New England Patriots - New York Jets
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Buffalo nagyon elveri a Miamit, ha így haladunk, akkor nagy esély van egy KC-BUF AFC döntőre és elnézve a formájukat nem lenne esélytelen a BUF. Olyan Philly és Wentz/Foles-nak néznek ki.Istenemre mondom, örülnék neki, hogyha a BUF kiverné a KC-t az AFC döntőben, kicsit lekushadjon az újabb "Dynasty"...
NB2
több mint 3 éve
Milyen fasza h a szabályok alapján ez ilyenkor incomplete passz 😀Köszönd Bradynek és a Tuck rule-nak. 😊
Beki
több mint 3 éve
C.Newton 30/21, 70%, 242y, 3TD, 1 Rec TD, 127,4 passer ratingMost kell hosszabbítani vele! (Az AFC East másik 3 csapata)
akdestroyer
több mint 3 éve
Buffalo nagyon elveri a Miamit, ha így haladunk, akkor nagy esély van egy KC-BUF AFC döntőre és elnézve a formájukat nem lenne esélytelen a BUF. Olyan Philly és Wentz/Foles-nak néznek ki.Meg is érdemelnék. Mondom mint csoportrivális drukker. A négy egymás után elvesztett SB nem lehet semmi emlék.
NB2
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Milyen fasza h a szabályok alapján ez ilyenkor incomplete passz 😀
több mint 3 éve
Szar lehet jelentéktelen meccsekkel hátrébb csúszni a drafton. 😊De legalább kibasztok velünk
Apex
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Buffalo nagyon elveri a Miamit, ha így haladunk, akkor nagy esély van egy KC-BUF AFC döntőre és elnézve a formájukat nem lenne esélytelen a BUF. Olyan Philly és Wentz/Foles-nak néznek ki.
több mint 3 éve
GTom
243
már Gase-ben is csalódni kell.
több mint 3 éve
Apex
2 980
Szar lehet jelentéktelen meccsekkel hátrébb csúszni a drafton. 😊
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
középső futás plsPassz lett
GTom
Draft
több mint 3 éve
GTom
243
középső futás pls
több mint 3 éve
Cam még Darnold passzát is majdnem elkapta 😊
több mint 3 éve
😁😁😁😁De legalább elvertük a liga egyik legjobb formájában lévő csapatát.😉olyan vagyok mint az a kék polós Los Angelesi kisgyerek a gifben aki nevetésből átmegy sírásba, amikor rájövok, hogy ez a W kb 5 hely lesz a draftnál.Ahog mondod. 1/10 helyett 1/16. Egyéb haszna nincs.
zinedine5
Burkus
southmiki
Draft
több mint 3 éve
southmiki
654
De legalább elvertük a liga egyik legjobb formájában lévő csapatát.😉olyan vagyok mint az a kék polós Los Angelesi kisgyerek a gifben aki nevetésből átmegy sírásba, amikor rájövok, hogy ez a W kb 5 hely lesz a draftnál.Ahog mondod. 1/10 helyett 1/16. Egyéb haszna nincs.
zinedine5
Burkus
több mint 3 éve
Mondjuk az NFL is ezeket a rohadt tét nélküli meccseket berakhatta volna szombatra és akkor nézhetném a többit!
több mint 3 éve
De legalább nem lesz TANKGATE és 4 meccs Bradynekolyan vagyok mint az a kék polós Los Angelesi kisgyerek a gifben aki nevetésből átmegy sírásba, amikor rájövok, hogy ez a W kb 5 hely lesz a draftnál.Ahog mondod. 1/10 helyett 1/16. Egyéb haszna nincs.
zinedine5
Burkus
Draft
több mint 3 éve
olyan vagyok mint az a kék polós Los Angelesi kisgyerek a gifben aki nevetésből átmegy sírásba, amikor rájövok, hogy ez a W kb 5 hely lesz a draftnál.Ahog mondod. 1/10 helyett 1/16. Egyéb haszna nincs.
zinedine5
több mint 3 éve
olyan vagyok mint az a kék polós Los Angelesi kisgyerek a gifben aki nevetésből átmegy sírásba, amikor rájövok, hogy ez a W kb 5 hely lesz a draftnál.Ahogy mondod...
zinedine5
Draft
több mint 3 éve
3 passzolt TD és egy elkapott?Kellene hozzá 1 futott is
MVP!
ThundersNFL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
3 passzolt TD és egy elkapott?Eddig volt neki 5 passzolt... Most akar elérni egy szerződéshosszabbítást.
MVP!
ThundersNFL
több mint 3 éve
figyeljetek, most megrázza magát Darnold!És dob egy picksixet
GTom
Draft
több mint 3 éve
olyan vagyok mint az a kék polós Los Angelesi kisgyerek a gifben aki nevetésből átmegy sírásba, amikor rájövok, hogy ez a W kb 5 hely lesz a draftnál.
több mint 3 éve
ötös műhold
309
A bánatos picsába voltak a gyökér védőink?Nem számítottak a
Beki