Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Oregon-t eléggé kiütötte hajnalban az Ohio. Eléggé levették a pályáról az oregoni O-t. Heismann ide vagy oda, de azért 4 turnoverrel nem meccset nyerni elég ciki. Pedig Mariota összedobált 300 yardot meg 2 td-t.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Cay
189
Akkor lehet a hét vége fele bejelentik hivatalosan is. Max jövő hét elején. Valaki biztos tud valamit. Több helyen lehetett már olvasni, hogy márpedig ez tény. Ő lesz az. Persze aztán láttunk már olyat, hogy megírtak valamit, azt rohadtul nem úgy volt.Én is örülnék Marinellinek, jól hangzik a dolog. És már mindenhol tényként is kezelik, de hivatalosan nagyon nem akaródzik bejelenteni...CayHa jól olvastam, akkor az utolsó meccs után még 7 napig él a szerződése, addig a Cowboys engedélyével lehet csak tárgyalni vele.Csifu
több mint 9 éve
Csifu
223
Én is örülnék Marinellinek, jól hangzik a dolog. És már mindenhol tényként is kezelik, de hivatalosan nagyon nem akaródzik bejelenteni...CayHa jól olvastam, akkor az utolsó meccs után még 7 napig él a szerződése, addig a Cowboys engedélyével lehet csak tárgyalni vele.
több mint 9 éve
Cay
189
Én is örülnék Marinellinek, jól hangzik a dolog. És már mindenhol tényként is kezelik, de hivatalosan nagyon nem akaródzik bejelenteni...
több mint 9 éve
Rohadtul remélem, hogy jövőre mindenkit meg fog abrikolni a tampa durván!!!Én nagyon örülnék Marinellinek!
több mint 9 éve
Akkor összeállt a stáb. Ha Lovie hagyja dolgozni az embereit, és továbbra is csak azt csinálja amit látszólag eddig :p bambul az oldal vonal mellett, és képesek vagytok nem elszórakozni az 1/1-t, értelmes irányítót szereztek, akkor szép szezon elé nézhettek.
több mint 9 éve
Akkor kb ennyit erről a JJ spekulációról is. 😊Jerry Jones-tól kitelik. 😀 Biztos marad, ha rajta múlik, jó védelmet rakott össze, hülye lenne ott hagyni.Koetter jó döntésnek tűnik, évek óta kiábrándító az OC poszt nálunk, vele van esély rá, hogy tudja is használni a fiatal tehetségeinket.Marinellivel szerintem is jobban járnánk, de nem tudom mi kellene hozzá, hogy egy ilyen szezon után otthagyja Dallast és pont a Tampát válassza, ráadásul azonos szintű beosztásban. Esetleg sokat segítene, ha Jerry Jones úgy érezné, hogy így a Super Bowl közelében mindenképpen meg kellene mutatnia, hogy ő a védelmi oldalt is keni-vágja és beleszólást követelne a játékhívásokba. 😀 Koettert én megmondom őszintén féltem ettől a feladattól, de Bucs szurkolóként csak remélni tudom, hogy veszi az akadályt. Kemény lesz. Vélhetően újonc QB, tropa O-line, kétes sérülékenységi faktorral rendelkező running back-ek. Van meló bőven.buccaneer
Már csak a DC posztról kellene eltakarítani Fraizert, szerintem jobban járnánk ha átcsalná Smith a Cowboys-tól Marinellit, úgyis dolgoztak már együtt, talán jobban összefogná a védelmünket.
A Mariota vs. Winston kérdésben nem tudok dűlőre jutni. Mariota játéka jobban tetszik, szívesebben látnám a csapatban, de Winston is nagyon meggyőző. Tényleg azt kell választani, aki hasznosabb lesz a csapat egészèt nézve, mert igazán csak az számít. Várom a draftot, de mèg milyen messze van... %/MikeInsDale
Koetter szerintem egész jó embereket kap, persze az O-line erősítésre szorul, de összességèben lesz miből építkeznie.
Fraizer helyett viszont tényleg hozni kellene valakit, ilyen játékosokból álló védelemmel jobban kellene teljesíteni.MikeInsDale
Marinellinek nem a pénz a motiváló erő. Lovie Smith olyan neki mintha a testvére lenne, megy is segíteni. Szerintem kicsit alulértékelt edző, egy nagyon kemény védelmet hozott össze a Bearsnek, és abból, amit a szagértők döntő többsége minden idők egyik legrosszabb védelmének várt, egy stabil egységként teljesített az első évében. Nagyobb jó hír lenne az érkezése Bucs drukkereknek mint bármelyik FA igazolás
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
buccaneer
490
Jerry Jones tényleg fura figura. 😊 De mindjárt más aspektusból látja őt az ember, ha összehasonlítja őt a Glazerekkel. Míg őt minden zsigerében a franchise eredményessége érdekli, addig utóbbiakat kurvára nem, amíg a profit megvan. Én nem csípem a Dallas tulajdonosát, de még mindig lehet a Jerry Jones féle hozzállás a jobb. 😊 Sajnos.
