NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
En megertem a tomegek keseruseget, de 1, nem a tampa, vagy brady dobja be a zaszlot, hanem a biro
2, honnan veszutek, hogy a packers csinalt volna 8 pontot az utolso drive es nem elsore egy intet dob Rodgers?
3, miert fg-re mentek?
4, miert nem jatszottak az elso felidobe?
...
szerintem a tampa gyozelme a gb-nek koszonheto
több mint 3 éve
Milyen Esztit?Nincs?Nincs kozos ismerosunk. De am sem tudsz mive elkuldeni, mivel szimplan csak nagyon buta es megkeseredett vagy, es ezt minden hozzaszolasod alatamasztja😀a közös ismerősünk miatt nem küldelek el a picsába.Hallod beloled mindig kijon a proli nso kommentelo, beszarok 😀Mondjuk ettől még simán nyerni kellett volna GB-nek ezt a meccset...Bárki jön a másik oldalról, mindenki nekik fog drukkolni TB fanokat kivéve.....nagyon remélem, hogy jön a KC és elveri megint ezt a csaló patkány gecit.
dande
Amadeus
Foldesi26
Amadeus
Foldesi26
Akkor kérdezd meg Esztit.
Amadeus
Aki a faszodat a szádba Eszti?
több mint 3 éve
Micsoda barátok közt megy itt a szünetben.Nincs?Nincs kozos ismerosunk. De am sem tudsz mive elkuldeni, mivel szimplan csak nagyon buta es megkeseredett vagy, es ezt minden hozzaszolasod alatamasztja😀a közös ismerősünk miatt nem küldelek el a picsába.Hallod beloled mindig kijon a proli nso kommentelo, beszarok 😀Mondjuk ettől még simán nyerni kellett volna GB-nek ezt a meccset...Bárki jön a másik oldalról, mindenki nekik fog drukkolni TB fanokat kivéve.....nagyon remélem, hogy jön a KC és elveri megint ezt a csaló patkány gecit.
dande
Amadeus
Foldesi26
Amadeus
Foldesi26
Amadeus
több mint 3 éve
Nem, az a csaló geci proli kitételre vonatkozott.szerintem a KC jóval erősebb mint a saints vagy a packers, és nyerni fognak, ennyi az én állításom ettől miért vagyok fura?Ezt mondta mindenki a Saintsre is. Aztán a Packersre.el fogjaMondjuk ettől még simán nyerni kellett volna GB-nek ezt a meccset...Bárki jön a másik oldalról, mindenki nekik fog drukkolni TB fanokat kivéve.....nagyon remélem, hogy jön a KC és elveri megint ezt a csaló patkány gecit.
dande
Amadeus
briareos
Azért csaló geci, mert bedobtak a bírók egy jogos büntetést? Amihez neki semmi köze? Fura figurák vagytok....
Burkus
briareos
több mint 3 éve
rokaur
869
talán 8 pont hátrányban nem kellene fg-t rúgni, de hát ilyen forradalmi gondolatokért elnézést is kérek minden focifanatikustólVan mvp iranyitod es nem adod a kezebe, gyavak ne is menjenek tovabb
r.baggio
több mint 3 éve
Nem is azon mulott. Azon mulott, hogy 8 pontos hatranyban egy olyan Bucs ellen, ami tele van elit elkapokkal es TE-vel, nem rugsz mezonygolt 3 perccel a vege elott, mert hogy majd ugyais visszakapod a labdat.Ha Te mondod!Nem azon a zaszlon mulottA lehetőséget megkaphatták volna, ez a véleményes flag miatt!ne adjuk már elő ,hogy jobb volt a Packers uraim......ez egy igazi gyilkos meccs voltDehogy volt jobb és egyátalán nem érdemelte meg hogy sb- t játszon.nem tudom hogy itt mért gondolják egyesek az ellenkezőjét.
red5
southmiki
steelwolf
jamaicababa
steelwolf
több mint 3 éve
A biroi kar szar volt es lofaszt nem er a hazai palya nektek. Nem kedvelem Aront de sajnalom azert mert aki eleget van a fac rosszabb vegen aterti milyen igy kiszopni. Raadasul Crosbyt valasztani a liga legjobb iranyitoja helyett hiba 80%os eves red zone hatekonysaggal planeRemélem a következ ellenetek lévő be nem dobott holdingnál is ez lesz a vélemény! 😊 CsokiJó most abba ne menjünk bele hogy a Packers O line hányszor holdingol egy meccsen és sosem repül rá semmi...Ez egy dobható zászló volt és az első félidő végén basztátok el meg. Hogy FG-t rúgta tök a végén...Srácok meghúzta a mezt tisztán látszott hogy nyúlik az ilyenre mindig be fogják dobni, persze ettől nem kell Ronaldosan elesni stb de ez mindig zászló leszAttól még Wirfs a nyakánál fogva húzza vissza Gary-t
Tomcsik
alatriste
Tomcsik
alatriste
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 896
Nincs?Nincs kozos ismerosunk. De am sem tudsz mive elkuldeni, mivel szimplan csak nagyon buta es megkeseredett vagy, es ezt minden hozzaszolasod alatamasztja😀a közös ismerősünk miatt nem küldelek el a picsába.Hallod beloled mindig kijon a proli nso kommentelo, beszarok 😀Mondjuk ettől még simán nyerni kellett volna GB-nek ezt a meccset...Bárki jön a másik oldalról, mindenki nekik fog drukkolni TB fanokat kivéve.....nagyon remélem, hogy jön a KC és elveri megint ezt a csaló patkány gecit.
dande
Amadeus
Foldesi26
Amadeus
Foldesi26
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
kupaátadást luxus mutatni???sztem most nincs
vagy most nincs a vírus miatt?
