Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Hamilkar Tennessee Titans 190
Érdekes, hogy többen emlegettétek a pénz dolgot, mert nekem is ez jutott eszembe tegnap. Egy meccsre lebontva ezért a .....ért fizettek ki mittudomén kb. 10 millió dollárt. No comment. Lockerrel kapcsolatban egy dologra nem gondoltunk. Mi van, ha nem sérül meg és még bukunk vagy kettőt? Persze nem csak rajta múlt, de edzőként muszáj váltani nem? Okok tudom én, hogy de kire??
több mint 11 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Sajnálom Bironast, Ő biztos berúgta volna a mezőnygólokat tegnap.

A tegnapi meccsnek, csak az első félidejéről tudok szólni, mert nem bírtam tovább nézni. Nem értem hogy nevezheti magát szakértőnek az, aki ilyen corner csapattal neki mert vágni a szezonnak. McCourtynak szerintem valami maffiás kapcsolata lehet, mert anélkül nem tudom hogy érhette el ezt a hatalmas összegű szerződést, máshol legfeljebb kiegészítő ember lehetne. Wreh-Wilsonról meg csak annyit, hogy az ellenfél irányítója is simán megveri, akkor mit keres itt. Itt a Bowl-on már kb 5-6 éve szajkózzuk, hogy kellene legalább egy normális, meg egy félig normális corner, azóta sem tettek ezért semmit.

Összességében a meccs arra a havas Patriots ellenire emlékeztetett, mai pár éve volt, azóta csak visszafejlődés volt mert, ha lehet még annál is szánalmasabb volt az egész társaság. Lehet megint kapok a fejemre, de Locker továbbra sem gondolom, hogy első számú irányítónak való, úgy tűnik a Kansas meccs csak kifutott, vagy ők tényleg ilyen gyengék. A labdái mindig csak egy picivel magasabbak, csak egy picivel hosszabbak, szélesebbek, de nem tud a csapat élére állni, amikor gond van. Ha megy a szekér, neki is megy, ha nem, akkor semmit nem tud hozzá tenni.

Valahogy az egész Titans úgy tűnik nekem, mintha senki nem értene ahhoz, amit csinál, kezdve a vezetéstől, bezárva a rugó játékosig.

Hát ennyi. Az az igazság, hogy nincs is kedvem a meccsnézéshez, mert csak felidegesítem magam, hogy ennyi pénzért hogy lehet ilyen szánalmas teljesítményt nyújtani.egozo
Viszont ha közös meccsnézésnél szarul is játszunk, mi biztos jól fogjuk érezni magunkat. 😀 Szóval pusztán emiatt ne hátrálj meg. 😊 Persze jobb, mint ha valaki fején szétvernéd a széket a pubban. 😀pakesz
Ez hirtelen felindulásból volt, nem verekszünk 😊
Meg a legközelebbit úgyis elkezdem megint nézni.egozo
így van! 😉

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan

A tegnapi meccsnek, csak az első félidejéről tudok szólni, mert nem bírtam tovább nézni. Nem értem hogy nevezheti magát szakértőnek az, aki ilyen corner csapattal neki mert vágni a szezonnak. McCourtynak szerintem valami maffiás kapcsolata lehet, mert anélkül nem tudom hogy érhette el ezt a hatalmas összegű szerződést, máshol legfeljebb kiegészítő ember lehetne. Wreh-Wilsonról meg csak annyit, hogy az ellenfél irányítója is simán megveri, akkor mit keres itt. Itt a Bowl-on már kb 5-6 éve szajkózzuk, hogy kellene legalább egy normális, meg egy félig normális corner, azóta sem tettek ezért semmit.

Összességében a meccs arra a havas Patriots ellenire emlékeztetett, mai pár éve volt, azóta csak visszafejlődés volt mert, ha lehet még annál is szánalmasabb volt az egész társaság. Lehet megint kapok a fejemre, de Locker továbbra sem gondolom, hogy első számú irányítónak való, úgy tűnik a Kansas meccs csak kifutott, vagy ők tényleg ilyen gyengék. A labdái mindig csak egy picivel magasabbak, csak egy picivel hosszabbak, szélesebbek, de nem tud a csapat élére állni, amikor gond van. Ha megy a szekér, neki is megy, ha nem, akkor semmit nem tud hozzá tenni.