több mint 9 éve
Jerry Jones-tól kitelik. 😀 Biztos marad, ha rajta múlik, jó védelmet rakott össze, hülye lenne ott hagyni.Koetter jó döntésnek tűnik, évek óta kiábrándító az OC poszt nálunk, vele van esély rá, hogy tudja is használni a fiatal tehetségeinket.Marinellivel szerintem is jobban járnánk, de nem tudom mi kellene hozzá, hogy egy ilyen szezon után otthagyja Dallast és pont a Tampát válassza, ráadásul azonos szintű beosztásban. Esetleg sokat segítene, ha Jerry Jones úgy érezné, hogy így a Super Bowl közelében mindenképpen meg kellene mutatnia, hogy ő a védelmi oldalt is keni-vágja és beleszólást követelne a játékhívásokba. 😀 Koettert én megmondom őszintén féltem ettől a feladattól, de Bucs szurkolóként csak remélni tudom, hogy veszi az akadályt. Kemény lesz. Vélhetően újonc QB, tropa O-line, kétes sérülékenységi faktorral rendelkező running back-ek. Van meló bőven.buccaneer
Már csak a DC posztról kellene eltakarítani Fraizert, szerintem jobban járnánk ha átcsalná Smith a Cowboys-tól Marinellit, úgyis dolgoztak már együtt, talán jobban összefogná a védelmünket.
A Mariota vs. Winston kérdésben nem tudok dűlőre jutni. Mariota játéka jobban tetszik, szívesebben látnám a csapatban, de Winston is nagyon meggyőző. Tényleg azt kell választani, aki hasznosabb lesz a csapat egészèt nézve, mert igazán csak az számít. Várom a draftot, de mèg milyen messze van... %/MikeInsDale
Koetter szerintem egész jó embereket kap, persze az O-line erősítésre szorul, de összességèben lesz miből építkeznie.
Fraizer helyett viszont tényleg hozni kellene valakit, ilyen játékosokból álló védelemmel jobban kellene teljesíteni.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Koetter jó döntésnek tűnik, évek óta kiábrándító az OC poszt nálunk, vele van esély rá, hogy tudja is használni a fiatal tehetségeinket.Marinellivel szerintem is jobban járnánk, de nem tudom mi kellene hozzá, hogy egy ilyen szezon után otthagyja Dallast és pont a Tampát válassza, ráadásul azonos szintű beosztásban. Esetleg sokat segítene, ha Jerry Jones úgy érezné, hogy így a Super Bowl közelében mindenképpen meg kellene mutatnia, hogy ő a védelmi oldalt is keni-vágja és beleszólást követelne a játékhívásokba. 😀 Koettert én megmondom őszintén féltem ettől a feladattól, de Bucs szurkolóként csak remélni tudom, hogy veszi az akadályt. Kemény lesz. Vélhetően újonc QB, tropa O-line, kétes sérülékenységi faktorral rendelkező running back-ek. Van meló bőven.
több mint 9 éve
Sírva fakadnék, ha nem Mariota vagy Winston lenne a választott. 😀Hát ja, már ha Jax itt kezdi a szezont..
De Evans és Jackson is. 😀Stez
több mint 9 éve
Sírva fakadnék, ha nem Mariota vagy Winston lenne a választott. 😀De Evans és Jackson is. 😀
több mint 9 éve
Aztán majd néz mindenki, amikor Cooper lesz az 1/1.Stezjó vicc akkor már Randy Gregory inkább
több mint 9 éve
Aztán majd néz mindenki, amikor Cooper lesz az 1/1.
több mint 9 éve
Koetter jó döntésnek tűnik, évek óta kiábrándító az OC poszt nálunk, vele van esély rá, hogy tudja is használni a fiatal tehetségeinket.Már csak a DC posztról kellene eltakarítani Fraizert, szerintem jobban járnánk ha átcsalná Smith a Cowboys-tól Marinellit, úgyis dolgoztak már együtt, talán jobban összefogná a védelmünket.