NB2
több mint 3 éve
szerintem a KC jóval erősebb mint a saints vagy a packers, és nyerni fognak, ennyi az én állításom ettől miért vagyok fura?Ezt mondta mindenki a Saintsre is. Aztán a Packersre.el fogjaMondjuk ettől még simán nyerni kellett volna GB-nek ezt a meccset...Bárki jön a másik oldalról, mindenki nekik fog drukkolni TB fanokat kivéve.....nagyon remélem, hogy jön a KC és elveri megint ezt a csaló patkány gecit.
dande
Amadeus
briareos
Azért csaló geci, mert bedobtak a bírók egy jogos büntetést? Amihez neki semmi köze? Fura figurák vagytok....
Burkus
több mint 3 éve
kupaátadást luxus mutatni???vagy most nincs a vírus miatt?
több mint 3 éve
Lessgoo SkiuppSkip le fogja szopni magát elő adásban, hogy ő megmondta 😀úristen de szörnyű lesz. 😀 azért remélem lesz valami nurse ott a közelben ha infarktust kapna az izgalomtól.
Gyurma Pappa
Ha most még mahomes is kikap, konkrétan az asztalon fog ugrálni
briareos
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Képzeld Oprah helyébe ShannontSkip le fogja szopni magát elő adásban, hogy ő megmondta 😀úristen de szörnyű lesz. 😀 azért remélem lesz valami nurse ott a közelben ha infarktust kapna az izgalomtól.
Gyurma Pappa
briareos
több mint 3 éve
Foldesi26
317
Nincs kozos ismerosunk. De am sem tudsz mive elkuldeni, mivel szimplan csak nagyon buta es megkeseredett vagy, es ezt minden hozzaszolasod alatamasztja😀a közös ismerősünk miatt nem küldelek el a picsába.Hallod beloled mindig kijon a proli nso kommentelo, beszarok 😀Mondjuk ettől még simán nyerni kellett volna GB-nek ezt a meccset...Bárki jön a másik oldalról, mindenki nekik fog drukkolni TB fanokat kivéve.....nagyon remélem, hogy jön a KC és elveri megint ezt a csaló patkány gecit.
dande
Amadeus
Foldesi26
Amadeus
több mint 3 éve
talán 8 pont hátrányban nem kellene fg-t rúgni, de hát ilyen forradalmi gondolatokért elnézést is kérek minden focifanatikustól
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ha Te mondod!Nem azon a zaszlon mulottA lehetőséget megkaphatták volna, ez a véleményes flag miatt!ne adjuk már elő ,hogy jobb volt a Packers uraim......ez egy igazi gyilkos meccs voltDehogy volt jobb és egyátalán nem érdemelte meg hogy sb- t játszon.nem tudom hogy itt mért gondolják egyesek az ellenkezőjét.
red5
southmiki
steelwolf
jamaicababa
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Na akkor hajrá Bills, ha már itt tényként van kezelve, hogy a KC bejutott
több mint 3 éve
abban márknak igaza volt hogy nem a labdaeladások döntötték el 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Skip le fogja szopni magát elő adásban, hogy ő megmondta 😀úristen de szörnyű lesz. 😀 azért remélem lesz valami nurse ott a közelben ha infarktust kapna az izgalomtól.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Egyértelmű, innentől hajrá Bills
több mint 3 éve
Kiderült közben, hogy LaFleur +5,5-es oddsal fogadott a saját csapatára, így már védhető a fiels goal teljesen
több mint 3 éve
Nah akkor leccgó Bills 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nem azon a zaszlon mulottA lehetőséget megkaphatták volna, ez a véleményes flag miatt!ne adjuk már elő ,hogy jobb volt a Packers uraim......ez egy igazi gyilkos meccs voltDehogy volt jobb és egyátalán nem érdemelte meg hogy sb- t játszon.nem tudom hogy itt mért gondolják egyesek az ellenkezőjét.
red5
southmiki
steelwolf
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Go Bills! 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Meg te is 😀szerencsétlen Al Davis ebbe őrült bele.köszönjük raidersja. A Tuck-rule nélkül Brady egy senki lenne.azért ne feledjük h veletek kezdődöttegészen undorító és megdöbbentő, hogy csalások sorozatával hogyan építették fel mesterségesen a Brady GOAT képét.el fogjaMondjuk ettől még simán nyerni kellett volna GB-nek ezt a meccset...Bárki jön a másik oldalról, mindenki nekik fog drukkolni TB fanokat kivéve.....nagyon remélem, hogy jön a KC és elveri megint ezt a csaló patkány gecit.
dande
Amadeus
briareos
Amadeus
briareos
Amadeus
briareos
Amadeus