New England Patriots - New York Jets
több mint 3 éve
GTom
243
figyeljetek, most megrázza magát Darnold!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
A Jets safety párosa mi a lófaszt csinált?kép alján 37-essel Hall széttárta a kezét már a snap előtt, fingja nem volt a hívással
akdestroyer
több mint 3 éve
3 passzolt TD és egy elkapott?MVP!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
A bánatos picsába voltak a gyökér védőink?Sajnos pont ott
Beki
Draft
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
Ez mekkora egy barom büntetés volt.
több mint 3 éve
Seahawks és támadóval és 4-5 mp are U crazyDe legalább látnának egy-két szép TE TD-t. Ha sikerül a falnak addig a 4-5 mp-ig tartani magát, amíg Cam körülnéz, hogy mi is a helyzet...Hawks drukkerek minimum eret vágnánakWilson - Newton trade? Én támogatnám.Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
Burkus
ThundersNFL
Burkus
Draft
több mint 3 éve
Yes!!!! Hogy örül JMD, mintha főcsoportdöntőt nyertünk volna...
több mint 3 éve
hányadik TD passza Newtonnak???😊
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
A bánatos picsába voltak a gyökér védőink?
több mint 3 éve
17. hétre jött meg ez a hülye hó is 😊Michel is
NB2
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
17. hétre jött meg ez a hülye hó is 😊
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
😀 😀Troll on turbo mode 😀Nézegettem a kínálatot, de ennek volt csak igazi tétje.És miért pont ezt a meccset választottad? 😀Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
Lucifer
akdestroyer
Burkus
GO JETS!!!
több mint 3 éve
De legalább látnának egy-két szép TE TD-t. Ha sikerül a falnak addig a 4-5 mp-ig tartani magát, amíg Cam körülnéz, hogy mi is a helyzet...Hawks drukkerek minimum eret vágnánakWilson - Newton trade? Én támogatnám.Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
Burkus
ThundersNFL
Szerkesztette: Burkus
több mint 3 éve
Troll on turbo mode 😀Nézegettem a kínálatot, de ennek volt csak igazi tétje.És miért pont ezt a meccset választottad? 😀Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
Lucifer
akdestroyer
több mint 3 éve
Hawks drukkerek minimum eret vágnánakWilson - Newton trade? Én támogatnám.Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
Burkus
Draft
több mint 3 éve
akdestroyer
4 743
Nézegettem a kínálatot, de ennek volt csak igazi tétje.És miért pont ezt a meccset választottad? 😀Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
Lucifer
több mint 3 éve
troll on 😊Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
több mint 3 éve
Odaadjuk RW pótléknakCsak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
Draft
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
És miért pont ezt a meccset választottad? 😀Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
GO JETS!!!
több mint 3 éve
southmiki
646
Akkor tényleg az első😄Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
több mint 3 éve
Wilson - Newton trade? Én támogatnám.Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 743
Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂Ez az első Pats meccs amit idén látok, de szerintem jó nagy hülyeség lenne elengedni a QB-t, aki ilyen TE TD-ket dob.
southmiki
Instant életveszély!
több mint 3 éve
nem teljesenkb. az első dolog aminek igazán örülök maMármint ennek? 😀
zinedine5
Geciiii mi van itt TE TD leszopom magam beszarás közbenSolymi
ThundersNFL