probléma szerintem, hogy erre a felülteljesítés re nem lehet jövőt alapozni. Ez elég maximum egy divisional körre. De ettől Pickett még nem lesz jó QB. Pickens mentális problémái nem oldódnak meg. Pont a közepes tehetséget betonozza be az elit edzöi gárda( Canada meg rajtatok marad). Ebből jövőre ugyanilyen felülteljesítés kell a playoffhoz. A ravensnél ez teljesen más. Ott van egy igen tehetséges csapat aminek ha kijön a lépés SB ha nem akkor playoffAkkor most nem arról van szó, hogy a kerethez képest túlteljesítés van?Hát ebbe belekavarodott az elvtárs, de segítek neki. Egy HC-t az minősít, hogy a lehető legtöbbet hozza ki adott keretből játékostul edzőstül. EBBEN Tomlin az NFL egyik legjobbja, ha nem a legjobbja. Az már más kérdés, hogy - lehet pont ezért - az igazi változtatásokat keret/edző/taktika fronton nem hozza meg. De ne legyen kérdés azért, hogy ha az O stat alapon a béka segge alatt lesz, akkor nem fogunk hosszabbítani Canada-val. Azt viszont szerintem példaszerűen csinálja, hogy nem engedi a csapatot, sem Pickettet beleesni abba a hibába, hogy mindent az OC-val vitessenek el, mert ez nincs is így.Ez csak a padloval igaz
Klemó
no
A keretünk kb egyenértékű a Ravens és Browns kerettel, a Bengalsnál meg egyértelműen erősebb? Mert a mérleg ezt mutatja.Szerintem nem.
Szerintem idén EDDIG a várható plafon fölött teljesít a csapat. Hogy mi lesz a végére, az más téma, de eddig pont azt csinálja Tomlin, amit szerinted sose: túlteljesít a csapattal.
Jan
Szerkesztette: G.P.