New England Patriots - New York Jets
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Agyfasz...most meg lézert dob... 😀
több mint 3 éve
Wino a végén feltornázza a sack leader számait 10-re 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
GvR mint egy rohadt szobor...bohócot csináltak belőle.
több mint 3 éve
southmiki
646
Az idei teljesítményét elnézve nem fog állást találni magának (Legalábbis kezdőként biztos nem).én tartom nafam ahoz hogyha sikerül qbt szerezni a patsnek akkor tartalék / futóként visszalehet hozni apróért.Fútóként milyen trükkös játékokat lehetne vele csinálni te atyaúristen.😇Addig rebootol?biztos a covid miatt, valami visszamaradt,barom Newton miért nem futotta meg?én is ezen gondolkodom...lehet feleslegesen
Beki
Solymi
de majd egy következő offseason után 😉
zinedine5
ThundersNFL
több mint 3 éve
nem azért, de már kb el is dönthettük volna a meccset...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Darnold fiam majdnem 10 yarddal mérte el Herndont.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
Jóvanna, kabbe 😀biztos a covid miatt, valami visszamaradt,barom Newton miért nem futotta meg?én is ezen gondolkodom...lehet feleslegesen
Beki
Solymi
zinedine5
Lehet h csak nekünk tűnt úgy, hogy megfutható.
De amúgy simán megiramodhatott volna, legalább megpróbálni.
több mint 3 éve
Addig rebootol?biztos a covid miatt, valami visszamaradt,barom Newton miért nem futotta meg?én is ezen gondolkodom...lehet feleslegesen
Beki
Solymi
zinedine5
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
biztos a covid miatt, valami visszamaradt,barom Newton miért nem futotta meg?én is ezen gondolkodom...lehet feleslegesen
Beki
Solymi
több mint 3 éve
A gigászok csatája. Nem bírnak egymás fölé kerekedni.
több mint 3 éve
barom Newton miért nem futotta meg?Benne van a válasz a kérdésedben...
Beki
🐂
Draft
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
10 yard lazán benne volt, ha beleáll a védőbe még utána.barom Newton miért nem futotta meg?én is ezen gondolkodom...lehet feleslegesen
Beki
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
barom Newton miért nem futotta meg?én is ezen gondolkodom...lehet feleslegesen
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
barom Newton miért nem futotta meg?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
ezek a zónázások úgy működnek, ohh wait
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
Ha kirakják, akkor tuti megpróbálja visszahozni.Na ha vki akkor Ő illeszkedne a rendszerbe!Gerappát kirakják Friscoban ezt olvastam lehet az öreg bepróbálkozik vele?Az majdnem biztos.
ParadSEC
Burkus
ParadSEC
Gerappának is jót tenne, mert ismeri a rendszert, tudja mit várnak tőle, tudjuk mit várhatunk tőle.
több mint 3 éve
Na ha vki akkor Ő illeszkedne a rendszerbe!Gerappát kirakják Friscoban ezt olvastam lehet az öreg bepróbálkozik vele?Az majdnem biztos.
ParadSEC
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Gerappát kirakják Friscoban ezt olvastam lehet az öreg bepróbálkozik vele?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
ezért érdemes volt időt kérni.Nem érdemes foglalkozni ezzel már, Darnold baromsága ismét. Mindig WR screen vagy futást hív Gase ilyenkor.
GTom
több mint 3 éve
3 és 18-ra screen, van ami nem változik 😀
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
GTom
243
ezért érdemes volt időt kérni.
több mint 3 éve
Zsák...A csapat sack leadere, immáron 4,5 sackkel a szezonban. Szomorú.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Zsák...
Draft