Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem tudom ki nálatok a OC de egy hatalmas fasz lehet ha megvan az O-nak a receptje amiben tud hasítani akkor mi a bánatos húgytúróért erőltetet mást 3.5 meccsen keresztül? Borzalom volt nézni ahogy szenvedett ez az O pedig elég potens emberekből áll..A meccs utani musorban, chris hoke azt mondta, hogy a masodik felideji jatekhivasok valtoztak meg. Es az interjukban is ezt mondtak. Attertek az up tempo es no huddle szeru jatekra. Ami hoke szerint ben nek onbizalmat adott. Mert o ebben erzi legjobban Magat.nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.eccerű, megtaláltuk az ofenzben a defenz zone játék párját
xtaki
ugyhijják Dijonté baszakodás, ijen fos B plajbok, Juju meg Conner lejár ezt vegyük be a számításba, így a Dijonté baszakodás lenne a felszopó Johnsonnak, Snellnek, csak egyszerűen annyira lapos, hogy kábé csak dupla meg tripla coverag-ekbe tudja bepöckölni
szóval a második félidőbe eltettük a Dijonté baszakodást és elkezdtünk a A bookból játszani, Juju first, Claypool, RB screen faszaságok
ennyi
sutianap
De nem tudom, hogy meg azt is mondta, hogy vagy ben vette at a hivast...Vagy Fitchner vette vissza bentol...De ezt a reszt csak fel fullel hallgattam. Szoval nem tudom akkor Ben hivasai voltak felido elott...Aztan Fitchner...Avagy forditva....De azt mondta hoke ha jol ertettem, hogy benre csak a headseten keresztul hivtak a playeket be.
De igy is nagyon erdekes, hogy egyik felido nulla. A masodik felido meg uber szamok. Akkor most melyik az igaz?
Gabor81
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
"Mert egy hülye, mazochista f@sz vagyok" volt a válasz párom kérdésére, hogy akkor miért is nézem még a meccset?Minden Steelers szurkoló (férfi) mögött egy olyan nő áll, aki megkérdezi, hogy "akkor miért nézed???" 😀
Mindez valahol a 3.negyed közepén, mikor negyedjére sem lehetett átpréselni azt a rohadt bőrt a vonalon és én megtörve csak annyit motyogtam a bajszom alatt, hogy ez katasztrófa.
Képes vagyok a végletekig bízni a csapatban, de akkor valami eltört bennem. Már ideges sem voltam, csak bámultam üveges szemmel a monitort.
És erre basszus...
Kari aji, hepifinis, miegymás...😊
kittli
több mint 5 éve
Előre bocsájtom: én sem értem, csak szeretem. Egy héten megnézek kb 10 meccset, de ettől még nem gondolnám, hogy értek hozzá...dolgozom rajta 😊Én meg azt mondom, működő futójáték nélkül nem lehet SB-t nyerni (de még konf. döntőt se).Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.Azt konkrétan tudom és nincs benne nagy tévedés: nincs szükség a futójátékra, hiszen a rengeteg rövid passz, screenek olyan játékosok kezébe helyezik a labdát, akik jobbak bármelyik futónál...ha oda tudod adni a legjobb opciónak, akkor add oda. Csak ez 2-3 40+-os játék nélkül szart se ér
Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
Jan
Klaci79
Másrészt: nem azért nem futunk, mert tudnánk, csak nem akarunk, hanem mert nem tudunk. Ez nem valami új O séma, hanem egy kényszerűség. Futójátékra szükség van.
Ha úgy eljutunk a SB-ig, hogy meccsenként 50-60y-ot futunk, akkor nyugodtan idézd be amit most írtam, és el fogom ismerni hogy hülye vagyok az egészhez. 😊
| ami mondjuk igaz is, de könnyebb úgy beismerni, ha van rá bizonyíték 😊 |
Jan
Na a lényeg...a Steelers eléggé példa nélküli offenset mutat. Sokkal könnyebb lenne futójátékkal, potens futójátékkal, de:
i., nem ritkán 10 körüli a futójáték kísérletek száma, ez még a próbálkozáshoz is baromi kevés...jelentős részben az 1-2 yardokat futjuk (próbáljuk futni)
ii., a futások általában középre mennek, mintha a védelmeknek akarnánk üzenni, hogy az elkapókat a szélén hagyják 1-1-ben, és az sem árt, ha nincs safety segítség
iii., ha van egy OL, ami a pass protection-t szinte tökéletesen megoldja, akkor minek bonyolítanád ezt olyan futásblokkolással is, ami más képességeket is kíván, kvázi sokkal bonyolultabb (erre a mi állományunk korlátozottan alkalmas, Villanueva esetében is ez tegnap tökéletesen kiderült)
iv., a legtöbb csapatban van 1-2-3 olyan célpontod, aki nagyon megbízható, (mi azt gondoljuk) nálunk általában 5 ilyen van (aztán persze jönnek a droppok). Ezért például a kevésbé jól elkapó RB-k helyére is WR-t teszünk. És nem is mutatjuk a futást, mint lehetőséget. Mondván, hogy: ok leveszítek DJ-t, leveszitek Claypool-t, slotban JuJu-t, de akkor mit csináltok Ebronnal/Washingtonnal.
