Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.
xtaki
eccerű, megtaláltuk az ofenzben a defenz zone játék párját

ugyhijják Dijonté baszakodás, ijen fos B plajbok, Juju meg Conner lejár ezt vegyük be a számításba, így a Dijonté baszakodás lenne a felszopó Johnsonnak, Snellnek, csak egyszerűen annyira lapos, hogy kábé csak dupla meg tripla coverag-ekbe tudja bepöckölni

szóval a második félidőbe eltettük a Dijonté baszakodást és elkezdtünk a A bookból játszani, Juju first, Claypool, RB screen faszaságok

ennyi
sutianap
A meccs utani musorban, chris hoke azt mondta, hogy a masodik felideji jatekhivasok valtoztak meg. Es az interjukban is ezt mondtak. Attertek az up tempo es no huddle szeru jatekra. Ami hoke szerint ben nek onbizalmat adott. Mert o ebben erzi legjobban Magat.

De nem tudom, hogy meg azt is mondta, hogy vagy ben vette at a hivast...Vagy Fitchner vette vissza bentol...De ezt a reszt csak fel fullel hallgattam. Szoval nem tudom akkor Ben hivasai voltak felido elott...Aztan Fitchner...Avagy forditva....De azt mondta hoke ha jol ertettem, hogy benre csak a headseten keresztul hivtak a playeket be.

De igy is nagyon erdekes, hogy egyik felido nulla. A masodik felido meg uber szamok. Akkor most melyik az igaz?
Gabor81
Nem tudom ki nálatok a OC de egy hatalmas fasz lehet ha megvan az O-nak a receptje amiben tud hasítani akkor mi a bánatos húgytúróért erőltetet mást 3.5 meccsen keresztül? Borzalom volt nézni ahogy szenvedett ez az O pedig elég potens emberekből áll..

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
"Mert egy hülye, mazochista f@sz vagyok" volt a válasz párom kérdésére, hogy akkor miért is nézem még a meccset?
Mindez valahol a 3.negyed közepén, mikor negyedjére sem lehetett átpréselni azt a rohadt bőrt a vonalon és én megtörve csak annyit motyogtam a bajszom alatt, hogy ez katasztrófa.
Képes vagyok a végletekig bízni a csapatban, de akkor valami eltört bennem. Már ideges sem voltam, csak bámultam üveges szemmel a monitort.
És erre basszus...
Kari aji, hepifinis, miegymás...😊
kittli
Minden Steelers szurkoló (férfi) mögött egy olyan nő áll, aki megkérdezi, hogy "akkor miért nézed???" 😀
több mint 5 éve
Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.

Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
Jan
Azt konkrétan tudom és nincs benne nagy tévedés: nincs szükség a futójátékra, hiszen a rengeteg rövid passz, screenek olyan játékosok kezébe helyezik a labdát, akik jobbak bármelyik futónál...ha oda tudod adni a legjobb opciónak, akkor add oda. Csak ez 2-3 40+-os játék nélkül szart se ér
Klaci79
Én meg azt mondom, működő futójáték nélkül nem lehet SB-t nyerni (de még konf. döntőt se).
Másrészt: nem azért nem futunk, mert tudnánk, csak nem akarunk, hanem mert nem tudunk. Ez nem valami új O séma, hanem egy kényszerűség. Futójátékra szükség van.

Ha úgy eljutunk a SB-ig, hogy meccsenként 50-60y-ot futunk, akkor nyugodtan idézd be amit most írtam, és el fogom ismerni hogy hülye vagyok az egészhez. 😊