A Mariota vs. Winston kérdésben nem tudok dűlőre jutni. Mariota játéka jobban tetszik, szívesebben látnám a csapatban, de Winston is nagyon meggyőző. Tényleg azt kell választani, aki hasznosabb lesz a csapat egészèt nézve, mert igazán csak az számít. Várom a draftot, de mèg milyen messze van... %/
több mint 9 éve
Sztem profi emberekről van szó nm hiszem hogy szimpátia vagy az alapján választanának hogy bármelyikük is láttott e már sárga nyomtatott O betűt. Meg fogják nézni szarás közben is mindkettőt. Combine, pro-day stb. Koetternek nyílván megvannak az elképzelései és azt fogja kiválasztani, akivel ő és csapat is sikeres tud lenni.
több mint 9 éve
ez önmagában rácáfol 😊akkor elkezdem magam szoktatni a gondoltahoz hogy nem lesz winston 😕D11A külföldi "hozzáértők" szerint Koetterhez Winston illik jobban, ami meg nekem nem jönne be, szóval valamelyikünk szarul fog járni. 😊Csifu
Koetterről pár dolog, ami eszembe jut:
- Hatalmas bubble screenbuziempty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Én már a tavalyi draft előtt azt mondtam, hogy Mettenberger sleeper. Lehet nem tett neki jót, hogy be lett dobva a mélyvízbe. Szerintem benne több van annál, mint amit eddig láthattunk tőle. Hátsó körben én is behúztam volna (miután Garoppolo kiment).Titans-t nem értem. Én adnék egy teljes évet Mettenberger-nek, nem muzsikált rosszul idén.TheBerzerkerOff lesz, bocsi. 😊 Mett nulla mobilitással bír, ha a támadófal nem védi meg, akkor vége is a playnek. Erőset dob, de elég pontatlan. (Nem annyira, mint Locker, de bőven észrevehető.) A jó statja a leeresztett védelmek ellen jött össze, a Steelers meccset leszámítva élesben nem sokat mutatott. Komoly térdsérülés után jött a draftra, majd most a válla sérült meg elég csúnyán. Idővel talán lenne egy jó QB belőle, de én amondó vagyok, minek egy 6. körös QB-val kísérletezni, ha a drafton elől vagy, és húzhatsz egy ígéreteset? Én már Winstonnal is megbékélnék, csak lenne végre egy normális QB-ja a Titansnak. Ettől függetlenül félek, hogy Whiz kitart Mett mellett, aminek a jelen helyzetben nem örülnék. Az nem vigasztal, hogy akkor erősíthetjük a védelmet, max azzal lennék elégedett, ha az 1/2-t jó áron eltradelnék, ha már nem draftolunk QB-t.Nandito
több mint 9 éve
Titans-t nem értem. Én adnék egy teljes évet Mettenberger-nek, nem muzsikált rosszul idén.TheBerzerkerOff lesz, bocsi. 😊 Mett nulla mobilitással bír, ha a támadófal nem védi meg, akkor vége is a playnek. Erőset dob, de elég pontatlan. (Nem annyira, mint Locker, de bőven észrevehető.) A jó statja a leeresztett védelmek ellen jött össze, a Steelers meccset leszámítva élesben nem sokat mutatott. Komoly térdsérülés után jött a draftra, majd most a válla sérült meg elég csúnyán. Idővel talán lenne egy jó QB belőle, de én amondó vagyok, minek egy 6. körös QB-val kísérletezni, ha a drafton elől vagy, és húzhatsz egy ígéreteset? Én már Winstonnal is megbékélnék, csak lenne végre egy normális QB-ja a Titansnak. Ettől függetlenül félek, hogy Whiz kitart Mett mellett, aminek a jelen helyzetben nem örülnék. Az nem vigasztal, hogy akkor erősíthetjük a védelmet, max azzal lennék elégedett, ha az 1/2-t jó áron eltradelnék, ha már nem draftolunk QB-t.
Music City Miracle
több mint 9 éve
Cay
189
Túl nagy ott az összefonódás a Ducks, Koetter, meg Helfrich között, hogy ne Mariota legyen szerintem.