v., hihetetlen, hogy ha belegondolsz az elkapóink általában mennyire jó képességűek. Most persze ott a rengeteg drop, főleg a mérkőzések elején, de tegnap az a DJ TD is, sokkal nehezebb labda volt, mint amit elejtett kettőt az első két driveban.
vi., hetekig írhatnék ilyeneket, de ott a Tomlin interjú 2-3 héttel ezelőtt, ahol ő is elmondja, nem kell több futójáték, nem így van a csapat felépítve. A kulcs az a bizonyos hosszú játék. Ha az nem megy, vége. Ha megy akkora területek vannak, hogy a sima passzjáték is működik.
| vii., nem vagyok abban biztos, hogy a PO-ban is úgy készülünk, hogy az első számú RB 8 labdát kap a LoS mögött. |
több mint 5 éve
"Mert egy hülye, mazochista f@sz vagyok" volt a válasz párom kérdésére, hogy akkor miért is nézem még a meccset?Mindez valahol a 3.negyed közepén, mikor negyedjére sem lehetett átpréselni azt a rohadt bőrt a vonalon és én megtörve csak annyit motyogtam a bajszom alatt, hogy ez katasztrófa.
Képes vagyok a végletekig bízni a csapatban, de akkor valami eltört bennem. Már ideges sem voltam, csak bámultam üveges szemmel a monitort.
És erre basszus...
Kari aji, hepifinis, miegymás...😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
twitter.com/sdextrasmedia/status/1343374101008642048?s=09És ilyen minden meccsen van, legalább egy.
sutianap
Tegnap több segítséget kaptunk a zebráktól, és egyébként azt elhiszem, hogy a DPI-k megítélése nem egyszerű, ez a tavalyi videózásból is latszodott...de ezek annyira látványosak, hogy nem tudom ilyenkor mit néznek....
több mint 5 éve
twitter.com/sdextrasmedia/status/1343374101008642048?s=09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Kozepen van az igazsag. Nem vagyunk annyira jok, mint amit a masodik felido mutat de olyan rosszak sem, mint az elmult 3,5 meccsen.
több mint 5 éve
Gabor81
803
Es az idei csapat elmult meccsei alapjan? 😀 Melyik felido lesz, az elso felidos avagy masodik felidos steelers offense...😀Az utóbbi évek alapján a Browns-t B csapattal is verni kell 😊Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.mindenképp kell a bye...felkészülni is az O-nak, meg pihenni is Wattéknak
Szokol
Klaci79
bcsarli
több mint 5 éve
Gabor81
803
A meccs utani musorban, chris hoke azt mondta, hogy a masodik felideji jatekhivasok valtoztak meg. Es az interjukban is ezt mondtak. Attertek az up tempo es no huddle szeru jatekra. Ami hoke szerint ben nek onbizalmat adott. Mert o ebben erzi legjobban Magat.nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.eccerű, megtaláltuk az ofenzben a defenz zone játék párját
xtaki
ugyhijják Dijonté baszakodás, ijen fos B plajbok, Juju meg Conner lejár ezt vegyük be a számításba, így a Dijonté baszakodás lenne a felszopó Johnsonnak, Snellnek, csak egyszerűen annyira lapos, hogy kábé csak dupla meg tripla coverag-ekbe tudja bepöckölni
szóval a második félidőbe eltettük a Dijonté baszakodást és elkezdtünk a A bookból játszani, Juju first, Claypool, RB screen faszaságok
ennyi
sutianap
De nem tudom, hogy meg azt is mondta, hogy vagy ben vette at a hivast...Vagy Fitchner vette vissza bentol...De ezt a reszt csak fel fullel hallgattam. Szoval nem tudom akkor Ben hivasai voltak felido elott...Aztan Fitchner...Avagy forditva....De azt mondta hoke ha jol ertettem, hogy benre csak a headseten keresztul hivtak a playeket be.