| ami mondjuk igaz is, de könnyebb úgy beismerni, ha van rá bizonyíték 😊 |
Jan
Előre bocsájtom: én sem értem, csak szeretem. Egy héten megnézek kb 10 meccset, de ettől még nem gondolnám, hogy értek hozzá...dolgozom rajta 😊
Na a lényeg...a Steelers eléggé példa nélküli offenset mutat. Sokkal könnyebb lenne futójátékkal, potens futójátékkal, de:
i., nem ritkán 10 körüli a futójáték kísérletek száma, ez még a próbálkozáshoz is baromi kevés...jelentős részben az 1-2 yardokat futjuk (próbáljuk futni)
ii., a futások általában középre mennek, mintha a védelmeknek akarnánk üzenni, hogy az elkapókat a szélén hagyják 1-1-ben, és az sem árt, ha nincs safety segítség
iii., ha van egy OL, ami a pass protection-t szinte tökéletesen megoldja, akkor minek bonyolítanád ezt olyan futásblokkolással is, ami más képességeket is kíván, kvázi sokkal bonyolultabb (erre a mi állományunk korlátozottan alkalmas, Villanueva esetében is ez tegnap tökéletesen kiderült)
iv., a legtöbb csapatban van 1-2-3 olyan célpontod, aki nagyon megbízható, (mi azt gondoljuk) nálunk általában 5 ilyen van (aztán persze jönnek a droppok). Ezért például a kevésbé jól elkapó RB-k helyére is WR-t teszünk. És nem is mutatjuk a futást, mint lehetőséget. Mondván, hogy: ok leveszítek DJ-t, leveszitek Claypool-t, slotban JuJu-t, de akkor mit csináltok Ebronnal/Washingtonnal.
v., hihetetlen, hogy ha belegondolsz az elkapóink általában mennyire jó képességűek. Most persze ott a rengeteg drop, főleg a mérkőzések elején, de tegnap az a DJ TD is, sokkal nehezebb labda volt, mint amit elejtett kettőt az első két driveban.
vi., hetekig írhatnék ilyeneket, de ott a Tomlin interjú 2-3 héttel ezelőtt, ahol ő is elmondja, nem kell több futójáték, nem így van a csapat felépítve. A kulcs az a bizonyos hosszú játék. Ha az nem megy, vége. Ha megy akkora területek vannak, hogy a sima passzjáték is működik.
| vii., nem vagyok abban biztos, hogy a PO-ban is úgy készülünk, hogy az első számú RB 8 labdát kap a LoS mögött. |
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 858 — Steelers fan
"Mert egy hülye, mazochista f@sz vagyok" volt a válasz párom kérdésére, hogy akkor miért is nézem még a meccset?
Mindez valahol a 3.negyed közepén, mikor negyedjére sem lehetett átpréselni azt a rohadt bőrt a vonalon és én megtörve csak annyit motyogtam a bajszom alatt, hogy ez katasztrófa.
Képes vagyok a végletekig bízni a csapatban, de akkor valami eltört bennem. Már ideges sem voltam, csak bámultam üveges szemmel a monitort.
És erre basszus...
Kari aji, hepifinis, miegymás...😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
 twitter.com/sdextrasmedia/status/1343374101008642048?s=09
sutianap
És ilyen minden meccsen van, legalább egy.
Tegnap több segítséget kaptunk a zebráktól, és egyébként azt elhiszem, hogy a DPI-k megítélése nem egyszerű, ez a tavalyi videózásból is latszodott...de ezek annyira látványosak, hogy nem tudom ilyenkor mit néznek....
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 741 — capitaine du château de Vienne 1487
 twitter.com/sdextrasmedia/status/1343374101008642048?s=09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Kozepen van az igazsag. Nem vagyunk annyira jok, mint amit a masodik felido mutat de olyan rosszak sem, mint az elmult 3,5 meccsen.
több mint 5 éve
Gabor81 803
Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.
Szokol
mindenképp kell a bye...felkészülni is az O-nak, meg pihenni is Wattéknak
Klaci79
Az utóbbi évek alapján a Browns-t B csapattal is verni kell 😊
bcsarli
Es az idei csapat elmult meccsei alapjan? 😀 Melyik felido lesz, az elso felidos avagy masodik felidos steelers offense...😀
több mint 5 éve
Gabor81 803
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.
xtaki

ugyhijják Dijonté baszakodás, ijen fos B plajbok, Juju meg Conner lejár ezt vegyük be a számításba, így a Dijonté baszakodás lenne a felszopó Johnsonnak, Snellnek, csak egyszerűen annyira lapos, hogy kábé csak dupla meg tripla coverag-ekbe tudja bepöckölni

szóval a második félidőbe eltettük a Dijonté baszakodást és elkezdtünk a A bookból játszani, Juju first, Claypool, RB screen faszaságok

ennyi
sutianap
A meccs utani musorban, chris hoke azt mondta, hogy a masodik felideji jatekhivasok valtoztak meg. Es az interjukban is ezt mondtak. Attertek az up tempo es no huddle szeru jatekra. Ami hoke szerint ben nek onbizalmat adott. Mert o ebben erzi legjobban Magat.