több mint 9 éve
Csifu
223
akkor elkezdem magam szoktatni a gondoltahoz hogy nem lesz winston 😕D11A külföldi "hozzáértők" szerint Koetterhez Winston illik jobban, ami meg nekem nem jönne be, szóval valamelyikünk szarul fog járni. 😊
több mint 9 éve
Utána annyira látványosan semmit sem tudtak felmutatni a buttfumble-ön kívül, hogy rettenetes. Smith egy nagyon szar időszakban került a Jets-hez. ezzel nem védeni akarom, csak arra céloztam, hogy annyira nem szar qb mint amennyit eddig láthattunk tőle.Oké, hogy Smith 2 évig zsinórban szar volt, de lássuk be, hogy a Jetsnél minden irányító szinte konstans szar volt sex rexy égisze alatt.TheBerzerkerOFF: Akkor sokadszorra: Ryan kétszer egymás után Sanchezzel AFC döntőt játszott. Ami utána jött, az inkább Sanchez balfaszsága, mint Ryan hozzá nem értése. Nyilván kisarkítás, de Kelly PO-ba sem tudott jutni Sanchezzel, persze azt nem lehet 100%-ban Sanchez nyakába varrni. Smithben meg úgy néz ki, ennyi van.Gyurma Pappa
ON: Koetter érkezése garancia arra, hogy nem lesz hülye Lovie és QB-t húz 1/1-re, ez pedig előrevetít egy Glennon tradet is akár, amiből meg nagyon jól jöhettek ki, nem biztos hogy mindenki rookieval akar neki vágni a szezonnak, én pl. el tudom képzelni, hogy a Billsnél elférne, de ha olcsón adjátok, akkor backupnak Glennon nem rossz, mondjuk ha pl. ő dobál Arizonában csereként, lehet más lesz a meccs ott is az idény vége. McCown meg kiváló padmelegítő, és ha mondjuk megint tankolni kell, elő lehet venni 😛Gyurma PappaRemélem így is lesz. Már jobban várom a draftot mint a superbowl-t!😊 Glennon valóban nagyon jó trade alap lehet, McCown meg menjen vissza tanítani😊
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Nem is hozzátok írtam. Egyértelmű (lenne) itt a QB draft. Csupán arra reflektáltam "hogy nem hiszem, hogy kibasszák, bár ki tudja". Nem opció Cutlernél a cut.És ha te egy qb needer csapat HC-ja vagy és ott van az 1/1 a kezedben leigazolsz egy hisztis pöcsöt 30 millióért? Én nem tenném legalábbis.Chicago qb draftja nyilván akkor lenne érdekes ha Cutler repül. De olyan szerződés után, amit kapott nem hiszem, hogy kibasszák, bár kit tudja? JAkkor mégegyszer. Cutler kirúgása az új szezon 3. napja előtt 19,5 millió DM-t vonzana maga után 2015-re, utána semmi. Trade esetén az új szezon 3. napja előtt 4 millió DM. Ha rosteren van az új szezon 3. napja után, akkor már aktiválódik a 2016-os pénzéből 10 millió. Azaz, aki tradelné Cutlert, az alapjában egy 2 év 31,5 milliós szerződést kötne vele ( a 2016-os év maradék 6 miliója 2016-os szezon 3. napján lesz garantált). S 2017-től egy fillér garantált nincs neki. Tudom, hogy OFF, de ezeket csak azért írom be, hogy egy picit többen tisztában legyenek a részletekkel.
Ahol igazi qb need van szerintem az a Bucs, és a Texans. Illetve esetleg a Chicago ha Cutler lapátra kerül. Na most van 2 db első körös olyan qb, aki meg is éri az első kört. Hundley-ért senki sem fog feltrade-elni. Aztán lehet nem lesz igazam...TheBerzerker
Geno Smith két évig zsinórban rossz volt szóval a Jets is QB needes, Ramsnél is kérdésesek a dolgok, Texans egyértelmű, Bills egyértelmű.tüsi91
Oké, hogy Smith 2 évig zsinórban szar volt, de lássuk be, hogy a Jetsnél minden irányító szinte konstans szar volt sex rexy égisze alatt.TheBerzerker
McCown nem csak padmelegítő, hanem nagyon jó ember is 2. Qb-nak, egész biztos vagyok benne, hoyg sokat tud segíteni egy újoncnak.
több mint 9 éve
Oké, hogy Smith 2 évig zsinórban szar volt, de lássuk be, hogy a Jetsnél minden irányító szinte konstans szar volt sex rexy égisze alatt.TheBerzerkerOFF: Akkor sokadszorra: Ryan kétszer egymás után Sanchezzel AFC döntőt játszott. Ami utána jött, az inkább Sanchez balfaszsága, mint Ryan hozzá nem értése. Nyilván kisarkítás, de Kelly PO-ba sem tudott jutni Sanchezzel, persze azt nem lehet 100%-ban Sanchez nyakába varrni. Smithben meg úgy néz ki, ennyi van.
ON: Koetter érkezése garancia arra, hogy nem lesz hülye Lovie és QB-t húz 1/1-re, ez pedig előrevetít egy Glennon tradet is akár, amiből meg nagyon jól jöhettek ki, nem biztos hogy mindenki rookieval akar neki vágni a szezonnak, én pl. el tudom képzelni, hogy a Billsnél elférne, de ha olcsón adjátok, akkor backupnak Glennon nem rossz, mondjuk ha pl. ő dobál Arizonában csereként, lehet más lesz a meccs ott is az idény vége. McCown meg kiváló padmelegítő, és ha mondjuk megint tankolni kell, elő lehet venni 😛