De igy is nagyon erdekes, hogy egyik felido nulla. A masodik felido meg uber szamok. Akkor most melyik az igaz?
több mint 5 éve
Én meg azt mondom, működő futójáték nélkül nem lehet SB-t nyerni (de még konf. döntőt se).Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.Azt konkrétan tudom és nincs benne nagy tévedés: nincs szükség a futójátékra, hiszen a rengeteg rövid passz, screenek olyan játékosok kezébe helyezik a labdát, akik jobbak bármelyik futónál...ha oda tudod adni a legjobb opciónak, akkor add oda. Csak ez 2-3 40+-os játék nélkül szart se ér
Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
Jan
Klaci79
Másrészt: nem azért nem futunk, mert tudnánk, csak nem akarunk, hanem mert nem tudunk. Ez nem valami új O séma, hanem egy kényszerűség. Futójátékra szükség van.
Ha úgy eljutunk a SB-ig, hogy meccsenként 50-60y-ot futunk, akkor nyugodtan idézd be amit most írtam, és el fogom ismerni hogy hülye vagyok az egészhez. 😊
| ami mondjuk igaz is, de könnyebb úgy beismerni, ha van rá bizonyíték 😊 |
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.eccerű, megtaláltuk az ofenzben a defenz zone játék párját
xtaki
ennyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.nem akartátok a Ravens-t beengedni a PO-ba, de a félidőben láttátok, hogy szopik a Browns így inkább kijöttetek a félidőre és megnyertétek ha már úgyis "mindegy" volt 😀
xtaki
több mint 5 éve
Ben Roethlisberger had a passer rating of 68.3 during the first half and a passer rating of 136.2 in the second half. Eyes #SteelersÉs nincs komoly sérültünk!
JuJu said Ben Roethlisberger gave a Halftime Speech saying the Steelers looked like they weren’t having any fun.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Hosszu passzok eddig nem ultek, nem.mukodtek, igy nem hogy 1 safety, de sokszor mind ketto 10-20 yardon vedekezett. Masodikban egy Claypool elkapas mar huzta a palyat es DJ TDje utan erezhetoen muszaj volt fenntartani legalabb egy, de inkabb 2 safetyt. Innentol indult be a jatek.Mas kerdes, hogy minden bizonnyal mas csapat ugyanezt fogja tolni, vagyishiaba sikerul 1 pasz nem fognak maskeppen vedekezni, csak akkor, ha tobb nagy elkapas jon ebbol.
Node meglatjuk. A Brwons ellen a serultek pihenhetnek, lehet probalkozni ezzel azzal. Nem csodalkoznek, ha Dobbs kapna egy meccset...
több mint 5 éve
Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.Azt konkrétan tudom és nincs benne nagy tévedés: nincs szükség a futójátékra, hiszen a rengeteg rövid passz, screenek olyan játékosok kezébe helyezik a labdát, akik jobbak bármelyik futónál...ha oda tudod adni a legjobb opciónak, akkor add oda. Csak ez 2-3 40+-os játék nélkül szart se ér
Jan
több mint 5 éve
Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
több mint 5 éve
Vagy jött a varázsütés, amit vártam a meccsen.Vagy a bírók megnyerték nekünk.nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.Vagy a Colts elbaszta.
xtaki
bcsarli
bcsarli
több mint 5 éve
Colts, Ravens és Browns is lehet ellenfelünk, sztem azok annyira nem rossz lehetőségek.Nekem a Ravens csak úgy jön ki, ha a Miami veri a Billst. És nem mindegy az utolsó meccsünk kimenetele
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Vagy a bírók megnyerték nekünk.nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.Vagy a Colts elbaszta.
xtaki
bcsarli
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.Vagy a Colts elbaszta.
xtaki
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.Nyertünk 😊
xtaki
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.
több mint 5 éve
Az utóbbi évek alapján a Browns-t B csapattal is verni kell 😊Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.mindenképp kell a bye...felkészülni is az O-nak, meg pihenni is Wattéknak
Szokol
Klaci79