De nem tudom, hogy meg azt is mondta, hogy vagy ben vette at a hivast...Vagy Fitchner vette vissza bentol...De ezt a reszt csak fel fullel hallgattam. Szoval nem tudom akkor Ben hivasai voltak felido elott...Aztan Fitchner...Avagy forditva....De azt mondta hoke ha jol ertettem, hogy benre csak a headseten keresztul hivtak a playeket be.

De igy is nagyon erdekes, hogy egyik felido nulla. A masodik felido meg uber szamok. Akkor most melyik az igaz?
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 576 — Steelers fan
Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.

Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
Jan
Azt konkrétan tudom és nincs benne nagy tévedés: nincs szükség a futójátékra, hiszen a rengeteg rövid passz, screenek olyan játékosok kezébe helyezik a labdát, akik jobbak bármelyik futónál...ha oda tudod adni a legjobb opciónak, akkor add oda. Csak ez 2-3 40+-os játék nélkül szart se ér
Klaci79
Én meg azt mondom, működő futójáték nélkül nem lehet SB-t nyerni (de még konf. döntőt se).
Másrészt: nem azért nem futunk, mert tudnánk, csak nem akarunk, hanem mert nem tudunk. Ez nem valami új O séma, hanem egy kényszerűség. Futójátékra szükség van.

Ha úgy eljutunk a SB-ig, hogy meccsenként 50-60y-ot futunk, akkor nyugodtan idézd be amit most írtam, és el fogom ismerni hogy hülye vagyok az egészhez. 😊

| ami mondjuk igaz is, de könnyebb úgy beismerni, ha van rá bizonyíték 😊 |
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 741 — capitaine du château de Vienne 1487
xtaki

ennyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
 twitter.com/blitzvideos/status/1343317399597146117?s=21
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 193
xtaki
nem akartátok a Ravens-t beengedni a PO-ba, de a félidőben láttátok, hogy szopik a Browns így inkább kijöttetek a félidőre és megnyertétek ha már úgyis "mindegy" volt 😀
több mint 5 éve
Ben Roethlisberger had a passer rating of 68.3 during the first half and a passer rating of 136.2 in the second half. Eyes #Steelers

És nincs komoly sérültünk!

JuJu said Ben Roethlisberger gave a Halftime Speech saying the Steelers looked like they weren’t having any fun.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Hosszu passzok eddig nem ultek, nem.mukodtek, igy nem hogy 1 safety, de sokszor mind ketto 10-20 yardon vedekezett. Masodikban egy Claypool elkapas mar huzta a palyat es DJ TDje utan erezhetoen muszaj volt fenntartani legalabb egy, de inkabb 2 safetyt. Innentol indult be a jatek.

Mas kerdes, hogy minden bizonnyal mas csapat ugyanezt fogja tolni, vagyishiaba sikerul 1 pasz nem fognak maskeppen vedekezni, csak akkor, ha tobb nagy elkapas jon ebbol.

Node meglatjuk. A Brwons ellen a serultek pihenhetnek, lehet probalkozni ezzel azzal. Nem csodalkoznek, ha Dobbs kapna egy meccset...
több mint 5 éve
több mint 5 éve

Jan
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 576 — Steelers fan

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 399 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
xtaki
Vagy a Colts elbaszta.
bcsarli
Vagy a bírók megnyerték nekünk.
bcsarli
Vagy jött a varázsütés, amit vártam a meccsen.

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 220
Colts, Ravens és Browns is lehet ellenfelünk, sztem azok annyira nem rossz lehetőségek.

Nekem a Ravens csak úgy jön ki, ha a Miami veri a Billst. És nem mindegy az utolsó meccsünk kimenetele

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 399 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
xtaki
Vagy a Colts elbaszta.
bcsarli
Vagy a bírók megnyerték nekünk.

több mint 5 éve
xtaki
Vagy a Colts elbaszta.

több mint 5 éve
xtaki
Nyertünk 😊

több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
több mint 5 éve
Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.
Szokol
mindenképp kell a bye...felkészülni is az O-nak, meg pihenni is Wattéknak
Klaci79
Az utóbbi évek alapján a Browns-t B csapattal is verni kell 😊