NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 376
95
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
4 órája
gedam
6 406
Már a futás is jól kezdődött hogy nekiment a saját falemberének, ott úgy megtorpant mintha agyrázkódást kapott volna, nem csoda hogy elejtette 😁dooooing
kapitnono
4 órája
Végre valaki aki ért is hozzá, felüdülés Sixo utánjo de az El Savadori ligaban meg mindket csapat odaerhet a Playoffra, addig a La Horquetta biztosan nem jut be a Karib Kupaba, es a Port of Spainnek is eleg minimalis az eselye ...Ahelyett hogy a trinidadi Port of Spain-La Horquettát néznétudom-tudom. pedig o az El Salvadori Fuerte San Fracisco-Hercules rangadot nezi elsosorban.Ezt még kb Sixo is tudtasztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...Mondjuk olyan nehéz nem volt kitalálni, én is tudtam mi fog jönni.
csebi
gabokocka
warr_b
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 órája
Bills hívják vissza, játszanak még egyetEbből a két csapatból az egyiknek stidhammal kell küzdenie a Superbowl részvételért.Olyan mercy rule nincs, hogy kettős leléptetés? 😀
gabokocka
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 órája
Bingózóknak: Safety még nem voltspecial team return TD, onside kick, fake punt
bobi0092
4 órája
Azt vágom, csakhogy akkor nincs semmi sérülés stb, eleve ő is volt az Rb1? Az komoly akkor 😀Marks amúgy hogy kezdő RB?a másik opció a csóri Chubb, aki már szerintem alig tud mozogni.
Drip
shagi0206
4 órája
Aranyköpés rovat!!Marks amúgy hogy kezdő RB?Engels már visszavonult.
Drip
somoskovig
4 órája
Bingózóknak: Safety még nem volt
4 órája
Nfc gyoztese sztem rohogve nez majd erre az AFCre😅
4 órája
Az ő korában nem jött el a kommunizmus.Marx először talpon marad, majd fumble, a XX. század dióhéjban.
DzsokijuingMarx először talpon marad, majd fumble, a XX. század dióhéjban.Apróság, de Marx a XIX. században élt.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
Már a futás is jól kezdődött hogy nekiment a saját falemberének, ott úgy megtorpant mintha agyrázkódást kapott volna, nem csoda hogy elejtette 😁

4 órája
Marks amúgy hogy kezdő RB?a másik opció a csóri Chubb, aki már szerintem alig tud mozogni.
Drip
4 órája
Ebből a két csapatból az egyiknek stidhammal kell küzdenie a Superbowl részvételért.Olyan mercy rule nincs, hogy kettős leléptetés? 😀
gabokocka
4 órája
Marx először talpon marad, majd fumble, a XX. század dióhéjban.
Dzsokijuing
Marx először talpon marad, majd fumble, a XX. század dióhéjban.Apróság, de Marx a XIX. században élt.
Dzsokijuing
4 órája
502 Bad Gateway

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 órája
nem lehetne az, hogy a két védelem játszik egymás ellen?
4 órája
en remelem, hogy az idei Half Time Show fellepoje ebbol a ket csapatbol kivalogatott 3-4 off jatekos lesz. hatalmas show, amit eloadnak.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
Ebből a két csapatból az egyiknek stidhammal kell küzdenie a Superbowl részvételért.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 órája
kéne egy maye fumble
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 órája
na jó ilyen tényleg nincs 😀És még hol van a vége...
eaglesmcnabb
4 órája
Látva hogy mi van itt, az a csoda, hogy itt volna ma offense TD is.
4 órája
mennyi a legtöbb TO egy meccsen? 😊nem igaz, hogy nem világcsúcs 😊