Valahogy az egész Titans úgy tűnik nekem, mintha senki nem értene ahhoz, amit csinál, kezdve a vezetéstől, bezárva a rugó játékosig.

Hát ennyi. Az az igazság, hogy nincs is kedvem a meccsnézéshez, mert csak felidegesítem magam, hogy ennyi pénzért hogy lehet ilyen szánalmas teljesítményt nyújtani.egozo
Viszont ha közös meccsnézésnél szarul is játszunk, mi biztos jól fogjuk érezni magunkat. 😀 Szóval pusztán emiatt ne hátrálj meg. 😊 Persze jobb, mint ha valaki fején szétvernéd a széket a pubban. 😀pakesz
Ez hirtelen felindulásból volt, nem verekszünk 😊
Meg a legközelebbit úgyis elkezdem megint nézni.
több mint 11 éve

Viszont ha közös meccsnézésnél szarul is játszunk, mi biztos jól fogjuk érezni magunkat. 😀 Szóval pusztán emiatt ne hátrálj meg. 😊 Persze jobb, mint ha valaki fején szétvernéd a széket a pubban. 😀

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan

Hát ennyi. Az az igazság, hogy nincs is kedvem a meccsnézéshez, mert csak felidegesítem magam, hogy ennyi pénzért hogy lehet ilyen szánalmas teljesítményt nyújtani.
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 999 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Őszinte részvétem srácok 😕

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
hú basszus , én is csak most olvasom 😐 Nyugodjon Békében !

több mint 11 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Bironasról mindig az a vagy 10 évvel ezelőtti 60 yardos FG-je marad meg nekem a Colts ellen, meg a Texans elleni rekordja.

A mai meccsen érdekesebb lett volna, ha nem magunk ellen játszunk. Csak három negyedet szenvedtem végig belőle, de annyi hiba volt minden csapatrészben, hogy nem szívesen emelem ki Blidi Wreh-Wilson missed int/tacklejét az első TD előtt, de mégis kénytelen vagyok, mert egy ilyenért én egyszerűen elkérném tőle a szerelést és elköszönnék tőle.
Ez nagyon rossz volt ma, és főleg azért, mert igazán komoly erőfeszítésre se tudtuk őket készíteni, ami elfogadhatatlan.
Hát ez van.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kivételesen szomorú olyannak a halálhírét olvasni, akinek a karrierjét már mi is végigkövettük szinte.

Példamutatóan szorgalmas manus lehetett azok után, hogy anno kiszorult az Auburnből, el kellett mennie FCS-be, majd az AFL2-ben kezdte profi karrierjét, az aréna bajnokság 2. vonalában.

több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
basszus, R.I.P. 😕
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 194 — LIGHTS OUT!
Nyugodj békében.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 988 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
R.I.P. 😕
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Nem is tudtam, hogy elvette Bradshaw lányát.
R.I.P.gaben
ja pár hónapja, szegény lány. Nyugodjon békében

több mint 11 éve
R.I.P. Borzasztó.... 9 szezont nyomott le nálunk, nem felejtjük el.

több mint 11 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Hát ez tragédia...😕 R.I.P.
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
R.I.P.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 529 — Így remélem megfelelek nektek.....
R. I. P. nagyon sajnálom 😕

NFL.com-n még semmi róla.............
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 921 — Whoops, looks like something went wrong.
Most olvasom én is, durva...
RIP

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 951 — Deion Sanders for president!
Nem is tudtam, hogy elvette Bradshaw lányát.
R.I.P.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
uatu Indianapolis Colts 1 067 — uatu@freemail.hu
R.I.P.
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 059 — Jó ötletnek tűnt!
RIP 😕

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Azta... RIP!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most olvasom h Rob Bironas eletet vesztette egy autobesetben, RIP. 😕
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Tragic news: Former #Titans kicker Rob Bironas killed in single-vehicle car crash in Nashville late Saturday night

több mint 11 éve
Questionable: McCourty
Probable: McCluster,Whitehurst,Woodyard