Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Tomlin kibszott sötét. Olyan az időkéréssel, mint a Challengekkel.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 722
nem feltetlenul jatszanank egymas ellen, de ettol drukkoljatok a Colts-nak.
no
Úgy több esély van, ha be sem juttok 😊
bcsarli
a Bills-ben bizunk elsodlegesen 😊
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 399 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
no
Úgy több esély van, ha be sem juttok 😊

több mint 5 éve
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 399 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
en nektek drukkolok
no
én a Coltsnak
Willie Parker
Azt már nagyjából elfogadtam, hogy nekünk 1 körös lesz az idei PO. Csak azt szeretném, ha nem a Ravens ejtene ki minket, így hajlok az álláspontodra 😊

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 220
en nektek drukkolok
no
én a Coltsnak
több mint 5 éve
en nektek drukkolok
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 576 — Steelers fan
tehát ha ma kikapunk, akkor tuti nem jut be a Ravens?
bcsarli
Az még nem elég, ha ők hozzák mindkettőt, akkor még bent lehetnek.
több mint 5 éve
tehát ha ma kikapunk, akkor tuti nem jut be a Ravens?

több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
A nap,amikor a Hollók Vasas fanok lettek 😀 Hajrá!!!
LeviPoki
A ti sorsotok nincs saját kézben?
bcsarli
Ha abban lenne, Colts mezben ülnék 😛 Szóval csak hajrá 😀
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 974 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LeviPoki
bcsarli
Ha abban lenne, szerinted drukkolnának nektek? 😊
iktriad
Persze, szeretetből 😊
bcsarli
Kb ennyire nagy lenne a szeretet, mint ahogy ez a kép illusztrálja itt. 😊
több mint 5 éve
LeviPoki
bcsarli
iktriad
Persze, szeretetből 😊

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 974 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LeviPoki
bcsarli
több mint 5 éve
LeviPoki

több mint 5 éve
LeviPoki
Befagyott a pokol. 😊
több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
több mint 5 éve
Gabor81 803
It’s being reported Ben Roethlisberger hyperextended his knee in Week 13, but he did not receive treatment for it in Weeks 14-16. Thinking face #Steelers

Inactives for #Steelers today vs. Indianapolis: QB Dobbs, K Boswell, RB McFarland, ILB MAllen, OLB Adeniyi, DE Buggs
Klaci79
Akkor ez a serules, ami miatt nem pontos talan? De ezert nyugodtak a csapatban, mert ok mar tudtak. Gyanus volt a hirtelen visszaeses. Es elvileg ok nelkul. Bar nem tudom ez mekkora serulesnek szamit a dobasok kivitelezeseben. De megmagyarazna, ha nem is mindet. De a pontatlansagok nagy reszet nem?
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
It’s being reported Ben Roethlisberger hyperextended his knee in Week 13, but he did not receive treatment for it in Weeks 14-16. Thinking face #Steelers

Inactives for #Steelers today vs. Indianapolis: QB Dobbs, K Boswell, RB McFarland, ILB MAllen, OLB Adeniyi, DE Buggs

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Tavaly is leírtam, idén is leírom: valahogy a Colts ellen nekünk mindig megy és nyerünk. Bízom benne nem jinxeltem el 😁
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Én ma úgy döntöttem, hogy minden hazai 3&out után iszok egy felest. Előre is elnézést majd a trágárságokért a 2. negyed közepén 😉
Klaci79
 youtu.be/t6iEGJ_3itU

A teljes Ravens Flock a majadert es a Steelers W-nek szurkol majd. ☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Én ma úgy döntöttem, hogy minden hazai 3&out után iszok egy felest. Előre is elnézést majd a trágárságokért a 2. negyed közepén 😉
több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 1 067 — uatu@freemail.hu
Rég volt ilyen érzésem egy Steelers meccsel kapcsolatban: tuti vereség lesz a meccsünk. Nem érzem ,hogy bármi olyan dolog történhetett a csapattal kapcsolatban a múlt meccs óta ami a fejlődésünket szolgálná. ráadásul egy jó csapattal játszunk.
pfefe8
Az idei Colts maxiumum jó-közepes. A ti fejlődéseteket a Colts "mázlifaktora" szolgálja. AZ egyik legjobb futó csapat ellen kiesett a Defense line közepe: mészárlás lett. Most az egyik legjobb passrush ellen kiesett a 2 kezdő tackle: hasonló mészárlásra számítok. Riversnek se fog járni a szája, ha folyton tele lesz fűvel granulátummal.
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293
Rég volt ilyen érzésem egy Steelers meccsel kapcsolatban: tuti vereség lesz a meccsünk. Nem érzem ,hogy bármi olyan dolog történhetett a csapattal kapcsolatban a múlt meccs óta ami a fejlődésünket szolgálná. ráadásul egy jó csapattal játszunk.

Steelers fan
több mint 5 éve
Annyira szarok vagyunk, hogy szerintem ma nyerünk 😊

több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
LB oldalon az évet egyébként is vékonyan kezdtük erre sorr innen esik ki mindenki....Vince visszajött és örüljúnk ennek....

A Colstot nem verjük meg FG-vel, szoval nekem Bos kevesbe hianyzik.